Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

Cafe Αυγουστος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

αγγελικη σε συγχωρουμε ...αλλα μηπως να τον σκουνταγες λιγο τον ερωτα σου??ε..να κανετε και καμια γλυκα τα δυο σας !!!

σοβαρα τωρα ...θα βρικολακιασετε ....ειναι νωρις για προγραμμα αλλα ξεκινα τον!!!

F4Bkp2.png

nsWnp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• female

6365

• mikio

5355

• JimDin

4874

• honey

4571

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• female

female 6.365 δημοσιεύσεις

• mikio

mikio 5.355 δημοσιεύσεις

• JimDin

JimDin 4.874 δημοσιεύσεις

• honey

honey 4.571 δημοσιεύσεις

Posted Images

Σπέρες βροχερές και κρύες από εδώ!!Πωπω χειμώνιασε νομίζω ε? Καλά του ήταν, βλέπω το τζάκι και το λιγουρεύομαι, ανυπομονώ να το ανάψουμε σύντομα!

Κοιμούνται τα βλαστάρια μου! Η μικρή εννοείται ξύπνησε για θηλασμό, πάνω από μιάμιση ώρα σερί δεν το χει αυτό το παιδί, ούτε το μεσημέρι! Δεν έφαγε, ούτε φρουτόκρεμα, ούτε φαγητό αλλά φωνάζει συνέχεια μαμ! Τι παιδί και αυτό!

Ο Μάνος πήγε παιδικό σήμερα, καλά πέρασε μου είπαν. Ωστόσο εξέφρασα την ανησυχία μου για τις ιώσεις στην δασκάλα του και την σκέψη μου να τον σταματήσω και μου είπε πως όλα τα παιδιά έτσι είναι, από τα 24 παιδιά η τάξη σήμερα είχε μόνο 14!!! Όλα τα υπόλοιπα άρρωστα και αυτό συμβαίνει από την αρχή. Οπότε δεν είμαστε μόνο εμείς, όχι τίποτα αλλά είχα αρχίσει να ανησυχώ πως το χει ο δικός μου το θέμα να κολλάει.

Σήμερα κατέβηκα κέντρο μετά από 1,5 μήνα. Με είχε φάει η κλεισούρα. Πήρα 2 κολάν για μένα, 1 καλσόν στην μικρή, κάτι δωράκια και παραμυθάκια στον Μάνο για την έννοια της φιλίας. Ανυπομονώ να ξυπνήσει να τα ξεφυλλίσουμε. Παράγγειλα και ένα άλλο για την επιθετικότητα, όλα αντίδραση μου είπαν είναι. Εμ το ξέρουμε, το θέμα είναι πως το χειριζόμαστε! Καλό λέει είναι να διαβάζουμε και εμείς οιι γονείς, κανόνες συμπεριφοράς και τρόπους αντιμετώπισης! Το Σαββάτο έχουν μια ωραία παράσταση με σκετσάκι που παίζουν παιδιά στην ηλικία του, στο βιβλιοπωλείο αυτό, αν είναι καλός ο καιρός θα πάρω τον Μάνο να πάμε. Ξεφύλλισα λίγο και την σειρά του Τριβιζά αλλά μπερδεμένη για την ηλικία αυτή νομίζω και η εικονογράφησή του λίγο συγχισμένη, δεν νομίζω να τον ενθουσιάσει κάτι οπότε την προσπέρασα. Καμιά καλή πρόταση?Κατά καιρούς με πιάνει μανία και ξεχύνομαι στα βιβλιοπωλεία και κουβαλάω ένα σωρό βιβλία στον Μάνο.

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Παιδιά και εγώ νεύρα πολλά, καμιά φορά τα βάζω με τον εαυτό μου και στεναχωριέμαι αφάνταστα. Αλλά λέω το ίδιο πράγμα 50 φορές, με όμορφο γλυκό τρόιπο, με λιγο πιο αυστηρό, με απειλητικό εεε δεν λέει να καταλάβει. Πιο πολύ με αγχώνει το θέμα ασφάλειας της μικρής. Τελευταία άμα την δει ξαπλωμένη στο χάλι πέφτει πάνω της ολόκληρος και λέω θα την σακατέψει πάει!

Οπότε νομίζω λίγο πολύ είναι θέμα ηλικίας όλα αυτά. Η κυρία στο βιβλιοπωλείο είναι νηπιαγωγός και μου έλεγε πως όλοι οι γονείς τα πέρασαν και τα περνάνε αυτά. Υπομονή και κουράγιο χρειάζεται, όρια να θέτουμε και σταθερότητα στα λόγια μας. Ε ναι οκ, στην θεωρία όλα καλά είναι! Τελοσπάντων, προσπαθούμε!

