Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

Cafe Αυγουστος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

εγώ θα το διαλύω μέσα στο κυπελάκι το στρογγυλό που μπαίνει μέσα στο πλυντήριο, είναι καλύτερα να μπαίνει απευθείας στον κάδο από το να μπαίνει στη θήκη του απορρυπαντικού. τα λέει και η βίκυ σταυροπούλου! :lol:

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• female

6365

• mikio

5355

• JimDin

4874

• honey

4571

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• female

female 6.365 δημοσιεύσεις

• mikio

mikio 5.355 δημοσιεύσεις

• JimDin

JimDin 4.874 δημοσιεύσεις

• honey

honey 4.571 δημοσιεύσεις

Posted Images

νεκ μη την υποτιμάς καθόλου τη δουλειά σου! είναι απ τις πιο δύσκολες που υπάρχουν σε όλη την εκπαίδευση!

χτες πήγαμε σε συνάντηση με το δάσκαλο της τάξης στο δημοτικό...παναγία βόηθα! πως περνάει η μέρα αυτών των ανθρώπων με τα θεριά σκέφτηκα!

δυο δάσκαλοι μας έκαναν την ενημέρωση και ο δικός μας και η κυρία των αγγλικών επίτηδες για να μας επισημάνουν το πόσο τέρατα είναι τα παιδιά μας! που τα ξέρουν όλοι οι δάσκαλοι του δημοτικού και όλα τα παιδιά ακόμα και της 6ης! δέρνουν, βρίζουν, είναι ανυπάκουα, κλέβουν μέσα από τσάντες!!! ξανά παναγία βόηθα! το χειρότερο τμήμα! πολύ καλό στο γνωστικό επίπεδο αλλά πολύ ζωηρό.

εν ολίγοις μας την έλεγαν στους γονείς ότι δε βάζουμε τα παιδιά τιμωρίες, τους κάνουμε όλα τα χατήρια, τα χουμε ανεξέλεγκτα. αισθάνθηκα σα να μ εβαζαν εμένα τιμωρία. πολύ άσχημο.

αλλά...χίλια δίκια εσείς οι δάσκαλοι!

Koριτσάκια όλα καλά όπως τα λέτε αλλά εγώ δεν μίλησα για θέμα κούρασης αλλά θέμα χρόνου!!!!Αννούλα οι εποχές που μιλάς ήταν άλλες πολύ δύσκολα ωράρια δούλευες και σπούδαζες και μπράβο σου αλλά τότε ήσουν μόνη και καμιά 10 χρόνια μικρότερη...οπότε δεν συγκρίνεται με αυτό που λέω εγώ...και φυσικά βγάζω το καπέλο σε μανούλες με 2 και 3 παιδάκια αλλά εγώ μίλησα για μένα που έχω ένα παιδάκι ,που δουλεύω απίστευτα ωράριο και φυσικά λείπω απο το παιδί μου και απο τον άντρα μου...για κούραση δεν μίλησα....:(:(:(

yXNfp3.png

l63xp2.png

2k1Up2.png

Ελ μου οι επιλογες της κάθε μανούλας και συζύγου είναι καθαρά προσωπικό θέμα...εμείς έχουμε ένα μπαμπά που πολλές φορές κρατάει μόνος τον Λ γιατί η μαμά είναι στην δουλειά και γενικά βοηθάει πάρα πολύ...εκείνος δουλεύει το πρωί μέχρι το απόγευμα και εγώ πολλές φορές δουλεύω αντίθετες ώρες...επειδή είμαστε πολύ ερωτευμένοι και γενικά μετά απο 4 χρόνια γάμου θέλουμε ο ένας την παρέα του άλλου ξεκλέβουμε λίγο χρόνο για να είμαστε μαζί...αυτό δεν σημαίνει οτι πρέπει να αφήσεις κάπου τα παιδιά(αν και δεν είναι κακό αν υπάρχει κάποιο άτομο εμπιστοσύνης και πρόθυμο να βοηθήσει αν θυμάμαι καλά η μαμά σου δεν είναι )αλλά να δείτε μιά ταινία...να κάτσεται λίγη ώρα μαζί ή ότι άλλο τσπ σας γεμίζει...δεν νομίζω πως υπάρχει καμιά μανούλα εδώ μέσα που μην βάζει τα παιδάκια της πάνω απο όλα αλλά και εγώ προσωπικά βάζω το Λεωνιδάκι μου πάνω απο όλα αλλά και το Δημήτρη μου δίπλα μου για να βαδίζουμε μαζί...:D:D:D:D

