Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

Cafe Αυγουστος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Να τον χαίρεσαι τον καλό σου! ερωτηματικό σβήσατε κι ήταν ένα το κερί?? αρχίσανε πια και οι άντρες και κρύβουν τα χρόνια τους, μη νομίζετε! Εγώ θέλω μια φορά να βάλω κεριά στην τούρτα ίσα με τα χρόνια μου να γελάσουμε! Θα έχουν να σβήνουν και τα πιτσιρίκια να το ευχαριστηθούν!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• female

6365

• mikio

5355

• JimDin

4874

• honey

4571

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• female

female 6.365 δημοσιεύσεις

• mikio

mikio 5.355 δημοσιεύσεις

• JimDin

JimDin 4.874 δημοσιεύσεις

• honey

honey 4.571 δημοσιεύσεις

Posted Images

Να τον χαίρεσαι τον καλό σου! ερωτηματικό σβήσατε κι ήταν ένα το κερί?? αρχίσανε πια και οι άντρες και κρύβουν τα χρόνια τους, μη νομίζετε! Εγώ θέλω μια φορά να βάλω κεριά στην τούρτα ίσα με τα χρόνια μου να γελάσουμε! Θα έχουν να σβήνουν και τα πιτσιρίκια να το ευχαριστηθούν!

περίμενε 2 δεκαετίες να το ευχαριστηθείς, κι εγώ το σκεφτόμουνα αλλά είναι και καλοκαίρι τα δικά μου και μέχρι να τα ανάψουμε όλα και να τα σβήσουμε θα λιώσει η τούρτα!

Διαφημίσεις

Να με ξυπνήσετε Νεκτ, δεν πάει άλλο!!!Έχω πιάσει πάτο. Μέχρι που σκέφτομαι να τον σταματήσω από τον παιδικό, τι θα κάνει σπίτι σκέφτομαι μόνο. Θα του στερήσω τόσα πράγματα ρε γμτ που όσο και να προσπαθήσω δεν θα αναπληρώσω!

Ελεάνα καλοπούλητα τα ριχτάρια. Ωστόσο σου συστήνω να βάλεις 2-3 φώτο, από την φώτο που έβαλες δεν κατάλαβα και πολλά. Όσο για τα μεταφορικά το κάνεις όπως θέλεις. Είτε τα συμπεριλαμβάνεις στην τιμή είτε στα πληρώνει ο αγοραστής.

Νεκτ τις ίδιες ανησυχίες έχει και ο γιος μου, ειδικά τώρα 2 πρωινά τον βρίσκω στον καναπέ να ψαχουλεύεται. Τον ρωτάω διακριτικά τι κάνεις αγάπη μου?Και μου απαντάει 'ε μανούλα μεγάλωσε πάλι'. Αχαχα τι να πεις!Τι να τα κάνουν και αυτά!

Ντινάκι χαλαρουίτα ρε συ. Μην σε παίρνει τόσο από κάτω με την δουλειά. Ευαισθητούλα είσαι και εσύ ε? Τελικά αυτό το άγχος είναι η μάστιγα της εποχής μας!

KYvKp2.png

5NmIp3.png

άι σιχτίρ παλιόκαιρος! τον σιχαίνομαι τον αέρα! παίρνει και τις πέτρες, βρέχει κιόλας και κάνει και κρύο και μες στην απόλυτη ησυχία της νύχτας αυτός ο ήχος του που σφυρίζει είναι ανατριχιαστικός! κι ο γιωργάκος φοβάται κιόλας, τα έβαλα για ύπνο, δε μου έχει παραπονεθεί αλλά πάω και στοίχημα ότι ξενυχτάει να ακούει τον αέρα και τους διάφορους ήχους από έξω.

Καλημέρα γειτόνισες!!!

Νεκ μην ανησυχείς για το Γιωργάκη....είναι φυσιολογικό!

απλά όταν το κάνει να του ζητάς να πηγαίνει στο δωμάτιο του...

και αν σε σοκάρει που το κάνει ο γιος σου, κάτσε να αρχίσει και η κόρη σου για να δεις!!!;)

ο παιδιατρος μας είπε οτι δεν πειράζει, αρκεί να μη γίνεται συνεχεια και να μην επιτρέπουμε να γίνεται μπροστά μας...δηλαδή να μάθουν οτι αυτό είναι κάτι που πρέπει να το κάνουν όταν είναι μόνοι τους...