Αγγελική ξεξύπνα τον Πρίγκηπα ρε συ, δεν είναι πρόγραμμα αυτό. Μικρούλης είναι αλλά υπάρχουν και άλλα μέλη στην οικογένεια και το βράδυ χρειάζονται όλοι ξεκούραση. Στο λεώ εγώ που ξεκουράζονται όλοι εκτός από μένα!Αχαχα τα χω φτύσει!

Αχ λέτε για μαστόρους, ρε παιδιά χειμώνας και μαστόρια δεν πάνε μαζί. Πάντως μιας και λες Σοφάκι για τον Γιάννη που θα ρίξει τους μαστόρους από την σκάλα, ο Μάνος το καλοκαίρι που είχα μπογιατζήδες, βούτηξε όλο το χέρι του μέσα στο χρώμα και ήμουν μπροστά εγώ και 2 μαστόροι! Δεν τον προλάβαμε, σίφουνες παιδί μου!

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Καλησπέρα!!!

Γυρίσα απο την δουλειά και κάθησα με τον μικρό...τώρα παίζουν με το μπαμπά του και είπα να βάλω να φτιάξω κουλουράκια βουτύρου που αρέσουν στον μικρό σε Χριστουγεννιάτικα σχεδιάκια!!!!Θα ανακατευτεί και ο μικρός σίγουρα...προχθές που έφτιαχνα τα τυροπιτάκια είχε έρθει και εκείνος και είχε πάρει τον πλάστρη και άνοιγε ένα κομματάκι ζύμη...μετά το βάλαμε και στο φούρνο να ψηθεί...μ αρέσει να βλέπω χαμογελαστή τη μουρίτσα του και ας μαζευω εκατό πράγματα μετά...

yXNfp3.png

l63xp2.png

2k1Up2.png

Διαφημίσεις

Και μια ερώτηση επίκαιρη...Πρωτοχρονιάτικο δώρο για τα βλαστάρια σας έχετε σκεφτεί???

Εγώ κάποια που είχα υπόψη μου πήγαμε προχθές στο τζάμπο και του τα πήρε η θεία του...πάλι στο ψάξιμο θα είματε αλλά ό,τι και να του πάρω χαίρεται το μωρό μου!!!Ποδήλατο καινοούργιο και μεγαλύτερο θα του πάρουν τα πεθερικά μου....πολύ καλή ιδέα είναι και της κλοκλός για τον πίνακα απο το Ικέα...δεν ξέρω έχουμε ακόμα καιρό!

yXNfp3.png

l63xp2.png

2k1Up2.png

καλημερα σας !!

ντινακι σουπερ το δωρο ...σε σκεφτεται πολυ ο αντρουλης σου ,,,!!ολο λεω και εγω καποια στιγμη που εχω λεφτα θα παω σε σπα !!!

μπορω να πω οτι τα "δαιμονια" που ειχαν καβαλησει τη χριστινα μου ...εφυγαν επιτελους ...πολυ κουβεντα και πιο προσεχτικες κινησεις και ολα δειχνουν καλυτερα.....μεχρι βεβαια το επομενο στραβωμα !!

εγω λιγα ζορια στη δουλεια ..αλλα υτη τη φορα δεν κανω πισω ..θα πατησω ποδι !!

εχετε στολισει?? εγω περιμενω μαστορους για το καυστηρα αεριυ που σας ελεγα ..και θα εχω και αναμπομπουλα σπιτι και δεν το τολμαω αλλα μπορει και να το αποφασισω για αυτο το σκ ...

ελε μου πως ειναι τα μικρα??αγγελικη για το χαμομηλι ...εμενα ο παιδιατρος μου ειχε πει οτι ειναι μυθος , γιατροσοφι ..και μπορει να υπονομευσει και το θηλασμο ....αλλα ταυτοχρονα μου ειχε πει πως οι γιαγιαδες επιμενουν πολλα χρονια οτι κανει καλο!!

Αχ Κατερινάκι πολύ όμορφα ήταν και το καταλαβαίνω και σήμερα που νιώθω πιο ανάλαφρη...μία ώρα μασάζ με χαλαρώτικά αιθέρια έλαια με ζεστές πέτρες σε διάφορα σημεία του σώματος...σούπερ!!!

΄Ηταν συνωμοσία του άντρα μου και της αδερφής μου για να περάσω καλά...:D

yXNfp3.png

l63xp2.png

2k1Up2.png

Για δωρα που λετε η δικια μου μέχρι πρότινος ήθελε ενα πρασινο ποδήλατο!

Εχθες της λεω πως ειναι χειμώνας και κανει κρυο και δε θα μπορει να κάνει ποδηλατο και καλύτερα να το πάρουμε το Πάσχα.

