Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

Cafe Αυγουστος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

σοφακι ..τη ζυμη για τα στολιδια και γενικα την καλλιτεχνια ..δεν την γραφεις και απο δω ???μηπως με πιασει κανας οιστρος καλλιτεχνικος

Λοιπόν....συγκεντρωσου γιατι ειναι πολύυυυυ δυσκολη η συνταγη...:tongue:

1 κούπα αλάτι

1 κούπα νερό

3 κούπες αλεύρι

ανακατεύεις αλευρι με αλάτι και ζυμωνεις με το νερό!

μπορείς και να τη χρωματίσεις αν θες...με τέμπερα ή χρωματα ζαχαροπλαστικής...εγω λέω να φτιάξω τα μισά κόκκινα και έχω πάρει γκλιτεράκια να τα ζωγραφίσουμε!

και μετα οτι φτιάξεις το ψηνεις στους 160.ο χρόνος πάει αναλογα με το μέγεθος των κατασκευών...απλά να σιγουρευτεις οτι εχουν στεγνωσει καλά με το ψησιμο για να μη μουχλιάσουν.

δε φτιαξαμε σημερα εμείς, μετατιθεται για Τετάρτη τελικά...

Τα πιο γλυκά κομμάτια της ζωής μου είστε εσείς....

M1XEp3.png

D0MBp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• female

6365

• mikio

5355

• JimDin

4874

• honey

4571

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• female

female 6.365 δημοσιεύσεις

• mikio

mikio 5.355 δημοσιεύσεις

• JimDin

JimDin 4.874 δημοσιεύσεις

• honey

honey 4.571 δημοσιεύσεις

Posted Images

Λοιπόν....συγκεντρωσου γιατι ειναι πολύυυυυ δυσκολη η συνταγη...:tongue:

1 κούπα αλάτι

1 κούπα νερό

3 κούπες αλεύρι

ανακατεύεις αλευρι με αλάτι και ζυμωνεις με το νερό!

μπορείς και να τη χρωματίσεις αν θες...με τέμπερα ή χρωματα ζαχαροπλαστικής...εγω λέω να φτιάξω τα μισά κόκκινα και έχω πάρει γκλιτεράκια να τα ζωγραφίσουμε!

και μετα οτι φτιάξεις το ψηνεις στους 160.ο χρόνος πάει αναλογα με το μέγεθος των κατασκευών...απλά να σιγουρευτεις οτι εχουν στεγνωσει καλά με το ψησιμο για να μη μουχλιάσουν.

δε φτιαξαμε σημερα εμείς, μετατιθεται για Τετάρτη τελικά...

ευχαριστω σοφακι, νομιζω μπορω να τα καταφερω !

F4Bkp2.png

nsWnp2.png

Καλημέρα.

Ο Χριστός και η Παναγία!Κατ τι έκανες παιδί μου στις 4 τα ξημερώματα ξύπνια???

Νομίζω πως τέτοιες ώρες είναι ξύπνιες μόνο όσες έχουν νεογέννητα ή μωράκια που ταλαιπωρούνται με δόντια!

Βροχερός καιρός σήμερα ωστόσο δεν λέει να μπει κρύο. 21 βαθμούς έχω μέσα στο σπίτι!

KYvKp2.png

5NmIp3.png

ελε μια κουκλα η εβελινα!μοιαζει στο μανο η μου φιανεται?

αγγελικη να σου ζησει ο μπεμπης...οτι εγινε εγινε εχεις ενα γερο παιδι στην αγκαλια σου δωστου πολλα φιλακια κ αστα τα υπολοιπα πισω σου.καλους θηλασμους!

uVBDp3.png MkMgp2.png

kJdJp2.png

Δεν είναι ευτυχία να κάνεις πάντα αυτό που θέλεις,

αλλά πάντα να θέλεις εκείνο που κάνεις.

