Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

Cafe Αυγουστος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Ο μόνος τρόπος να καταλάβεις αν το ενοχλεί κάτι σύμπι είναι να το σταματήσεις για ένα διάστημα και να παρατηρήσεις αν αλλάζει κάτι. Δεν υπάρχει άλλος τρόπος!

Πήγα με τον Μάνο λαική, δεν είχε ξαναπάει. Καλά μας έμαθαν όλοι. Περπατούσαμε και φώναζε 'γειά σας τι κάνετε?Καλημέρα σε όλους, με λένε Μάνο'. Λέτε να μεγαλώνω τον αυριανό πρωθυπουργό?Αχαχαχαχα

το έχουν τα λιονταράκια μάλλον, κι ο Αντρέας έτσι κάνει, όπου πάμε, πάει, συστήνεται, πιάνει κουβέντα, μόνος μιλάμε, ντροπή καθόλου, στον κάλαμο το καλοκαίρι τον χαιρέταγε κόσμος με το όνομά του που πολλές φορές εγώ δε θυμομουν το δικό τους, λες να κάνουν κόμμα να μας σώσουν?

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• female

6365

• mikio

5355

• JimDin

4874

• honey

4571

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• female

female 6.365 δημοσιεύσεις

• mikio

mikio 5.355 δημοσιεύσεις

• JimDin

JimDin 4.874 δημοσιεύσεις

• honey

honey 4.571 δημοσιεύσεις

Posted Images

ελα ρε Σοφακι, εσυ εισαι και 2 μετρα γυναικα, εμεις οι στουμπες τι να πουμε? Σιγα μη φαινεται η κοιλια σου.

Ραγαδες δεν εκανα ουτε τωρα ευτυχως δλδ, ουτε κρεμα εβαζα παλι, νομιζω ειναι θεμα δερματος? κρεμα βαζεις?

χαμομηλι και το πινει? θα το δοκιμασω κ γω.

βραζεις το νερο πολυ ωρα ε?

το κανονικο θα βαλω? το λουλουδάκι αποξηραμενο που εχω?

ναι βρε!!!

2 μέτρα ακριβώς!!!

χαχαχαχαχαχα!!!

να πω για τη συμπι μου που είναι και γυναικάρα 1,85 οκ...

Εμένα με το ταπεινό μου 1,70, δε με λες και γυναικάρα!!!

τιποτα δε βάζω απο κρέμες...άστα να πάνε...

πήρα τωρα ένα λαδάκι απο αμαζον που έχει καλές κριτικές για τις ουλές και ραγάδες...αν θυμηθω ποτέ να βάλω, θα σου πω και αν εχει αποτελέσματα!!!

καλά μη φανταστείς οτι έπινε καμια υπερποσότητα!!!

για 5μλ μιλαμε, στο τσακίρ κέφι 10!!!

αλλά τον έπιανε....τωρα δεν του δίνω τιποτα....το τακτοποιήσαμε το ζήτημα!!!χαχαχαχα!!!!

ναι το λουλουδάκι έβαζα κι εγω....απλά το περνούσα και απο το φίλτρο του γαλλικού καφέ για να σιγουρευτω οτι είναι οκ, χωρίς κανένα κομματάκι μέσα!

Τα πιο γλυκά κομμάτια της ζωής μου είστε εσείς....

M1XEp3.png

D0MBp3.png

Καλησπέρα!

Σήμερα πέρασα σουπερ χαρη στην αδερφή μου,το γαμπρό μου και τον άντρα μου....μου έκαναν δωρό κούρα ομορφιάς και χαλάρωσης σε ένα πολύ ωραίο σπα σε ενα απο τα πιο γνωστά ξενοδοχείο της Αθήνας...ηρθε και μας πήρε η αδερφή μου με τον Λ εκείνη τον απασχολούσε με βόλτες και παιχνίδια και εγώ έκανα το μασάζ μου ,έφτιαξα τα νύχια ,τα μαλλιά μου και τα φαρδιά...ηταν πολύ καλά μπορω να πω...μετά πήγαμε για φαγητό και στο τέλος στο σπίτι μας για καφεδακι με το μπαμπά μας...δεν το ήξερα ήταν έκπληξη και το είχαν συνεννοηθεί με τον αντρούλη !!!

yXNfp3.png

l63xp2.png

2k1Up2.png

καλημερα σας !!

ντινακι σουπερ το δωρο ...σε σκεφτεται πολυ ο αντρουλης σου ,,,!!ολο λεω και εγω καποια στιγμη που εχω λεφτα θα παω σε σπα !!!

μπορω να πω οτι τα "δαιμονια" που ειχαν καβαλησει τη χριστινα μου ...εφυγαν επιτελους ...πολυ κουβεντα και πιο προσεχτικες κινησεις και ολα δειχνουν καλυτερα.....μεχρι βεβαια το επομενο στραβωμα !!

