Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

Cafe Αυγουστος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• female

6365

• mikio

5355

• JimDin

4874

• honey

4571

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• female

female 6.365 δημοσιεύσεις

• mikio

mikio 5.355 δημοσιεύσεις

• JimDin

JimDin 4.874 δημοσιεύσεις

• honey

honey 4.571 δημοσιεύσεις

Posted Images

σα να ψιλοπονούσε λίγο νεκ μου μου βγαζε και γουλιές...ξέρω γω παράφαγε μάλλον....

όλα καλά, πολλές απεργίες το μανιώ, πολλές δραστηριότητες, ο νίκος έπιασε και βραδυνή δουλειά και τρέχω μόνη μου σα το βέγγο...

Καλησπέρα!!!Κοιμούνται όλοι τι καλά. Ο Μάνος δεν κοιμήθηκε μεσημέρι, δεν τον άφησε η μικρή στρίγγλα και ξεράθηκε στον καναπέ πριν λίγο.

Νεκτ ξέρεις τι νούμερο φοράει η κόρη μου????Κάθεσαι???21 παρακαλώ!!!!

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Αννούλα αν είχα καπέλο θα στο έβγαζα. Εγώ με 2 και με βοήθεια σπίτι μετά τις 5 και ζορίζομαι. Ειδικά τώρα και μέρες που δεν κλείνω μάτι τις νύχτες,πολύ ανήσυχη η μικρή ρε παιδιά. Μαρτύριο οι νύχτες μου. Αφού αναρωτιέμαι γιατί ξαπλώνω και καθόλου. Τα ίδια μου έκανε και ο Μάνος βέβαια και τότε δούλευα κιόλας αλλά ξέρω και εγώ?Δεν με παρηγορεί ιδιαίτερα αυτή η σκέψη.

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Καλησπέρα!

Κατέβηκα μια βόλτα σήμερα στα μαγαζιά με την κουμπάρα μου, άφησα τα παιδιά στη μαμά μου 2 ωρίτσες, καλά ήταν!

Πήρα ένα φουστάνι προς το καλό, έχουμε βάφτιση την Κυριακή και δεν είχα τίποτα να φορέσω.

Ελευθερίτσα τι έπαθε η μικρή ρε συ?

Τόσες φορές ξυπνάει? πωπω, τα δόντια μάλλον ε?

Κι εσύ κοτόπουλο όλη μέρα να φανταστώ!

Καλοπάχυνε πάντως διάβασα, φτου της! Και με την αλλεργία μια χαρά, τώρα τρώτε απ' όλα!

25 νούμερο κιόλας η Αριάδνη Νεκταρίτσα?

Σε λίγο θα βάζει ίδιο με το Γιώργο καλέ!

Αγγελικούλα όλα τα πιάνουν τα βλαστάρια μας, κι εγώ προσπαθώ να κρατιέμαι που θέλω όλη την ώρα να ζουλάω τη μπουμπού γιατί ξέρω πως καταγράφει ο γιαννης και ας μη μιλάει! Αλλά είναι να τα φας ρε γμτ με τα μαγουλακια, τα μπουτάκια τους..!! Θα φιλήσω τη μικρή και αμέσως θα αγκαλιάσω το Γιάννη!

RJbwp3.png

bAW5p3.png

Διαφημίσεις

Καλησπέρες!!!

πως ειστε?

Νεκ το πηρες τελικα το στεγνωτηριο?

Δεν προλανβαινω να τα παρακολουθω κ όλα.

ο μικρος ζοριζεται λιγο με το πεπτικο του, σφιγγεται, κοκκινιζει, δε μπορεί να τα κάνει απο οτι καταλαβαινω και πονάει ο καημενουλης μου.

Αγγελική τώρα πρόσεξα το 2ο τικεράκι σου πόσο ωραία ταίριαξε με το πρώτο! Αχαχαχα! Καλοοοο!!!

Ειδες ε? ηταν γραφτό παιδι μου!!!!!!!!!

Ελα κοριτσάκια, πως είστε? ελέ. χαίρομαι για τα καλά νέα σε σχέση με Μάνο,περιμενω τηλεφωνάκι, αννούλι, ο άξιος σύζυγος δουλεύι τώρα και τα βράδια, μάνα κουράγιο, πραγματικά πρέπει να είσαι σπινταρισμένη για να τα καταφέρνεις, καλά να είστε..

