Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

Cafe Αυγουστος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Καλησπερούδια!!!

Ελεάνα να χαιρεσαι τον Αντρικο σου!!!!! Πολυχρονος!!!!

Δεν γινεσαι καθολου κουραστικη και να μην το ξαναπεις, ολες περνάμε τις "γκριζες" φάσεις μας και για υατο ειναι το καφέ εδω, για να λέμε και τους προβληματισμούς μας και όχι μονο για τα καλά.

Σοφακι, εγω μετα απο αυτη την πεθεροδηλωση νομιζω οτι κατεβαινουνε για μονιμα και οχι μονο για 2 εβδομαδες!!!!!!!!!

Ωστοσο ,πάρε το στεγνωτήριο καλα τα λεει η Νεκ, αφου θα τους φας στη μάπα κάμποσο καιρό τουλαχιστον να βγει και κάτι θετικό!!!!χαχαχα

Περαστικά ρε κουκλα, ποπο,εμπλεξες....

επανερχομαι γιατι μεφωναζει ο ερωτας...

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• female

6365

• mikio

5355

• JimDin

4874

• honey

4571

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• female

female 6.365 δημοσιεύσεις

• mikio

mikio 5.355 δημοσιεύσεις

• JimDin

JimDin 4.874 δημοσιεύσεις

• honey

honey 4.571 δημοσιεύσεις

Posted Images

Χμ νομίζω ο Μάνος μου κάτι άρπαξε πάλι. Παραπονέθηκε πως έχει πυρετό, πονάει στομάχι και κεφάλι. Μακάρι να κάνω λάθος αλλά άμα ακούσω τέτοιες κουβέντες δεν βγαίνει λάθος το προαίσθημά μου. Ωστόσο ζορίστηκε να κοιμηθεί, τον ακούω και λίγο ανήσυχο. Θα δείξει. Και έχει καόμη μύξα και βήχα από την προηγούμενη εβδομάδα!!!Αμάν πια!!!!

Σοφάκι καλά έτσι θα κατέβουν τα πεθέρια μόνιμα χωρίς να το συζητήσουν έστω με τον γιο τους? Πολλές επισκέψεις ρε παιδί. Η δική μου πεθερά που μένει στα 6 χιλ έχει να έρθει σπίτι μου 8 μήνες:) Υπομονή και επειδή μπορεί να μην τους γλιτώσεις τελικά, δέξου την προσφορά του στεγνωτηρίου!

Ρε παιδιά τώρα που λέτε για τους συζύγους..πρόσφατα άκουσα μια δήλωση από μια μανούλα με δυο παιδάκια σαν τα δικά μου ηλικιακά, απολύτως σωστή 'πλέον δεν υπάρχει Ελέ και Στε πχ. υπάρχει μαμά και μπαμπάς'!!!Δεν υπάρχει χρόνος μεταξύ μας και ούτε και διάθεση να το πω?Ελπίζω να είναι παροδικό μόνο, χανόμαστε ρε παιδί μου με τον άνθρωπό μας μέσα σε ένα σπίτι 100τετρ. Εμείς δεν τσακωνόμαστε αλλά μήπως και αυτό δεν είναι καλό???

Ερωτευμένη σύμπι πώς τα πάτε?Συμφωνώ με τα κορίτσια. Με την καμία όμως μην απελάσεις το Μαριλιζάκι. Θα πάρει χαμπάρι και θα πληγωθεί. Εμείς τελευταία έχουμε αλλάξει λίγο στάση απέναντί του και νομίζω αποδίδει. Αμ που να τα ξέρουμε και εμείς όλα?Σάμπως υπάρχει σχολείο για γονείς?

KYvKp2.png

5NmIp3.png

σας ευχαριστω πολύ για τις ευχές σας, να είμαστε καλά, να χαιρόμαστε τα παιδάκια μας, δυστυχώς δεν μπορούμε να δεχτούμε κόσμο γιατί ο γ. κόλλησε από το μικρό, αλλά κάτι θα κάνουμε από βδομάδα,

όπως είπα στο face, θέλω να σας δω μέσα στις γιορτές, θα το οργανώσω, σας το λέω από τώρα

αντριάννα χρόνια πολλά κορίτσι, με το καλό το αγοράκι σου, και με το καλό να σμίξετε με τον μπαμπα σας και να κάνετε σούπερ γιορτές

περαστικά στο μάνο, ελπίζω να είναι κάτι λάιτ,

αυτό που λες ελε είναι μεγάλη αλήθεια, καμιά φορά κοιτάζω τον γ. κι αισθάνομαι τόσο μακριά απο αυτό που ήμαστε, τι γίνεται, και μετά όταν φεύγουν τα παιδιά, πώς ξαναγίνεσαι αυτό που ήσουνα μετά τόσα χρόνια? το πάω πολύ μακριά τώρα!

