Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

Cafe Αυγουστος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Μετά απο την γέννα μου ηταν η πρώτη φορά που πήγα νοσοκομείο...ένιωσα κάτι έντονα τσιμπήματα εχθες στην καρδιά μου και σήμερα ειχα ενα βάρος και κάτι σαν πόνο...διάβασα και βλακείες στο Ίντερνετ...είχα και το Δ,τους γονείς μου και τα πεθερικά μου που με έφαγαν να πάμε ετσι προληπτικά και πήγα...μου έκαναν καρδιογράφημα και κλπ και όλα φυσιολογικά...αγχος μου είπαν...ε μετά ολοι μου βάζουν χέρι...ξεκόλα όλα καλά πάψει να σκέφτεσαι τα πάντα...και ο αντρούλης μου να είναι καλά ¨σταμάτα απο την δουλεία¨ μου είπε και θα το παλέψουμε...δύσκολο...τουλάχιστον μου έφυγε το αγχος οτι έχω κάτι...

yXNfp3.png

l63xp2.png

2k1Up2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• female

6365

• mikio

5355

• JimDin

4874

• honey

4571

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• female

female 6.365 δημοσιεύσεις

• mikio

mikio 5.355 δημοσιεύσεις

• JimDin

JimDin 4.874 δημοσιεύσεις

• honey

honey 4.571 δημοσιεύσεις

Posted Images

Αννούλα εγω αν ποτέ σταμάταγα απο την δουλειά και δεν θα σκεφτόμουν ποτέ έτσι....τι σχέση έχουν τα παιδιά με την δουλειά? Μια κουβέντα είπα καλέ Ίσως και χωρίς να το σκεφτώ και δεν είχα καμία πρόθεση...δεν ξέρω γιατι σε πείραξε...να ισοφαρίσω την δουλεία με τα παιδιά? Τι ειναι καλέ τα παιδία μπάλα?Τσπ δεν πειράζει...

yXNfp3.png

l63xp2.png

2k1Up2.png

Νεκτ μου έχει σπινθουράκια στα χέρια του και 2-3 στο ένα αυτί. Σαν έκζεμα που το είχε βγάλει και μια άλλη φορά. Έχει και γύρω από το στόμα 2-3 και μέσα στο στόμα κάμποσα. Θα πάρω σίγουρα την γιατρό αύριο όπως και να έχει.

Ωστόσο η μικρή φαίνεται να την περνάει πιο βαριά. Στο 4ωρο απότο ντεπόν και έχει δέκατα πάλι. Πάλι άυπνη απόψε και με άγχος και αγωνία. Τι λέγαμε το πρωί?

Πάω κλαίει!

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Αννούλα εγω αν ποτέ σταμάταγα απο την δουλειά και δεν θα σκεφτόμουν ποτέ έτσι....τι σχέση έχουν τα παιδιά με την δουλειά? Μια κουβέντα είπα καλέ Ίσως και χωρίς να το σκεφτώ και δεν είχα καμία πρόθεση...δεν ξέρω γιατι σε πείραξε...να ισοφαρίσω την δουλεία με τα παιδιά? Τι ειναι καλέ τα παιδία μπάλα?Τσπ δεν πειράζει...

γι αστείο το πα ε!

Μετά απο την γέννα μου ηταν η πρώτη φορά που πήγα νοσοκομείο...ένιωσα κάτι έντονα τσιμπήματα εχθες στην καρδιά μου και σήμερα ειχα ενα βάρος και κάτι σαν πόνο...διάβασα και βλακείες στο Ίντερνετ...είχα και το Δ,τους γονείς μου και τα πεθερικά μου που με έφαγαν να πάμε ετσι προληπτικά και πήγα...μου έκαναν καρδιογράφημα και κλπ και όλα φυσιολογικά...αγχος μου είπαν...ε μετά ολοι μου βάζουν χέρι...ξεκόλα όλα καλά πάψει να σκέφτεσαι τα πάντα...και ο αντρούλης μου να είναι καλά ¨σταμάτα απο την δουλεία¨ μου είπε και θα το παλέψουμε...δύσκολο...τουλάχιστον μου έφυγε το αγχος οτι έχω κάτι...

έλα παναγία μου! τι είναι αυτό πάλι;;;

όντως κι εμένα άγχος μου μυρίζει!

είσαι πολύ τυχερή που περιστοιχίζεσαι απ τους συγκεκριμένους ανθρώπους!!!

Διαφημίσεις

περαστικά ελέ στη μπουμπουδένια!

εμείς στολίσαμε! είμαστε σπίτι με τους νέους κουμπάρους που θα τους βαπτίσουμε το μωρό και κάναμε το δέντρο μαζί! τώρα ετοιμαζόμαστε για σουβλάκια!

καληνύχτα σε όλες!

Ντινάκι είσαι καλά τώρα κοριτσάκι?