Σοφάκι καλά? καλωσήλθες και στο φεις, καταπληκτική τούρτα και επίσης, ωχ θεέ μου, πως αντέχεις με το πεθερικό, αυτές οι αφίξεις εμένα θα μου είχαν γίνει εφιάλτης.

αγγελικού,ψιλοαρχίσαμε κολικούε, καλά κουράγια.

εμείς εδώ καλά, τα ξε΄ρει ακι το σοφάκι, έχουμε συγκεντρωθεί κορίτσια εδώ στην καλαμάτα, πολλές απο αυτές δνε είναι καν απο εδώ, σαν εμένα καλή ώρα, με κοινά ενδιαφέροντα, έχουμε τα παιδάκια μας, με θηλασμούς, ιδέες για κοινές δραστηριότητες και λοιπά. την κυριακή που μας έρχεται π.χ. συγκεντρωνόμαστε για να φτιάξουμε χριστογεννιάτικα στολίδια απο αλατοζύμη ολοι μαζί μικροί-μεγάλοι.Είναι πολύ όμορφα, έχω αρχίσει και βόλτες με το ποδήλατο, και γενικά θέλω πολύ να διατηρηθέι για κάμποσο

όλο αυτο που ζω αυτούς τους μήνες..

μπράβο βελ μου πολύ χαίρομαι για σένα!!! αν περνάς καλά όλα σου φαίνονται παιχνιδάκι! αυτό λέω εγώ κι έτσι πορεύομαι.

είχαμε σύλλογο γονέων και δασκάλων σήμερα και γύρισα πριν καμιά ώρα. πολύ μπλαμπλά αλλά μ άρεσε για πρώτη φορά.

κατά τ άλλα καλά, τ αγόρια κοιμούνται και πάω κι εγώ για κανα χάζι στη τιβι.

καληνύχτες σε όλες!

σα να ψιλοπονούσε λίγο νεκ μου μου βγαζε και γουλιές...ξέρω γω παράφαγε μάλλον....

όλα καλά, πολλές απεργίες το μανιώ, πολλές δραστηριότητες, ο νίκος έπιασε και βραδυνή δουλειά και τρέχω μόνη μου σα το βέγγο...

Πονάκια ο μικρούλης σου ε? Αν έβγαζε και γουλιές που λες μάλλον παράφαγε ή έφαγε βιαστικά και ζορίστηκε. Το πάθαινε κι εμένα η μικρή. Καλά κουράγια εύχομαι με τις μοναξιές! Δε μπορώ να φανταστώ πόσο δύσκολο θα είναι με τα τρία παιδιά μόνη όλη μέρα. Με τα δύο τα καταφέρνω μια χαρά στην ηλικία που βρίσκονται όταν έχει βάρδια ο μπαμπάς μας που μένει μέσα και τη νύχτα. Όταν ήταν πιο μικρά ήταν ζόρι... ειδικά την ώρα πριν τον ύπνο. Τι ώρες δουλεύει το βράδυ ο δικός σας μπαμπάς? Λείπει δλδ συνεχόμενα όλη μέρα?

Νεκτ ξέρεις τι νούμερο φοράει η κόρη μου????Κάθεσαι???21 παρακαλώ!!!!
Μέχρι τα δύο δλδ θα έχει πιάσει το 30! :tongue:
Καλησπέρες!!!

πως ειστε?

Νεκ το πηρες τελικα το στεγνωτηριο?

Δεν προλανβαινω να τα παρακολουθω κ όλα.

ο μικρος ζοριζεται λιγο με το πεπτικο του, σφιγγεται, κοκκινιζει, δε μπορεί να τα κάνει απο οτι καταλαβαινω και πονάει ο καημενουλης μου.

κολικοί ε??? το μόνο αρνητικό που βρίσκω στα μικρά αγοράκια! κι εμένα πέρασε ο γιώργος και ταλαιπωρηθήκαμε πολύ! ήταν και το πρώτο παιδί βέβαια και το άγχος μας τα έκανε χειρότερα, εσένα που είναι 2 θα είσαι πιο κουλ και θα είναι μικρότερης έντασης. έχει να κάνει βλέπεις και η ψυχολογία των γονέων.

