Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

Cafe Αυγουστος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

καλημέρα!

αχ ελέ μου πόσο σε νοιώθω δε λέγεται τις τελευταίες μέρες, κάθε μία ώρα όρθια κι εγώ! μια ο ένας μια ο άλλος μια ο τρίτος! με ξυπνάει τώρα κι ο 4ος που έρχεται απ τη δουλειά μες τα μεσάνυχτα!

τεσπα ωραία η κυριακή όμως...και πάλι μόνη...εδώ με τα 3.

είναι καμιά με παιδιά μόνη της σήμερα να μου κάνει παρέα;;;

η κουμπαρούλα μου μόνο απ όσο ξέρω! αντριάνα γεράαα!

τα ετοιμάζω και πάμε στο μουσείο συναισθημάτων στη πλάκα, έχει δραστηριότητες...

καλή κυριακή σε όλες! αγγελινάκι περαστικά! και όποτε μπορέσεις πέσε για νάνι!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• female

6365

• mikio

5355

• JimDin

4874

• honey

4571

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• female

female 6.365 δημοσιεύσεις

• mikio

mikio 5.355 δημοσιεύσεις

• JimDin

JimDin 4.874 δημοσιεύσεις

• honey

honey 4.571 δημοσιεύσεις

Posted Images

Και εγώ μόνη με τα δυο. Ευτυχώς ο Μάνος απύρετος, παραπονιέται για το στοματάκι του. Είδα κάτι κοκκινίλες. Στοματίτιδα μάλλον. Οκ περαστικά είναι αυτά, έχω γαιδουρέψει λίγο τι να κάνω.

Έλεγα να τα πάρω να πάμε στην πεθερά, ο Στεφ είναι εκεί στις ελιές αλλά μην πάμε και κολλήσουμε το μικράκι της κουνιάδας.Για να πάμε και να μην είναι εκεί δύσκολο, οπότε άστο μην προκαλέσουμε πρόβλημα. Εδώ τα τρία μας.

Χθες φτιάξαμε κέικ με τον Μάνο. Του έβαλα ολόσωμη ποδιά και έχω μόνο μια ροζ ολόσωμη. Ήταν συνέχεια μουτρωμένος, μαμά ροζ φοράνε τα κορίτσια!Αχαχα! Σήμερα λέω να φτιάξουμε τα μπισκοτάκια σου Νεκτ εκτός και αν το αφήσω για 1-2 μέρες να καλυτερέψει το στοματάκι του να φάει και εκείνος. Εννοείται θα τον κρατήσω σπίτι 2-3 μέρες, μπορεί και όλη την εβδομάδα!

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Σύμπι βάστα γερά, τυχαίο θα ήταν. Κάτι θα τον ενοχλούσε αλλά είπαμε μωρά και ξενύχτια πάνε πακέτο!

Αννιώ κουράγιο και εσύ! Αυτό λέμε ρε παιδί μου. Αν έχεις 1 παιδί έχεις και μια έννοια, αν έχεις 2-3 έχεις περισσότερες και φυσικά περισσότερους λόγους να ξυπνάς (αυτό είναι το λιγότερο), να ανησυχείς (αυτό είναι το κυριότερο)!

Καλό καιρό σας κάνει εκεί?Εδώ λιακάδα, ζέστη (22 βαθμούς έχω στο σπίτι) αλλά πολύ αέρα. Έπλυνα μπαλκόνια το πρωί και πάει στράφι ο κόπος μου πάλι.

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Σύμπι βάστα γερά, τυχαίο θα ήταν. Κάτι θα τον ενοχλούσε αλλά είπαμε μωρά και ξενύχτια πάνε πακέτο!

Αννιώ κουράγιο και εσύ! Αυτό λέμε ρε παιδί μου. Αν έχεις 1 παιδί έχεις και μια έννοια, αν έχεις 2-3 έχεις περισσότερες και φυσικά περισσότερους λόγους να ξυπνάς (αυτό είναι το λιγότερο), να ανησυχείς (αυτό είναι το κυριότερο)!

Καλό καιρό σας κάνει εκεί?Εδώ λιακάδα, ζέστη (22 βαθμούς έχω στο σπίτι) αλλά πολύ αέρα. Έπλυνα μπαλκόνια το πρωί και πάει στράφι ο κόπος μου πάλι.

μη το συζητάς! εγώ το ξέρω καμία σχέση οι έγνοιες και όλα....