εγω λιγα ζορια στη δουλεια ..αλλα υτη τη φορα δεν κανω πισω ..θα πατησω ποδι !!

εχετε στολισει?? εγω περιμενω μαστορους για το καυστηρα αεριυ που σας ελεγα ..και θα εχω και αναμπομπουλα σπιτι και δεν το τολμαω αλλα μπορει και να το αποφασισω για αυτο το σκ ...

ελε μου πως ειναι τα μικρα??αγγελικη για το χαμομηλι ...εμενα ο παιδιατρος μου ειχε πει οτι ειναι μυθος , γιατροσοφι ..και μπορει να υπονομευσει και το θηλασμο ....αλλα ταυτοχρονα μου ειχε πει πως οι γιαγιαδες επιμενουν πολλα χρονια οτι κανει καλο!!

F4Bkp2.png

nsWnp2.png

καλημέρα, έγραφα μια γκουμούτσα στο face και το έχασα, οπότε θα πω εδώ τον πόνο μου

κατερίνα τα δαιμόνια κατέλαβαν εμένα, κι εχω γίνει εγώ η υστερική μάνα που επίσης σιχαίνομαι, θα τα πω περιληπτικά, αυτές τις μέρες έχω αρκετές δουλειές στο σπίτι, είναι πράγματα που έπρεπε να γίνουν λόγω μετακόμισης και τα αναβάλαμε λόγω καλοκαιριού και διακοπών, αλλά ένα καινούργιο σπίτι πάντα θέλει, οπότε λίγο έχω παραμελήσει το μικρό, χθες τον είχα όλη μέρα εδώ, είχα και μάστορα και μαζέματα, κι αυτός όταν του γύριζα την πλάτη όλο και κάποια σκανταλιά έκανε, με αποτέλεσμα να φωνάζω συνέχεια, κάνε αυτό, μην κάνεις το άλλο, μάζεψε τα παιχνίδια σου και τέτοια, το αποκορύφωμα ήταν το βράδυ που πήγε στη μπανιέρα με τα ρούχα όσο κάναμε μια δουλειά με τον μπαμπα του και καταβράχηκε, ξέρω την προσοχή μου θέλει, εντωμεταξύ όλοι οι άλλοι έχουν περισσότερη υπομονη΄από μένα? δεν ξέρω, βεβαια όλοι οι άλλοι που κάνουν κήρυγμα δεν περνάνε τόσο χρόνο μαζί του

το ρεζουμε, σήμερα το πρωί που κατέβηκαν να φύγουν για το σταθμό, στο αυτοκίνητο κρύωνε, μου τηλ. ο γιάννης να του πάω κανένα ζακετάκι ή γιλέκακι, εγώ γκρίνιαξα λίγο γιατί τα περίσσοτερα στεγνώνουν, τον καιρό μου μεσα, και έπρεπε να ψάξω στα λίγο μικρότερα που είναι πάνω στη ντουλάπα, άκουσε αυτό ο μικρός, δε φώναξα απλά αγχώθηκα γιατί με περίμεναν, κι έμπηξε τα κλάμματα κι έλεγε δεν το θέλω, θα με΄μαλώσει η μαμά, δεν πειράζει, δεν κρυώνω και τέτοια

αυτοχαστουκίζεσαι μετά ή όχι?

μόλις έρθει σήμερα θα του αφιέρωσω πολύ μα πολύ χρονο, αλλά είναι αυτό λύση?

Διαφημίσεις

Καλησπέρα κοριτσάκια!

Πώς είστε?

Εμείς καλά, λίγο βηχαλάκι έχουν και τα δυο, αλλά πιστεύω θα περάσει, μεθαύριο έχει παιδίατρο η μικρή για εμβόλιο και θα την ακούσει κιόλας με την ευκαιρία. Στολίσαμε εχτές που ήταν σπίτι και ο μπαμπάς μας, ωραία είναι τώρα, βοήθηκε κι ο Γιάννης και του άρεσε, σπάσαμε και ένα διακοσμητικό της μαμάς από αυτά που τα στολίζεις και ανάβει φωτάκι μέσα αλλά στο προγραμμα είναι κι αυτά!

Ελευθερίτσα καλύτερα είναι τα μικρά ε, άντε να μην ξανακάνει πυρετό η μικρή και να αναρρώσετε τελείως!

Δύσκολα ρε γμτ με τις ιώσεις και το σχολείο, αλλά και σπίτι άντε να τον απασχολήσεις που θα βαρίεται, ξέρω από μένα, όλη μέρα δεν παλεύεται μέσα!