yXNfp3.png

l63xp2.png

2k1Up2.png

Καλό μήνα κι από εμάς!!! Και μιας και μπήκε ο Δεκέμβρης λέμε κι εμείς να στολίσουμε αύριο το σπίτι μας. Δουλίτσες σήμερα λοιπόν! Λέω και το απόγευμα να φτιάξουμε στολιδάκια να συμπληρώσουμε ότι μας λείπει από το δεντράκι μας που μου φάνηκε κάπως φτωχό πέρυσι. Και να φτιάξουμε και κούκιζ με κουάκερ και σοκολάτα μια ωραία συνταγή από μια συνάδελφο που κρατούσε προχθές στο σχολείο.

Ευτυχώς έχω υλικά για τα στολίδια λόγω του επαγγέλματος, θα επιχειρήσω να τα κάνω με τα πιτσιρίκια, μπάχαλο θα γίνει η κουζίνα βέβαια αλλά εύχομαι τουλάχιστον να το ευχαριστηθούν.

Σχετικά με δουλειές και τέτοια που λέτε, δεν μπορώ να εκφέρω γνώμη μιας και εμένα τα προκλητικά ωράριά μου τα ξέρετε. Δεν έχω δουλέψει ποτέ άλλη δουλειά για να ξέρω αλλά βλέπω ας πούμε από την κουμπάρα μου που είναι μοδίστρα και έχει μαγαζί, δουλεύει ώρες καταστημάτων και κάνει και δουλειά εννοείται εκτός του ωραρίου στο σπίτι για να προλαβαίνει τα ρούχα. Προσωπικός χρόνος ελάχιστος και χρόνος με τον αρραβωνιαστικό της ελάχιστος. Οπότε εγώ αν και δουλεύω, κάνω και δουλειά στο σπίτι δλδ διάβασμα, να διορθώσω και να φτιάξω και φωτοτυπίες και εργασίες για την επόμενη μέρα και έχω και τα δύο παιδιά και τις δουλειές του σπιτιού, νιώθω πολύ λίγη μπροστά της.

Και άμα τα ωράρια είναι περίεργα και δεν βλέπεις τον άντρα σου εννοείται ότι πρέπει να κάνεις το παν για να περάσεις λίγες στιγμές μόνη μαζί του όταν αυτό είναι εφικτό, είτε έχεις ένα, δύο ή περισσότερα παιδιά, είτε δεν έχεις κανένα. Και κάθε άνθρωπος είναι διαφορετικός, με διαφορετικές υλικές και συναισθηματικές ανάγκες και κάθε ζευγάρι είναι διαφορετικό και έχει άλλες απαιτήσεις από τη ζωή, άλλες προτεραιότητες, άλλες ανάγκες επίσης. π.χ. κάποιοι μπορεί να θέλουν να περνάνε όλη την ημέρα μαζί, κάποιοι άλλοι να θέλουν περισσότερο χρόνο για τον εαυτό του ο καθένας, άλλοι μπορεί με μια ώρα να κάτσουν να πιουν ένα κρασί, να πουν μια κουβέντα να είναι ικανοποιημένοι κι άλλοι να θέλουν περισσότερη ώρα και λίγη μοναξιά παραπάνω.

Είναι πραγματικά σημαντικό να είναι ο εαυτός πάνω από όλα, το ζευγάρι έπειτα και τέλος τα παιδιά. Δε σημαίνει ότι όποιος δε βάζει τα παιδιά πάνω από όλα είναι κακός γονιός, ούτε ότι όποιος βάζει τα παιδιά πάνω από όλα είναι κακός σύντροφος. Ισορροπίες πρέπει να υπάρχουν και ο καθένας να κάνει αυτό που τον κάνει να νιώθει καλά και αυτό που λειτουργεί καλά για αυτόν και για την οικογένειά του.

