Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

Cafe Αυγουστος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Ελπίζω να μην κάνει μεγάλο πόδι, η πεθερά μου φοράει 41!!!Οιμέ!Γόβα σε 41 δεν θέλω να φανταστώ τι βάρκα θα είναι:)

Κατερινάκι πώς είναι το μαλλί σου τώρα?Από όσο έχω καταλάβει έχεις ανοιχτό δέρμα ε?Ξανθές ή κοκκινες αποχρώσεις νομίζω σου πάνε!

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• female

6365

• mikio

5355

• JimDin

4874

• honey

4571

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• female

female 6.365 δημοσιεύσεις

• mikio

mikio 5.355 δημοσιεύσεις

• JimDin

JimDin 4.874 δημοσιεύσεις

• honey

honey 4.571 δημοσιεύσεις

Posted Images

νομιζω νορμαλ σταρενια ειμια ..το ξανθο δε μου πολυ παει ..σε μελλι ή κοκκινο ειναι καλο ..σκεφτομαουν για κοκκινο ...

καλα και το 40-41 δεν ειναι τραγικο ,,βεβαια καλο ειναι να αποφευγεις τη μυτη..αλλα συνοδευεται και απο 2μετρα ποσι ειναι εντυπωσιακο ,.,,

βεβαια εχω προσεξει οτι οι ανυρε ψιλοκομπαλρουν με τις πολυ ψηλες..( ασχετο το σχολιο)

F4Bkp2.png

nsWnp2.png

καλησπερα ..μαλλον περναω απογευματινη γαστρενετριτιδα...

εγω τις κοιμιζω με μια φλισενια κουβερτα και το παπλωμα ,,,οταν ξεκινησουν κρυα ελπιζω να εχω και θερμανση ,,η χριστινα δεν ξεσκεπαζεται καθολου..η αγγελικη θελει σκεπσμα..

ρε σε νεκ φορας ακομα κορμακια?? πυτζαμες 2αρες κανονικα τις φοραω ...και τις καλτσες τις βγαζει μονη της πριν κοιμηθει..

ρε νεκ ,,βαλε τις πυτζαμες του γιωργη !!..κορμακι τις φοραω απο μεσα με κουμπακι να ειναι ζεστη ...

ο πατερας τους προσπαθει να τις κοιμησει απο κει ,,,εχουν διαβασει τα απαντα σε παραμυθια...λιγε στιγμες ησυχιας στα αυτια μου ..

ελε και εγω μποτακι προτιμησα για πρωτο παππουτσι ...21 νουμερο ..θυμαμαι και εγω ..

τωρα φοραει 24 η μικρη 27 η μεγαλη...

μου εδωσε δωρο 50 ευρω το αφεντικο για τη γιορτη .,,,λεω να βαψω μαλλι ..σκεφτομουν για αλλαγη,,,για πειτε καμια ιδεα??

Κάνε ξανθές ανταύγειες! Μια δασκάλα με τα χρώματά σου ήρθε σήμερα με ξανθές ανταύγειες σαν μεζ μου φάνηκαν μπόλικες μάλιστα και της πήγαιναν πολύ! Τόσα χρόνια καστανή έχανε! Τώρα είναι μια κούκλα! Και το κόκκινο είναι ωραίο εσύ που έχεις άσπρο δέρμα αλλά θέλει εντελώς αψεγάδιαστο. Ένα σπυθουράκι να βγάλεις και κάνει μπαμ.

Περαστικά κιόλας με την γαστρεντερίτιδα.

Από τώρα κοιμάστε??? Όαση!!! Εμείς καλές 11 θα κοιμηθούμε... όπως πάντα.

Για τις πιτζάμες δε μου λες να μου πέσει το λόττο??? Μόλις τώρα ήρθε ο μπαμπάς μου εξ ου και χάθηκα για λίγο και μου βαστάει καινούργιες πιτζάμες και μπλουζάκια για το γιώργο που πήρε η μάνα μου από τα λιντλ! Οπότε θα βάλω τις παλιές στην Αριάδνη. Το καημενάκι που φοράει τα δεύτερα μωρέ...

Για τα νούμερα που λέτε, αν είναι ψηλό το παιδί είναι νορμάλ να φοράει μεγάλο νούμερο και η ψηλή γυναίκα να έχει μεγάλη πατούσα δεν είναι το ίδιο με μια κοντή να φοράει τη γόβα βάρκα που λέει η ελευθερία. εμένα το πρόβλημά μου είναι να μη συνεχίσει με αυτό το ρυθμό η μικρή γιατί δεν προβλέπεται να γίνει και το πρώτο μπόι! Εμένα ας πούμε 82 πόντους που είναι η κόρη σου Ελευθερία ήταν η δικιά μου στους 18 μήνες. Ενδεικτικά να αναφέρω ότι αυτή φοράει το 24ρι (έχει όμως περιθώριο) και ο Γιώργος είναι οκ ακόμα στο περυσινό 25άρι. Είναι δυνατόν δλδ??

Ρε συ η πεθερά μου δεν είναι και 2 μέτρα. Εννοώ το νούμερο δεν δικαιλογείται από το ύψος της. Ψηλή για την ηλικία και την εποχή της αλλά όχι πολύ ψηλή!

Οι άντρες κομπλάρουν με τις ψηλές αλλά και εγώ που λογιάζομαι για μέτρια προς ψηλή δεν ήθελα με τίποτα κοντούς άντρες, τελείως με ξενέρωναν:)

Ναι μελί εννούσα, όχι κατάξανθο καλέ. Μελί με κόκκινο είναι κάνει μια φορά σε ανταύγες και ήταν φανταστικές!Και εγώ σταράτη είμαι!

