Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

Cafe Αυγουστος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Πάω να λουστώ! Να δω τι θα κάνω και με το σαμπουάν που μου πήζει τώρα το χειμώνα, έκανα μια παραλλαγή της συνταγής με περισσότερο νερό γιατί πήζει και το σαπούνι και το λάδι καρύδας. Τώρα το χειμώνα κάνω εγώ και το υγρό για τα πιάτα με τις αναλογίες που το κάνεις εσύ έλε. το καλοκαίρι ήθελα πιο πολύ σαπούνι και μάλλον παίζει ρόλο που είχαμε ζέστη στο σπίτι και δεν έπηζε, τωρα πήζει!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• female

6365

• mikio

5355

• JimDin

4874

• honey

4571

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• female

female 6.365 δημοσιεύσεις

• mikio

mikio 5.355 δημοσιεύσεις

• JimDin

JimDin 4.874 δημοσιεύσεις

• honey

honey 4.571 δημοσιεύσεις

Posted Images

http://elyssian.blogspot.gr/2012/03/blog-post.html εδώ βρήκα τη συνταγή για το σαμπουάν. αλλά αυτή τη φορά αντί για 250μλ υγρό (νερό και αφέψημα) έβαλα 400μλ. αυτό που εντοπίζω σαν πρόβλημα τώρα το χειμώνα είναι η υφή του, σα να "κόβει". Το αποδίδω στο λάδι καρύδας που πήζει. Ίσως τα απορρυπαντικά με πράσινο σαπούνι δεν είναι και το καλύτερο για το χειμώνα. Στο υγρο για τα πιάτα εγώ τώρα έβαλα περισσότερο νερό, το καλοκαίρι ήταν μια χαρά.

το συγκεκριμένο σαμπουάν δεν είναι νομίζω κατάλληλο για πολύ λιπαρά μαλλιά και ίσως για πολύ μακριά. βασικά διάβασε τα σχόλια και κρίνεις από εκεί. έχει 2 μέρη το άρθρο της κοπέλας.

Νεκτ το απορρυπαντικό για τα πιάτα μου βγήκε πολύ πηχτό, πάρα πολύ όμως και πολύ λαδερό. Μου λάδωνε τα πιάτα. Οπότε και δεν έκανα ξανά. Σαμπουάν δεν έχω κάνει!

δεν είναι ότι είναι λαδερό, απλά τα άλλα απορρυπαντικά έχουνε μέσα καθαριστικούς και αφριστικούς παράγοντες. το πράσινο σαπούνι δεν αφαιρεί το λίπος. και στο σαμπουάν θα διαβάσεις ότι δε χρειάζεται μαλακτικό γιατί δεν αφαιρεί τη φυσική λιπαρότητα της τρίχας. οπότε αν έχεις πολύ λιπαρά μαλλιά δεν θα στο συνιστούσα.

εγώ το χρησιμοποιώ από το σεπτέμβρη και είμαι πολύ ευχαριστημένη. χωρίς να το πω στην κομμώτρια ότι φτιάχνω δικό μου τη ρώτησα προ ημερών που πήγα πώς της φαίνονται τα μαλλιά μου και μου είπε ότι αυτό ήθελε να μου σχολιάσει πριν να τη ρωτήσω, ότι τα μαλλιά μου ήταν πολύ απαλά.

η τελευταία δόση βέβαια μου κάνει "νερά". μάλλον επειδή το λάδι καρύδας πήζει έχει χαλάσει η υφή του και δεν έχω και το καλύτερο αποτέλεσμα. πριν ήταν σαν τζελ και πολύ ωραίο.