Πολλές φορές λές αυτό που σκέφτομαι καλύτερα απο εμένα!!!!!!:D:D:D:D

yXNfp3.png

l63xp2.png

2k1Up2.png

Διαφημίσεις

Koριτσάκια όλα καλά όπως τα λέτε αλλά εγώ δεν μίλησα για θέμα κούρασης αλλά θέμα χρόνου!!!!Αννούλα οι εποχές που μιλάς ήταν άλλες πολύ δύσκολα ωράρια δούλευες και σπούδαζες και μπράβο σου αλλά τότε ήσουν μόνη και καμιά 10 χρόνια μικρότερη...οπότε δεν συγκρίνεται με αυτό που λέω εγώ...και φυσικά βγάζω το καπέλο σε μανούλες με 2 και 3 παιδάκια αλλά εγώ μίλησα για μένα που έχω ένα παιδάκι ,που δουλεύω απίστευτα ωράριο και φυσικά λείπω απο το παιδί μου και απο τον άντρα μου...για κούραση δεν μίλησα....:(:(:(

εγώ το κατάλαβα ντίνα μου ότι μιλάς για το θέμα του χρόνου και όπως είδες και στο μνμ μου στο θέμα του χρόνου αναφέρομαι κι εγώ.

η κούραση είναι κι αυτή άλλη ολόκληρη ιστορία και σχετική ενίοτε και άσχετη με τη δουλειά.

καλέ πότε πρόλαβες και τα έγραψες όλα αυτά? στο 1ο μνμ σου είχα μείνει! χαχαχα!

Είδες είδες είναι να μην πάρω φόρα...ευτυχώς που υπάρχω και εγώ και γράφω και ανάβω λίγο τα αίματα...αν σας είχα αφήσει 20 σελίδες για απορρηπαντικά θα γράφατε....:-P:-P:-P:-P:-P:-P:-P(ελπίζω να μην παρεξηγηθειτε πλάκα κάνω)

yXNfp3.png

l63xp2.png

2k1Up2.png

Ντινάκι μάλλον πήρες στραβά τα λόγια μου, τα κακά της ιντερνετικής επικοινωνίας. Δεν μίλησα για σένα, αλλά για μένα!!!

Για να νιώθω εγώ καλά με τον σύντροφό μου θα πρέπει πρώτα να νιώθω καλά απέναντι στα παιδιά μου. Για να νιώθω καλά πρέπει να τα έχω κοντά μου. Αναφέρομαι σε μένα και μόνο σε μένα και δεν αμφιβάλλω καθόλου πως το ιδανικό για κάποιον άλλο είναι διαφορετικό. Καλό θα ήταν να μπορούσα να το κάνω και εγώ, εξάλλου και η μικρή μου δεν είναι βρεφάκι πλέον, αλλά δεν το κάνω και δεν το αποφασίζω εύκολα. Προς Θεού δεν κατηγόρησα εσένα βρε ψυχή, μου το παίρνεις έτσι.

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Διαφημίσεις

νεκ μη την υποτιμάς καθόλου τη δουλειά σου! είναι απ τις πιο δύσκολες που υπάρχουν σε όλη την εκπαίδευση!

χτες πήγαμε σε συνάντηση με το δάσκαλο της τάξης στο δημοτικό...παναγία βόηθα! πως περνάει η μέρα αυτών των ανθρώπων με τα θεριά σκέφτηκα!

δυο δάσκαλοι μας έκαναν την ενημέρωση και ο δικός μας και η κυρία των αγγλικών επίτηδες για να μας επισημάνουν το πόσο τέρατα είναι τα παιδιά μας! που τα ξέρουν όλοι οι δάσκαλοι του δημοτικού και όλα τα παιδιά ακόμα και της 6ης! δέρνουν, βρίζουν, είναι ανυπάκουα, κλέβουν μέσα από τσάντες!!! ξανά παναγία βόηθα! το χειρότερο τμήμα! πολύ καλό στο γνωστικό επίπεδο αλλά πολύ ζωηρό.

εν ολίγοις μας την έλεγαν στους γονείς ότι δε βάζουμε τα παιδιά τιμωρίες, τους κάνουμε όλα τα χατήρια, τα χουμε ανεξέλεγκτα. αισθάνθηκα σα να μ εβαζαν εμένα τιμωρία. πολύ άσχημο.

αλλά...χίλια δίκια εσείς οι δάσκαλοι!