-Τολστόι-

Καλησπέρα! Ο καιρός με τσιγκλάει να το πάρω στο τέλος-τέλος το στεγνωτήριο που έλεγα! Το πρωί ένας ήλιος, μια ζέστηηηηη!!! Λέω θα γυρίσω να βάλω επιτέλους αυτό το ρημάδι το πλυντήριο που περιμένει! Και μέχρι να γυρίσω ήρθαν τα πάνω-κάτω! Μια μαυρίλααααα και βροχή!!! Άι σιχτίρ δλδ! Αφού ψήθηκε κι ο Άρης χωρίς καν να γυρίσω τη θερμοκρασία στη μέση... μένει μόνο να δούμε αν μπαίνει πάνω από το πλυντήριο για να μη μας πιάνει χώρο και να βάλουμε κανένα φράγκο στην κάρτα που έχει τα μισά λεφτά.

Διαφημίσεις

Έχω και νεότερα με το θέμα του φαγητού. Κάνω το εξής κι ας είναι λάθος και μέχρι τώρα πιάνει. Βάζω λαχανικά εξαφανισμένα μέσα σε άλλα φαγητά. Τριμμένα στον ψιλό τρίφτη και τα βάζω μαζί με το κρεμμύδι να μαλακώσουν στην αρχή και μετά προσθέτω και άλλα υλικά που έχουν μια έντονη ή ιδιαίτερη γεύση για να μην τα πάρουν μυρωδιά.

Με αυτό τον τρόπο έκρυψα καρότο μέσα στα μαυρομάτικα τα ξερά, καρότο και πιπεριά κόκκινη μέσα σε ομελέτα με σπιτικό χωριάτικο λουκάνικο, σήμερα μελιτζάνα και κόκκινη πιπεριά μέσα σε τόνο για σάλτσα για μακαρόνια. Λέω να δοκιμάσω κολοκύθι και άλλα μέσα σε κιμά για μπιφτέκια και κουνουπίδι μέσα σε ρεβύθια (δεν ξέρω πώς μου έκατσε αυτό) και από εκεί και πέρα να βάλω κι άλλη φαντασία να δουλέψει. Αν έχετε καμιά ιδέα ρίχτε κόρες!

Νεκταρίτσα καλύτερα είναι ο Γιωργάκης σήμερα?

Άσε πως άλλαξε ο καιρός από το πρωί, κι εδώ τώρα βρέχει φυσάει, χαλάει ο κόσμος!

Αν δεν έχουμε καμιά διακοπή σε λίγο με τόσα μπουμπουνητά τυχεροί θα είμαστε! και θα αργήσει κι ο σύζυγος απόψε με το αγωνιστικό.

Σαβ/κο περιμένω να δω ποιοι θα μου έρθουν, μου είπε η πεθερά πως θα κατέβει ο πεθερός για ελιές και θα μείνει σε εμάς, δυσκολεύομαι να πιστέψω πως δεν θα κατέβει κι αυτή όμως γιατί σταμάτησε τη δουλειά αυτή τη βδομάδα, πήρε τη σύνταξη:shock::shock:

Καμιά έκπληξη θα μου κάνει πάλι!! πώς το έχει συνδέσει πως χαιρόμαστε τόσο με αυτές τις εκπλήξεις δε μπορώ να το καταλάβω..!

RJbwp3.png

bAW5p3.png

Καλημέρα!!! Τι κάνετε τσούπρες μου?

Εμείς εδώ καλά. Πήγαμε στην παιδίατρο για τα εμβολιάκια μας εχθές. Καλά είναι τα παιδάκια μου.

Ο Μάνος πάει πολύ καλύτερα με ένα θέμα που με άγχωνε. Βελ ξέρεις εσύ (θα σε πάρω να σου πω μόλις αδειάσω). Τσίμπησε μισό κιλό, μα φαίνεται δεν σηκώνεται.

