Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

Cafe Αυγουστος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Μιλάμε με το που άνοιξα τη σελίδα έπεσα στις φώτο και μου ξέφυγε φωναχτά το "Άχου!!!!" Ελευθερία μου είναι μια γλύκα η μικρή!!! Μωρουδάκι μωρέ, το ίδιο είναι με τα δικά μας που ξετσούμισαν? Ααααααχχχχχ!!!

Ίδια ο Μάνος εν τω μεταξύ!!! Ίδια, σχεδόν δεν τα ξεχωρίζεις!!!! Εγώ δεν μπορώ να δω άλλες πέρα από αυτές τις 3. Στη σελίδα δεν έχει βελάκι να πατήσεις να δεις άλλες, μάλλον αυτό συμβαίνει για την ασφάλεια του άλμπουμ σου, να μην μπορεί δλδ ο καθένας να βλέπει όλες τις φώτος σου παρά μόνο όσες έχεις επιλέξει να μοιραστείς. Από τις 3 αυτές η τελευταία είναι όλα τα λεφτά! Από αυτές που δεν ξέρεις τι να πρωτοδαγκώσεις. Χεράκια, μαγουλάκια, μυτούλα??

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• female

6365

• mikio

5355

• JimDin

4874

• honey

4571

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• female

female 6.365 δημοσιεύσεις

• mikio

mikio 5.355 δημοσιεύσεις

• JimDin

JimDin 4.874 δημοσιεύσεις

• honey

honey 4.571 δημοσιεύσεις

Posted Images

Νεκταρίτσα το έχω ακούσει αυτό που έχει το Γιωργιώ αλλά δε θυμάμαι καθόλου τι είναι, πονάει μωρέ το μικράκι μας? τι είπε ο γιατρός?

Φλεγμονή στη βάλανο είναι Σοφάκι μου. Τα έγραψα στο φέις αλλά εσύ δεν έχεις οπότε τα ξαναγράφω. Κοκκινίλα με πόνο τα συμπτώματα και δεν μπορεί να κάνει πίσω το πετσάκι. Χαμομήλι κάθε 2 ώρες είπε η γιατρός που είναι αντισηπτικό και επουλωτικό. Ευτυχώς όπως φαίνεται το προλάβαμε στην αρχή. Έχει φοβηθεί όμως ο καημενούλης και δεν τολμάει να το κάνει πίσω ούτε για να δούμε πώς πάει και λέει ότι πονάει. Και δεν ξέρεις τι να πιστέψεις. Χθες που ήμουν μόνη με τα παιδιά τον πήρα στο μπάνιο το έριξα στο χαβαλέ και στο σορολόπ και το έκανε. Είναι ακόμα κόκκινο αλλά όχι στην κατάσταση που ήταν την πρώτη μέρα, κατακόκκινο αφού νόμιζα ότι είχε ματώσει και είχα κατατρομάξει ότι τραυματίστηκε, μέχρι να ψάξω στο νετ και να δω ότι είναι βαλανοποσθίτιδα.

Φώτο 5 η αγαπημένη μου!!!! Εν τω μεταξύ από τα λίγα μωρά που έχω δει σε φώτο να είναι ολόγλυκα ακόμα και όταν κλαίνε! Και ο Μάνος εντάξει! Δεν μπορώ να είμαι αντικειμενική γιατί μου θυμίζει τον αδερφό μου και τον πρώτο μου ξάδερφο, το σόι το Μιχελακέικο οπότε.... τσσσσςςςςςςςςς!!!! Θα γίνει ένας άντρακλας!!!!! :lol:

Διαφημίσεις

Tι να σου κάνω που δεν έχει και καλό βίντεο ανεβασμένο από τη σχολή του τάνγκο να τον δεις. Μόνο προφίλ φαίνεται και δεν είναι καλός στο προφίλ. Είναι και αξύριστος για τις ανάγκες του βίντεο κλιπ, δε θα καταλάβεις και πολλά.

νεκ , μου το βιντεακι γιατι μας το εβαλες? να θαυμασουμε χανια και κρητικια παληκαρια???

γυρισε η θυγατερα απο το σταθμο ..μεσα στη τρελη χαρα λεει η μαμα μου ...διχασμενη προσωπικοτητα αυτο το παιδι...ουφ!!!να πω την αμαρτια μου ..καπως πρεπει να το χειριζομαι και εγω καλυτερα αυτο ..το πρωι την εβρισα οπως το ακουτε !!!!την εβρισα ή βλαμενο ή μαλακι....νο ...δε θυμαμαι καν τι ειπα ???αλλα απλα δε σηκωνεται απο το κρεβατι κλαιει ..με κλωτσαει και βρισκει χιλιες δικαιολογιες ή απλα μουγκριζει ...

