Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

Cafe Αυγουστος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Καλημερα!!!!!!!!:D

Σημερα το αγορι μου γινεται 1 μήνα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Πως περασε ο καιρος...πάει μεγαλώνει κ αυτο...χαχαχα

Ειλικρινα νιωθω πως εχει περασει μια εβδομαδα απο οταν γυρισα απτο νοσοκομειο...

Σημερα εστειλα τη Μαριλιζα στην πεθερα μου να κατσει και θα τη φερουνε το απογευμα.

Θελω να φτιαξω πορτοκαλοπιτα αλλα δεν εχω υλικα..

Σκεφτομαι αν τον παρω με το καροτσι και πεταχτουμε μεχρι το Lidl?

Απέναντι μου ειναι ακριβως....λετε να μου κρυώσει?

αληθεια τα δικα σας λενε "ρ¨"???η δικια μου οχι ακομα

Ακριβως αυτο συζητουσαμε εχθες με το Λ.

Ουτε η δικια μου το λεει ακομη και εχουμε ανησυχησει γιατι ο Λευτερης πηγε 6 χρονων για να το πει.

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• female

6365

• mikio

5355

• JimDin

4874

• honey

4571

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• female

female 6.365 δημοσιεύσεις

• mikio

mikio 5.355 δημοσιεύσεις

• JimDin

JimDin 4.874 δημοσιεύσεις

• honey

honey 4.571 δημοσιεύσεις

Posted Images

Διαφημίσεις

συγνώμη ρε κοπελιά??? η ώρα είναι 2 και μισή, τον έβαλες μία παρά... δεν περίμενες να περάσει ούτε δίωρο και τον έβγαλες? και μας άφησες και τα σκόρδα! φτου σε εσένα λοιπόν κι όχι στο γιο!

σήμερα κάναμε τα στολίδια με την αλατοζύμη στο σχολείο. αύριο θα τα βάψω, με τέμπερα λέμε και χρυσόσκονες. θα δείξει αν κάνει η τέμπερα, θα σας πω.

κατερινιώ σου λέει δλδ η χριστίνα όλα τα άλλα και ρωτάς για το "ρ"? :lol: :lol:

γιατί εμένα πολλά δε λέει κι όχι μόνο το "ρ". αγγελική δεν υπάρχει λόγος ανησυχίας. το παιδί πρέπει να τα λέει μέχρι να πάει στην πρώτη δημοτικού, βοηθάμε ή παρεμβαίνουμε στο νήπιο δλδ. εκεί γύρω στα 4 και 5 έτη.

εμένα με έχει πρήξει επίσης η μάνα μου για τα παιδιά που δε μιλάνε καθαρά, για το γιώργο πιο πολύ γιατί με την αριάδνη της κόβω τη φόρα υπενθυμίζοντάς της ότι ο γιώργος στην ηλικία της έλεγε 10 λέξεις όλες κι όλες. Την έχω να μου λέει ότι στην ηλικία της Αριάδνης περίπου (26 μηνών) μιλούσα λέει κανονικά λες και ήμουν ενήλικας λέει και πεντακάθαρα, ακόμα λέει και το "ρ" το έλεγα κανονικά. Τα είπατε και θυμήθηκα τη μάνα μου! Ε της λέω, αυτά πήρανε από το άλλο σόι! Δεν πήρε κανένα από εμένα να γίνει γλωσσοκοπάνα! :lol:

Αννιώ χρόνια πολλά!

Να χαίρεσαι το σύζυγο το Νικολή που γιορτάζει σήμερα!!

Εχουμε κι εμείς τον παππού μου και τα ξαδέρφια μου που γιορτάζουν και θα μαζευτούμε πιο μετά στη θεια μου που κάνει τη γιορτή.

Αγγλικούλα δεν προλάβαμε φωτο ρε συ!!

Ξαναβάλτες!!

RJbwp3.png

bAW5p3.png

νεκ μου ...η χριστινα τα λεει ολα ...και εχει και πλουσιο λεξιλογιο ...εχει αρχισει να χρησιμοποιει και πιο εξηζητημενες λεξεις σε σωτσο παντα περιεχομενο "μοσχομυριζει" ειναι πολυχρωμο σαν ουρανιο τοξο"...η μικρη 2 μηνες εχει που μιλαει καλουτσικα ..περιορισμενο σχετικα λεξιλογιο

καλα εχει γινει μια πατατα στη δουλεια ..κλαπηκαν εμπορευματα αξιας 200,00 ευρω ..εχουν χαθει τα φορτηγα καπου στα βαλκανια ....κλασικα εγω τα ακουω !!

F4Bkp2.png

nsWnp2.png

Αννιώ χρόνια πολλά!

Να χαίρεσαι το σύζυγο το Νικολή που γιορτάζει σήμερα!!

Εχουμε κι εμείς τον παππού μου και τα ξαδέρφια μου που γιορτάζουν και θα μαζευτούμε πιο μετά στη θεια μου που κάνει τη γιορτή.

Αγγλικούλα δεν προλάβαμε φωτο ρε συ!!

Ξαναβάλτες!!

εγω τον ειδα το μπεμπη μας ..κουκλος ειναι , και εχει μεγαλωσει το παιδι πολυ

F4Bkp2.png

nsWnp2.png

Απαιτώ να δω έρωτααααα!!!

Σύμπι δεν σε παίζω ρε συ, μας κότσαρες τα σκόρδα και εξαφανίστηκες????Στα μούτρα σου:)

Κοιμάται ο Μάνος, δεν είχε σχολείο σήμερα. 3μήνες είναι λέει απλήρωτοι και πήγαν για παράπονα. Καλά περάσαμε, συνήθισα πια εδώ τα 3 μας και τα καταφέρνω περίφημα. Ε έχουμε και τις κακές μας στιγμές αλλά είναι ελάχιστες, ανάξιες λόγου.

Το 'ρ' δεν το λέει (στην θέση του βάζει το λ) και ο Μάνος και η παιδίατρος μου είπε πρόσφατα πως πρέπει μέχρι τα 4 να το λέει. Ωστόσο μιλάει πολύ καθαρά, έχει πολύ πλούσιο λεξιλόγιο και ορισμένες φορές εκπλήσσομαι ευχάριστα με τις φράσεις που σχηματίζει. Χθες είπε τον πατέρα του βλαμμένο, άσχετο αλλά το θυμήθηκα!!Εδώ δεν έχει ακούσει ποτέ τέτοια λέξη, κόπια του σχολείου και αυτό!

Αννούλα να χαίρεσαι τον αντρούλη σου, να ζήσει σαν τα ψηλά βουνά!

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Διαφημίσεις

Λοιπον το πιο κουλο που μου ειπε τελευταια η Μαριλιζα ειναι το "μαμα, μητη πάσης κακίας"

χαχαχα

ξεχασε βεβαια το "αργια" αλλα δεν πειραζει, που το ακουσε δεν ξερω!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...