Δεν ξαναείχες ενοχλήσεις?

Ευτυχώς δεν ήταν κάτι ανησυχητικό.

Το άτιμο το άγχος τι μπορέι να σου κάνει ρε γμτ..

RJbwp3.png

bAW5p3.png

Ελευθερίτσα περαστικά και στη μικρή, τη βούτηξε κι αυτή την ιωσούλα η καημενούλα! Κι εμείς μπορέι να πάμε αύριο γιατρό, βήχει το μικιό και το φοβάμαι.

Ωραίοι οι χιονάνθρωποι! Δε φαίνονται πολύ δύσκολοι κιόλας!

Βελουδίτσα δεν έχουν δικό τους δωμάτιο, ούτε είναι απομονωμένοι..στο σαλόνι κοιμούνται:| Γελάς και δεν ντρέπεσαι ρε συ??:P:p

RJbwp3.png

bAW5p3.png

καλημερα ...πολυ χαιρομαι που ειχαμε κινηση εδω!!!

περαστικα στα αρρωστα μωρακι και μανουλες !!!ντινα....ηρεμησε φιλεναδα ,,,,οχι και απο στρες νοσοκομειο ...και σου πανε και ολα καλα!!!φτου σκορδα !και με το ολα καλα ..εννοω εχετε την υγεια σας και ειστε αγαπημενοι

βελ...πολυ τσικνα τα ρουχα αληθεια ομως!!!

νεκ μου ...και εγω στολιδια εφτιαχνα με τις μικρες με χαρτονια και χρυσκοσκονες ....

καλα αυτο που λεγατε για ζευγαρια κτλ ...ειμαι απαραδεκτη ....κοριτσια βαριεμαι και νυσταζω ....με 3, 4 καφεδες τη μερα ...μετα τις μικρες η επομενη που κοιματι ειμαι εγω κατα τισ 110και μιση ...

σκ περασαμε πολυ καλο ...την κυρικαη η μικρη πηγε στη γιαγια της το μεσημερι ...εμεις με τη χριστιν και τους κουμπαρους μας πηγαμε βολτα παρνηθα και παιδακια !!!καιρο ειχαμε να περασουμε ετσι καλα ξεκουραστα

αννιω ...με 3 αγορια εσαι ζορικα αλλα θα εχεις να καμαρωνεις εσυ!!τελειο το γραμμα στον αγιο-βασιλη ..

F4Bkp2.png

nsWnp2.png

Χαίρεται κι από εμάς! Μοναχούλια μας σήμερα, έχει ο μπαμπάς μας βάρδια. Τρώγαμε προ ολίγου και λέει η Αριάδνη:

-Μετά θα έρθει ο Άρης. (γιατί ξέρει ότι μόλις αποφάνε συνήθως φτάνει ο μπαμπάς τους)

-Ο ΜΠΑΜΠΑΣ!!! θα έρθει αύριο, γιατί σήμερα έχει βάρδια! της απαντάω. Άκου Άρης!! Δεν τονε λέει μπαμπά, μόνο Άρη, ακόμα κι όταν τον φωνάζει η κυρία!

Ντίνα μου περαστικά σου εύχομαι και προσπάθησε όσο είναι δυνατόν να χαλαρώσεις λίγο. Έχω βρεθεί κι εγώ σε νοσοκομείο από το άγχος, μια φορά που έκανε ένα χειρουργείο ο Άρης στο ΝΝΑ στην Αθήνα. Μου είχαν πέσει όλα μαζεμένα, άγχος που βρισκόμουν μόνη στη μεγαλούπολη, μετακινήσεις, ξενύχτια και φυσικά άγχος για την επικείμενη επέμβαση οπότε την παραμονή με το που φτάνω στο νοσοκομείο να πάω να τον δω νιώθω ένα μούδιασμα, έναν κρύο ιδρώτα να με λούζει, μια ταχυκαρδία και πάρτην κάτω! Με πήγαν στα επείγοντα του νοσοκομείου και με τάραξαν στις εξετάσεις, τελικά από το άγχος είχα πάθει υπογλυκαιμικό επεισόδιο,έφτασε 40 το ζάχαρο και με ταΐζανε σοκολάτες για να συνέλθω! Και ο γιατρός, παθολόγος θαρρώ, κορίτσια καρακούκλος!!! Πάνε βέβαια και μερικά χρόνια από τότε αλλά άμα ποτέ βρεθείτε εκεί (ακούς Κατερίνα??) και είναι ακόμα στα επείγοντα, αποκλείεται να μην τον προσέξετε!

Ελευθερίτσα τι κάνουν σήμερα τα πιτσιρίκια σου?? Τρέχεις και δε φτάνεις φαντάζομαι σήμερα ε? Πολλά περαστικά εύχομαι και πάλι!