Νεκταρίτσα κι εμένα βάζει το χέρι στο στόμα ο Γιάννης όλη μέρα τελευταία και με ανησυχεί, ουφ τι να πω να είναι και η ζήλια? Δεν τη δείχνει εμένα τη ζήλια άμεσα, π.χ να μου λέει να αφήσω κάτω το μωρό αλλά το καταλαβαίνω γιατί μόλις αφήσω το μωρό έρχεται αυτός για αγκαλίτσα, άρα το σκέφτεται μέσα του.

Το άλλο θεματάκι σας με το πιπι δεν το έχουμε, ακόμα βέβαια, γιατί βλέπω όλα τα βλαστάρια πάνω κάτω τα ίδια έχουν στις κοντονές ηλικίες.

Κατερινάκι ηρεμήσατε λιγάκι? Άντε έτσι να συνεχίσετε! Θα ξεκινήσετε μαστορέματα σπίτι? ωχ ωχ! Πού θα είναι οι εργασίες? Και εντός και εκτός σπιτιού?

Αγγελικούλα ζορίζεται το μικρό σου μωρέ? Το πουλάκι μου! περαστικά!

Άντε βρε που αγχώνεσαι για την κοιλιά, θα φύγει σε λίγο καιρό,είναι πολύ νωρίς ακόμα!

RJbwp3.png

bAW5p3.png

καλημερα σας !!

ντινακι σουπερ το δωρο ...σε σκεφτεται πολυ ο αντρουλης σου ,,,!!ολο λεω και εγω καποια στιγμη που εχω λεφτα θα παω σε σπα !!!

μπορω να πω οτι τα "δαιμονια" που ειχαν καβαλησει τη χριστινα μου ...εφυγαν επιτελους ...πολυ κουβεντα και πιο προσεχτικες κινησεις και ολα δειχνουν καλυτερα.....μεχρι βεβαια το επομενο στραβωμα !!

εγω λιγα ζορια στη δουλεια ..αλλα υτη τη φορα δεν κανω πισω ..θα πατησω ποδι !!

εχετε στολισει?? εγω περιμενω μαστορους για το καυστηρα αεριυ που σας ελεγα ..και θα εχω και αναμπομπουλα σπιτι και δεν το τολμαω αλλα μπορει και να το αποφασισω για αυτο το σκ ...

ελε μου πως ειναι τα μικρα??αγγελικη για το χαμομηλι ...εμενα ο παιδιατρος μου ειχε πει οτι ειναι μυθος , γιατροσοφι ..και μπορει να υπονομευσει και το θηλασμο ....αλλα ταυτοχρονα μου ειχε πει πως οι γιαγιαδες επιμενουν πολλα χρονια οτι κανει καλο!!

κι εγώ νομίζω είναι μικρούλη για χαμομήλι, βέβαια εμείς κάναμε το άλλο, μια περίοδο που ταλαιπωριόταν από κολικούς μας είχε πει η γιατρός και στο νερό που βράζαμε για το γάλα περνάγαμε λίγο ένα φακελάκι χαμομήλι, βέβαια εμάς έπινε και συμπλήρωμα, δεν ξέρω, ίσως με συριγγούλα λίγο λίγο, απλά να τον βοήθησει αλλά όχι σε ποσότητα

Ελεάνα μάστορες στο σπίτι και Γιάννης μαζί εγώ το έχω ξεχάσει, φοβάμαι για την ασφάλεια των ανθρώπων δηλαδή, επικίνδυνος είναι μη ρίξει κανέναν από καμιά σκάλα αυτός! Γιατί όλη την ώρα στα πόδια τους είναι, και εγώ τον κυνηγάω και τον μαλώνω, άρα τον στέλνω κάπου για λίγες ώρες και ξεμπερδεύουμε. Αχ αυτές οι σκανταλιές, κι ο δικός μου όλο σκαρφαλωμένος ρε παιδιά, επάνω στον πάγκο της κουζίνας όλη μέρα! ναι και το δάκρυ κορόμηλο, ευασισθητούλια μας έγιναν εκεί που δεν τα ένοιαζε τίποτα, "θεία γιατί δεν την πήρες τη μπέμπα αγκαλιά που έκλαιγε?" ουαααα!!!

RJbwp3.png

bAW5p3.png

Καλησπέρα κοριτσάκια!

Πώς είστε?

Εμείς καλά, λίγο βηχαλάκι έχουν και τα δυο, αλλά πιστεύω θα περάσει, μεθαύριο έχει παιδίατρο η μικρή για εμβόλιο και θα την ακούσει κιόλας με την ευκαιρία. Στολίσαμε εχτές που ήταν σπίτι και ο μπαμπάς μας, ωραία είναι τώρα, βοήθηκε κι ο Γιάννης και του άρεσε, σπάσαμε και ένα διακοσμητικό της μαμάς από αυτά που τα στολίζεις και ανάβει φωτάκι μέσα αλλά στο προγραμμα είναι κι αυτά!