Το στεγνωτήριο δεν το πήραμε, μπορεί σε άλλα να είμαστε βιαστικοί αλλά τέτοια θέματα τα μελετάμε καλά. Είναι και κάτι που θα έχεις για πολύ καιρό και πρέπει να είσαι σίγουρος πριν την αγορά. Άσε που αυτό το μήνα έχουμε δεή-χαράτσι, εφορία, ασφάλεια αυτοκινήτου οπότε δεν έχει ποσόν στην κάρτα ακόμα...

εμείς εδώ καλά, τα ξε΄ρει ακι το σοφάκι, έχουμε συγκεντρωθεί κορίτσια εδώ στην καλαμάτα, πολλές απο αυτές δνε είναι καν απο εδώ, σαν εμένα καλή ώρα, με κοινά ενδιαφέροντα, έχουμε τα παιδάκια μας, με θηλασμούς, ιδέες για κοινές δραστηριότητες και λοιπά. την κυριακή που μας έρχεται π.χ. συγκεντρωνόμαστε για να φτιάξουμε χριστογεννιάτικα στολίδια απο αλατοζύμη ολοι μαζί μικροί-μεγάλοι.Είναι πολύ όμορφα, έχω αρχίσει και βόλτες με το ποδήλατο, και γενικά θέλω πολύ να διατηρηθέι για κάμποσο

όλο αυτο που ζω αυτούς τους μήνες..

αυτό είναι τέλειο!!! πολύ ζηλεύω!!!! να μην ήμαστε πιο κοντά θα ξαναπώ???

Σοφάκι καλώς όρισες και στο φέις! Καλά η τούρτα τέλεια! Εγώ την πέρασα για αγοραστή! Με το καλό να κάνεις μια εξίσου όμορφη και στην κορούλα σου!

Τα νέα μας μετά γιατί πάμε να φάμε!

κορίτσια καλησπέρα

έχω απελπιστεί, πολλά έξοδα κι όλο χρειαζόμαστε, αυτά είναι άμα αλλάζεις σπίτι, τα παλιά δε βολεύουν απόλυτα, πήραμε το χαλάκι αυτοκινητόδρομο από το ικέα, και είχαμε κι ένα άλλο χαλί, αλλά πιο παχύ και δε το θέλει γιατί δεν τσουλάνε τα αυτοκίνητα, οπότε πάλι στο παρκέ παίζει σκεφτόμουνα για μοκέτα αλλά είναι πανάκριβες, έχει καμια οικονομική πρόταση?

Διαφημίσεις

ελεάνα σου έγραψα στο φέις.

στα δικά μας που λέτε, ο γιωργάκης ξεμπέρδεψε μάλλον από την βαλανοποσθίτιδα, δεν παραπονιέται πια για πόνο, μπορεί να κάνει πίσω το πετσάκι και δεν είναι πια κόκκινο. Από την άλλη οι άγρυπνες νύχτες συνεχίζονται. Έχω συνηθίσει πια... το περιμένω πλέον κάθε βράδυ κι είναι λίγο αγχωτικό αυτό το "τώρα θα ξυπνήσει!" είναι η αλήθεια αλλά δεν μπορώ να κάνω κάτι... Προχθές δοκίμασα να τον ξυπνήσω πριν την ώρα που συνηθίζει να ξυπνάει αυτός για να αλλάξω το στάδιο του ύπνου που λένε ότι πιάνει και ξύπνησε μετά πάλι αλλά κανονικά, χωρίς επεισόδιο. Χθες έβαλα τον Άρη να το κάνει 1,5 ώρα μετά που κοιμήθηκε αλλά δεν έπιασε, ίσως δεν τον ξύπνησε καλά... δεν ξέρω... οπότε είχαμε πάλι επεισόδιο. Πάνε 3 μήνες τουλάχιστον με αυτό το βιολί σχεδόν καθημερινά, από μία μέχρι περισσότερες φορές και το είχε ξαναπεράσει και στο παρελθόν αλλά μία στο τόσο όχι κάθε βράδυ! Έχουν σπάσει τα νεύρα μας πια...

Αν δεν είχαμε αυτό νομίζω θα μπορούσα να πω ότι ζω την ιδανική οικογενειακή ζωή και να σκέφτομαι κι άλλα πράματα.

Κατά τα άλλα... κρύο ρε παιδιά ε?? Πώς τα ντύνετε εσείς τα βράδια? Εγώ τους έχω υπνόσακο αλλά βάζω και κουβερτούλα... Το κακό είναι ότι η μικρή κάνει πολύ στριφογυριστό ύπνο και συνέχεια ξεσκεπάζεται! Τι να την κάνω ρε γμτ??? Σπίτι χωρίς θέρμανση κακά τα ψέμματα όσο και να ντυθείς κρυώνεις... Γίνεται να μου πέσει το λόττο να πάω να βάλω ένα σκασμό πετρέλαιο???

