Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

Cafe Αυγουστος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

κοκκινίζεις τα μνμτάκια βελ μου όπως το έκανες και μετά πατάς κάτω στα αριστερά την "απάντηση" για να σου εμφανίσει το πλαίσιο με τις επιλεγμένες απαντήσεις όπου κάτω από κάθε μία θα σχολιάσεις ότι θες. δεν πας στο "γρήγορη απάντηση" κι εγώ στην αρχή κοκκίνιζα μνμτα και μετά πήγαινα στο πλαίσιο γρήγορη απάντηση κι έγραφα και νόμιζα ότι κάτι έκανα.

το παραπάνω προς απάντηση στην απελπισμένη έκκληση της βελ να της μάθουμε το μούλτι κουοτινγκ! :tongue:

:P:p:p:p:p:p:p:p:p:p

αμέ!!! γιατί να μην μπορείς? ;)

ναι, ΜΠΟΡΩΩΩΩΩΩΩ

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• female

6365

• mikio

5355

• JimDin

4874

• honey

4571

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• female

female 6.365 δημοσιεύσεις

• mikio

mikio 5.355 δημοσιεύσεις

• JimDin

JimDin 4.874 δημοσιεύσεις

• honey

honey 4.571 δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλέ τι ωραία..αχ ρε νεκ, αμα δεν είχαμε και εσένα τι θα κάναμε???όχι ρωτάω..και θα το παρακάνω τώρα και με τα εμότικονς παρακαλω:tongue::tongue:

Λοιπόν, ντινάκι μου, βάστα γερά, ε...όλοι περνάμε τις καρδιακές μας φάσεις, και τι ξεπερνάμε άμα λάχει κιόλας, και εγώ τι προάλλες έτρεχα για να τσεκαριστεί ο φ., καλά μας είπε, καλά λέω κι εγώ, η ανησυχία υπάρχει, μεγαλώνουμε κιόλας λίγο, τι να λέμε, ψυχραιμία χρειάζεται.

περαστικά στα μικράκια τα αρρωστα και κουραγιο σε αγγελική που σήμερα εγκαινίασε τη ζωή με δυο μωρά στο σπίτι, ανευ συζύγου( ευτυχώς υπάρχουν και τα πεθέρια..και τα δύο ήρθαν αγγγελική, ενισχυμένη η μονάδα διάσωσης??)

:P:p:p:p:p:p:p:p:p:p

ναι, ΜΠΟΡΩΩΩΩΩΩΩ

αχαχαχαχαχα!!!! έχω πεθάνει στο γέλιο!!! το "αμέ γιατί να μη μπορείς (να βάλεις τρούφα αντί για επικάλυψη σοκολάτα)"

η βελ από τη χαρά της το μετάφρασε "αμέ γιατί να μη μπορείς (να κάνεις μούλτι κουότινγκ!)" :lol::lol::lol:

Καλέ τι ωραία..αχ ρε νεκ, αμα δεν είχαμε και εσένα τι θα κάναμε???όχι ρωτάω..και θα το παρακάνω τώρα και με τα εμότικονς παρακαλω:tongue::tongue:

Έτσι, έτσι, να με ανεβάζεις!!! Οταν θα μου πέφτει το σελφ εστίμ μου θα έρχομαι σε εσένα να σε μαθαίνω να βάζεις γκλίτερ, εμότικονς, άβαταρ, κουοτ και πολυκουότ! Τι άλλο να κάνω για την πάρτη σου????? :lol::lol:

Διαφημίσεις

περαστικά στα μικράκια τα αρρωστα και κουραγιο σε αγγελική που σήμερα εγκαινίασε τη ζωή με δυο μωρά στο σπίτι, ανευ συζύγου( ευτυχώς υπάρχουν και τα πεθέρια..και τα δύο ήρθαν αγγγελική, ενισχυμένη η μονάδα διάσωσης??)

κι ο δικός της σήμερα έχει βάρδια??? θα φάει την πρώτη κρυάδα, ε μετά θα συνηθίσει. εγώ πλέον καραγουστάρω να λείπει ο μπαμπάς μας και να είμαστε τα 3 μας!

κι ο δικός της σήμερα έχει βάρδια??? θα φάει την πρώτη κρυάδα, ε μετά θα συνηθίσει. εγώ πλέον καραγουστάρω να λείπει ο μπαμπάς μας και να είμαστε τα 3 μας!

αυριο εχει βάρδια...ε ,ρε γλέντια! Μας βλέπω και τους 3 στο διπλό!χαχαχα

προθυμοποιηθηκε η πεθερα να διανυκτερευσει αλλά ειπα καλυτερα όχι.

