Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

Cafe Αυγουστος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• female

6365

• mikio

5355

• JimDin

4874

• honey

4571

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• female

female 6.365 δημοσιεύσεις

• mikio

mikio 5.355 δημοσιεύσεις

• JimDin

JimDin 4.874 δημοσιεύσεις

• honey

honey 4.571 δημοσιεύσεις

Posted Images

Μπράβο Ντινάκι, θέλει τρόπο ναι αλλά και κόπο. Ειδικά όταν έχεις και ένα βρεφάκι να ξυπνάει 4-5 φορές το βράδυ. Εγώ μέχρι τις 2 δεν μπορώ να κάτσω με τίποτα!!!Αυτό λέγαμε χθες για τον χρόνο και την κούραση. Ανυπομονώ να κοιμηθεί και ο Μάνος κατά τις 11 να πάω και εγώ για ύπνο γιατί ξέρω πώς θα ξυπνήσω στις 7 και ως τότε θα έχω ξυπνήσει άλλες 4-5 φορές:)

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Μπράβο Ντινάκι, θέλει τρόπο ναι αλλά και κόπο. Ειδικά όταν έχεις και ένα βρεφάκι να ξυπνάει 4-5 φορές το βράδυ. Εγώ μέχρι τις 2 δεν μπορώ να κάτσω με τίποτα!!!Αυτό λέγαμε χθες για τον χρόνο και την κούραση. Ανυπομονώ να κοιμηθεί και ο Μάνος κατά τις 11 να πάω και εγώ για ύπνο γιατί ξέρω πώς θα ξυπνήσω στις 7 και ως τότε θα έχω ξυπνήσει άλλες 4-5 φορές:)

Αστο Ελ η κούραση των παιδιών είναι μεγάλη αλλά έχει άλλη γλύκα και σκοπό...για μένα έτσι...και ναι έχω ένα και δεν έχω γνώμη και απόψη περι πολυτεκνίας αλλά σε πολύτεκνη οικογένεια μεγάλωσα...με 4 παρακαλώ...αλλά απο την άλλη δεν μπορεί να μου πεί κανείς οτι¨δεν κουράζομαι και εγώ ...σηκώνομαι στις 4.20 και μέχρι τις 2.55 που γυρίζω σπίτι τρέχω...απο τις 2.55 μέχρι την ώρα του ύπνου δηλ 9 ή 10 τις καθημερινές δεν κλείνω μάτι...και αυτό για την επόμενη εβδομάδα που είμαι πρωινή...πάντως ρε κορίτσια η μαμά μυυ είναι απίστευτος άνθρωπος (άσχετο) 4 μεγάλωσε...και ποτέ δεν την άκουσα να παραπονιέται για κούραση ή θέμα χρόνου...ποτέ...πάντα ήταν εκεί για όλους...μας φρόντιζε απίστευτα...ο μπαμπάς δουλευε και βοηθούσε ελαχιστα...και οι 3 πρώτοι γεννηθήκα πριν καν κλείσω εγώ τα 3 χρόνια!!!!!Αρε μάνα!!!!:P:p:p:p

yXNfp3.png

l63xp2.png

2k1Up2.png

...και φυσικά η φτοντίδα του Λ και του Δ εμένα δεν με κουράζουν ποτέ...και ο χρόνος είναι το μόνο που με στεναχωρεί..λείπω πολλές ώρες και δεν είμαι κοντά τους...για αυτό και μόνο...και μην πείτε έχεις ένα ε και γιατί είναι καθαρά θέμα του χαρακτήρα μου...για την οικογενειά μου είναι supermum....τα υπόλοιπα και με κουράζουν και μου τρώνε χρόνο...

yXNfp3.png

l63xp2.png

2k1Up2.png

Α το έκανε ευχάριστα γιατί με τον άντρα μου περνάμε πολύ καλά...οκ νύσταζα λίγο κάποια στιγμή αλλά δεν το αλλάζω με τήν παρέα του, γεμίζουν οι μπαταριές εμένα έτσι...και στις 7 στο πόδι έτσι !!!!:D:D:D:D

yXNfp3.png

l63xp2.png

2k1Up2.png

Διαφημίσεις

Ναι μωρέ είναι μικρούλα ακόμα η Εβελίνα!