δεν την υποτιμώ καθόλου τη δουλειά μου άννα μου, μιλούσα για τα ωράριά της. κατά τα άλλα και κούραση έχει και πολλή υπομονή θέλει και ευελιξία και να μπορείς να προσεγγίσεις και κάθε παιδί διαφορετικά όποτε χρειάζεται και χίλια δυο. Εξάλλου ο δάσκαλος είναι τόσα πολλά μαζί http://www.google.gr/imgres?num=10&hl=el&newwindow=1&tbo=d&biw=1024&bih=540&tbm=isch&tbnid=ikQMvCAaNt-RPM:&imgrefurl=http://lefteria.blogspot.com/2012/11/blog-post_3664.html&docid=5WHDa5L8LWqYnM&imgurl=http://4.bp.blogspot.com/-bUroUXP93LA/UKknGSx_a-I/AAAAAAAAvSY/kksZOUpBh8Y/s640/378489_4895187267290_2144146203_n.jpg&w=476&h=497&ei=fkO6UOGIEMrXsgbAo4CoCg&zoom=1&iact=rc&dur=4&sig=104679751038634190416&page=1&tbnh=139&tbnw=133&start=0&ndsp=15&ved=1t:429,r:2,s:0,i:87&tx=61&ty=72 και ακόμα περισσότερα θα μπορούσα να προσθέσω εγώ.

μόνη ήμουν τότε ναι κατά το ήμισυ....ο ν ήταν φαντάρος.... αλλά μου κανε παρέα ένας παίδαρος 18 μηνών ε; το μισό χρόνο του μεταπτυχιακού τουλάχιστον.... ;)

και η κόπωση θέμα χαμένου χρόνου είναι αν το σκεφτείτε καλύτερα...

ντίνα μου έτσι είναι με τις δουλειές του ιδιωτικού τομέα. τόσα χρόνια το λέω, δουλεύουμε 3 με 10 το βράδυ και σάββατα και κυριακές. είναι δύσκολο ειδικά όταν τα παιδιά είναι μεγάλα που χεις διαβάσματα κτλ.

και όταν είσαι θηλάζουσα. ήμουν η μόνη που γύρισα στα μαθήματα στις 20 μέρες μετά τη καισαρική. με 2 παιδιά. άτιμο ελεύθερο επάγγελμα, είναι πολύ χειρότερο.

και συμφωνώ πολύ στην ανάγκη για περισσότερο χρόνο ανάμεσα στην οικογένεια, εννοείται.

αλλά η όποια δουλειά δεν αντισταθμίζεται με την πολυτεκνία, ούτε σε χρόνο, ούτε σε κούραση, ούτε σε ενέργεια κτλ.

αυτή είναι η γνώμη μου που χω περάσει από όλα αυτά τα στάδια.

δε χρειάζεται να την ενστερνιστείτε βεβαίως βεβαίως :)

λοιπόν για να μη λένε μερικές-μερικές ότι γράφουμε μόνο για απορρυπαντικά :lol: :lol: :lol: να γράψω ότι μόλις έβγαλα από το ταψί την 1η δόση με τα κούκιζ με βρώμη και σταγόνες σοκολάτας. δεν είναι καθόλου όπως ήταν της δασκάλας που τα έφερε... αυτής ήταν πολύ τραγανά σαν μπάρα δημητριακών αλλά σε σκληρή μορφή και η βρώμη φαινόταν, ήταν λίγο τραχιά δλδ τα μπισκότα. εμένα βγήκαν μαλακά σαν σοφτ-κινγκς (περιμένω να κρυώσουν βέβαια... γιατί είναι ακόμα ζεστά, αλλά τραγανά σαν της δασκάλας αποκλείεται να γίνουν...) και η βρώμη δεν φαίνεται. σκέφτομαι μήπως επειδή ήταν μεγάλο το φλιτζάνι που χρησιμοποίησα, ήθελαν παραπάνω σόδα... τουλάχιστον να είναι οκ από γεύση γιατί εμένα αυτό το κριτσουνιστό με είχε ιντριγκάρει και ήθελα να τα φτιάξω...

Είδες είδες είναι να μην πάρω φόρα...ευτυχώς που υπάρχω και εγώ και γράφω και ανάβω λίγο τα αίματα...αν σας είχα αφήσει 20 σελίδες για απορρηπαντικά θα γράφατε....:-P:-P:-P:-P:-P:-P:-P(ελπίζω να μην παρεξηγηθειτε πλάκα κάνω)

:lol::lol::lol:

νεκ εμένα μ αρέσει να ανάβουν τα αίματα (που σιγά τα αίματα δηλαδή) τα κουλούρια δε μ αρέσουν ούτε η βρώμη....

αντιθέτως θα φτιάξουμε τα σπιτικά τυρογαριδάκια! χαχαχαχαχα!!!!

σας χαιρετώ!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...