Ελευθερίτσα καλύτερα είναι τα μικρά ε, άντε να μην ξανακάνει πυρετό η μικρή και να αναρρώσετε τελείως!

Δύσκολα ρε γμτ με τις ιώσεις και το σχολείο, αλλά και σπίτι άντε να τον απασχολήσεις που θα βαρίεται, ξέρω από μένα, όλη μέρα δεν παλεύεται μέσα!

Νεκταρίτσα κι εμένα βάζει το χέρι στο στόμα ο Γιάννης όλη μέρα τελευταία και με ανησυχεί, ουφ τι να πω να είναι και η ζήλια? Δεν τη δείχνει εμένα τη ζήλια άμεσα, π.χ να μου λέει να αφήσω κάτω το μωρό αλλά το καταλαβαίνω γιατί μόλις αφήσω το μωρό έρχεται αυτός για αγκαλίτσα, άρα το σκέφτεται μέσα του.

Το άλλο θεματάκι σας με το πιπι δεν το έχουμε, ακόμα βέβαια, γιατί βλέπω όλα τα βλαστάρια πάνω κάτω τα ίδια έχουν στις κοντονές ηλικίες.

Κατερινάκι ηρεμήσατε λιγάκι? Άντε έτσι να συνεχίσετε! Θα ξεκινήσετε μαστορέματα σπίτι? ωχ ωχ! Πού θα είναι οι εργασίες? Και εντός και εκτός σπιτιού?

Αγγελικούλα ζορίζεται το μικρό σου μωρέ? Το πουλάκι μου! περαστικά!

Άντε βρε που αγχώνεσαι για την κοιλιά, θα φύγει σε λίγο καιρό,είναι πολύ νωρίς ακόμα!

καλά εσάς βλέπουν τα μωράκια, μπορεί και να ζηλεύουν λιγουλάκι, και αντιγράφουν και μωρουδίζουν, ο δικός μου γιατί,

έχει δίκιο μάλλον η νεκ, ψυχολογικό είναι, όπως κόβω και αυτό με τα μάτια ψυχολογικό, αν και θα πάμε σε γιατρό, πρέπει λίγο να κουλάρω αλλιώς θα καταστρέψω το παιδί μου, όλοι μου λένε τι καλός που είναι κι εγώ βλέπω μόνο τις σκανταλιές, άρα εγώ έχω το πρόβλημα, εκέινη η σχολη γονέων?

Διαφημίσεις

Καλημερα...

ανα μια ωρα ξυπνιος το βραδυ, 5 ρουφηξιες, κοιμοτανε και μετα παλι τα ιδια.

μετα να χεσει,να τον πιασει λοξυγγας..ε νταξει...αντίο ύπνε.

Γιατι βρε πουλακι μου δεν καθεσαι να φας με την ησυχία σου ε?ε?ε?

Σημερα ολο το πρωι κοιμαται εννοειται.

Απο χθες μονη, ειμαι πολυ οκ,να φτυστω! και μαγειρεψα και επαιξα με το κοριτσι μου, με πηραν και τα πεθερια κ τους ειπα να μην ερθουνε.

παωωωωωωω

Καλημερα...

ανα μια ωρα ξυπνιος το βραδυ, 5 ρουφηξιες, κοιμοτανε και μετα παλι τα ιδια.

μετα να χεσει,να τον πιασει λοξυγγας..ε νταξει...αντίο ύπνε.

Γιατι βρε πουλακι μου δεν καθεσαι να φας με την ησυχία σου ε?ε?ε?

Σημερα ολο το πρωι κοιμαται εννοειται.

Απο χθες μονη, ειμαι πολυ οκ,να φτυστω! και μαγειρεψα και επαιξα με το κοριτσι μου, με πηραν και τα πεθερια κ τους ειπα να μην ερθουνε.

παωωωωωωω

σούπερ μαμά, φυσάς λέμε!

σουπερ μαμυ αγγελικη!!! κρατα γερα

εμεις θα στολισουμε δεντρο στη γιαγια μας αποψε και θα κοιμηθουμε ολες εκει!!

εγω οταν εχω μαστορες στο σπιτι αρρωσταινω ..το σκεφτομαι απο τωρα που θα μου ερθουν για τρυπες και ιστοριες !!

F4Bkp2.png

nsWnp2.png

καλα,θα τις φάω τις φρίκες μου,έχω δρό.ο ακομη.

Ο μπόμπιρας δεν έχει ανοίξει το μάτι απτό πρωί,οπότε αντιλαμβάνομαι πως θα περάσω ένα βράδυ σαν το χθεσινό!!

Θα του δαγκωσω το μάγουλο του ατιμουλη!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...