Καλα τοτε, μου λεει "μαμα τοτε να μου πάρει ενα βάζο να το βάλω στο δωμάτιο μου να βάλω μεσα λουλουδάκια να ειναι ομορφο!"

αχ η καρδουλα μου!

Το είχα ρωτήσει κι εγώ αυτό στο φέις προ ημερών για το δώρο το Πρωτοχρονιάτικο! Η Αριάδνη μου ζητάει μια "μεγάλη κουζίνα", ο Γιώργος θέλει τα πάντα! Ότι δει στην τιβί το ζητάει με αποτέλεσμα ο Άγιος Βασίλης να έχει μπερδευτεί φέτος! Και περίμενα μέσω της ερώτησής μου να βγάλω άκρη στο φέις αλλά ξέχασα ότι είναι πολλά και τα πρωτότοκα κορίτσια στην παρέα μας... κι έτσι δεν βοηθήθηκα ιδιαίτερα μπορώ να πω... :tongue:

Διαφημίσεις

Ντίνα έχεις υπέροχη οικογένεια! Σε αγαπάνε πολύ και σε προσέχουν! Να το κάνεις συχνότερα! Είναι το καλύτερο γιατρικό για το άγχος! Κι εγώ θέλω να το ξανακάνω! Τότε που είχα πάει, θυμάστε που είχα το Γιώργο μωρό και μου το είχε κάνει δώρο ο Άρης για τη γιορτή μου έλεγα ότι θα το ξανακάνω οπωσδήποτε! Κι ακόμα δεν το έχω κάνει... ρε γμτ! Πού θα μου πάει! Μπορεί να πάρω καμιά φίλη να πάμε...

Αγγελική τη γλυκό αυτό που ζήτησε η Μαριλίζα!!! Δώσε της ένα φιλί από εμένα! Όσο για το μαναράκι το μικρό άμα δε σου κάνει καρδιά να το ξυπνάς τότε καλή δύναμη με τα βραδινά! Αχαχαχα! Τα είχα με το Γιώργο αυτά αλλά αργότερα όχι βρεφάκι, γιατί πριν το εξάμηνο δεν ήξερε τι θα πει ύπνος μέρα και νύχτα, μετά όμως μεγάλωσα κι έμαθα!

Παραμύθια έλε έχουμε τα άπειρα! Ο τριβυζάς είναι λατρεμένος μου κι εγώ όσα έχω τα αλλάζω λίγο για να τα καταλαβαίνουν λίγο και τα παιδιά. Βασικά το ίδιο κάνω σε όλα τα παραμύθια, παραλείπω ότι δε μου αρέσει, τροποποιώ τη γλώσσα ή και την ιστορία σε κάποια σημεία για να γίνει πιο κατανοητή. Κλασικά έχουμε πολλά και μύθους του Αισώπου, παραμύθια με ζωάκια και το καλό με εμένα είναι ότι κληρονόμησα το ταλέντο της γιαγιάς μου και είμαι κι εγώ παραμυθοποιός. Από τα πρώτα χρόνια της καριέρας μου είχα φτιάξει έναν ήρωα, ένα σκυλάκι και κάθε μέρα στο σχολείο τα παιδιά στο τέλος του μαθήματος περίμεναν μία ιστορία με το σκυλάκι την οποία την έφτιαχνα επιτόπου. Πόσες φορές δεν είπα εκ των υστέρων ότι έπρεπε να την μαγνητοφωνώ εκείνη την ώρα που να την έγραφα μετά σε τετράδιο να την θυμάμαι. Οπότε πολλές βραδιές σκαρώνω παραμύθια στα παιδιά μου. Γιατί και τα βιβλία...πολλά λεφτά ρε παιδί μου και περνάει σχετικά γρήγορα η μπογιά τους.

Νεκτ κάθε μεσημέρι του λέω 2-3 ιστορίες για να κοιμηθεί, βγαλμένες από το μυαλό μου. Το ίδιο κάνει και ο μπαμπάς του όποτε τον κοιμίζει. Το χουμε το παραμυθατζίδικο και εμεις:)

Απλά καλό είναι να βλέπουν και εικόνες, ο Μάνος ξετρελλαίνεται κιόλας και του κινούν την περιέργεια και η εικονογράφηση του Τριβιζά μου φάνηκε περίπλοκη για ένα 3χρονο. Το κείμενο μεγάλο, σίγουρα δεν θα κάτσει να ακούσει ολόκληρη την ιστορία εκτός και αν την πετσοκόψω. Αλλά ποιο το νόημα να πάρω κάτι που δεν είναι της ηλικίας του από τώρα? Το παίρνω πιο μετά! Του πήρα ένα που περιγράφει τα πιθηκάκια πως πέρασαν μια μέρα στο σχολείο και προάγει την φιλία, την συναδερφικότητα και την συνεργασία. Το διαβάσαμε πριν, ενθουσιάστηκε:)

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Πάω για τα κουλουράκια..τα αδέρφια μου αλλάξαν σχέδια και θα είναι εδώ μέχρι και την Δευτέρα οπότε τους περιμένω πιο αργά...

