Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

Cafe Αυγουστος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Καλησπέρα. Κατερινάκι χρόνια πόλλα κοπέλα μου, να χαίρεσαι την όμορφη οικογένειά σου. Να σε χαίρονται τα κορίτσια σου και ο αντρούλης σου, γερή και δυνατή να είσαι για πάντα και του χρόνου με υγεία:)

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• female

6365

• mikio

5355

• JimDin

4874

• honey

4571

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• female

female 6.365 δημοσιεύσεις

• mikio

mikio 5.355 δημοσιεύσεις

• JimDin

JimDin 4.874 δημοσιεύσεις

• honey

honey 4.571 δημοσιεύσεις

Posted Images

Ο Μάνος μου ήταν λίγο αδιάθετος χθες, από χθες το απόγευμα μέχρι σήμερα το μεσημέρι δεν έφαγε σχεδόν τίποτα, λίγο γάλα μόνο. Χαζοπαραπονιόταν, τον είχα το νου μου αλλά από το μεσημέρι και μετά έφτιαξε η διάθεση και το κέφι του. Κάτι τον τριγυρίζει, ελπίζω να πέρασε. Απόδειξη πως κάτι κυκλοφόρησε είμαι εγώ η ίδια, με ερεθισμένο λαιμό και χαζομπουκωματάκι. Οκ, ελαφρύ ήταν.

Ωστόσο το μεσημέρι πήγαμε στην γιορτή της βαφτιστήρας μου, γιορτάζει στο κοριτσάκι μου σήμερα. Καλά περάσαμε, της άρεσαν και όσα της κρατούσα. Έλαμψαν τα ματάκια της μωρέ.

Αγγελικούλι άσε την πιπίλα καλύτερα, μην μπλέξεις με καμιά σύγχιση θηλών και έχεις άλλα.

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Νεκτ μιας και ρωτούσες για τον ύπνο, στην μικρή είχα πάρει πριν γεννήσω έναν υπνόσακο σαν σακί της mora. Φαντάσου ένα τσουβάλι με φερμουάρ στην μια άκρη. Εκεί χώνω την μικρή κάθε βράδυ και φυσικά όσο και αν μετακινηθεί πάντα μένει μέσα σε αυτό. Ήταν πανάκριβο, περίπου 70-75 Ευρώ είχε αρχική αλλά το βρήκα στην μισή τιμή. Αν θες σου βάζω φώτο να το δεις, μεγάλη ευκολία και δεν έχω καθόλου άγχος μην ξεσκεπαστεί! Δεν ξέρω αν χωράει την Αριάδνη βέβαια στο ύψος, η κόρη μου είναι 82πόντους και έχει αρκετό περιθώριο. Επίσης αυτό ανοίγει και γίνεται κουβερτούλα όταν μεγαλώσει το παιδί.

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Kαλησπέρα!

Τα νέα μας τα διαβάσατε στο φατσοβιβλίο...Νεκ εμείς υπνόσακο το πιτζάμα και υπνόσακο φλις και πάπλωμα του έχω αλλά μόνιμα το πετάει...απο θέρμανση και εμείς με τα κλιματιστικά είμαστε αλλά όπως σας έχω πεί αυτό το σπίτι είναι ζεστό το χειμώνα και δροσερό το καλοκαίρι...ευτυχώς!

yXNfp3.png

l63xp2.png

2k1Up2.png

Διαφημίσεις

Καλησπέρα! Μπουκωμένη εγώ, ο Μάνος με λίγη μύξα και βήχα. Ωστόσο τον κράτησα σπίτι προληπτικά και για να τον τσεκάρω, μην κολλήσει και τα υπόλοιπα παιδάκια. Η μικρή ένα χαζοβραχνά, ελπίζω να την περάσει ελαφριά.

