Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

Cafe Αυγουστος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

νεκ μου ...η χριστινα τα λεει ολα ...και εχει και πλουσιο λεξιλογιο ...εχει αρχισει να χρησιμοποιει και πιο εξηζητημενες λεξεις σε σωτσο παντα περιεχομενο "μοσχομυριζει" ειναι πολυχρωμο σαν ουρανιο τοξο"...η μικρη 2 μηνες εχει που μιλαει καλουτσικα ..περιορισμενο σχετικα λεξιλογιο

έλα ρε και "ξ" "ψ", δίψηφα και τρίψηφα σύμφωνα και τέτοια? Εγώ δεν θυμάμαι να σας πω αλλά πολλά σύμφωνα δεν τα λέει καθαρά ο Γιώργος, τα ξ, ψ μου ήρθαν τώρα επειδή τα θυμάμαι σίγουρα. Από εκεί και πέρα είναι κι άλλα, το απόγευμα θα τον βάλω να μου πει λέξεις να θυμηθώ ακριβώς ποια. Ή άλλο που θυμάμαι, πρόσφατα μόνο κατάφερε να πει το "μπλ" και ακόμα καμιά φορά το "λ" το βάζει απέξω. δλδ το μπλε μέχρι πρόσφατα το έλεγε "μπε" :lol:

Η μικρή λέει πάρα πολλές λέξεις και κάνει και μεγάλες προτάσεις βέβαια εγώ πρέπει να κάνω μετάφραση πολλές φορές σε ότι λέει. Κόβει βέβαια σε κάποιες λέξεις αρχή ή τέλος όπως έκανε ο γιώργος πιο μικρός και παραλείπει άρθρα ή μικρές λεξούλες όπως "με, σε, να" κλπ. σε προτάσεις.

π.χ. λέει "Μαμά έλω μου βάλεις ποχή γετώνων"

Καταλάβατε ε? :tongue:

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• female

6365

• mikio

5355

• JimDin

4874

• honey

4571

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• female

female 6.365 δημοσιεύσεις

• mikio

mikio 5.355 δημοσιεύσεις

• JimDin

JimDin 4.874 δημοσιεύσεις

• honey

honey 4.571 δημοσιεύσεις

Posted Images

Αχ αχ αχ αχ γιατί δεν γίνονται τεράστιες να τον χορτάσω?????

Στην τελευταία φώτο είστε καρμπονιζέ πάντως και ας χτυπιέται το πεθέρι:)

Μωρέ έγινε ανθρωπάκι και αυτό, να τον χαίρεστε σύμπι!!!Αντρακλαράς με τα όλα του!

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Κούκλος βρε Αγγελικούλα!!!Να τον καμαρώνεις πάντα!!!Δια φορετική φατσούλα απο την Μαριλίζα ε?

Λέμε οτι μοιαζουμε στο μπαμπα!

Για να δούμε...μια ψυχη ειπε οτι σε βάθος χρόνου εμενα βλέπει!

Για να πω την αληθεια, προτιμω να μοιασει στον Λ. και εξωτερικα και εσωτερικά!χαχαχα

Βεβαια το ζώδιο είναι καταλυτικό...Σκορπιος!!!!!!!!

Το μελλον θα δειξει!!!

Γερο να ναι μονο!

Λοιπον το πιο κουλο που μου ειπε τελευταια η Μαριλιζα ειναι το "μαμα, μητη πάσης κακίας"

χαχαχα

ξεχασε βεβαια το "αργια" αλλα δεν πειραζει, που το ακουσε δεν ξερω!

:lol::lol::lol::lol:

Διαφημίσεις

καλημερα σας !!!

και εγω χθες τους πηρα 2 μικρα παραμυθια χριστουγεννιταικα με εικονες που ξεπεταγονται ...τα χαζευουν αρκετα ...και επιτεολους μου φαινεται οτι αρχισε να δειχνει ενδιαφερον και η μικρη μου ...