Διαφημίσεις

Δεν έχω πολύ λιπαρά Νεκτ αλλά έχω πολύ μακριά αν θυμάσαι:)

μωρέ το θυμάμαι εγώ αλλά επειδή γυναίκες είμαστε και αλλάζουμε κάθε τρεις και λίγο το μαλλί, δεν ήξερα αν τα έχεις ακόμα μακριά. δεν θα σου κάνει τότε το σαμπουάν, παρόλο που κάνει πολύ αφρό θα θέλει πολλή ποσότητα για να μην σου φαίνεται βαρύ το μαλλί μετά. θέλει να πάει παντού το σαμπουάν για να μην έχεις βαρύ αποτέλεσμα, αλλιώς θα φαίνεται σα λαδωμένο. μου έτυχε την πρώτη φορά που το χρησιμοποίησα, επειδή έκανε πλούσιο αφρό με ξεγέλασε και δεν έβαλα αρκετό, έπρεπε να πάει παντού σαμπουάν. μετά το ένιωθες καθαρό αλλά την πρώτη μέρα μου φαινόταν σαν λαδωμένο. μετά την επόμενη λες και έγινε μαγικό έστρωσε. κάθε φορά που το χρησιμοποιούσα τον πρώτο καιρό ρωτούσα όλο τον κόσμο γκάλοπ :tongue: αν φαίνονται τα μαλλιά μου σαν λαδωμένα αλλά ήταν οκ.

καλησπέρα!τί κάνετε?εμείς καλά,ήρθαμε Αθήνα για λίγες μέρες.θα ήθελα πολύ να σας γνωρίσω από κοντά!όσες θέλετε κ μπορείτε να πάμε για ένα καφέ με τα μικρά μας στείλτε μου π.μ.

7oJVp3.png

Καλησπέρα κορίτσια!

Μαιρούλα τι κάνεις κοριτσάκι?

Όλα καλά?

Αγγελικάκι εγώ όσο προλαβαίνω μπάινω λίγο εδώ, λίγο εκεί, άλλα νέα εδώ, άλλα εκεί και προσπαθώ να τα διαβάζω όλα, τι κάνετε εσείς? Ο κωνσταντίνος?

Καλύτερα με τα πονάκια?

Εμείς σπίτι ήσυχα, ψιλοκρύωσαν τα μικρά και φταρνίζονται σήμερα γμτ! Απαπα κρύο, πάω να ανάψω το τζάκι..18 βαθμούς πήγε πάλι! Νεκταρίτσα εσείς πόσο έχετε μέσα? για να την παλεύτετε να μην έχετε ανάψει ακόμα δεν θα έχετε πολύ κρύο ε?

RJbwp3.png

bAW5p3.png

Διαφημίσεις

Καλησπέρα κορίτσια!

Μαιρούλα τι κάνεις κοριτσάκι?

Όλα καλά?

Αγγελικάκι εγώ όσο προλαβαίνω μπάινω λίγο εδώ, λίγο εκεί, άλλα νέα εδώ, άλλα εκεί και προσπαθώ να τα διαβάζω όλα, τι κάνετε εσείς? Ο κωνσταντίνος?

Καλύτερα με τα πονάκια?

Εμείς σπίτι ήσυχα, ψιλοκρύωσαν τα μικρά και φταρνίζονται σήμερα γμτ! Απαπα κρύο, πάω να ανάψω το τζάκι..18 βαθμούς πήγε πάλι! Νεκταρίτσα εσείς πόσο έχετε μέσα? για να την παλεύτετε να μην έχετε ανάψει ακόμα δεν θα έχετε πολύ κρύο ε?

Τι να σου πω βρε Σοφάκι μου! Τα παιδιά τρέχουν πάνω-κάτω και ζεσταίνονται, ο Άρης είναι καυτό αρσενικό :tongue: και ώρες-ώρες κυκλοφορεί και με κοντομάνικο και το βρίσκει σαν δικαιολογία, ότι εγώ το έχω το πρόβλημα και δεν γίνεται να ανάψουμε τα καλοριφέρ για εμένα και αυτοί να ζεσταίνονται. Δεν έχουμε θερμόμετρο μέσα στο σπίτι, ένα που είχαμε πάρει μας το είχε καταλύσει ο Γιώργος πιο μικρός. Πρέπει να πάρουμε για να του λέω ορίστε τι θερμοκρασία έχει!!! Εγώ τώρα φοράω μακρυμάνικο ζιβάγκο φανελάκι, μάλλινη μπλούζα, παντελόνι, κάλτσες, παντοφλες κι έχω κρύα χέρια και μυτούλα, κρυώνω με δυο λόγια... οπότε δεν θα έχουμε και καλή θερμοκρασία. Είναι πολύ εκτεθειμένο το σπίτι μας και κρύο το χειμώνα και ζεστό το καλοκαίρι, το ξανάγραφα. Το βράδυ κοιμάμαι με μακρυμάνικο φανελάκι και πάνω-κάτω φόρμα, κάλτσες χοντρές ζεστές και κουβέρτα και πάπλωμα. Ή έχω πρόβλημα που λέει ο Άρης ή όντως κάνει κρύο και μέσα στο σπίτι. Το κρύο έξω από το σπίτι ειδικά το βράδυ είναι αδιαμφισβήτητο!