yXNfp3.png

l63xp2.png

2k1Up2.png

Κοίτα και εμένα η πεθερά μου 4 μεγάλωσε και μάλιστα με 2 χρόνια διαφορά το ένα από το άλλο αλλά από τις 3 τους γιους μου έχει πει πως κανένας δεν ήταν σαν τον Μάνο, τόσο ζωηρός εννοώ. Και βλέποντας και την κόρη της κουνιάδας μου που είναι πολύ ήσυχο κοριτσάκι ωστόσο με τις δύσκολες και κακές στιγμές του συχνά, λέει πως ποτέ τα παιδιά της δεν έκαναν τέτοια! Υποθέτω λοιπόν πως τότε τα παιδιά ήταν πιο εύκολα, πιο ευκολοανάθρεφτα να το πω χωριάτικα και δεν είχαν τόσες απαιτήσεις!

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Ναι είναι ευχάριστο να φροντίζεις τα παιδιά και τον αγαπημένο σου, αυτός ήταν και ο βασικός λόγος που δεν ήθελα να πάω στην δουλειά μετά την γέννηση της μικρής. Να αφιερωθώ αποκλειστικά στην οικογένειά μου.

Αλλά ο ύπνος είναι ένα θέμα ρε γμτ. Υπναρού δεν είμαι, πάντα με 4-5 ώρες ύπνου με θυμάμαι. Ξενυχτούσα ως τις 4 και στις 6 ξυπνούσα για δουλειά, σχολούσα 3 και στις 5 ήμουν γυμναστήριο για 2-3 ώρες προπόνηση, μετά σπίτι μπάνιο-προετοιμασία και έξοδο μέχρι πρωίας πάλι. Αλλά ψιτ ήμουν και 8-10χρόνια μικρότερη ε?Αχαχα!

Όμως έχω να κοιμηθώ σχεδόν 4 χρόνια πάνω από 3 ώρες συνεχόμενες μέρα και νύχτα...Όπως και να έχει δεν ξεκουράζεσαι! Αν δούλευα κιόλας, δεν μπορώ να φανταστώ πως θα ήμουν. Το μόνο που δεν θα είχα σε τέτοιο βαθμό θα ήταν η φασίνα του σπιτιού γιατί θα λείπαμε όλοι την μισή μέρα από το σπίτι και αυτό σε γλιτώνει από πολλά!

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Σήμερα έδωσα πρώτη μέρα αυγό στην μικρή. Σε φαγητό έχει ξαναφάει σε κέικ ή μπφτέκι αλλά 1η μέρα επίσημα. Αφού πήγε μια χαρά με τα γαλακτοκομικά προχωράμε στο αυγό και τέλος στο ψάρι!

KYvKp2.png

5NmIp3.png

zzzzzzzzzzzzzzzzzzzz

πρωτο ξενυχτι εχθες...

03,00-06,00 στο ποδι ο μικρος....

ελπιζω να ηταν τυχαίο αλλιως...καταρρέωωωωωωωωωωω!

τωρα φυσικα εχει ξεραθεί στον ύπνο και γω κανω δουλειες σερνόμενη...

Ωραια που ΄ν η Κυριακή...!!!!!

Διαφημίσεις

Ναι είναι ευχάριστο να φροντίζεις τα παιδιά και τον αγαπημένο σου, αυτός ήταν και ο βασικός λόγος που δεν ήθελα να πάω στην δουλειά μετά την γέννηση της μικρής. Να αφιερωθώ αποκλειστικά στην οικογένειά μου.