Η μικρή επίσης μια χαρά. Τσίμπησε και αυτή άλλο ένα κιλό, ευτυχώς γιατί με το να μην τρώει καλά είχα άγχος. Μου είπε να της δώσω τα πάντα τώρα και αυγό, ψάρι, γιαούρτι μιας και φαίνεται να τα πηγαίνει περίφημα στο θέμα της αλλεργίας. Μπισκοτάκι μιράντα που έχει γάλα μεσα της δίνω 10 μέρες τώρα, δεν έχει παρουσιάσει κάτι. Επίσης την έχω βάλει στο δικό μας φαγητό και όντως τρώει καλύτερα. Προχθές έφαγε φάβα και χθες λαχανικά!

Περιμένω μια φίλη για καφέ. Η μικρή περπατάει γύρω γύρω από το τραπεζάκι του σαλονιού! Δεν έχω και πολύ χρόνο, σας διαβάζω αλλά δεν προλαβαίνω να γράψω! Σε λίγο θα με πνίξουν τα ασιδέρωτα ρούχα!

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Διαφημίσεις

Τι γίνεται κοπέλες???

Το κλείσαμε το μαγαζί???

Ελε, τελικά 38c Φοραω,οπότε δωστα αλλού!ευχαριστω πάντως!

Σκηνικό:έχω τονερωτα αγκαλιά κ θηλαζει, δίπλα η μαριλιζα βλέπει παιδικό.

Αρχίζω τα γλυκόλογα ¨παιδί μου, ομορφιά μου,λατρεία μου...κτλ¨

Γυρνάει με τρελό ύφακι και μου λεει ¨κάλε μαμά , σε μένα μιλάς ε?¨

Τι γίνεται κοπέλες???

Το κλείσαμε το μαγαζί???

Ελε, τελικά 38c Φοραω,οπότε δωστα αλλού!ευχαριστω πάντως!

Σκηνικό:έχω τονερωτα αγκαλιά κ θηλαζει, δίπλα η μαριλιζα βλέπει παιδικό.

Αρχίζω τα γλυκόλογα ¨παιδί μου, ομορφιά μου,λατρεία μου...κτλ¨

Γυρνάει με τρελό ύφακι και μου λεει ¨κάλε μαμά , σε μένα μιλάς ε?¨

Θα το κλείσουμε στάνταρ! Μας δίνω μερικές μερούλες ακόμα... αυτό σκεφτόμουν το πρωί.

Εγώ σχετικά με τα γλυκόλογα τα μοιράζω, οπότε κάντο κι εσύ που πιάνει. Ένα για τον ένα κι ένα για τον άλλο άμα είναι στον ίδιο χώρο. Αλλιώς σε κάθε έναν ξεχωριστά το βράδυ πριν να κοιμηθούμε πλέκω εγκώμιο. Αν με πιάσει κανένα λαλά αρχίζω τα ψιθυριστά! :tongue:

Σήμερα που γιορτάζει η Παναγία είναι αργία εδώ στα Χανιά γιατί είναι η πολιούχος μας. Και μιας και είναι και προστάτιδα των ενόπλων δυνάμεων είχε αργία και ο μπαμπάς μας κι ας είναι η δουλειά του σε άλλο δήμο. Έτσι κάναμε δουλίτσες μπόλικες. Χθες πήγαμε και στα μαγαζιά και πήραμε παντοφλίτσες της Αριάδνης και ένα μπουφάν στο Γιώργο. Γκρι αλλά τόσο όμορφη απόχρωση και σχέδιο που μπαίνει άνετα από κορίτσι. Επίτηδες το διάλεξα έτσι. Και οι παντοφλίτσες ωραίες αλλά χλωμό να τις βάλει και του χρόνου σαν το γιώργο που φοράει τις περυσινές! Παππούτσι η μικρή φοράει 24 νούμερο και όταν είπα στην πωλήτρια το 24 και της το έφερε παρόλο που ήταν όσο το παπούτσι της στο μήκος μου ειπε ότι δε θα βγάλει το χειμώνα και όντως το δοκίμασε και μου φάνηκε κι εμένα ότι δε θα της φτάσει. Και πήραμε το 25! Ήμαρτον δλδ! Πού θα φτάσει αυτό το πόδι??? Και αν υπάρχει ένα πράμα που δε μου αρέσει στις γυναίκες είναι οι μεγάλες πατούσες! Το 2ο που δε μου αρέσει είναι η κυτταρίτιδα οπότε θα την έχω στενό μαρκάρισμα στην εφηβεία! :lol:

Καλημέρα!!! Τι κάνετε τσούπρες μου?

Εμείς εδώ καλά. Πήγαμε στην παιδίατρο για τα εμβολιάκια μας εχθές. Καλά είναι τα παιδάκια μου.

Ο Μάνος πάει πολύ καλύτερα με ένα θέμα που με άγχωνε. Βελ ξέρεις εσύ (θα σε πάρω να σου πω μόλις αδειάσω). Τσίμπησε μισό κιλό, μα φαίνεται δεν σηκώνεται.

Η μικρή επίσης μια χαρά. Τσίμπησε και αυτή άλλο ένα κιλό, ευτυχώς γιατί με το να μην τρώει καλά είχα άγχος. Μου είπε να της δώσω τα πάντα τώρα και αυγό, ψάρι, γιαούρτι μιας και φαίνεται να τα πηγαίνει περίφημα στο θέμα της αλλεργίας. Μπισκοτάκι μιράντα που έχει γάλα μεσα της δίνω 10 μέρες τώρα, δεν έχει παρουσιάσει κάτι. Επίσης την έχω βάλει στο δικό μας φαγητό και όντως τρώει καλύτερα. Προχθές έφαγε φάβα και χθες λαχανικά!

Περιμένω μια φίλη για καφέ. Η μικρή περπατάει γύρω γύρω από το τραπεζάκι του σαλονιού! Δεν έχω και πολύ χρόνο, σας διαβάζω αλλά δεν προλαβαίνω να γράψω! Σε λίγο θα με πνίξουν τα ασιδέρωτα ρούχα!

Μπράβο στα παιδάκια σου Ελευθερίτσα μου που μεγαλώνουν με υγεία! Και στη μικρή σου κούκλα που είναι γυριστρούλα και σε λίγο θα σου φύγει για να την κυνηγάς! Ξεμπερδέψατε γρήγορα και με την αλλεργία, μια χαρά! Καλή συνέχεια και με τις νέες σας τροφές! Αυτά τα ασιδέρωτα πονεμένη ιστορία! Τα ρούχα γενικώς... αν είναι κάτι που μου λείπει πριν από τα παιδιά είναι οι άδειες ντουλάπες που δεν ήξερες πού να πρωτοβάλεις τα δικά σου! Εμείς δυστυχώς έχουμε και μικρά υπνοδωμάτια και μικρές ντουλάπες και πρέπει να βρω χώρο για τα προηγούμενα των παιδιών που έχω φυλάξει. Κι έχω και τη μάνα μου με το τεράστιο σπίτι με τις ντουλάπες αεροδρόμια να τις γεμίζει με άχρηστα πράματα! Στο τέλος μα την Παναγία θα της προτείνω να ανταλλάξουμε σπίτια! :tongue:

2 άτομα και έχουν 4 υπνοδωμάτια, 3 μπάνια, του κόσμου τις ντουλάπες και άλλες ιστορίες... ε μα κάνανε κι αυτοί σπίτι για πολύτεκνους μετά που διώξαν τα παιδιά τους??!!

καλησπέρες! έχω το μικρό στα χέρια σήμερα μου κάνει γκρίνιες....

γεια σου ρε αννιώ! μας έλειψες! ξετσούμισε το μικρούλι και άρχισε τις απαιτήσεις ε? :tongue: καλά κουράγια!

τι κάνετε κατά τ'άλλα??

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...