αλλα ξερω οτι εγω ειμαι ο ενηλικας σε αυτη τη σχεση !!!τα λεω μονη μου ...μη με μαλωσετε

νεκ μου το πουλακι σας τι κανει ??η σκορπινα σας??? η δικια μου εκανε σκανταλι και με το που την αγριοκοιταξα ....ειπε συνωμη!!!μας κανει ολους αλοιφη με αυτο το χαμογελο και το ναζι ...

εχω βαλει αδεια απο τεταρτη ..παει η μανα μου για ελιες ..αλλα θα ειμαι σταντ μπαι με υπολογιστη και τηλ σπιτι γιατι γινεται ψιλοχαμος στο γραφειο !!

F4Bkp2.png

nsWnp2.png

Αμα δε φάω κάθε απόγευμα ένα μπολ με καρύδια,αμυγδαλα και σταφίδας δε μπορώ να συνεχίσω τη μέρα.μου δίνουν τρελή ενέργεια......και θερμίδες.

Να δείτε τα κιλά τώρα θα τα πάρω εγώ.

5 μου έχουν μείνει αλλα δεν βλέπω να φεύγουνε έτσι όπως τρώω.

Καθριν....ποτέ θα φτιάξεις τα τικερακια κάλε?

Κατα τα αλλα ήσυχα....ο έρωτας μου ήρεμος φαίνεται ακόμη......

άρχισε να κάνει μάγουλακια το καμάρι μου!2530 τον πήραμε από το μαιευτήριο, μια σταλιτσα μωρε.

Και η μαριλιζα χαλαρή αρκετά,μόνο που δε με αφήνει να κοιμηθώ τα μεσημερια και

σσέρνομαι.

Ελε η μικρή ειναι γλυκά!και φαίνεται τόσο καλό παιδάκι!

Διαφημίσεις

Καλησπέρες! Επιτέλους συγχρονίστηκαν τα καμάρια μου και κοιμήθηκα και εγώ λιγουλάκι. Μαρτύριο οι νύχτες μου κορίτσια. Χθες ξύπνησε πάνω από 8 φορές, τις 6 θηλάσαμε. Σε μια ώρα μέσα μέτρησα 3 ξυπνήματα, ζορίζεται το πουλάκι μου πολύ με τα δοντάκια. Το λυπάμαι:(

Ο Μάνος μου με χαμόγελο τον πήρα από το σχολείο. Παρομοίως Κατερίνα νούμερα να πάει το πρωί και αυτό επειδή δεν θέλει να πηγαίνει. Φαντάζομαι το ίδιο συμβαίνει και με το Χριστινάκι. Σκαρφίζονται χίλια δυο για να μην πάνε.

Την Παρασκευή που συζήτησα με την δασκάλα του μου είπε πως ο Μάνος συνεργάζεται και παίζει με τα άλλα παιδάκια αλλά δεν έχει κάνει φίλους, δεν έχει προσαρμοστεί ακόμη. Προφανώς γι'αυτό ακούω κάθε πρωί 'δεν θέλω να πάω σχολείο, κράμα με εδώ'. Δεν βοήθησαν και οι συνθήκες με τις ιώσεις και τις απεργίες και έμεινε αρκετά σπίτι οπότε δεν είχε τον χρόνο να συνηθίσει το νέο περιβάλλον. Της ζήτησα και μου έδωσε σήμερα μια κατάσταση με τα ονόματα των συμμαθητών του ώστε να του μιλάω και να του αναφέρω τα ονόματα των παιδιών στο σπίτι για να τα συνηθίσει.

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Σύμπι μετρήσου ντε! Όχι ρε με μπανέλες, δεν κάνουν μπανέλες στον θηλασμό και για το στήθος! Τα μόδερκεαρ τα αγόρασα από εδώ λίγο πριν γεννήσω την μικρή αλλά δεν. Το naturana το είχα πάρει πριν γεννήσω τον Μάνο αλλά ζήτημα να τον έχω βάλει 2-3 φορές τότε! Στην μικρή δεν τον έβαλα καθόλου!

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Νεκτ το βιντεάκι το θυμάμαι, το έχεις ξαναβάλει! Τόσο όμορφο θα γίνει το αγόρι μου λες??Αδύνατος είναι όμως ε? Τον Μάνο τον κόβω πιο μπρατσωμένο, σαν τον μπαμπά του!

KYvKp2.png

5NmIp3.png

νεκ , μου το βιντεακι γιατι μας το εβαλες? να θαυμασουμε χανια και κρητικια παληκαρια???