Καλημερα!!!!

τι κανετε καλε?

μονο στο φεις θα γραφετε πια???!!!!

Ναι μπαίνε κι εσύ και γράφε ΜΙΑ κουβέντα και μάλιστα τη συγκεκριμένη και θα δεις εσύ για πότε θα κλείσει το καφέ! :lol:

Γράψε ντε κανένα νέο ίντα κάνετε να έχουμε να σχολιάσουμε πράμα! Βάλε καμιά φώτο του μπέμπη που ακόμα δεν έχω δει εγώ να δεις για πότε θα μπουν όλες να χαζέψουν!

πάντως κι εγώ δεν τρελαίνομαι γενικά με το φέις, το νιώθω λίγο σκορποχώρι έτσι όπως γίνεται με τα θέματα. Πήρα στην αρχή τη χαρά γιατί είδα κι εμφανίστηκαν άτομα που δεν τα βλέπαμε εδώ στο καφέ και είπα θα ξαναβρεθούμε οπότε θα είναι καλύτερα. Αλλά δεν βλέπω τελικά καμία διαφορά με εδώ. Ίσως το μόνο θετικό είναι που δεν κάνεις κουότ και απαντάς πιο άμεσα, μπορείς να κάνεις τσατ, από την άλλη είναι πιο κοφτή η επικοινωνία.

Εδώ γράφεις τη γκουμούτσα σου και το ευχαριστιέσαι, λες αναλυτικά τα νέα σου άλλο πράμα... κι άμα πάει το καφέ... πάω κι εγώ... δεν το έχω και πολύ με το φέις.

Οπότε Αγγέλω εδώ θα είμαι μέχρι τελικής πτώσεως! Και μου αρέσει που "καμάρωνα" που από όλα τα καφέ ακόμα και πιο καινούργια το δικό μας ήταν από τα λιγοστά με τόση "επαφή" και όρεξη.

Ε και εγώ παρεντσόβια είμαι, δεν το πάω το φέις ρε κορίτσια. Δεν μπορώ να το παρακολουθώ!!

Καλησπέρα. Αναστάτωση και στεναχώρια είχα σήμερα. Με πήρε η δασκάλα του Μάνου τηλ να μου πει πως το παιδί ζορίζεται, ζηλεύει και το εκφράζει στο σχολείο. Πολύ προσοχή να του δείχνουμε, πολλά παιχνίδια μαζί του όσο κοιμάται η μικρή και βόλτες τα δυο μας όσο μπορούμε. Σήμερα του κρατούσα στο σχολείο ένα δωράκι από την αδερφούλα του και ήρθε μες τις αγάπες και την αγκάλιαζε. Το απόγευμα τον ξύπνησα νωρίς και πήγαμε οι δυο μας σούπερ μάρκετ. Αχ τι τραβάνε και αυτά, αχ τι τραβάμε και εμείς. Τον νιώθω πως δεν του αρέσει που βλέπει την μικρή να κυκλοφορεί στον χ΄ρο πια, που πειράζει τα παιχνίδια του, που την θαυμάζουν όλοι για τις προσπάθειές της να περπατάει. Δύσκολο πράγμα να είσαι γονιός, το χουμε πει-ας το ξαναπούμε!

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Ο Χριστός και η Παναγίτσα!!!Ρε συ Νεκτ σαν κρεμμύδι είσαι ντυμένη και μας λες δεν κάνει κρύο?Δεν θυμάμαι ποτέ να ντύνομαι τόσο πολύ και το βράδυ σκεπαζόμαστε με μια ισπανική κουβέρτα.Οπότε νομίζω μετά από τέτοια περιγραφή πως ναι...κάνει κρύο σ΄πίτι και ο Άρης κάνει το κορόιδο:)

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...