Καλησπερα κοριτσακια.

Ο μικρουλης μου ολο το πρωι πονουσε, αχ το μωρο μου ,δε μπορω να το βλεπω να ταλαιπωριέται έτσι, 10-2 κρατησε. κοιμοτανε μιση ωρα ξυπνουσε-σφιγγοταν-θηλαζε και ξανα μανά απο την αρχη.

Ειχα και την ψυχολογο μεσα σε ολο αυτο να παρακολουθεί,αμαν λεω, αυτη μας ελειπε τωρα.

Ουφ ευτυχως μετα μας περασε αλλα ειναι η 2η μερα οποτε αρχιζω να συμπεραίνω πως ετσι θα ειναι και η αυριανη που θα ειμαι 2η φορα μονη μου και με τα δύο και τρέμω...

Η Μαριλιζα εχει αρχισει τη γκρινιτσα,βαριεμαι μαμα και ξαναβαριεμαι μαμα.

Δε μπορω να την απασχολω κ αυτην ταυτοχρονα,ειδικα ετσι που ειναι ο μικρος τωρα.

Μεσα σε ολα αυτα να προστεθουν και οι δουλειες του σπιτιου εννοειται κ μαγείρεμα!

οκ, δεν παραπονιέμαι τα καταφερνουμε προς το παρον που ειναι και ο Λ. εδω, οταν θα παει για δουλειά να δω τι θα κάνω...

Νεκ εμεις στης Μαριλιζας εχουμε το αρκουδισιον και στο δικο μας το θερμοπομπό. χωρις θερμανση δεν παλευεται το βραδυ και η δικια μου εφετος δηλωσε πως δε γουσταρει υπνοσακο,τσάμπα τον πληρωσα!

Λεω να κανω μια αποπειρα να του δωσω πιπιλα, μηπως ανακουφιστεί καπως?

Είναι νωρις λετε?

Αγγελικούλα πονάει ο μικρός μωρέ, λίγο νωρίς είναι για πιπίλα, για το θηλασμό δηλαδή, αν μπορείς τρέναρέ το, αγκαλίτσα, βυζί, ξέρεις εσύ!

Κατά τ' άλλα πώς είσαι εσύ? έχει αρχίσει να σε βαράει η κλεισούρα λιγάκι?

Θυμάμαι εμένα στη θέση σου γι' αυτό σε ρωτάω! Η πεθερά έρχεται για βοήθεια τελικα? Ναι η Μαριλίζα λογικό να ψιλοβαριέται, αν μπορέι κάποιος να τη βγάζει βόλτα να ξεσκάει θα ήταν καλύτερα γιατί σπίτι δεν θα την παλέυει!

Νεκταρίτσα ακόμα ξυπνάει ο Γιώργος με κλάμα?

Κι ο Γιάννης το κάνει αλλά αραιά και που.

Θα του περάσει μωρέ μην απογοητεύσεσαι!

Βελουδάκι μπράβο για τις δραστηριότητες τις καινούριες!

Σούπερ σε βρίσκω! Έτσι να συνεχίσεις!

RJbwp3.png

bAW5p3.png

Καλησπερα κοριτσακια.

Ο μικρουλης μου ολο το πρωι πονουσε, αχ το μωρο μου ,δε μπορω να το βλεπω να ταλαιπωριέται έτσι, 10-2 κρατησε. κοιμοτανε μιση ωρα ξυπνουσε-σφιγγοταν-θηλαζε και ξανα μανά απο την αρχη.

Ειχα και την ψυχολογο μεσα σε ολο αυτο να παρακολουθεί,αμαν λεω, αυτη μας ελειπε τωρα.

Ουφ ευτυχως μετα μας περασε αλλα ειναι η 2η μερα οποτε αρχιζω να συμπεραίνω πως ετσι θα ειναι και η αυριανη που θα ειμαι 2η φορα μονη μου και με τα δύο και τρέμω...

Η Μαριλιζα εχει αρχισει τη γκρινιτσα,βαριεμαι μαμα και ξαναβαριεμαι μαμα.

Δε μπορω να την απασχολω κ αυτην ταυτοχρονα,ειδικα ετσι που ειναι ο μικρος τωρα.