Ελέ περαστικά στα παιδάκια σου!!!

και κουράγιο σε σένα!!!

σε καταλαβαίνω!!!

να χαίρεσαι και τον αντρούλη σου!!!

Αγγελική εμένα έφτασε 2,5 μηνών ο μπέμπης και ακόμα γουλιές βγάζει!!!

στην αρχη έβγαζε πολυ, τόσο που κι εγω φοβόμουν για παλινδρόμηση...τωρα βγάζει λιγότερες φορές αλλά αρκετη ποσότητα...

ειδικά αν έχει μόλις φάει και σφίγγεται για κακά ο χεζουλής μου!!!

εμένα η κοιλιά ακόμα να μαζέψει...και κάτι μου λέει οτι δε θα μαζέψει άλλο...χάλια.....

Τα πιο γλυκά κομμάτια της ζωής μου είστε εσείς....

M1XEp3.png

D0MBp3.png

Καλημερα να πω ή καληνυχτα...δεν ξερω.

Εχουμε μεγαλο θεμα με το χεσιμο,σφιγγόταν ολο το βραδυ,το καημενο, το λυπαται η ψυχη μου,ξυπνησε στις 23,30 και μεχρι τις 04,30 κοιμοταν 10 λεπτα και ξυπνουσε, ολο το βραδυ αυτο το πράμα.

Για την αυπνια μου δε με νοιαζει αρκει να μην τον βλεπω να ταλαιπωριέται ετσι, το πρωι παλι τα ιδια, δεν αντεξα και του εβαλα ενα υποθετακι.

Γεμισε 2 μπεμπιλίνα θκατα.τωρα κοιμηθηκε αποκαμωμένος.

Δεν καταλαβαινω γιατι να ζοριζεται τοσο να τα κάνει, αφου σα νερο ειναι,ουτε να αεριστει δε μπορεί ρε κοριτσια,μεγαλο προβλημα.

Γαλακτοκομικα τρωω ελαχιστα,δλδ μονο φετα αραια κ που και λιγο γάλα 1 φορα την εβδομαδα και αν..

Λετε να φταιει κάτι αλλο απο τη διατροφη μου? μηπως η σοκολάτα? παιζει?

Ελε, γιατι σας εχει πάει ετσι εφετος μωρε? περυσι δεν αρρωσταινε τοσο ή κανω λάθος?

Σταματησε τον αν ειναι τωρα με τα κρύα και τον ξαναπας απο τον Φλεβάρη,θα ναι ζόρικα αλλά πιο ζορικο ειναι με 2 αρρωστουλια μεσα στο σπιτι.

Νεκταρακι κ μενα βαζει τα χερια στο στομα και οτι αλλο βρει απο κάτω,καιρο τωρα, και μπουσουλάει μερικες φορες,,, μου σπαει τα νευρα αλλα τι να κάνω? λεω πως ειναι φάση και θα περασει.

Σοφακι μη μου λες τετοια για κοιλιες γιατι δε θα το αντεξω αν μεινει ετσι η δικη μου, σα 4 μηνων εγκυος ειμαι.Τουλαχιστον τα κιλα εσυ τα εχασες ολα ε?

Πιστευω πως αν δεν ετρωγα σα γουρουνι θα χα χάσει κατι παραπάνω αλλα ειλικρινα αντλώ ενεργεια μεσα απο το φαγητο...ειδικα τα γλυκα τα πεθαίνω σε καθημερινη βάση.

Παλι καλά λεω που δεν εχω πάρει κιολας!

Διαφημίσεις

Καλημέρα! Καλύτερα από θέμα πυρετού, μέχρι 37,2 έκανε το βράδυ και τώρα είναι απύρετη αλλά συνάμα έχουμε και δόντια να μας ταλαιπωρούν. Άπειρα σάλια σας λέω! Τελοσπάντων, στο πρόγραμμα είναι και αυτά. Ο Μάνος εδώ μαζί μου πάλι, θα δω τι θα κάνω. Δεν θέλω να τον αποξενώσω από το περιβάλλον και τον κύκλο που έχει δημιουργήσει. Αυτό συζητούσαμε χθες με τον Στεφ. Αν δεν είχε πάει σχολείο οκ αλλά πηγαίνει τώρα 1,5 χρόνο και να τον σταματήσουμε?Άσε που θα αποτρελλαθεί μες το σπίτι και δεν αφήνει και την μικρή σε ησυχία.

