Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

Cafe Αυγουστος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Εγώ με χοντρό μπούκωμα, δεν μπορώ να πάρω ανάσα σας λέω! Το πρωί είχα πονοκέφαλο επειδή δεν αναπνεύω σωστά. Εννοείται αποσυμφορητικά δεν βάζω, δεν τα χω καλά με τα φάρμακα - με ξέρετε. Ο Μάνος με λίγο βήχα και μύξα, οκ πολύ ορό και θα το ξεπεράσει, σχολείο τον έστειλα χθες και σήμερα, δεν έχει κάτι άλλο. Η μικρή με λίγη μύξα, αυτή την περνάει πιο ελαφριά!

Ωστόσο πέτυχε η εισαγωγή των γαλακτοκομικών στην μικρή:) Δεν της δημιούργησε πρόβλημα το γιαουρτάκι, οπότε ξεπέρασε την αλλεργία σε αυτό. Αυγό και ψάρι μένει να δοκιμάσουμε σύντομα!

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• female

6365

• mikio

5355

• JimDin

4874

• honey

4571

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• female

female 6.365 δημοσιεύσεις

• mikio

mikio 5.355 δημοσιεύσεις

• JimDin

JimDin 4.874 δημοσιεύσεις

• honey

honey 4.571 δημοσιεύσεις

Posted Images

κι εγώ εδώ όσο προλαβαίνω...τι να κάνουμε μεγαλώνουν τα παιδια μεγαλώνουν και οι απαιτήσεις και ο χρόνος λιγοστεύει.

λίγο πονόλαιμο έχω κι εγώ αλλά οκ θα στρώσει. με τσαγια είμαι, δε μπορώ να πάρω και πολλά.

τ αγόρια καλά, πολλές οι απεργίες και οι αργίες και στα 2 σχολεία μας. οπότε μια ο ένας μια ο άλλος στο σπίτι μένουν.

το σκιουράκι κοιμάται σα μεγάλος άνθρωπος, μεσημέρι-βράδυ μόνο. το σάββατο γινόμαστε 4 μηνών! είναι το γελαστό μωρό! με το που με δει αρχίζει τα γέλια από μόνο του, χωρίς καν να μιλήσω! δε το χω ξαναζήσει αυτό!

εδώ αθήνα, έχει προς το παρόν γλυκό καιρό, όχι ιδαιτερο κρύο αλλά προβλέπονται φουλ βροχές που με δυσκολεύουν πολύ στις μετακινήσεις...

υπάρχει ένα ενδεχόμενο για δουλειά πλήρες ωράριο από τη νέα χρονιά, ούτε στον εαυτό μου δε το λέω, το γράφω σε σας μόνο κι ως εκεί....

όποτε μπορώ θα μπαίνω κι εγώ...

Καλησπέρα και απο μένα!

Είαι απογευματινή και μπαίνω τις μεγάλες ώρες...εμείς καλά ο μικρός κάλά με λίγα μαλακά κακά (αχ τι σας λέω) και εγώ με πολύ στεναχώρια απο το πρωί μιάς και το όνειρο της μονιμότητας μοιάζει πιά πολύ μακρινό...θα σταματήσω μάλλον και θα με ξαναπάρουν...τσπ καλά να είμαστε και να έχουμε υγεία...

Αννούλα μακάρι κοριτσάκι μου να πάνε όλα καλά με την δουλειά να ξελαφρώσετε λίγο...

yXNfp3.png

l63xp2.png

2k1Up2.png

Νεκ αυτό το σπίτι ευτυχώς είναι ζεστό αλλά βάζουμε και τα κλιματιστικά κάποιες φορές!

Μιά απο τα ίδια και εγώ στον ύπνο...κρεμμυδάκι και ο Δ με βλέπει και γελάει και ξενερώνει και λίγο γιατί προτιμάει να φοράω λιγότερα ρούχα όταν ξαπλώνω:oops::oops::oops:!!!

yXNfp3.png

l63xp2.png

2k1Up2.png

Διαφημίσεις

Λίγες μείναμε ρε κορίτσια και δεν μπορώ να καταλάβω γιατί...διαβάζω καμιά φορά τα παλιά και πραγματικά έβλεπα πολύ αληθινούς ανθρώπους που τα λέγαμε πολύ καλά...τώρα τι έγινε??Ξέρω πως μιλάω για ένα θέμα που ίσως δεν πρέπει αλλά πραγματικά στεναχωριέμαι...

yXNfp3.png

l63xp2.png

2k1Up2.png

Καλησπέρα,πως είστε? ντινάκι, στενοχωριέμαι που στενοχωριέσαι..τι γίνεται?