Μεσα σε ολα αυτα να προστεθουν και οι δουλειες του σπιτιου εννοειται κ μαγείρεμα!

οκ, δεν παραπονιέμαι τα καταφερνουμε προς το παρον που ειναι και ο Λ. εδω, οταν θα παει για δουλειά να δω τι θα κάνω...

Νεκ εμεις στης Μαριλιζας εχουμε το αρκουδισιον και στο δικο μας το θερμοπομπό. χωρις θερμανση δεν παλευεται το βραδυ και η δικια μου εφετος δηλωσε πως δε γουσταρει υπνοσακο,τσάμπα τον πληρωσα!

Λεω να κανω μια αποπειρα να του δωσω πιπιλα, μηπως ανακουφιστεί καπως?

Είναι νωρις λετε?

Για κολικοί φαίνονται τα πονάκια Αγγελικούλα, οπότε υπομονή μπορείς να κάνεις μόνο. Ίσως να προσέξεις λίγο τη διατροφή σου να δεις αν είναι και κάτι συγκεκριμένο που τον πειράζει, ίσως κάποια όσπρια και κάποια λαχανικά, αν μειώσεις και τα γαλακτοκομικά κυρίως τα αγελαδινά και περισσότερο το γάλα ίσως δεις κάποια βελτίωση. Μπορείς να δοκιμάσεις να πίνεις εσύ κάποιο ρόφημα γλυκάνισου, εγώ έπινα το κίντερτε αντί να το δίνω στα παιδιά. Παρηγοριά, αγκαλίτσα και βυζί, νομίζω είναι νωρίς για πιπίλα. Εγώ στο Γιώργο που δε θήλαζε αποκλειστικά είχα δώσει από την αρχή αλλά έπιασε σχεδόν 2 μήνων, στην Αριάδνη περίμενα να σαραντίσει αλλά τελικά την έπιασε 6 μηνών για τα καλά. Μέχρι τότε χαζοπιπιλούσε λίγο και της την έδινα πιο πολύ με το που την έβγαζα από το στήθος όταν την έπαιρνε ο ύπνος για να μην ξυπνάει όταν την άφηνα στην κούνια. Το καλό είναι ότι πονάτε το πρωί. Εμένα ο Γιώργος έκλαιγε μα μιλάμε να σκάει στο κλάμα κάθε βράδυ από τις 9 μέχρι τη 1-2 τα ξημερώματα. Διπλοσαράντισε για να του περάσει...

Να σε ρωτήσω το αιρκοντίσιον δεν σου φαίνεται ότι ξηραίνει την ατμόσφαιρα που το έχεις στη μαριλίζα? Εμείς έχουμε πολύ καλά σώματα, τα sharp inverter και τους κάνουμε συντήρηση καθαρισμό κλπ πριν να δουλέψουν. Χθες δουλέψαμε στο σαλόνι για θέρμανση το μεγάλο και είχα την αίσθηση ότι ξηραίνει την ατμόσφαιρα. Αφήνεις ανοικτό κανένα παράθυρο στην Μαριλίζα εσύ?

Τις δουλείες του σπιτιού άσε τις στην άκρη, αν έχεις πλυντήριο πιάτων χώνε τα εκεί, μαγείρεμα γρήγορα και εύκολα κι από εκεί και πέρα κουζίνα-μπάνιο. Άσε τα πολλά-πολλά για σκ να είναι ο λευτέρης εκεί και άμα λάχει φώναξε και καμία πεθερά μέχρι να στρώσει λίγο ο μικρούλης σου.

Νεκταρίτσα ακόμα ξυπνάει ο Γιώργος με κλάμα?

Κι ο Γιάννης το κάνει αλλά αραιά και που.

Θα του περάσει μωρέ μην απογοητεύσεσαι!

νυχτερινοί τρόμοι είναι σοφάκι μου! ελπίζω να περάσει γιατί πάνε 3 μήνες τώρα συνεχόμενα που σχεδόν κάθε βράδυ ξυπνάει. τελευταία τον ξυπνάμε πριν το επεισόδιο για να αλλάζουμε τη φάση του ύπνου και να μην το κάνει, άλλοτε πιάνει και άλλοτε όχι... θα δείξει...