Παντως αν δεν ηταν ανησυχος ο μικρος το πρωι (δλδ να θελει συνεχεια αγκαλια) θα τα καταφερνα...αλλα σημερα τα δα ολα...ειχα κ μαγειρεμα οποτε δυσκολη η κατασταση...μια Μαριλιζα να θελει να παιξουμε και να βαριέται...ουφ, δυσκολη κατασταση.

Μηπως το παιδι μου εχει παλλινδρομηση?

βγαζει γουλιες ακομη και 1 ωρα αφου εχει φάει + ρευτει.

Το μεσημερι τρωει-ρευεται-χεζει τον ειχα αγκαλια κανα 5λεπτο και μετα τον βαζω στο πορτ μπεμπε και του εβγαινε το γάλα απο τη μύτη,τρελάθηκα μιλάμε.

Εχω ανακλιση στο πορτ μπεμπε εννοειται.

ο Λ. πιστευει ακράδαντα οτι απλά παρατρώει...μικρό Οβελιξ τον λεει.

Η αλήθεια ειιναι οτι εχει παρατουλουμπέψει κ αυτος!Γερο να ναι μωρε!

Ασχετο,νομιζω οτι δε θα χασω ποτε αυτα τα 5 παλιοκιλά που μου εχουνε μεινει...και ειναι όοοοοοοοολα στην κοιλιά,χάλια λεμε, με βλεπω και καταθλίβομαι.

Επισης εχθες εκατσα και εβγαλα τα ράμματα που δεν ειχανε απορροφηθεί (βαρεθηκα να τα βλέπω πια) και η τομη..τραγικη, όπως το περιμενα...

προθυμοποιηθηκε η πεθερα να διανυκτερευσει αλλά ειπα καλυτερα όχι.

Παντως αν δεν ηταν ανησυχος ο μικρος το πρωι (δλδ να θελει συνεχεια αγκαλια) θα τα καταφερνα...αλλα σημερα τα δα ολα...ειχα κ μαγειρεμα οποτε δυσκολη η κατασταση...μια Μαριλιζα να θελει να παιξουμε και να βαριέται...ουφ, δυσκολη κατασταση.

βγαζει γουλιες ακομη και 1 ωρα αφου εχει φάει + ρευτει.

Το μεσημερι τρωει-ρευεται-χεζει τον ειχα αγκαλια κανα 5λεπτο και μετα τον βαζω στο πορτ μπεμπε και του εβγαινε το γάλα απο τη μύτη,τρελάθηκα μιλάμε.

Εχω ανακλιση στο πορτ μπεμπε εννοειται.

ο Λ. πιστευει ακράδαντα οτι απλά παρατρώει...μικρό Οβελιξ τον λεει.

Η αλήθεια ειιναι οτι εχει παρατουλουμπέψει κ αυτος!Γερο να ναι μωρε!

Ασχετο,νομιζω οτι δε θα χασω ποτε αυτα τα 5 παλιοκιλά που μου εχουνε μεινει...και ειναι όοοοοοοοολα στην κοιλιά,χάλια λεμε, με βλεπω και καταθλίβομαι.

Επισης εχθες εκατσα και εβγαλα τα ράμματα που δεν ειχανε απορροφηθεί (βαρεθηκα να τα βλέπω πια) και η τομη..τραγικη, όπως το περιμενα...

Είναι μικρούλης ακόμα και είναι νορμάλ να κάνει γουλίτσες. Αν παρατρώει μάλιστα ένα παραπάνω. Εμένα έκανε συνέχεια γουλιές και εμετούς έκανε πού και πού ρουκέτες η μικρή, αλλά είχαμε και το θέμα της αλλεργίας και έπαιζε κι αυτό ρόλο. Μπορείς να αποφύγεις να πίνεις αγελαδινό γάλα και τα πολλά-πολλά αγελαδινά. Πηγή πολλών δεινών τα θεωρώ... αν κάποιος είδε και το βίντεο που ανέβασε η κλοκλό στο φέις ας σου κάνει μια περίληψη γιατί δεν το είδα,αλλά φαντάζομαι τι θα περιέχει...

Επίσης μπορείς να κάνεις μικρά και συχνά γεύματα και να τον βάζεις να κοιμάται στο πλάι για να έχεις και το κεφάλι σου ήσυχο, παραπάνω από από το να έχεις ανάκλιση. Τέλος μην του σφίγγεις πολύ την πάνα, παίζει κι αυτό ρόλο.

