Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

Cafe Αυγουστος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Εμείς παραμύθια έχουμε αλλά ο Λ απλά τα ξεφυλλίζει...θέλει να του λέω εγώ δικιές μου ιστοριούλες...λέμε και διάφορα κλασικα παραμύθια καμιά φορά αλλά σας έχω πεί πως στην αρχή δεν ήθελε καθόλου το κακό λύκο...

Τώρα του έχει κατεβάσει ο μπαμπάς του διάφορα κλασικά παραμύθια στο ipad και είναι όπως ακριβώς ξεφυλίζεις ένα παραμύθι με σελίδες...καμιά φορά βλέπει και αυτά και ακούει την αφήγηση...

yXNfp3.png

l63xp2.png

2k1Up2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• female

6365

• mikio

5355

• JimDin

4874

• honey

4571

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• female

female 6.365 δημοσιεύσεις

• mikio

mikio 5.355 δημοσιεύσεις

• JimDin

JimDin 4.874 δημοσιεύσεις

• honey

honey 4.571 δημοσιεύσεις

Posted Images

Εχθές ήρθε και η μαμά μου Αθήνα...δεν το είπε σε κανέναν και μας έκανε εκπληξη...το πόσο χάρηκα δεν λέγετε!!!Σήμερα θα φτιάξω μιά φανουρόπιτα για να την πάμε αύριο στην εκκλησία με την μαμά μου...έχω μιά πολύ απλή συνταγή αλλά με απίστευτη γεύση...όποιος έχει φάει του αρέσει πολύ!

yXNfp3.png

l63xp2.png

2k1Up2.png

αλλάζουν πολύ! να περιμένεις! κι εμένα και τα 2 όταν γεννήθηκαν ανάποδα τα έκαναν κι ανάποδα τους βγήκαν. μόνο οι γιαγιάδες έπεσαν μέσα που έβλεπαν καθαρά τα μούτρα των παιδιών τους, από την πρώτη στιγμή.

αρα εχει δικιο η πεθερα μου?

στη μαριλιζα δεν ελεγε τιποτα, στον μπεμπη απτην 1η μερα ειπε πως ειναι ιδιος ο λ.

[/b]

αρα εχει δικιο η πεθερα μου?

στη μαριλιζα δεν ελεγε τιποτα, στον μπεμπη απτην 1η μερα ειπε πως ειναι ιδιος ο λ.

κάτι θα ξέρει! εμένα η μάνα μου στο γιώργο έλεγε ότι ήταν ίδιος εγώ αλλά πραγματικά εγώ δεν έβλεπα καμία ομοιότητα ακόμα και σε φώτος από τότε. η πεθερά μου συμφωνούσε ότι δεν έχει τπτ από αυτούς και έτσι έγινε.

στην αριάδνη έλεγε η πεθερά μου ότι αυτό το κεφαλάκι της θύμιζε τα παιδιά της και όντως η αριάδνη μοιάζει στον μπαμπά της περισσότερο. χθες χαρακτηριστικά ήταν μέσα στο δωμάτιό μας κι εμείς στο σαλόνι, ρίχνει μια ματιά ο άρης να δει τι κάνουν και γυρίζει και μου λέει "έτσι όπως γύρισα και την κοίταξα θυμήθηκα εμένα μικρό."

Διαφημίσεις

http://i1325.photobucket.com/albums/u639/eleanax2001/IMG_0756.jpg

http://i1325.photobucket.com/albums/u639/eleanax2001/IMG_0755.jpg

έκανα απόπειρα κι έβαλα μόνη μου ταπετσαρία, το θεμα βέβαια είναι λίγο μωρουδιακό, αλλά το διάλεξε μόνος του ο αντρέας και δεν ήθελα να του χαλάσω χατίρι, σε 3-4 χρόνια που θα έχουμε λεφτά, εδώ γελάνε, φωνάζω ένα μάστορα και μου βάζει άλλη, τι αλχημείες έκανα δε λέγεται, χαρτοκολλητική, δε μου πετυχαίναν οι αρμοί, έβαζα τσόντες απο πάνω να κλείσει τ σχέδιο και τέτοια, ελπίζω όταν στεγνώσει να μην πολυφαίνεται, έχω και ιδεά, να πάρω άσπρο πλαστικό χρώμα και να τονίσω λίγο τα σύννεφα, να κρύψω και τις ατέλειες,

καλά όπως βλέπετε το κρεβάτι μας είναι ακόμη το παλιο, περιμένω να ψήσω τν γ. για το δεύτερο, να φτιάξουμε το άλλο υ/δ μωρουδιακό και να πάρουμε το καινούργιο στον αντρίκο, το έχω σταμπάρει, λευκό, τύπου καναπές, από τον Βασιλειάδη, με πανιά που θυμίζουν καραβάκι, και έχει και δυνατότητα να σηκωθεί να γινει κουκέτα με χωρο εργασίας ή πσιχνιδιού από κάτω, τύπου ικεα

σας αρεσει, ή κάνω βλακείες στου κασίδη το κεφάλι?