Διαβάζοντας τα παραπάνω αναρωτιέμαι, και όχι μια φορά τωρα, αν έκανα μ@λακία που εγκαινίασα τον νέο τρόπο επικοινωνιας μεταξύ μας στο φέις, πολλές φορές κάθισα και σκέφτηκα ενοχικά , οτι ήταν σαν να προδίδαμε το πάρεντς..δεν ξέρω ποια είναι η απάντηση, σίγουρα δεν θέλω να αισθανόμαστε διχασμένες, κορίτσια όπου και όπως θέλετε και βολέυεστε/βολευόμαστε ας επικοινωνούμε, το ζητούμενο είναι αυτό τελικά, η επικοινωνία.

ΥΓ.Ντινάκι, μην ανησυχείς θα έλεγα, έχουμε χτίσει σχέσεις εδώ,δεν χάνονται έτσι εύκολα, αλίμονο πια.

Θα μπορούσα να γράψω κι άλλα, εχω μια απαιτητική μικρή όμως που μουγκανίζει κυριολεκτικά πάνω και πρέπει κάτι να την κάνω.

ΥΓ2-νεκ, άργιλο βρίσκεις πουθενά αλλού εκτός απο ορέστη? και επίσης θα γράψω απορρυπαντικό σκόνη , στο οποίο κατέληξα , πολύ καλό. χρησιμοποιώ και λευκαντικό ανάμεσα στα υπόλοιπα συστατικά του, τούρμπο σου λέω.

μια καλημέρα γρήγορη πριν να πάω να διδάξω την ευκλείδεια διαίρεση! βελ γράψε το τούρμπο απορρυπαντικό οπωσδήποτε!!!! έχω κάτι λεκέδες ρούχα δουλειάς άρη που θέλουν κάτι πιο δυνατό από πράσινο σαπούνι! και το έχω βάλει πείσμα να μην ξαναγοράσω πρόκτερ εντ γκάμπλ!!! χαχαχαχα!

άργιλους και πολλούς μάλιστα έχει και στο sensities.gr Εγώ έχω άργιλο η αλόη μου τελείωσε και πρέπει να παραγγείλω γιατί σώνεται και το 2ο σωληνάριο οδοντόκρεμα. την είχα βάλει σε μικρό σωληνάριο που είχα μόνο 75μλ και φτιάχνω κάθε τόσο οδοντόκρεμα. πρέπει να πάρω σωληνάριο από τον ορέστη!

καλημέρες!

κρίμα ρε ντίνα πολύ κρίμα!!! το ξερω πόσο το θες! τι να πω να γίνει ένα θαύμα και να μονιμοποιηθείς εύχομαι! τόση ταλαιπωρία και να μην αισθάνεσαι σίγουρη! μην απογοητεύεσαι όμως έστω εσείς να στε καλά και αν μπαίνει ένας ακόμα μισθός είναι πολύ στις μέρες μας!

βεεελ στο πα και τα δύο δε φτουράνε! χαχαχα! μικρό το κακό καλέ!

έχει έναν αέρα εδώ άλλο πράμα. ωραίος καιρός, αν δεν είναι να βγεις έξω...κι εγώ δεν ανήκω σ αυτή τη κατηγορία σήμερα.

κατ τι έχεις; τι έγινε; με τα κορίτσια;

κι ο σκιουράκος μουγκανίζει λίγο τώρα. δε του αρέσει καθόλου στη κούνια-ριλαξ, δε κάθεται! ο μάνος είχε γίνει ένα μ αυτή, ο τζέισον ούτε να τη δει δε θέλει! κρίμααααα, θα με βόλευε να καθόταν εκεί. πολύ διαφορετικά τα παιδιά μου!

Καλημερα!!!

Ανησυχο το μικρο μου σημερα..απο τις 07,30 το πρωι κοιμαται για λιγο,γκρινιάζει και παλι τα ιδια...πάλι καλά που δεν κλαίει!

Σοβαρα τωρα, το λεω και τον φτύνω, το κλάμα του εχω να το ακουσω απο το μαιευτηριο που του χαν πάρει αίμα!