άσχετο, εμάς μας έστειλαν ειδοποίηση από το σταθμό για ψείρες, και να πάρουμε και σαμπουάν προληπτικά, μιλάμε δεν έχω μεγαλύτερο φόβο, και καλά ο γ. δεν έχει και πολύ μαλλί, εγώ έτσι και κολλήσω την έβαψα, τι κάνουμε τώρα? και μετά από το λούσιμο, στο τελευταίο ξέβγαλμα, πέρασμα το μαλλί με ξύδι, ξέρετε κανένα καλό σαμπουάν, να πάω σε φαρμακείο ή βιολογικάδικο? δε θέλω να έχει και πολλά χημικά!

καλησπέρες και χρόνια πολλά στους εορτάζοντες! να στε πάντα καλά!

ένα χαζοβήχα έχω! μου σπάει τα νεύρα, ειδικά όταν θηλάζω το μωρό και εκεί που πάει να κοιμηθεί με πιάνει...!

ο μπαμπάς μας δουλεύει σήμερα και βράδυ. δεν τον είδαμε καθόλου. μόνη και πάλι όλη μέρα κι όλη νύχτα με τα 3. τα χω και κοιμούνται ευτυχώς. έχω φτάσει να κοιμάμαι απ τις 10! θα μου πεις και μόνη σου τι να κάνεις.

ελεάνα δεν έιναι άτοπες οι ανησυχίες σου, μάλλον θα σου λεγα αν ήσουν αδερφή μου να μη το προχωρήσεις για δεύτερο παιδί με τίποτα αφού νοιώθεις έτσι. έστω και καποιες αμφιβολίες να χεις για το συγκεκριμένο καλό είναι να μη το πιέζεις.

ελε υπάρχει σχολείο για γονείς και μάλιστα τείνει να γίνει πολύ διαδεδομένο πια. το οργανώνουν εκτός από ιδιώτες και δήμοι ή σχολεία. στη τελευταία μας συνάντηση με το σύλλογο γονέων στο δημοτικό το χαν προτείνει ακόμα και για φέτος.

σοφάκι τουλάχιστον δεν εχεις προβλήματα με τα πεθερικά, κάτι είναι κι αυτό. να μου πεις όταν γίνονται οι σχέσεις τόσο στενές μπορεί και να δημιουργηθούν, ε; όπως και να χει ένα ξεβόλεμα μεγάλο είναι! πάρε το στεγνωτήριο όμως λέω κι εγώ! χαχα!

αγγελίνα καλό είναι να χεις παρέα αν μπορείς τις πρώτες σας μέρες μόνες με τον μικρό σας άντρα. μαμά-πεθερά-φίλη....κάποια έστω για τη μέρα. αλλά κι αν όχι μια χαρά θα τα πάτε!

αυτά τα ολίγα, πάω σιγά σιγά... καληνύχτες!

Διαφημίσεις

Όλες το στεγνωτήριο ψηφίζετε δηλαδή?

Καλά, άμα επιμένει πολύ, θα δούμε!

Κατερινάκι το είπα κι αυτό που λες, ότι 'εσείς καλέ δεν πλύνετε όταν σας το λέω άλλη φορά που έρχεστε' και πήρα την απάντηση μου 'μα τώρα δεν θα καθόμαστε δύο βδομάδες μόνο που ερχόμασταν μέχρι τώρα'!! ντοιν!!

Ελευθερίτσα τι να συζητήσουν καλέ με το γιο τους, αφού συνέχεια τους λέει ελάτε και ελάτε και εμένα με μαλώνει που γκρινιάζω γιατί εκείνοι λέει όλο μας βοηθάνε και και και..

Ενώ ο αδερφός του δεν τους έχει έτσι καλομαθημένους και δεν πηγαίνουν συχνά, αυτός την αρχίζει τη μάνα του "πάλι ρε μάνα θα΄ρθεις?"

Αγγελικούλα έμπλεξα κανονικά! Υπομονή ξέρω!