Αλλά ο ύπνος είναι ένα θέμα ρε γμτ. Υπναρού δεν είμαι, πάντα με 4-5 ώρες ύπνου με θυμάμαι. Ξενυχτούσα ως τις 4 και στις 6 ξυπνούσα για δουλειά, σχολούσα 3 και στις 5 ήμουν γυμναστήριο για 2-3 ώρες προπόνηση, μετά σπίτι μπάνιο-προετοιμασία και έξοδο μέχρι πρωίας πάλι. Αλλά ψιτ ήμουν και 8-10χρόνια μικρότερη ε?Αχαχα!

Όμως έχω να κοιμηθώ σχεδόν 4 χρόνια πάνω από 3 ώρες συνεχόμενες μέρα και νύχτα...Όπως και να έχει δεν ξεκουράζεσαι! Αν δούλευα κιόλας, δεν μπορώ να φανταστώ πως θα ήμουν. Το μόνο που δεν θα είχα σε τέτοιο βαθμό θα ήταν η φασίνα του σπιτιού γιατί θα λείπαμε όλοι την μισή μέρα από το σπίτι και αυτό σε γλιτώνει από πολλά!

Σαν να μου θυμίζεις λίγο εμένα...μερικές φορές με το Δ αφού δώσαμε λόγο και είχαμε το ελεύθερο πηγαίναμε κατευθείαν για δουλειά....χαχαχαχα!!!Ασε με το σπίτι όταν δουλεύεις είναι περίεργα τα πράγματα γιατί τρέχεις να προλάβεις αυτά που έχεις κάνει...ειδικά αν έχεις ένα κάλο σαν τον δικό μου...

yXNfp3.png

l63xp2.png

2k1Up2.png

zzzzzzzzzzzzzzzzzzzz

πρωτο ξενυχτι εχθες...

03,00-06,00 στο ποδι ο μικρος....

ελπιζω να ηταν τυχαίο αλλιως...καταρρέωωωωωωωωωωω!

τωρα φυσικα εχει ξεραθεί στον ύπνο και γω κανω δουλειες σερνόμενη...

Ωραια που ΄ν η Κυριακή...!!!!!

Ελα βρε λεχώνα!!!!Τυχαίο τυχαίο ήταν ο Κωνσταντίνος δεν θα το ξανακάνει!!!!

yXNfp3.png

l63xp2.png

2k1Up2.png

Σήμερα έδωσα πρώτη μέρα αυγό στην μικρή. Σε φαγητό έχει ξαναφάει σε κέικ ή μπφτέκι αλλά 1η μέρα επίσημα. Αφού πήγε μια χαρά με τα γαλακτοκομικά προχωράμε στο αυγό και τέλος στο ψάρι!

Μπράβο στην κούκλα Ελ!!!!

yXNfp3.png

l63xp2.png

2k1Up2.png

Σοφακι πολυ ωραια η συνταγη για τα τυροπιτάκια, κανω μια παρομοια!

τυχαιο που λεγεται "της πεθερας" ?!!!!

τελικα ποτε ερχονται? στεγνωτηριο διάλεξες?

για κανα μηνα τους βλέπω να καθονται, μετα του Αη Γιαννιού θα φυγουνε...

Σου βρηκα λύση ομως!:D:D:D

ΚΑθε βραδυ αρχιστε τα γούτσου γουτσου με τον άντρα σου..ε αρχισε και συ να το απολαμβάνεις λιγο πιο έντονα,ριξε καμια φωνη δλδ...:oops::oops::oops::oops:

χαχαχα....που θα πάει θα ντραπουνε και θα την κάνουνε!;)

Δε σας ειπα, πηραμε κ επισημα το ονομα μας!!!!!!

Κωνσταντινος!

Καναμε ονοματοδοσία, πειραζα την πεθερα, ωραια της λεω, τωρα ουτε βαφτιση χρειάζεται να κανουμε,αφου το πηρε το όνομά του το παιδι!

ΚΟντεψε να μεινει,πας καλα μου λεει? εννοειται θα κανουμε,εμεις μαζευουμε λεφτα απο τωρα!χαχαχαχα

Και τωρα πυο το ξαναθυμηθηκα....

Μάρω & Τζινα δωστε ενα σημαδι ζωης!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...