Σα γατούλης κανει οταν ξυπνάει και πιπιλάει,αφου καμια φορα βάζω ξυπνητηρι γιατι φοβαμαι μηπως δεν τον ακουσω.

η Μαριλιζα εκανε πυρετο τις προάλλες και φρικαρα, ευτυχως κράτησε ενα 24ωρο αλλά επανηλθαν οι εξαφανισμένες μυξες της..θα τις ξεκάνω κ αυτη τη φορα!

Αννα & Ντινα ευχομαι να πανε ολα καλα στα επαγγελματικά σας...δυσκολες εποχες για όλους.Τουλάχιστον Ντινάκι εχεις μια δουλειά,ειναι και αυτο πολυ σημαντικό.

ο αδελφος μου θα φυγει μεσα στον Ιανουάριο για Αγγλία...αναζητωντας μια καλυτερη τύχη,απο τη μια στενοχωτριέμαι απο την αλλη σκέφτομαι θετικά,τουλαχιστον να εχει εκεί ενα καλύτερο μέλλον και οχι να δουλευει εδω σα σκλάβος για 550 ευρο.

Ντινα γραβιέρα παίρνω απο ενα μαγαζι στο Αιγάλεω με κρητικα προιοντα σουπερ,,λέμε καταπληκτικη!

Και γω επισης στενοχωριέμαι που εχουμε διχαστεί με το φέις και με το καφέ,αδυνατω να τα παρακολουθω και τα δύο και απο την αλλη με βολευει καλυτερα το καφε.

Βελ δε το λεω για να στενοχωρεθείς, απλα μου λειπει η παρεούλα μας εδω... :(

Ελε,γιατι μποτάκι? εμενα μου ειχε πει η γιατρός οτι δεν κανει,γιατι αμα πέσει με το μποτάκι (χτυπα ξυλο) μπορεί να τραυματιστεί πολυ σοβαρα ο αστράγαλος.

Διαφημίσεις

Και μια κανονική καλησπέρα κι από εμένα λίγο πριν να μαγειρέψω. Ντίνα μου πολύ λυπήθηκα με τα νέα σου σχετικά με τη δουλειά! Τι άσχημο πράγμα, νομίζω το περίμενες σύντομα να μονιμοποιηθείς, καλά θυμάμαι? Τι έγινε και άλλαξε η κατάσταση? Είναι σίγουρο? Εύχομαι κι εγώ με τη σειρά μου να γίνουν όσο το δυνατόν καλύτερα τα πράματα. Για να μη σου ανατρέπουν και τα όνειρά σου και τα σχέδιά σου για το μέλλον που λέγαμε... Είναι κρίμα ρε κορίτσια και αδιανόητο να μας έχουν φτάσει στο σημείο να λέμε "και πάλι καλά" για τα αυτονόητα πλέον...

Ελευθερία μου περαστικά σου εύχομαι. Δοκίμασε ίσως φυσικές μεθόδους για τη ρινική συμφόρηση, ίσως υδρατμούς και εισπνοές με κανένα βότανο, κανένα αιθέριο έλαιο σε κατσαρόλα που βράζει, κανένα βιξ κάτι? Εγώ με τη μία αποσυμφορητικό αλλιώς νιώθω ότι θα πεθάνω!

Βελουδάκι μη νιώθεις έτσι ρε συ! Άμα δεν μας αρέσει το φέις ξαναγυρίζουμε εδώ, όπως νιώθει ο καθένας.

Πάω για λίγο γιατί γαυγίζει ένας σκύλος εδώ.... και ξανάρχομαι μετά.

Καλημέρα!!!Ουφφφφ επιτέλους ανάσανα!!!Μεγάλο πράγμα να μπορείς να πάρεις ανάσα τελικά:) Και εντελώς φυσικά, ε έκανε τον κύκλο του ωστόσο παραμένει λίγο μπουκωματάκι ακόμη.

Συμπεθερούλα ο ορθοπεδικός μου είπε σταθερά παπουτσάκια στα παιδιά, να κρατούν καλά τον αστράγαλο. Δεν μίλησε για μποτάκι βέβαια αλλά εντελώς νοητά νομίζω πως τα μποτάκια είναι πιο σταθερά, αυτά νομίζω φορούν τα περισσότερα παιδάκια που πρωτοπερπατούν. Για τον τραυματισμό δεν το είχα σκεφτεί:)

Βελουδάκι ξεκόλλα λέμε!!!Όποιος δεν θέλει, δεν μπαίνει στο φέις όπως εγώ πχ. που δεν μου αρέσει!!!Απλά πραγματάκια:) Feel better now, άντε!