Αγγελική πέρυσι δεν είχε κάνει τόσους πυρετούς και έτσι δεν έμενε τόσο σπίτι, αλλά έκανε πολλές βρογχίτιδες, ωτίτιδα, λαρυγγίτιδα. Μέχρι τώρα φτου φτου ό,τι έχει περάσει δεν αφήνει κάτι και είναι μεγάλο πράγμα και αυτό. Να περνάει χωρίς φάρμακα. Πέρυσι ήμασταν αγκαλιά με την μάσκα, φέτος δεν μα χρειάστηκε!

Για κοιλιά λέτε ε?Δεν ήταν ποτέ το αδύνατο σημείο μου και μετά από 2 γέννες μπορώ να πω πως ακόμη δεν είναι. Ωστόσο σίγουρα δεν είναι όπως ήταν πριν τις γέννες, τι να λέμε? Δυο παιδιά φιλοξένησε το σώμα μας τόσο καιρό!

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Αγγελική αν τον πειράζουν τα γαλακτοκομικά τον Κωνσταντίνο θα τον πειράζουν και τα κρυφά. Η παιδογαστρεντερολόγος που μας βλέπει (είναι και η παιδίατρός μας) μου έχει πει πως η αλλεργία μπορεί να εκδηλωθεί και με δυσκοιλιότητα!

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Καλημερα να πω ή καληνυχτα...δεν ξερω.

Εχουμε μεγαλο θεμα με το χεσιμο,σφιγγόταν ολο το βραδυ,το καημενο, το λυπαται η ψυχη μου,ξυπνησε στις 23,30 και μεχρι τις 04,30 κοιμοταν 10 λεπτα και ξυπνουσε, ολο το βραδυ αυτο το πράμα.

Για την αυπνια μου δε με νοιαζει αρκει να μην τον βλεπω να ταλαιπωριέται ετσι, το πρωι παλι τα ιδια, δεν αντεξα και του εβαλα ενα υποθετακι.

Γεμισε 2 μπεμπιλίνα θκατα.τωρα κοιμηθηκε αποκαμωμένος.

Δεν καταλαβαινω γιατι να ζοριζεται τοσο να τα κάνει, αφου σα νερο ειναι,ουτε να αεριστει δε μπορεί ρε κοριτσια,μεγαλο προβλημα.

Γαλακτοκομικα τρωω ελαχιστα,δλδ μονο φετα αραια κ που και λιγο γάλα 1 φορα την εβδομαδα και αν..

Λετε να φταιει κάτι αλλο απο τη διατροφη μου? μηπως η σοκολάτα? παιζει?

Ελε, γιατι σας εχει πάει ετσι εφετος μωρε? περυσι δεν αρρωσταινε τοσο ή κανω λάθος?

Σταματησε τον αν ειναι τωρα με τα κρύα και τον ξαναπας απο τον Φλεβάρη,θα ναι ζόρικα αλλά πιο ζορικο ειναι με 2 αρρωστουλια μεσα στο σπιτι.

Νεκταρακι κ μενα βαζει τα χερια στο στομα και οτι αλλο βρει απο κάτω,καιρο τωρα, και μπουσουλάει μερικες φορες,,, μου σπαει τα νευρα αλλα τι να κάνω? λεω πως ειναι φάση και θα περασει.

Σοφακι μη μου λες τετοια για κοιλιες γιατι δε θα το αντεξω αν μεινει ετσι η δικη μου, σα 4 μηνων εγκυος ειμαι.Τουλαχιστον τα κιλα εσυ τα εχασες ολα ε?

Πιστευω πως αν δεν ετρωγα σα γουρουνι θα χα χάσει κατι παραπάνω αλλα ειλικρινα αντλώ ενεργεια μεσα απο το φαγητο...ειδικα τα γλυκα τα πεθαίνω σε καθημερινη βάση.

Παλι καλά λεω που δεν εχω πάρει κιολας!

Αγγελική οτι περνάς το πέρασαα ακριβως το ίδιο....