καλα ιστοριες λεμε απειρες ..πολλες φορες απο το μυαλο μου τελειως ..αλλες στιγμες οικογενειακες που περασαμε καλα...και τα παραμυθια τα λλαζω κατα το δοκουν ..γιατι ειναι λιγο αγρια

σημερα της εκανα το χατηρι της χριστινας και εμεινε και αυτη στη γιαγια το πρωι ...να δουμε αυριο γαι το σχολειο ελπιζω να μη μου βγει ξυνο ...

τους πηρα και παντοφλακια κλειστα απο τζαμπο ...4 ευρω ...πολυ φθηνα ...πηρα και ενα μπουφαν δωρο στη μαμα μου .....(πανε τα λεφτα )

η χριστινα μου ζητησε δωρο τρενο με ραγες !!!!και με μια μπαμπι!!(barbie) ..και η αγγελικη παπαγαλιζει .....τσαφτσουφ μπαμπι!!!

αληθεια τα δικα σας λενε "ρ¨"???η δικια μου οχι ακομα

Εμένα το Λεωνιδάκι λέει καθαρά το "ρ" και όλα τα γράμματα...κάνεις άνετα ολόκληρη συζήτηση μαζί του...αυτό μου το είχαν πεί και στον παιδικό...και κάποιες φορές λεει κάποιες λέξεις απίστευτες...

yXNfp3.png

l63xp2.png

2k1Up2.png

Αχ αχ αχ αχ γιατί δεν γίνονται τεράστιες να τον χορτάσω?????

Στην τελευταία φώτο είστε καρμπονιζέ πάντως και ας χτυπιέται το πεθέρι:)

Μωρέ έγινε ανθρωπάκι και αυτό, να τον χαίρεστε σύμπι!!!Αντρακλαράς με τα όλα του!

Στην κορη σου να το πεις αυτο!!!! χαχαχα

και απο προσόντα άλλο πράμα!!!!!!!χαχαχαχα:oops::oops::oops::oops:

αχ μωρε συγχωρεστε με ,εχω λαλησει μαζι του!

Βλέπει και εποχή παγετώνων το Αριαδνάκι αχαχα

φανατικά!!!!! άσε φιλενάδα έχω βρει το μπελά μου με την ποχή γετώνων! και το λέει τόσο χαριτωμένα που στο τέλος θα καταλήξουμε να το βλέπουμε κάθε μέρα γιατί δε μπορώ να της χαλάω χατήρι!

Α ρε Εβελινάκι τυχερούλα:)

Εχεχε στα όπα όπα θα τον έχουμε!

Ρε συ όλα τα αγοράκια είναι πρησμένα στην περιοχή δεν το ξέρεις αυτό?

Εμείς όταν πρωτοαντικρίσαμε του Μάνου σοκαριστήκαμε!!!!:)

Και που να δεις την μάνα μου, ακόμα θυμάμαι τον θαυμασμό στα μάτια της!αχαχα

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Διαφημίσεις

έλα ρε και "ξ" "ψ", δίψηφα και τρίψηφα σύμφωνα και τέτοια? Εγώ δεν θυμάμαι να σας πω αλλά πολλά σύμφωνα δεν τα λέει καθαρά ο Γιώργος, τα ξ, ψ μου ήρθαν τώρα επειδή τα θυμάμαι σίγουρα. Από εκεί και πέρα είναι κι άλλα, το απόγευμα θα τον βάλω να μου πει λέξεις να θυμηθώ ακριβώς ποια. Ή άλλο που θυμάμαι, πρόσφατα μόνο κατάφερε να πει το "μπλ" και ακόμα καμιά φορά το "λ" το βάζει απέξω. δλδ το μπλε μέχρι πρόσφατα το έλεγε "μπε" :lol:

Η μικρή λέει πάρα πολλές λέξεις και κάνει και μεγάλες προτάσεις βέβαια εγώ πρέπει να κάνω μετάφραση πολλές φορές σε ότι λέει. Κόβει βέβαια σε κάποιες λέξεις αρχή ή τέλος όπως έκανε ο γιώργος πιο μικρός και παραλείπει άρθρα ή μικρές λεξούλες όπως "με, σε, να" κλπ. σε προτάσεις.