Ντινάκι μου τι κεραυνός ήταν αυτός? Να σταματήσεις για να ξαναπροσληφθείς πότε?Και πόσο σίγουρο είναι? Τι να πεις κοριτσάκι μου, υγεία να έχουμε και μια δουλίτσα έστω και με τέτοιες συνθήκες...εκεί μας έφεραν!

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Καλησπέρα κορίτσια!

Βελουδάκι μη στενοχωριέσαι βρε, εσύ δεν έκανες κάτι κακό, για καλύτερο το πρότεινες για να μη χανόμαστε αφού εδώ δε μπαίνουν όλα τα κορίτσια, κι εγώ εδώ προτιμώ να μιλάμε αλλά όποτε προλαβαίνω θα ρίχνω μια ματιά και στο φέις.

Τι κάνετε?

Εμείς κρυώσαμε, εγώ είμαι συναχωμένη, εχτές έκανα και λίγα δέκατα το βράδυ και κυκλοφορώ με μάσκα, είναι και τα μικρά λίγο κρυωμένα, η μπουμπού φταρνίζεται έχει και λίγο βήχα και της βάζω ορό!

Καλά αέρας φοβερός σήμερα, απαπα!!

Ντινάκι θα σε ξαναπάρουν με σύμβαση δηλαδή? Μήπως μόλις τελειώσει η επόμενη μονιμοποιηθείς? Τι να πω ρε κοριτσάκι, θα φτιάξουν τα πράγματα, μην σε παίρνει από κάτω, τουλάχιστον έχεις τη δουλειά και συνεισφέρεις στην οικογένεια με το μισθό σου.

Αγγελικάκι καλός είναι μωρέ ο Κων/νος, δεν κλαίει το πουλάκι μου ε?

Φεύγει ο αδερφούλης σου? έχει βρει δουλειά στην Αγγλία? Μακάρι να είναι καλύτερα εκεί!

Αννούλα μακάρι να κάτσει με τη δουλειά, για πες, πρωινή θα είναι? τα παιδιά θα τα βλέπει η γιαγιά? το μωρό δηλαδή, τα άλλα θα είναι σχολείο.

Αχ κι εγώ πρέπει να κοιτάξω μήπως βρω κάτι..έχουμε ακόμα χρωστούμενα με το σπίτι!

RJbwp3.png

bAW5p3.png

Ελευθερίτσα περαστικά σας! Κι εσείς κρυωμένοι ε?

Μπράβο στη μικρή! Έφαγε το γιαουρτάκι της χωρίς ενόχληση ε?

Και η δικιά μου καλύτερα τρώει, την απογευματινή κρέμα την κατεβάζει, τα φρούτα καλύτερα, το φαγητό δεν την πολυενθουσιάζει αλλά θα το συνηθίσει νομίζω.

Νεκταρίτσα κρεμμύδι κανονικό ρε συ!! Μην πολυντύνεσαι μέσα γιατί μετά έξω θα κρυώνεις! Καλά και ο δικός μου μέχρι πριν μια βδομάδα ήταν με το κοντομάνικο, θερμοί άντρες παιδί μου!

RJbwp3.png

bAW5p3.png

Σοφάκι περαστικά και σε εσάς! Σαν κρεμμύδι ντύνομαι μέσα οπότε φαντάσου πώς ντύνομαι όταν είμαι έξω! χιχιχι! ευτυχώς στο σχολείο έχουμε ένα δάσκαλο εξίσου κρυουλιάρη με εμένα οπότε δε νιώθω σαν τη μύγα μες στο γάλα όταν τα πιτσιρίκια κυκλοφορούν με τα κοντομάνικα κι εγώ φοράω και την κάπα μου από πάνω!

Αγγελικούλα μωρό από μωρό διαφέρει. Κι εμένα η μικρή αγγελάκι σαν μωρό. Ούτε κλάμα, ούτε γκρίνια, ούτε ξενύχτια, ούτε πρόβλημα με το θηλασμό άλλο πράμα ρε παιδί μου από το Γιώργο, η μέρα με τη νύχτα!

Σχετικά με τον αδερφό σου εύχομαι τα καλύτερα! Όπως και να το κάνουμε από εδώ καλύτερα θα είναι αν είναι έτσι όπως τα περιγράφεις τα πράγματα...

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...