πολλά αέρια ο μπεμπίτος....σφιγγόταν και ξανασφιγγόταν...ταλαιπωρία γαι το καημένο μου...

εγω του έδινα λίγο χαμομηλάκι και σε 10 λεπτά ξαλάφρωνε!!!

εμένα τον πείραζε η σοκολάτα πάντως....

τωρα ξανάρχισα να τρωω και βλέπω οτι είμαστε οκ...

άσε για κοιλιά....μη μιλάω...έχει κάνει και ραγάδες...χάλι μαύρο...

θυμάμαι τη Βελ που στις 20 μέρες ήταν πλάκα και συγχίζομαι!!!

και μας λέει γαι τις σταρούμπες μετά!!!:tongue:

αν εσύ είσαι σαν 4 μηνών έγκυος, είσαι σε καλό δρόμο....θα φυγει η κοιλίτσα σου!!!

η δικιά μου δε λέει να μαζέψει!!!

απο κιλά δεν ξέρω τι γίνεται!

δε ζυγίζομαι γιατι δε με ενδιαφέρει....εγω ευελπιστω να μείνει κανένα...

Τα πιο γλυκά κομμάτια της ζωής μου είστε εσείς....

M1XEp3.png

D0MBp3.png

Αγγελική αν τον πειράζουν τα γαλακτοκομικά τον Κωνσταντίνο θα τον πειράζουν και τα κρυφά. Η παιδογαστρεντερολόγος που μας βλέπει (είναι και η παιδίατρός μας) μου έχει πει πως η αλλεργία μπορεί να εκδηλωθεί και με δυσκοιλιότητα!

Δεν ξερω αν τον πειραζουν, απο που να το καταλαβω?

τα κακα του ειναι κανονικά κιτρινομουσταρδί.

Μπορει να εκδηλωθει με δυσκοιλιοτητα? πλακα κανεις!

και πως ξερω οτι ειναι απο αυτο???

Αγγελική οτι περνάς το πέρασαα ακριβως το ίδιο....

πολλά αέρια ο μπεμπίτος....σφιγγόταν και ξανασφιγγόταν...ταλαιπωρία γαι το καημένο μου...

εγω του έδινα λίγο χαμομηλάκι και σε 10 λεπτά ξαλάφρωνε!!!

εμένα τον πείραζε η σοκολάτα πάντως....

τωρα ξανάρχισα να τρωω και βλέπω οτι είμαστε οκ...

άσε για κοιλιά....μη μιλάω...έχει κάνει και ραγάδες...χάλι μαύρο...

θυμάμαι τη Βελ που στις 20 μέρες ήταν πλάκα και συγχίζομαι!!!

και μας λέει γαι τις σταρούμπες μετά!!!:tongue:

αν εσύ είσαι σαν 4 μηνών έγκυος, είσαι σε καλό δρόμο....θα φυγει η κοιλίτσα σου!!!

η δικιά μου δε λέει να μαζέψει!!!

απο κιλά δεν ξέρω τι γίνεται!

δε ζυγίζομαι γιατι δε με ενδι

αφέρει....εγω ευελπιστω να μείνει κανένα...

ελα ρε Σοφακι, εσυ εισαι και 2 μετρα γυναικα, εμεις οι στουμπες τι να πουμε? Σιγα μη φαινεται η κοιλια σου.

Ραγαδες δεν εκανα ουτε τωρα ευτυχως δλδ, ουτε κρεμα εβαζα παλι, νομιζω ειναι θεμα δερματος? κρεμα βαζεις?

χαμομηλι και το πινει? θα το δοκιμασω κ γω.

βραζεις το νερο πολυ ωρα ε?

το κανονικο θα βαλω? το λουλουδάκι αποξηραμενο που εχω?

Ο μόνος τρόπος να καταλάβεις αν το ενοχλεί κάτι σύμπι είναι να το σταματήσεις για ένα διάστημα και να παρατηρήσεις αν αλλάζει κάτι. Δεν υπάρχει άλλος τρόπος!

Πήγα με τον Μάνο λαική, δεν είχε ξαναπάει. Καλά μας έμαθαν όλοι. Περπατούσαμε και φώναζε 'γειά σας τι κάνετε?Καλημέρα σε όλους, με λένε Μάνο'. Λέτε να μεγαλώνω τον αυριανό πρωθυπουργό?Αχαχαχαχα

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...