Για την τομή μήπως να δοκιμάσεις να βάζεις τζελ αλοης μήπως τώρα που είναι φρέσκια λίγο στρώσει? Υπάρχει και μια σούπερ κρέμα της syncroelast η terpoline (από πλαστικούς συστήνεται) για τομές και ραγάδες θαρρώ που έχουν μείνει αλλά δεν ξέρω αν κάνει να τη βάζεις με το θηλασμό. και το άλλο μείον... είναι πανάκριβη! εγώ χρησιμοποιούσα στην εγκυμοσύνη την αντίστοιχη που έχει και δεν έκανα ραγάδες παρόλα τα κιλά που πήρα και την τεράστια κοιλιά και είχα και προδιάθεση (έχω παντού αλλού πλην της κοιλιάς, ενώ η μαμά μου έχει και στην κοιλιά που έβαζε μία άλλη τότε στην εποχή της) Αν και στην κοιλιά τη βάζεις, όχι στο στήθος, μπορείς να ρωτήσεις στο φαρμακείο ή να δεις τα συστατικά και να τo ψάξεις στο e-lactancia.

Tέλος να θυμάσαι όταν τον πρώτο καιρό έχει βάρδια ο λ, εσύ από την προηγούμενη μέρα θα έχεις έτοιμα και σε κομβικά σημεία ότι χρειάζεσαι για τα πάντα! εγώ έτσι έκανα, είχα έτοιμα τα ρουχαλάκια, τις πάνες-κρέμες, είδη για μπάνιο-πετσέτες κλπ, είχα μαγειρεμένα, μαζεμένα. Επίσης μπορείς να έχεις έτοιμα ότι θες για να απασχολήσεις για λίγο τη μαριλίζα, εγώ είχα τα σιντί με τα τραγουδάκια στο σιντιπλέιερ, τα παιχνιδάκια, κλπ. Και πλέον και κανένα ντιβιντί με παιδικούλι μπορείς να βάλεις ή είδη ζωγραφικής για να ζωγραφίζει, παραμύθια για να διαβάζετε. Μία μέρα είναι και θα περάσει. η νύχτα είναι λίγο αγχωτική, εγώ είχα 2 ενδοεπικοινωνίες για ένα διάστημα όταν τα πήγαινα για ύπνο και μέχρι να πάω κι εγώ. Και φυσικά τώρα που είναι μικρός ο μπέμπης μπορείς να αναβάλεις για ένα βράδυ το μπάνιο της μαριλίζας για να μην τον αφήσεις μόνο του ή να βρεις καμιά πατέντα και να τον παίρνεις μαζί σου. Κατά τα άλλα αυτοεξυπηρετείται ικανοποιητικά η μαριλίζα? εγώ είχα θέματα συντονισμού τότε γιατί είχα ας πούμε να αλλάζω πάνα και το γιώργο, να τον βοηθάω και στο φαγητό, τέτοια.

ααα! επίσης θα λες στον λ και στα πεθερικά και στη μάνα σου και στη γειτόνισσα να έχουν το κινητό παραμάσχαλα! εγώ αυτό είχα μόνο άγχος, μην πάθει τίποτα κανένα παιδί και χρειαστώ να τρέξω πουθενά ξου,ξου,ξου βλ. νοσοκομείο? Πώς και πού και τι κάνεις το άλλο παιδί? τέτοια με άγχωναν και με αγχώνουν ακόμα δλδ...

εμένα που ήταν και πιο μικρός ο γιώργος είχα κάνει το σπίτι οχυρό και είχα μάτια και αυτιά 14. πάρε παράδειγμα τις 2 ενδοεπικοινωνίες που λέγαμε...

ήμαρτον δλδ!!! α ρε αγγελική τι σε περιμένει!!! ο γιώργος όλο το καλοκαίρι να ασχολείται με το πουλάκι του, λέω το χειμώνα με τα ρούχα θα το κόψει... ρε παιδιά ξεβρακώνεται σε ανύποπτο χρόνο και... Τώρα πάλι τον πέτυχα...

Αφού προχθές μια μέρα μου λέει ο Άρης ψιθυριστά "πολύ μ#$κας ο γιος μας!" Mένω έτσι εγώ :shock: λέω βρίζει το παιδί??? τι πατέρας είναι αυτός???? κι έπειτα συνειδητοποιώ τι εννοεί και με πιάνουν τα γέλια.

Και από την άλλη δε θέλω να του προκαλέσω και κανένα σοκ, να τον κάνω να νιώσει άσχημα, αλλά δεν μπορεί να καταλάβει σε αυτή την ηλικία να το κάνει όταν είναι μόνος του, σάμπως μένει και μόνος του ποτέ θα μου πείτε??