δε γκρινιάζουμε ούτε παραπονιόμαστε, απλά εγώ λέω ότι αν κάποια μείνει κάποτε χωρίς εργασιακή απασχόληση (χτυπάω χίλιες φορές ξύλο!!!! και πέρα απ το οικονομικό) μη σκεφτεί να κάνει 3 παιδιά για να ισοφαρίσει! καμία σχέση! χαχαχαχα!!!!!!

ελιές ε; κουράγιο!

άντε πάω κι εγώ...πριν το μετανοιώσει ο καιρός και μας βρέξει - κι εδώ με λιακάδα είμαστε αλλά όλο και παραμονεύουν σύννεφα!

που ειναι η λιακαδα οεο?

εδω συννεφια απτο πρωι..και εχω απλυτα αλλά.....

για αυτο λεμε, πάρτε στεγνωτήριο!!!!!!!!!!χαχαχα

Και κατι αλλο...

Πόσο εκνευρίζομαι με αυτους που ερχονται σπιτι μας και δεν λένε να βγαζουνε τα παπουτσια τους.

Δε μπορω, μου φτανει η πιεση 100.

Και να το εχεις πει κιολας μια φορα, ε λες οκ, τη δευτερη που θα ξαναρθει θα τα βγαλει...και τιποτα...και το ξαναλέω....

Αν και την τριτη πάει ετσι θα βγαλω ανακοινωση και θα την κολλησω στην πορτα.ελεος πια.

Και αναφέρομαι σε συγγενικά ατομα,πολυ συγγενικα.

Διαφημίσεις

ε, ρε δαιμονομουλτικουότινγκ πότε θα σε μάθω πια? κοκκίνιζα, κοκκίνιζα κι εγώ μηνύματα και έκανα μια τρύπα στο νερο, τέσπα , ότι θυμάμαι και πολύ καλησπέρα σας...

μια χαρούλα σας βρίσκω, όλα καλά κι εδώ, με βόλτες και χουχούλιασμα στο σπ΄τι την περνάμε, εστρωσα μερικά χαλιά εχθές το απόγευμα, και έχω βάλει και φλισ καλύμματ ακαι είναι μια απόλαυση.

νεκταριούλα το τούρμπο απορρυπαντικό (για να πάμε και σε αγαπημένη συζήτηση, χιχιχιχ) είναι συνταγή που έγραψα σε ένα γκρούπ που έιμαστε εδώ καλαματιάνα κοριτσάκια, μαμάδες θηλάζουσες κυρίως με οικολογικές , μαμαδίστικές, καλλιτεχνικές (θα τολμήσω να πω) ανησυχίες..πραγματικά θέλω να σε κάνω αντ αλλά φοβάμαι οτι θα με παρεις με τις πέτρες αν σου προσθέσω κι άλλο ένα γκρουπ στο κεφάλι σου, χαχαχαχαχ, αλλά είμαι σίγουρη οτι θα σου άρεσε..το τύπου βάνις το βρίσκεις τόσο φθηνά και νομίζω οτι κάνει και δουλειά.

θα αντιγράψβ και όλες τις δοκιμασμένες συνταγούλες σας, θα ακολουθήσω και συμβουλές ελέ, είμαι σίγουρη οτι θα είναι καλό, δεν θα ξεχάσω που με έβγαλε ασπροπρόσωπη με το μεσογειακό σουφλέ της.

περαστικά αγγελική, και που είσαι αρρωστούλα και με τα ξενύχτια, καλό κουραγιο, όλες στο ίδιο καζάνι βράζουμε, όλα θα ξεπεραστούν, κοίτα το μπεμπη και παίρνε κουράγιο.

αχ δεν θυμάμαι άλλα, και εμενα μου λείπει μαρω και τζινα θα τρέχουν κι αυτές

αρακά με πατάτες θέλω να φτιάξω και δεν εχω αρχίσει ακόμα.

βρέχει εδώ και εμείς ψάχνουμε λύση για τα ρούχα, δεν θέλω να παρω στεγνωτήριο, μην το παραχέσουμε με τον καταναλωτισμό, αλλά ρε γαμ@το ακόμα και αν δεν βρέχει ,έχει πολλές φωτιές γύρω, και μυρίζουν τα ρούχα.