καλησπέρες! να χαίρεστε όσους γιορτάζουν σήμερα, εμείς έχουμε μπαμπά κι αδερφό που γιορταζουν.

ελεάνα πολύ ωραία η ταπετσαρία σου!

μπράβο!

από βιβλία κι εμείς του τριβιζά τα χουμε όλα, τα πήγα πέρυσι και σε βιβλιοπαρουσίασή του στο μεταίχμιο, ωραία ήταν. κι ο μάνος που ήταν 2,5 χρονών έκατσε μια χαρά. η σειρά του τριβιζά με τα παραμυθοτράγουδα είναι μια χαρά για την ηλικία μας παιδιά!

εγώ λέω ότι όλα τα βιβλία μια χαρά είναι, όσο τα θέλουν και τα ξεφυλλίζουν καλό κάνουν. όλο και κάτι θα πιάσουν! κι εγώ με το μάνο που δε το χει και πολύ επιμένω και λέω δε μπορεί έστω και μια λέξη να του μείνει κέρδος είναι!

τ αγόρι σου δε το πρόλαβα να το δω αγγελικάκι αλλά είμαι σίγουρη ότι είναι κούκλος σ όποιον και να μοιάζει! να ναι γερός και τυχερός!

σήμερα ο δημήτρης πήγε με το σχολείο εκδρομή σινεμά και είδανε το μαδαγασκάρη 3.

ο μάνος όλο απεργίες κλασικά.

ο τζέισον έκανε εμβόλιο, 6450 είναι και 67 εκατ. εξακολουθεί να ναι ψηλόλιγνος, ξεκαθαρίζουν και λίγο τα μάτια του, πρασινωπά είναι αυτουνού σα του πατέρα μου. και το μαλλί μάκρυνε πολύ, καστανόξανθο σα του δημήτρη. κάνει κοκοράκια πάνω. βελ σε λίγο καιρό θα πάμε κόντρες το μαλλί μας! χαχα!

αυτά τα ολίγα, σας χαιρετώ, πολλά φιλάκια!

καλησπερα σας ...

αννιω μεγαλωσε και το μικρακι σου ,,,,καλος ειναι και απο κιλα νομζω ..καλα το αμαγαδασκαρη αρεσαι και σε εμενα πολυ ..

εμενα οι μικρες κοιμουνται ,,ο γιωργος βλεπει μπαλα στο γειτονα και εγω ετοπιμαζομαι να δω μπελα και εντουαρτ...

εχω πει του γιωργου να μου κατεβασει και το τελευταιο ...

σας αφηνω καληνυχτα

F4Bkp2.png

nsWnp2.png

τι εγινε κοριτσια? εγω το κλεινω εγω το ανοιγω !!!τι κανετε ??

ειστε καλα ?

εγω χαζοετοιμασα χειροτεχνιες για το σκ με τα κοριτσια τυπωσα ενα κολλαζ για να ζωγραφισουμε , και κατι χριστουγεννιατικα καπελα !!!

επιτελους σκ !!!

να σας πω θελω γνωμες ...για κατι εξωγονεικο αυτη τη φορα ..

πριν απο 8 μηνες ειχε ερθει καποιοσ καινουριος συναδελφος ,,,καλο παιδι αλλα ιδιαιτερα φιλοδοξοες..δουλεψε καλα και τα καταφερε και καλα ...το θεμα ειναι πως η συμπεριφορα του πολλες φορες ηταν εριστικα και επιθετικη ..σε φαση χαβαλε παντα ,,

απο τη δευτερα εβελαε κατι φωνες στη δουλεια , του εξηγησα οτι δεν εχει απολυτα δικιο .,,πεταχτηκε και το αλλο το παιδι ,,και του ειπε να μη φωναζει ..

το θεμα ειναι οτι αυτος παραεξηγηθηκε ...και εχει μουτρα μιλαει κοφτα ..και με υφακι ...δεν ειναι κακος ..αλλα απλα σε καποια πραγματα εχουμε διαφορετικο τροπο αντιμετωπισης..γενικα αυτος τρελαινεται με τη δουλεια ..δουλευει 12 ωρες τη μερα ..

ελεγα οτι θα χαλαρωσει , αλλα δεν το κοβω ...να σας πω θεωρω οτι ειχε αδικο και δε θελω να του μιλησω εγω πρωτη ...απο την αλλη επειδη ειμαστε μικρο γραφειο ..ειναι βαρια η ατμοσφαιρα ....

εσεις τι λετε??

F4Bkp2.png

nsWnp2.png

Διαφημίσεις

τι εγινε κοριτσια? εγω το κλεινω εγω το ανοιγω !!!τι κανετε ??

ειστε καλα ?