Διαφημίσεις

να σας βάλω και μια πολύ γρήγορη και πολύ νόστιμη συνταγή για σοκολατάκια να τρελαθείτε που μας έφερε άλλη συνάδελφος μιας και αγαπάτε τα γλυκά και τώρα στις γιορτές τα φτιάχνουμε λίγο παραπάνω?

2 φακελάκια κουβερτούρα σε σταγόνες

1+1/2 πακέτο μπισκότα oreo με γέμιση κρέμα βανίλια

1 συσκευασία τυρί φιλαδέλφεια τη μεγάλη (νομίζω είναι 200γρ)

στο μπλέντερ τα μπισκότα να θρυμματιστούν και ανακατεύεις με το τυρί κρέμα, τα βάζεις ψυγείο να σφίξουν και μετά τα κάνεις μπαλάκια όπως τα τρουφάκια, λιώνεις την κουβερτούρα σε μπεν μαρί και τα βουτάς μέσα ένα-ένα και τα βάζεις σε χάρτινες θηκούλες. Πολύ νόστιμα και δεν είναι και πολύ γλυκά να σε ανακατεύουν.

καλησπέρα, καλή βδομάδα

με εχει πιάσει μια βαρεμάρα, θέλω να κάνω ένα σωρό δουλειές και τις κάνω με ρυθμό χελώνας, ειναι περίοδος άρνησης, θέλω να στολίσω, να κάνω πάλι μία ψιλογενική

να ρωτήσω όσες έχουν πουλήσει πράγματα με αγγελία, τα μεταφορικά τα χρεώνεστε εσείς ή ο αγοραστης

μου έφερε μια φιλενάδα της μάνας μου ένα σετ ριχτάρια, λεπτά, βαμβακερά, ανοιξιάτικα κάπως, αλλα δε μου ταιριάζουν με τους καναπέδες, θα πέσουν πολλά χρώματα, αυτά πάνε με μονόχρωμους, σχετικά ουδέτερους, θα βάλω κι αγγελία, αλλά αν ενδιαφέρεστε

αν θυμάμαι καλά είναι 300χ250, 250χ230, και ένα ακόμη που δε θυμάμαι, έλεγα από 15 τα μικρά και 20 το μεγάλο, και αν κάποιος τα θέλει και τα 3 45 απο 50 που κάνουν σύνολο, καλά λέτε είναι?

αυτή δεν ξέρω πόσο τα πήρε, αλλά η μάνα μου που είχε πάρει κι εκείνη τα είχε αγοράσει 60, εντωμεταξύ είναι ολοκαίνουργια, απλά άνοιξα τη συσκευασία να δω το σχέδιο

να σας βάλω και μια πολύ γρήγορη και πολύ νόστιμη συνταγή για σοκολατάκια να τρελαθείτε που μας έφερε άλλη συνάδελφος μιας και αγαπάτε τα γλυκά και τώρα στις γιορτές τα φτιάχνουμε λίγο παραπάνω?

κουβερτούρα σε σταγόνες

1+1/2 πακέτο μπισκότα oreo με γέμιση κρέμα βανίλια

1 συσκευασία τυρί φιλαδέλφεια τη μεγάλη (νομίζω είναι 200γρ)

στο μπλέντερ τα μπισκότα να θρυμματιστούν και ανακατεύεις με το τυρί κρέμα, τα βάζεις ψυγείο να σφίξουν και μετά τα κάνεις μπαλάκια όπως τα τρουφάκια, λιώνεις την κουβερτούρα σε μπεν μαρί και τα βουτάς μέσα ένα-ένα και τα βάζεις σε χάρτινες θηκούλες. Πολύ νόστιμα και δεν είναι και πολύ γλυκά να σε ανακατεύουν.

νόστιμο κι εύκολο ακούγεται, και μου αρέσουν πολύ τα γλυκά που έχουν oreo, θα μπορούσες να πάρεις πολύχρωμη τρούφα άραγε αντί υγρή σοκολάτα?

κοκκινίζεις τα μνμτάκια βελ μου όπως το έκανες και μετά πατάς κάτω στα αριστερά την "απάντηση" για να σου εμφανίσει το πλαίσιο με τις επιλεγμένες απαντήσεις όπου κάτω από κάθε μία θα σχολιάσεις ότι θες. δεν πας στο "γρήγορη απάντηση" κι εγώ στην αρχή κοκκίνιζα μνμτα και μετά πήγαινα στο πλαίσιο γρήγορη απάντηση κι έγραφα και νόμιζα ότι κάτι έκανα.

το παραπάνω προς απάντηση στην απελπισμένη έκκληση της βελ να της μάθουμε το μούλτι κουοτινγκ! :tongue:

νόστιμο κι εύκολο ακούγεται, και μου αρέσουν πολύ τα γλυκά που έχουν oreo, θα μπορούσες να πάρεις πολύχρωμη τρούφα άραγε αντί υγρή σοκολάτα?

αμέ!!! γιατί να μην μπορείς? ;)

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...