για παιδιά και χρόνους , η καθεμιά όπως το βιώνει, ετσι και το ξέρει έχω να πω, οτι και να λέει η καθεμιά μας, το θέμα είνια υποκειμενικό , αντλούμε κουράγιο απο τα κουτσούβελα για να αντιπαρέλθουμε την απαιτητική καθημερινότητα, έφυγα, σας διαβάζω, όποτε μπορώ θα γράφω, σας φιλώ αγαπημένες συνοδοιπόροι

διάβασα το πρωί τα μνμτα σας και δεν θυμάμαι και πολλά να σχολιάσω. θέλω μόνο να πω τα βιαστικά σημαντικά:

βελ κάνε με αντ! ;)

ελευθερία αν κάνεις τα κουλουράκια να σου πω ότι ξέχασα να αλλάξω το χρόνο ψησίματος στη συνταγή που έγραψα. εγώ τα έψησα 20 λεπτά αλλά τα είχα κάνει σε μέγεθος κανονικού κούκι και μετά άπλωσαν πολύ γιαυτό έγραψα να τα κάνετε μικροσκοπικά για να σας βγουν σαν κούκι. Λογικά ο χρόνος ψησίματος θα είναι λιγότερος ε? Κανένα 10-15 λεπτά? Θα το δεις εσύ, να ροδίσουν καλά, όχι να σου καούν. Επίσης αν δεν είσαι πολύ φαν της σοκολάτας μπορείς να βάλεις λιγότερο από 1 φακελάκι σταγόνες σοκολάτας, το 1 μου φάνηκε πολύ εμένα. Τέλος μπορείς να αφαιρέσεις από τη ζάχαρη αν αφήσεις όλη τη σοκολάτα. Να βάλεις δλδ 3/4 της κούπας ζάχαρη.

Σοφακι πολυ ωραια η συνταγη για τα τυροπιτάκια, κανω μια παρομοια!

τυχαιο που λεγεται "της πεθερας" ?!!!!

τελικα ποτε ερχονται? στεγνωτηριο διάλεξες?

για κανα μηνα τους βλέπω να καθονται, μετα του Αη Γιαννιού θα φυγουνε...

Σου βρηκα λύση ομως!:D:D:D

ΚΑθε βραδυ αρχιστε τα γούτσου γουτσου με τον άντρα σου..ε αρχισε και συ να το απολαμβάνεις λιγο πιο έντονα,ριξε καμια φωνη δλδ...:oops::oops::oops::oops:

χαχαχα....που θα πάει θα ντραπουνε και θα την κάνουνε!;)

Ναι είναι πολύ καλή η συνταγή Αγγελικούλα!

Έρχονται μάλλον το άλλο Σαβ/κο, κοντοζυγώνει η ώρα!

Εννοείται δεν θα κάτσουν μέχρι του Αη Γιαννιού? να κάνουμε και τη γιορτή των Γιάννηδων εδώ? Δε μου έχουν πει δηλαδή, δε ρωτάω κι εγώ μην ακούσω καμιά βόμβα και λυποθυμήσω..."πότε λέτε θα φύγετε?" "Ε, το Μάρτιο μάλλον!!

Λες να το επιχειρήσω??

Να τρίξουν τα πατώματα???:oops:

Η πεθερά πάντως είναι ικανή να μου πει "μπράβο παιδί μου!!!":razz:

RJbwp3.png

bAW5p3.png

Τι έγινε, ξενύχτησαν τα μικρά όλα εχτές?

Ελευθερίτσα ακόμα ξυπνάει συχνά η Εβελίνα?

Πωπω, η δικιά μου καμιά φορά ξυπνάει 1 φορά τη νύχτα και την ταίζω, αλλιώς κοιμάται σερί, τρελά ξενύχτια έχω να κάνω από όταν ήταν ο Γιάννης μικρός και έχω ξεσυνηθίσει, υπομονή κοριτσάκι!

Περαστικά στο Μάνο που πονάει το στοματάκι του!

Μπράβο τη μικρή που έφαγε το αυγό της χωρίς θέμα! Της άρεσε κιόλας?

Εμένα το κοτοπουλάκι σήμερα ούτε να το φτύσει η σκατούλα! Και μόλις τη βάλεις στο βυζί τρώει σαν να μην υπάρχει αύριο! χαχα!!

Αννούλα κάνατε τη βολτούλα σας?

Καλέ πώς τα πας στην Πλάκα και τα τρία μόνη σου? Μετρό?

Μπράβο ρε κορίτσι που τα προλαβαίνεις όλα μόνη κιόλας!!

Ο σύζυγος δουλεύει και Κυριακή?

Εσείς γιατί ξυπνάτε το βράδυ? Δοντάκια ξεκινάτε?

Αγγελικούλα καλέ τους λες να βγάζουν τα παπούτσια τους στην πόρτα?

Κι αν κανενός μυρίζουν?? χαχα!

Έλα εδώ μια βδομάδα να σε φιλοξενήσω και θα σου περάσει, απ' όταν ήρθαμε στο χωριό έγινα πιο ανεκτική με την καθαριότητα, αλλιώς έπρεπε να βάζω σκούπα 8 φορές την ημέρα!!