Ντινάκι αυτός ο υπνόσακος φλις βολεύει?Σκεφτόμουν να πάρω έναν στον Μάνο, έχω έναν περυσινό αλλά αποκλείεται να τον παίρνει πια. Ωστόσο με αγχώνει που ξεσκεπάζεται τα βράδια. Και οκ όλο το βράδυ τον τσεκάρω, εξάλλου ξυπνάω ανά 2-3 ώρες αλλά δεν θέλω να μένει ξεσκέπαστο ούτε και για λίγο.

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Καλησπέρα! Ελευθερία εγώ δεν έχω μποτάκι 21 νούμερο. Το μοναδικό κοριτσίστικο 21 που έχω είναι ένα sκecker μπαλαρίνα πανέμορφο παπουτσάκι και πολύ στιβαρό παρόλο που δεν ήταν μποτάκι. Θέλω να σου πω μην είσαι απόλυτη σχετικά με το μποτάκι, μια χαρά κρατάνε πολλά παππουτσάκια το πόδι κι ας μην είναι ψηλά μέχρι τον αστράγαλο.

Τέτοιο στυλ, παρόμοια χρώματα. http://www.skechers.com/style/82021/bella-ballerina-prima/wmlt Πραγματικά πολύ στιβαρό, πήγα μόλις στην αποθήκη να το κοιτάξω, δεν είναι όπως άλλες μπαλαρίνες μαλακό που "φεύγει" το πόδι. Αλλά δεν είναι καινούργιο, είναι πολυφορεμένο μιας και ένα το είχαμε. Εγώ έχω τρέλα με αυτά τα παπούτσια κι επειδή έχω ξαναψωνίσει τέτοια για ενήλικες κι έχω πολλά τα έπαιρνα για αυτό το λόγο επειδή είναι στιβαρά και κρατάνε το πόδι. Και είναι και πανέμορφα για να πω την αλήθεια...:tongue:

Νεκταρίτσα μωρέ δεν θα ζητούσα μποράκι συγκεκριμένα αν μπορούσα από κοντά να τσεκάρω πόσο στιβαρό και καλά κρατήματα έχει ένα παπούτσι. Με το μποτάκι είμαι κάπως εξασφαλισμένη. Ωστόσο έχω ίσαμε 4-5 ζευγάρια 21 αλλά κανένα μποτάκι ενώ κάποια από αυτά βγαίνουν ψηλά στον αστράγαλο. Νομίζω όμως πως θέλει μποτάκι τώρα στην φάση αυτή που προσπαθεί να σταθεροποιηθεί μόνη της.

Πάντως δεν ψάχνω φορεμένο,αφού και παπούτσια του Μάνου που θα μπορούσε να βάλει η μικρή τα έχω βάλει σε αγγελίες να φύγουν.

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Διαφημίσεις

Σχετικά με τον υπνόσακο που λέτε εμείς πήραμε φέτος και στο Γιώργο λόγω του ότι δεν ανάβουμε από τώρα τα καλοριφέρ, περιμένουμε τα μεγάλα κρύα. Συνήθως δεν ξεσκεπάζεται. Πήραμε από τα μάδερ, τον χρυσοπληρώσαμε για τα δεδομένα των ημερών, κάπου στα 35 ευρώ αλλά δεν είναι φλις, λέει πολυεστέρας, είναι βασικά αυτό το πολύ μαλακό ύφασμα όπως αυτές τις κουβέρτες τις πολύ μαλακές και ζεστές που θες να χωθείς μέσα και να μην ξαναβγείς, δεν ξέρω αν καταλαβαίνετε ποιο εννοώ. Είναι με ποδαράκι κάτω και λάστιχο μαλακό στους καρπούς για να μην ανεβαίνει πάνω και βγαίνει το χεράκι. Πάρα πολύ ζεστό, ωστόσο τον σκεπάζω επειδή έχουμε πολύ εκτεθειμένο σπίτι (πάνω ταράτσα και τα απέναντι σπίτια είναι μακριά, οπότε είναι αρκετά κρύο το χειμώνα σε σχέση με άλλα σπίτια). Η Αριάδνη έχει φλις που τον είχε πάρει η νονά της από πέρυσι αλλά το πρόβλημά μου είναι ότι δεν την φτάνει, το βράδυ πολλές φορές ξεσκεπάζεται και εγώ αν δεν ξυπνήσει ο Γιώργος δεν ξυπνάω, οπότε ξυπνάει το δόλιο κι έρχεται στο δωμάτιό μου και μου λέει "μαμά σεντόνι" και εννοεί να την σκεπάσω. Πάω μέσα τη σκεπάζω με την κουβέρτα και ξανακοιμάται το πουλάκι μου. Το κακό είναι ότι έχει χαλάσει το αιρ-κοντίσιον στο δωμάτιό της και δεν φτιάχνει και δεν παίζει ακόμα να πάρουμε καινούργιο γιατί θέλουμε καλό. Και την ντύνω καλά, φοράει μακρυμάνικο φανελάκι, φορμάκι με ποδαράκι και τον υπνόσακο, αλλά κάνει τρελά στριφογυρίσματα και ξεσκεπάζεται την κουβέρτα. Ωστόσο θέλει και φορμάκια με ποδαράκι μεγαλύτερο νούμερο, ίσα-ίσα της κάνουν αυτά που έχει και πάλι καλά να λέμε, 12-18 μηνών είναι από τα μάδερ που έχει μεγάλη φόρμα. Έχει καμία 18-24 που να μην της χρειάζονται ή να πάω να σκάσω το 35αρι πάλι? Ήμαρτον κι αυτοί!