Εσείς λοιπές αγορομάνες έχετε παρόμοια θέματα ή μόνο εγώ έβγαλα σεξουλιάρη? Και πώς το χειρίζεστε??

Διαφημίσεις

αχαχαχαχαχα!!!! έχω πεθάνει στο γέλιο!!! το "αμέ γιατί να μη μπορείς (να βάλεις τρούφα αντί για επικάλυψη σοκολάτα)"

η βελ από τη χαρά της το μετάφρασε "αμέ γιατί να μη μπορείς (να κάνεις μούλτι κουότινγκ!)" :lol::lol::lol:

καλέ κατάλαβα τι έγραφε, απλώς φανταστηκα οτι μου καθόταν κουτί η φραση:cool::cool:

Ασχετο,νομιζω οτι δε θα χασω ποτε αυτα τα 5 παλιοκιλά που μου εχουνε μεινει....

και εμενα έβγαζε γουλίτσες και μετα σταμάτησε να βγάζει, είναι μικρός ακόμα, θα ρυθμίσει και την παραγωγή και αυτό θα σταματήσει

επίσης αν είσαι +5 στα κιλά και διατηρείσαι εκεί, μην μιλάς καθόλου, όσο για την κοιλιά είναι φυσιολογικό, φαντασου οτι εγώ δεν εχω χάσει κιλά ακόμα αλλά η κοιλιά μου δεν εί ναι η ίδια πια με τότε στην αρχή , έχει ξεφουσκώσει .τι το πέρασες, ούτε μήνας δεν έχει περάσει, πόσο πια να εκβιάσουμε τις καταστάσεις, κάτι σταρούμπες που 10 μέρες μετά φαίνεται οτι επανέρχονται πλήρως στην παλιά τους φιγούρα έχουν χαλάσει την πιάτσα μου φαίνεται;);)

Koριτσάκια καλησπέρα!!!

Πολύ καλύτερα είμαι σήμερα...εντάξει πιέστικα πολύ με την δουλειά δεν το κρύβω...στεναχωρέθηκα...και γιατί είχαμε κάνει όμορφα σχέδια και γιατί έχω δουλέψει πάρα πολύ...τσπ την υγειά μας να έχουμε και έχει ο θεός!!!Δεν αξίζει να χαλιόμαστε για κάτι τέτοιο...πραγματικά τρόμαξα εχθές...

Σας ευχαριστώ πολύ για τα καλά σας λόγια!

yXNfp3.png

l63xp2.png

2k1Up2.png

Σήμερα πήγαμε τζάμπο και πήραμε παιχνίδια και διάφορα Χριστουγεννιάτικα!!Πήγαμε με την αδερφή μου γιατί αύριο θα φύγουν και δεν θα τους ξαναδούμε πριν τα Χριστούγεννα...

Πάω γιατί είναι τα αδέρφια μου εδώ και τα έχω αφήσει με το Δ!!!

yXNfp3.png

l63xp2.png

2k1Up2.png

Καλησπέρα. Εμείς σαφώς καλύτερα από χθες. Ο Μάνος με στοματίτιδα που τον ταλαιπωρει αρκετά, ωστόσο καθαρός από τα άλλα. Η μικρή είχε πυρετό και σήμερα, ίσαμε 38,4 και της έβαλε υπόθετο ντεπόν η γιατρός. Καθαρή την βρήκε ωστόσο μου είπε αν κάνει ξανά πάνω από 38,5 μάλλον θα πρέπει να την ξαναδεί. Μέχρι τώρα καλά το πάει, με δέκατα κάτω από 37,5. Ελπιζω να λήξει σύντομα γιατί το άγχος μου δεν λέγεται. Δεν ανοίγω το κεφάλαιο ύπνος γιατί απλά δεν υπάρχει, το χουμε προσπεράσει:) 4 μέρες έχω να κοιμηθώ. 1-2 ώρες και ξυπνάω, χθες είχε και ο Μάνος ανήσυχη νύστα και είχα την έννοια της μικρής. Αφήστε τα, όνειρο ζω!

Ο μπαμπάς μας έχει γενέθλια σήμερα:) Σβήσαμε κεράκι πριν, οικογενειακά. Γερός να είναι ο καλός μου, μου χει λείψει πολύ αυτές τις μέρες. Πάει στις ελιές και έρχεται μετά τις 7μιση οπότε και αναλαμβάνει το ένα από τα δυο. Και ξέρετε, δυο παιδιά άρρωστα δεν έχεις χρόνο ούτε τον άλλο μέσα στα μάτια να κοιτάξεις.

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...