RJbwp3.png

bAW5p3.png

Κι εμένα η δικιά μου χθες με ξενύχτησε, ήθελα να το γράψω πριν πραγματικά λες και όλα είναι συνεννοημένα, μου έκανε εντύπωση! Αλλά σιγά μη δε με ξενυχτούσε! Πήγε μόνη της στο κρεβάτι της για ύπνο, της λέω "παιδί μου δε θα έρθεις να διαβάσουμε παραμύθι?" "όχι, νανά" λέει αυτή. Και σκέφτηκα: "τι καλά! ένα παιδί χωρίς προβλήματα ύπνου, σαν τη μάνα της! χάθηκε να είναι έτσι και ο γιώργος που από όταν γεννήθηκε έχει θέματα με τον ύπνο?" και φυσικά επειδή εγώ ούτε να μιλώ, ούτε να σκέφτομαι καλό πράμα για τα παιδιά μου πρέπει μου φαίνεται, σηκώθηκε το βράδυ αμέτρητες φορές, έχασα το λογαριασμό και να φωνάζει ότι θέλει να πάει μέσα, κάτω!!!κάτω!!! Την άλλη νερό, την άλλη να την αλλάξω πάνα, την άλλη να τη σκεπάσω, την άλλη να της ξεκουμπώσω την πιτζάμα και κάθε φορά σηκωνόταν και κατέβαινε κιόλας από το κρεβάτι της, εφιαλτικό!!! Εν τω μεταξύ 2 μέρες τώρα ο Γιώργος δεν είχε ξυπνήσει όπως κάνει κάθε μέρα, αν αρχίσει τώρα να κοιμάται αυτός και να ξυπνάει η άλλη θα πεθάνω στο γέλιο!!!

Διαφημίσεις

φτιάξαμε τα στολίδια από αλευρο-αλατοζύμη, ο φούρνος ζεσταίνεται και θα τα ψήσω, μετά θα τα στολίσω εγώ γιατί δε θέλω να ανακατευτούν με τέμπερες, ας μεγαλώσουν λίγο ακόμα. Τρελάθηκαν με τα κουπ-πατ που έκοβαν, φτιάξαμε ένα ταψάκι με φεγγαράκια, αστεράκια, ελατάκια, καρδούλες, και λουλουδάκια. Μακάρι να γίνουν ωραία! ήθελα κι άλλες χριστουγεννιάτικες παραστάσεις αλλά δεν έδινα λεφτά για να πάρω άλλα, βρήκα αλλά ήταν πολύ ακριβά. τι εκμετάλλευση στις γιορτές ρε παιδί μου!

Σε λίγο θα βάλουμε μπρος να στολίσουμε και το δέντρο και το σπίτι μας... για να δούμε!

ελέ περαστικά στην μικρή ρε, σύντομα να περάσει και ούτε που να το καταλάβετε..

νεκτ σε έκανα μυρμηγκι!!

σοφάκι τα πεθέρια έχουν δικό τους χώρο στο σπίτι, είναι αρκετά απομονωμένοι? γέλασ α και σόρυ με το σχόλιο της κατερίνας σε κάποια φάση, " σε κλαίω!!", το λεω είσαι ηρωίδα, μακάρι να το καταλαβάινουν κιόλας

ελευθερία περαστικά σας!!! δυστυχώς όταν αρρωσταίνει το ένα παιδί είναι αδύνατον να μην αρρωστήσει και το άλλο, τουλάχιστον αποκτούν αντισώματα έτσι και τα δύο. Λογικά την ιωσούλα που έχει ο Μάνος θα τσίμπησε η μικρή. Πώς είναι το στοματάκι του? Έχει αλλού σπυθουράκια? Διάβασα ότι κυκλοφορεί ευρέως μια ίωση που έχει πυρετό και σημάδια που φαίνεται σαν στοματίτιδα αλλά είναι ένας άλλος ιός (δε θυμάμαι ούτε πώς τον λένε, ούτε πού το διάβασα, νομίζω στου παπαβέντση στο φέις έλεγε μια κοπέλα?) που θέλει προσοχή και είναι σε έξαρση αυτή την εποχή. Έχει όμως και σπυθουράκια σε παλάμες και πατούσες. Μήπως να έπαιρνες το γιατρό τηλέφωνο?

Αν από την άλλη είναι στοματίτιδα, πρέπει να αποφεύγει για λίγο τα γλυκά, μιας και ο κάντιντα τρέφεται από τη ζάχαρη. Στο γράφω γιατί διάβασα ότι κάνετε γλυκά τελευταία.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...