Για κολικοί φαίνονται τα πονάκια Αγγελικούλα, οπότε υπομονή μπορείς να κάνεις μόνο. Ίσως να προσέξεις λίγο τη διατροφή σου να δεις αν είναι και κάτι συγκεκριμένο που τον πειράζει, ίσως κάποια όσπρια και κάποια λαχανικά, αν μειώσεις και τα γαλακτοκομικά κυρίως τα αγελαδινά και περισσότερο το γάλα ίσως δεις κάποια βελτίωση. Μπορείς να δοκιμάσεις να πίνεις εσύ κάποιο ρόφημα γλυκάνισου, εγώ έπινα το κίντερτε αντί να το δίνω στα παιδιά. Παρηγοριά, αγκαλίτσα και βυζί, νομίζω είναι νωρίς για πιπίλα. Εγώ στο Γιώργο που δε θήλαζε αποκλειστικά είχα δώσει από την αρχή αλλά έπιασε σχεδόν 2 μήνων, στην Αριάδνη περίμενα να σαραντίσει αλλά τελικά την έπιασε 6 μηνών για τα καλά. Μέχρι τότε χαζοπιπιλούσε λίγο και της την έδινα πιο πολύ με το που την έβγαζα από το στήθος όταν την έπαιρνε ο ύπνος για να μην ξυπνάει όταν την άφηνα στην κούνια. Το καλό είναι ότι πονάτε το πρωί. Εμένα ο Γιώργος έκλαιγε μα μιλάμε να σκάει στο κλάμα κάθε βράδυ από τις 9 μέχρι τη 1-2 τα ξημερώματα. Διπλοσαράντισε για να του περάσει...

Να σε ρωτήσω το αιρκοντίσιον δεν σου φαίνεται ότι ξηραίνει την ατμόσφαιρα που το έχεις στη μαριλίζα? Εμείς έχουμε πολύ καλά σώματα, τα sharp inverter και τους κάνουμε συντήρηση καθαρισμό κλπ πριν να δουλέψουν. Χθες δουλέψαμε στο σαλόνι για θέρμανση το μεγάλο και είχα την αίσθηση ότι ξηραίνει την ατμόσφαιρα. Αφήνεις ανοικτό κανένα παράθυρο στην Μαριλίζα εσύ?

Τις δουλείες του σπιτιού άσε τις στην άκρη, αν έχεις πλυντήριο πιάτων χώνε τα εκεί, μαγείρεμα γρήγορα και εύκολα κι από εκεί και πέρα κουζίνα-μπάνιο. Άσε τα πολλά-πολλά για σκ να είναι ο λευτέρης εκεί και άμα λάχει φώναξε και καμία πεθερά μέχρι να στρώσει λίγο ο μικρούλης σου.

...

Καλησπέρα!!!

Οσπρια κ ωμα λαχανικα δεν εχω φάει καθολου γιατι ηξερα οτι πιθανον να τον πειραζαν, ευτυχως σημερα ηταν πιο ήπια η κατάσταση.Μακαρι να περασει.

Παραθυρο οχι δεν αφηνω, αλλα δεν δουλευει συνεχεια το αιρκοντισιον,του βαζουμε μια θερμοκρασια και οταν πέφτει παίρνει μπρος.

Θα της πάρουμε κ εκεινης θερμοπομπό μες την εβδομάδα πάντως, δεν ειναι για μονιμα το αρκουδισιον οσο να πεις σιγουρα ξηραινει την ατμοσφαιρα, ισως ενας υγραντηρας θα ηταν χρησιμος.

Μωρε πιάνει κ πιπιλάει το δάχτυλο του ,για αυτο το λέω για πιπιλα, ξερω και γω...ειναι νωρις αλλά απο το να πιπιλάει το δάχτυλο...?

Ευτυχως το βυζί δε το πιπιλάει καθολου, μολις τελειωνει το μαμ το πετάει έξω! Θυμαμαι η Μαριλιζα μπορεί να καθοταν και 2 ωρες εκει περα να χαζορουφάει.

Τις δουλειες δε γινεται να τις αφησω ρε γμτ,κάνω κάθε μερα καποια πραγματα γιατι δε μπορω να βλεπω τη σκονη, μου ανεβαινει η πίεση!!!!

Μια μερα να μην ξεσκονισω το σαλονι και γινεται χαλια.

Εννοειται το μπάνιο καλα ειδικα τωρα..τα μπουκαλια με τα απορρυπαντικά καταναλώνονται σαν τα μπεμπιλίνα!

Παω να δω ....Dancing with the sluts!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...