Εγώ έχω Νεκτ αλλά θα μου χρειαστούν. 12-18 βάζω και στην μικρή τώρα, ευτυχώς είχα 2 εξάδες από τον Μάνο πάρει τότε που έστελνε το mothercare και θα βολευτούμε. Δες στο e-bay ρε συ ή στο next για μακρυμάνικα φορμάκια, εννοείταιδεν σκάμε εδώ 35 Ευρά!!!

Ξέρω,ξέρω ποιον υπνόσακο λες, πολύ χουχουλιάρικος. Τέτοιον έλεγα να πάρω στον Μάνο. Θα προβάρω αυτόν που έχουμε τώρα να δω την αντίδρασή του γιατί δεν είμαι σίγουρα αν θα τον δεχτεί!

KYvKp2.png

5NmIp3.png

καλησπερα ..μαλλον περναω απογευματινη γαστρενετριτιδα...

εγω τις κοιμιζω με μια φλισενια κουβερτα και το παπλωμα ,,,οταν ξεκινησουν κρυα ελπιζω να εχω και θερμανση ,,η χριστινα δεν ξεσκεπαζεται καθολου..η αγγελικη θελει σκεπσμα..

ρε σε νεκ φορας ακομα κορμακια?? πυτζαμες 2αρες κανονικα τις φοραω ...και τις καλτσες τις βγαζει μονη της πριν κοιμηθει..

ρε νεκ ,,βαλε τις πυτζαμες του γιωργη !!..κορμακι τις φοραω απο μεσα με κουμπακι να ειναι ζεστη ...

ο πατερας τους προσπαθει να τις κοιμησει απο κει ,,,εχουν διαβασει τα απαντα σε παραμυθια...λιγε στιγμες ησυχιας στα αυτια μου ..

ελε και εγω μποτακι προτιμησα για πρωτο παππουτσι ...21 νουμερο ..θυμαμαι και εγω ..

τωρα φοραει 24 η μικρη 27 η μεγαλη...

μου εδωσε δωρο 50 ευρω το αφεντικο για τη γιορτη .,,,λεω να βαψω μαλλι ..σκεφτομουν για αλλαγη,,,για πειτε καμια ιδεα??

F4Bkp2.png

nsWnp2.png

ελε..21,,αλλα 12 μηνων ..ακριβως στο χρονο περπατησαν και οι 2..

ευχαριστω ελε μου ..χαζοανακατεμα νιωθω .,..τιποτα ιδιαιτερο ...και οι μικρες ετσι πρεπει να ηταν ,,

F4Bkp2.png

nsWnp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...