Ναι Αννούλα δεν έχουμε προβλήματα σημαντικά ευτυχώς.... αλλά μπορέι να δημιουργήσουμε από την πολύ συντροφικότητα..!!χαχα!

RJbwp3.png

bAW5p3.png

άσε ρε μην της λες να πει τέτοια γιατί στο τέλος θα κατέβουν με τις απλώστρες τους παραμάσχαλα! :lol::lol::lol:

και θα τους φάει στη μάπα και θα γεμίσει το σπίτι της απλώστρες!

σοφάκι μη μασάς!!! στεγνωτήριο δαγκωτό! :tongue:

να βγάλεις κάτι κι από αυτή την ιστορία!!!

Τι λες πάλι βρε τρελή?:P:p

Χαχαχαχα!!!!!

RJbwp3.png

bAW5p3.png

Άντε Νεκταρίτσα θα λέμε μαζί τις πεθεροϊστορίες μας τις γιορτές δηλαδή?

Σε καταλαβαίνω πάντως..λίγες μέρες θα είναι τουλάχιστον και θα περασουν γρήγορα!

Αγγελικούλα καλύτερα να την κρατήσεις σπίτι τη Μαριλίζα και να έρθει κάποιος για βοήθεια μέσα στη μέρα, ή να την πάρουν λίγες ώρες μόνο να περάσει η ώρα της και να να την ξαναφέρουν, θα την παλέψεις βρε δεν είναι τίποτα, θα συνηθίσεις σιγά σιγά και θα είσαι και με τα δύο μόνη θα δεις, ίσα ίσα τώρα είναι πιο χαλαρά, αφού είναι ήσυχος και ο Κωνσταντίνος, αν κοιμάται και αρκετές ωρες θα έχεις χρόνο και για τη μικρή.

RJbwp3.png

bAW5p3.png

Ελευθερίτσα τελείως έχει αλλάξει η σχέση με το σύζυγο απ 'οτι παλαιότερα, το παρατηρώ κι εγώ, θέλει πολύ προσπάθεια να μη χαθεί το ζευγάρι αφού αποκτήσει παιδιά...δε μου λες εσύ πολύ στην περισυλλογή το έχεις ρίξει τελευταία ή μου φαίνεται? καλά λίγο πολύ όλες το έχουμε πάθει, απαπα μας πείραξε η κλεισούρα!

Περαστικά στο Μανιώ!

Τι έγινε ρε συ και λες πως αλλάξατε συμπεριφορά απέναντί του?

Τον παίρνετε πιο πολύ με το μαλακό δηλαδή? Πες τίποτα να μαθαίνουμε κι εμείς. Γιατί ζήλια λίγο πολύ όλα τα αδερφάκια πρέπει να νιώθουν, απλά την εκφράζουν διαφορετικά το ένα με το άλλο.

RJbwp3.png

bAW5p3.png

Διαφημίσεις

Περιμένω τα πεθερικά μου να πάμε Ικέα για να δούμε πράγματα για τ καινούργιο τους σπίτι...μετακόμισαν δίπλα μας σχεδόν γιατί η πεθερά μου πολύ ταλαιπωρία έχει φάει μρ το πήγαινε-έλα...

yXNfp3.png

l63xp2.png

2k1Up2.png

Ελ πόσο δίκιο έχεις...έμεις μπορεί να μην έχουμε 2ο παιδάκι αλλά κάνω μιά δουλειά που είναι σαν να έχω 3 παιδιά...για αυτό με το Δ ξεκλέβουμε λίγο χρόνο και πάμε καμιά βόλτα οι δυό μας...μιά φορά στο τόσο...μας κάνει καλό...

Εχθές πήγα να τον πνίξω και χωρίς λόγο πραγματικά...ΧΩΡΙΣ ΛΌΓΟ το πιστεύετε????...καλά έχω και εγώ πολλά νεύρα με την κατάσταση στην δουελειά και τα πληρώνει άδικα εκείνος...και όλο διαταγές είμαι "κάνε αυτό και κάνε το άλλο"...πήρα το Λ και για να μην υπάρξει ένταση πήγα και κοιμήθηκα στο παιδικό...και ερχόταν συνέχεια ο Δ και έλεγε..."άντε έλα στο κρεβάτι μας" και εγώ η σκατούλα έλεγα"όχι θέλω να ηρεμίσω και να δώ την Νικολούλη" χαχαχαχχαχα!!!!

yXNfp3.png

l63xp2.png

2k1Up2.png

καλημέρα και καλό μήνα!