εμείς σήμερα στολίσαμε το μπαλκόνι του σαλονιού και του παιδικού υ/δ, και μετά επειδή βαριόμασταν φτιάξαμε στολίδια από αλατοζύμη, επειδή όμως δεν είχα προλάβει να πάρω κουπ-πατ χριστουγεννιάτικα φτιάξαμε κάτι ζωάκια που είχαμε, αύριο θα τα βάψουμε, εσείς τι χρώματα πήρατε, τέμπερες? σε ένα σαιτ έλεγε ακρυλικά αλλά θα γίνει χαμός με τον μικρό, επίσης θέλουμε να βάψουμε και κάτι κουκουνάρια που βρήκαμε με χρυσή και ασημί μπογιά, σπρέι είναι πιο βολικό αλλά δεν παίζει με τον μικρό, ή να τα τυλίξουμε με ασημόχαρτο?

τον τριβιζά κι εγώ πιστεύω ότι θα τον βαρεθεί ο δικός μου, το αφήνω για λίγο αργότερα, επίσης τα παραμύθια, κυρίως αυτά τα κλασικά που είναι άγρια στάνταρντ τα αλλάζω, βλέπει κι ο γ. το βιβλίο και μου λέει αυτά που τα διάβασες?

αύριο λέω να τον βάλουμε να φτιάξουμε και μπισκοτάκια-ζωάκια, καμία εύκολη και καλή συνταγή, με λίγα υλικά κατά προτίμηση, θέλω να τα κάνω διπλά και μέσα να βάλω γέμιση μερέντα και μαρμελάδα

καλημερα σας !!!

και εγω χθες τους πηρα 2 μικρα παραμυθια χριστουγεννιταικα με εικονες που ξεπεταγονται ...τα χαζευουν αρκετα ...και επιτεολους μου φαινεται οτι αρχισε να δειχνει ενδιαφερον και η μικρη μου ...

καλα ιστοριες λεμε απειρες ..πολλες φορες απο το μυαλο μου τελειως ..αλλες στιγμες οικογενειακες που περασαμε καλα...και τα παραμυθια τα λλαζω κατα το δοκουν ..γιατι ειναι λιγο αγρια

σημερα της εκανα το χατηρι της χριστινας και εμεινε και αυτη στη γιαγια το πρωι ...να δουμε αυριο γαι το σχολειο ελπιζω να μη μου βγει ξυνο ...

τους πηρα και παντοφλακια κλειστα απο τζαμπο ...4 ευρω ...πολυ φθηνα ...πηρα και ενα μπουφαν δωρο στη μαμα μου .....(πανε τα λεφτα )

η χριστινα μου ζητησε δωρο τρενο με ραγες !!!!και με μια μπαμπι!!(barbie) ..και η αγγελικη παπαγαλιζει .....τσαφτσουφ μπαμπι!!!

αληθεια τα δικα σας λενε "ρ¨"???η δικια μου οχι ακομα

F4Bkp2.png

nsWnp2.png

καλημέρα, τελικά έφτιαξα αυτά

http://www.sintagespareas.gr/sintages/geistika-mpiskota-banilias.html

και τους έκανα σχέδια, ωραία βγήκαν, αν σκεφτείς ότι δεν είχα άχνη ζάχαρη κι έβαλα κανονική, θέλω να τα πασπαλίσω κιόλας ή να πάρω μαρμελάδα και να τα κάνω γεμιστά, εχω προτζεκτ! μου αρέσει που δεν έχουν αυγό και θυμιζουν λίγο κουραμπιέδες, επίσης αντί για κανονικό αλεύρι έβαλα φαρίνα και φούσκωσαν, πρώτη φορά ψιλοπετυχαίνω μπισκότα, έβαλα και στον μπόμπιρα στο σχολείο, να δούμε θα τον εντυπωσιάσουν? ένα πρόβατο κι ένα σκυλάκι!

εμένα το ρ το λέει άλλοτε γαλλικό, σχεδόν άυχο, γγγγγγγγγ, ή άλλοτε λλλλλλλλλ

πολλές φορές επειδή το λέει ετσι δεν πιάνω τι μου ζητάει και τσαντίζεται, αφού σου λέω, νελό ας πούμε

το πιο μωρουδίστικο που λέει τώρα είναι η φόρμουλα, που τη λέει φομουμα

παλιά δεν έλεγε και το λ, ήθελε να πει γυαλιά κι έλεγε γυαγιά, τώρα τα ψιλοκαταφέρνει,

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...