εγω χαζοετοιμασα χειροτεχνιες για το σκ με τα κοριτσια τυπωσα ενα κολλαζ για να ζωγραφισουμε , και κατι χριστουγεννιατικα καπελα !!!

επιτελους σκ !!!

να σας πω θελω γνωμες ...για κατι εξωγονεικο αυτη τη φορα ..

πριν απο 8 μηνες ειχε ερθει καποιοσ καινουριος συναδελφος ,,,καλο παιδι αλλα ιδιαιτερα φιλοδοξοες..δουλεψε καλα και τα καταφερε και καλα ...το θεμα ειναι πως η συμπεριφορα του πολλες φορες ηταν εριστικα και επιθετικη ..σε φαση χαβαλε παντα ,,

απο τη δευτερα εβελαε κατι φωνες στη δουλεια , του εξηγησα οτι δεν εχει απολυτα δικιο .,,πεταχτηκε και το αλλο το παιδι ,,και του ειπε να μη φωναζει ..

το θεμα ειναι οτι αυτος παραεξηγηθηκε ...και εχει μουτρα μιλαει κοφτα ..και με υφακι ...δεν ειναι κακος ..αλλα απλα σε καποια πραγματα εχουμε διαφορετικο τροπο αντιμετωπισης..γενικα αυτος τρελαινεται με τη δουλεια ..δουλευει 12 ωρες τη μερα ..

ελεγα οτι θα χαλαρωσει , αλλα δεν το κοβω ...να σας πω θεωρω οτι ειχε αδικο και δε θελω να του μιλησω εγω πρωτη ...απο την αλλη επειδη ειμαστε μικρο γραφειο ..ειναι βαρια η ατμοσφαιρα ....

εσεις τι λετε??

Εγώ θα σου έλεγα να είσαι τυπική κι ευγενική, όχι πολλά πολλά αλλά δεν τρέχει κ τίποτα, τον συγχωρείσ γιατί είσαι ανώτερος άνθρωπος! Αλλά καλύτερα απόμακριά κι αγαπημένοι, ας κάνει εκείνος το πρώτο βήμα, γενικά όμως πρόσεχε μη σε υπονομεύει γιατί το έχω ζήσει! Αλήθεια βρε Κατ, κι αν δεν είμαι αδιάκριτη, ποιο είναι το αντικείμενό σας; Μπορεί να έχεις πει αλλά δε το θυμάμαι!

Ελεάνα μπράβο! πολύ ωραίο το έκανες το δωμάτιο του Αντρέα!

Πιάνουν τα χέρια σου!!

Ουφ πάλι δεν είδα το Κωνσταντινούλι!!κλαψ..μου ήρθαν επισκέψεις εχτές και μετά πήγαμε στη γιορτή και τον έχασα! δεν πειράζει, την επόμενη φορά!

Κατερινάκι κάνε κάτι να σπάσεις τον πάγο και ίσως του περάσουν τα νεύρα, θα είναι άβολο να μη μιλιέστε στο ίδιο γραφείο μέσα, αν πάλι δεν δεις ανταπόκριση τι να πω, άστον και θα του περάσει, πόσες μέρες θα είναι τσατισμένος?

Βάλε μας καμιά φωτό με τις χειροτεχνίες σας καλέ!! τι καλό φτιάξατε??

RJbwp3.png

bAW5p3.png

καλησπέρα κορίτσια!

κατ μου κι εγώ λέω να μη την αφήσεις έτσι τη κατάσταση, στον ίδιο χώρο τόσες ώρες δε λέει να είστε ψυχρά!

εσείς ως πιο παλιοί κάντε το πρώτο βήμα και σβήστε τη παρεξήγηση με πιο χαλαρές κουβέντες, κανα πρωινό κέρασμα ίσως, κάνα καφέ για να λήξει το πράμα.

αυτός πιο καινούριος, φρέσκος και με το άγχος να ναι άψογος μπορεί να τραβιέται, είναι κι ένας και είστε δύο (αν κατάλαβα καλά).

όπως και να χει αν δεις ότι ο χαρακτήρας του είναι τέτοιος κόβετε τα πολλά πολλά.

καλησπερα ..πωπω κρυο ,.,,αφησα τις μικρες για μεσημερι στη μανα μου ...και εγω σπιτι με τον αντρουλη μου ,,,,αναψαμε τζακι, φταιξαμε καφε ...πολυ κρυο σημερα!!!!

για το συναδελφο εχετε δικιο .....θα κανω μιαμ κινηση ακομα ,,..αλλα δεν ειναι για πολλα πολλα ...γιατ τον βλεπω να το κρατα μανιατικο ...

αλλη ερωτηση δυσκολη ..σημερα μια επιασε η οικοκυρικη μου ,,και παραρτηρησα οτι η καμιαναδα πανω απο το τζακι ειναι χαλια εχει σταχτες ...τι κανουμε ????

F4Bkp2.png

nsWnp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...