ντινα μου θα διαφωνήσω, καμία δουλειά δεν είναι σα να χεις 3 παιδιά! καμία όμως! ίσως ούτε και 2 παιδιά!

κι έχω δουλέψει νύχτα, μέρα, απόγευμα, ό,τι θες. και με δύσκολες συνθήκες.

είχα φτάσει και σε σημείο κάποτε να φεύγω ξημερώματα από βόλο ν ανεβαίνω θεσσαλονίκη 3 ώρες με το κτελ να παρακολουθώ 6 ώρες μάθημα στο πανεπιστήμιο, να γυρίζω αυθημερόν βόλο άλλες 3 ώρες με το κτελ στις 10 το βράδυ και να πιάνω δουλειά σε μπαρ μέχρι τις 3 το πρωί και την επόμενη ξανά το ίδιο! και το κανα για 18 μήνες. όχι για λίγο διάστημα. κάθε μέρα. στα μεταπτυχιακά μου χρόνια.

έχω φτάσει και να δουλεύω σε καφέ απ τις 6 το απόγευμα ως τις 12 το βράδυ, στο καπάκι να πηγαίνω για δουλειά σε κλαμπ μέχρι τις 6 το πρωί και στις 9 να μαι στη τάξη για μάθημα στο πανεπιστήμιο. και την επόμενη το ίδιο. για 4 χρόνια. στα προπτυχιακά μου χρόνια.

ξέρω από δύσκολα ωράρια και ξενύχτια. και δρομολόγια με χιόνια, μέχρι και σε αποκλεισμό έχω ξεμείνει νύχτα στο Δίον πάνω στην εθνική.

και σε δουλειές με το κάθε π@π@ρ@ πάνω απ το κεφάλι μου....

πραγματικά όμως δε συγκρίνεται με το να χεις 3 παιδιά, από θέμα κόπωσης. είναι κάτι άλλο, διαφορετικό.

να μη βάλω μέσα και το συναισθηματικό κομμάτι, δε πιστεύω αυτούς που λένε η δουλειά μου είναι σα παιδί μου. δεν είναι.

η πολύτεκνη μάνα είναι μεγάλη ηρωίδα (με βγάζω απ έξω δε λέω για μένα).

Καλησπέρα. Χαζοπυρετό κάνει ο Μάνος και πέφτει μόνος του, ίσως να βοηθάει η εχινάκεια. Ωστόσο έδωσα λίγο ντεπόν για να κοιμηθεί μην είμαι και εγώ με το θερμόμετρο στο χέρι.

Καλό μήνα να έχουμε, έρχονται γιορτές και αυτό είναι ελπιδοφόρο! Καλά Χριστούγεννα να ευχηθώ, ωραίες γιορτινές μέρες φτάνουν και όσο και αν τις επισκιάζουν άσχημες συνθήκες, δεν παύει να είναι γιορτές.

Ανδριάνα χρόνια σου πολλά, να χαίρεσαι την κορούλα σου και με το καλό να έρθει ο μπέμπης σας. Με το καλό να δεχτείτε και τον μπαμπά σας.

Συμφωνώ με Άννα. Έχω δουλέψει και εγώ και 20-22 ώρες σερί για 2 χρόνια αλλά είναι άλλο πράγμα να έχεις παιδιά. Πέρα από το θέμα φροντίδας και διαπαιδαγώγησής τους είναι και το στρες και το άγχος που έχεις, εγώ δηλαδή μπορεί και να το παρακάνω αλλά δεν ελέγχεται. Επίσης θέλοντας και μη βάζεις πάνω από όλα τα παιδιά, ενώ με την δουλειά είναι αλλιώς. Και αυτό που λες Ντίνα να αφήσεις το Λίο να πας με τον αντρούλι σου δεν το αποφασίζεις εύκολα όταν έχεις 2 παιδιά. 1ον γιατί είναι διπλός ο αποχωρισμός και διπλό το άγχος σου τις ώρες που θα λείπεις και 2ον φορτώνεις δυο παιδιά σε κάποιον που δεν είναι η μαμά και ο μπαμπάς τους. Εγώ και λόγω θηλασμού δεν μπορώ να την αφήσω ούτε μισή μέρα, μόνο 2-3 ώρες μάξιμουμ αλλά δεν θέλω να τα αφήσω ούτε λεπτό, έτσι απλά.

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...