π.χ. λέει "Μαμά έλω μου βάλεις ποχή γετώνων"

Καταλάβατε ε? :tongue:

Το "ξ" και το "ψ" τα λέει αλλά λίγο πιό "παχιά"...

yXNfp3.png

l63xp2.png

2k1Up2.png

Λέμε οτι μοιαζουμε στο μπαμπα!

Για να δούμε...μια ψυχη ειπε οτι σε βάθος χρόνου εμενα βλέπει!

Για να πω την αληθεια, προτιμω να μοιασει στον Λ. και εξωτερικα και εσωτερικά!χαχαχα

Βεβαια το ζώδιο είναι καταλυτικό...Σκορπιος!!!!!!!!

Το μελλον θα δειξει!!!

Γερο να ναι μονο!

αλλάζουν πολύ! να περιμένεις! κι εμένα και τα 2 όταν γεννήθηκαν ανάποδα τα έκαναν κι ανάποδα τους βγήκαν. μόνο οι γιαγιάδες έπεσαν μέσα που έβλεπαν καθαρά τα μούτρα των παιδιών τους, από την πρώτη στιγμή.

Ντίνα έχεις υπέροχη οικογένεια! Σε αγαπάνε πολύ και σε προσέχουν! Να το κάνεις συχνότερα! Είναι το καλύτερο γιατρικό για το άγχος! Κι εγώ θέλω να το ξανακάνω! Τότε που είχα πάει, θυμάστε που είχα το Γιώργο μωρό και μου το είχε κάνει δώρο ο Άρης για τη γιορτή μου έλεγα ότι θα το ξανακάνω οπωσδήποτε! Κι ακόμα δεν το έχω κάνει... ρε γμτ! Πού θα μου πάει! Μπορεί να πάρω καμιά φίλη να πάμε...

Το ξέρω φιλενάδα και εγώ τους αγαπώ πολύ και ξέρω πως αυτό είναι κάτι που θα λείψει απο το Λ αν τελικά δεν κάνουμε 2ο παιδάκι το δέσιμο που έχουν τα αδέρφια μεταξύ τους...είμαστε πολύ δεμένοι με τους γονείς μου και τα αδέρφια μου ευτυχώς σε αυτό ακολούθησε και ο άντρας μου και έγινε ένα με την οικογενειά μου...

yXNfp3.png

l63xp2.png

2k1Up2.png

εμείς σήμερα στολίσαμε το μπαλκόνι του σαλονιού και του παιδικού υ/δ, και μετά επειδή βαριόμασταν φτιάξαμε στολίδια από αλατοζύμη, επειδή όμως δεν είχα προλάβει να πάρω κουπ-πατ χριστουγεννιάτικα φτιάξαμε κάτι ζωάκια που είχαμε, αύριο θα τα βάψουμε, εσείς τι χρώματα πήρατε, τέμπερες? σε ένα σαιτ έλεγε ακρυλικά αλλά θα γίνει χαμός με τον μικρό, επίσης θέλουμε να βάψουμε και κάτι κουκουνάρια που βρήκαμε με χρυσή και ασημί μπογιά, σπρέι είναι πιο βολικό αλλά δεν παίζει με τον μικρό, ή να τα τυλίξουμε με ασημόχαρτο?

τον τριβιζά κι εγώ πιστεύω ότι θα τον βαρεθεί ο δικός μου, το αφήνω για λίγο αργότερα, επίσης τα παραμύθια, κυρίως αυτά τα κλασικά που είναι άγρια στάνταρντ τα αλλάζω, βλέπει κι ο γ. το βιβλίο και μου λέει αυτά που τα διάβασες?

αύριο λέω να τον βάλουμε να φτιάξουμε και μπισκοτάκια-ζωάκια, καμία εύκολη και καλή συνταγή, με λίγα υλικά κατά προτίμηση, θέλω να τα κάνω διπλά και μέσα να βάλω γέμιση μερέντα και μαρμελάδα

Μπράβο σας!!!!Και του χρόνου!!!

yXNfp3.png

l63xp2.png

2k1Up2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...