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Εγώ πάλι το 27 συγκρίνοντας με το γιο μου δεν μου ακούγεται νορμάλ, όπως νορμάλ δεν μου ακούγεται και το 21 σε μωρό 10 μηνών. Αν όμως λογαριάσουμε και τον παράγοντα ύψος, να πώς γίνεται νορμάλ! Το δικό μας το 24 σε σχέση με το ύψος και την ηλικία ΔΕΝ είναι νορμάλ, τέλος!

Διαφημίσεις

Έχουμε ξανακάνει την συζήτηση. Το νούμερο του παπουτσιού δεν συνοδεύεται πάντα με το ύψος! Έχω άπειρα παραδείγματα γύρω μου.

Νεκτ ένα 26άρι geox σου είχα πει πώς θα δώσω,το έχω βάλει σε αγγελία. Αν σε ενδιαφέρει δες το. Είναι πολύ γερό παπούτσι και σαν καινούργιο. Εμείς το βάλαμε πέρυσι.

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Ρε συ 2 χρονών και κάτι είναι η Αριάδνη πόσο έπρεπε να φοράει?Ξέρω και εγώ? Νομίζω στην ηλικία της ο Μάνος φορούσε 25-26 αλλά είναι αγόρι. Εννοείς πώς είναι κοντή για να φοράει 24άρι?

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Ρε συ η πεθερά μου δεν είναι και 2 μέτρα. Εννοώ το νούμερο δεν δικαιλογείται από το ύψος της. Ψηλή για την ηλικία και την εποχή της αλλά όχι πολύ ψηλή!

Οι άντρες κομπλάρουν με τις ψηλές αλλά και εγώ που λογιάζομαι για μέτρια προς ψηλή δεν ήθελα με τίποτα κοντούς άντρες, τελείως με ξενέρωναν:)

Ναι μελί εννούσα, όχι κατάξανθο καλέ. Μελί με κόκκινο είναι κάνει μια φορά σε ανταύγες και ήταν φανταστικές!Και εγώ σταράτη είμαι!

41 από 1,80 και πάνω, τέλος! :tongue:

Διαφημίσεις

Ρε συ 2 χρονών και κάτι είναι η Αριάδνη πόσο έπρεπε να φοράει?Ξέρω και εγώ? Νομίζω στην ηλικία της ο Μάνος φορούσε 25-26 αλλά είναι αγόρι. Εννοείς πώς είναι κοντή για να φοράει 24άρι?

Δεν έχω ιδέα πόσο είναι στο ύψος, πρέπει να κοντεύει τους 90 πόντους. Αλλά γενικά σαν κοψιά φαίνεται ότι έχει μεγάλο πόδι βασικά έχει μεγάλο το μεγάλο δάχτυλο, έχει πάρει τα δάχτυλα ποδιού του μπαμπά και γενικά του σογιού του μπαμπά και είναι μακριά όλα και ακόμα περισσότερο το μεγάλο. Λες και μπέρδεψε ο θεός και τους έβαλε τα δάχτυλα των χεριών στα πόδια ένα πράμα! Και είναι και ισχυρό γονίδιο!!! Πεθερός, όλα τα παιδιά του και σίγουρα τα εγγόνια από εμάς, και οπωσδήποτε και άλλα, απλά δεν έχω δει την πατούσα τους... η μία εγγονή σίγουρα, μένουν άλλα 4 εγγόνια να τα ξεπαπουτσώσω, να βολιδοσκοπήσω την κατάσταση...

Αυτό το ΤΕΛΟΣ, το λατρεύω! Το λέει ο Μάνος και μου έρχεται να τον δαγκάσω;)

Η ανιψιά μου είναι 1,85 και φοράει 39 πάντως~

Θεά η ανιψιά σου!!!! Αν είναι και όμορφη, ποιος την πιάνει!!! Ο μπαμπάς έχει κουμπούρα?? Θα του χρειαστεί!

Καλά έχω δει παιδί στην ηλικία των δικών μας να είναι 21 κιλά, 1.10 και να φοράει 31!!!Ο Μάνος δίπλα του ήταν σαν σαμιαμιδάκι:)

εντάξει δεν υπάρχει!!! αν κάτι μου αρέσει στα μικροκαμωμένα μου είναι ότι φαίνονται ακόμα μπεμπάκια. η μικρή ειδικά που δεν έχει μαλλί??? μωρό είναι ακόμα μωρέ!!! μωρουδάκι!!!!

ΚΑι ο Μάνος το έχει αυτό,εννοώ το μεγάλο δάχτυλο πιο μακρύ από τα υπόλοιπα, γονίδιο του μπαμπά.

Η ανιψιά είναι Θεά,όπως το λες. Πανέμορφο κορίτσι! Κρίμα γιατί ο αρραβωνιαστικός δεν κάνει μία (ςςςςς μην μας ακούσουν):)

KYvKp2.png

5NmIp3.png

ΚΑι ο Μάνος το έχει αυτό,εννοώ το μεγάλο δάχτυλο πιο μακρύ από τα υπόλοιπα, γονίδιο του μπαμπά.

Η ανιψιά είναι Θεά,όπως το λες. Πανέμορφο κορίτσι! Κρίμα γιατί ο αρραβωνιαστικός δεν κάνει μία (ςςςςς μην μας ακούσουν):)

:lol::lol: ε για να τον διάλεξε η ανιψιά θα έχει άλλες χάρες!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...