γυρισε η θυγατερα απο το σταθμο ..μεσα στη τρελη χαρα λεει η μαμα μου ...διχασμενη προσωπικοτητα αυτο το παιδι...ουφ!!!να πω την αμαρτια μου ..καπως πρεπει να το χειριζομαι και εγω καλυτερα αυτο ..το πρωι την εβρισα οπως το ακουτε !!!!την εβρισα ή βλαμενο ή μαλακι....νο ...δε θυμαμαι καν τι ειπα ???αλλα απλα δε σηκωνεται απο το κρεβατι κλαιει ..με κλωτσαει και βρισκει χιλιες δικαιολογιες ή απλα μουγκριζει ...

αλλα ξερω οτι εγω ειμαι ο ενηλικας σε αυτη τη σχεση !!!τα λεω μονη μου ...μη με μαλωσετε

νεκ μου το πουλακι σας τι κανει ??η σκορπινα σας??? η δικια μου εκανε σκανταλι και με το που την αγριοκοιταξα ....ειπε συνωμη!!!μας κανει ολους αλοιφη με αυτο το χαμογελο και το ναζι ...

εχω βαλει αδεια απο τεταρτη ..παει η μανα μου για ελιες ..αλλα θα ειμαι σταντ μπαι με υπολογιστη και τηλ σπιτι γιατι γινεται ψιλοχαμος στο γραφειο !!

Για να θαυμάσετε τον αδερφούλη μου! :tongue:

Τι να σε μαλώσουμε καλέ! Νεύρα είναι αυτά δεν είναι ατσάλι, όσο να΄ναι με τις διχασμένες προσωπικότητες παθαίνεις κάτι. Κι εγώ το παθαίνω! Υπομονή και βαθιές ανάσες.

Το πουλάκι μας θα το δω σε λίγο. Δεν παραπονιέται σήμερα και χαλαρώσαμε λίγο με το χαμομήλι... κακώς...

Η μικρή κι εμένα ευαισθητούλα. Προ ημερών με χτένιζε με ένα χτενάκι της (σας το έγραψα?) και με πόνεσε κατά λάθος, της παραπονέθηκα "άου με πόνεσες!" μου είπε συγνώμη και μου έπιασε το κεφάλι με τα δυο της χέρια και μου το φίλησε! Έλιωσα μιλάμε! Και άμα τη μαλώσει κανείς κλαίει με ένα παράπονο... απαπά!!!

Αμα δε φάω κάθε απόγευμα ένα μπολ με καρύδια,αμυγδαλα και σταφίδας δε μπορώ να συνεχίσω τη μέρα.μου δίνουν τρελή ενέργεια......και θερμίδες.

Να δείτε τα κιλά τώρα θα τα πάρω εγώ.

5 μου έχουν μείνει αλλα δεν βλέπω να φεύγουνε έτσι όπως τρώω.

Κατα τα αλλα ήσυχα....ο έρωτας μου ήρεμος φαίνεται ακόμη......

άρχισε να κάνει μάγουλακια το καμάρι μου!2530 τον πήραμε από το μαιευτήριο, μια σταλιτσα μωρε.

Και η μαριλιζα χαλαρή αρκετά,μόνο που δε με αφήνει να κοιμηθώ τα μεσημερια και

σσέρνομαι.

Εσύ κοπελιά θηλάζεις και όσο και να τρως τα καις! Αλί σε εμάς που τα τρώμε και δεν τα καταναλώνουμε!

Όσο για τον μικρό απόλαυσέ το τώρα που είναι στα καλύτερά του! Θα σου λείπει τόσο αυτό το μπεμπέ σε μερικούς μήνες!!!!

Καλησπέρες! Επιτέλους συγχρονίστηκαν τα καμάρια μου και κοιμήθηκα και εγώ λιγουλάκι. Μαρτύριο οι νύχτες μου κορίτσια. Χθες ξύπνησε πάνω από 8 φορές, τις 6 θηλάσαμε. Σε μια ώρα μέσα μέτρησα 3 ξυπνήματα, ζορίζεται το πουλάκι μου πολύ με τα δοντάκια. Το λυπάμαι:(

Ο Μάνος μου με χαμόγελο τον πήρα από το σχολείο. Παρομοίως Κατερίνα νούμερα να πάει το πρωί και αυτό επειδή δεν θέλει να πηγαίνει. Φαντάζομαι το ίδιο συμβαίνει και με το Χριστινάκι. Σκαρφίζονται χίλια δυο για να μην πάνε.

Την Παρασκευή που συζήτησα με την δασκάλα του μου είπε πως ο Μάνος συνεργάζεται και παίζει με τα άλλα παιδάκια αλλά δεν έχει κάνει φίλους, δεν έχει προσαρμοστεί ακόμη. Προφανώς γι'αυτό ακούω κάθε πρωί 'δεν θέλω να πάω σχολείο, κράμα με εδώ'. Δεν βοήθησαν και οι συνθήκες με τις ιώσεις και τις απεργίες και έμεινε αρκετά σπίτι οπότε δεν είχε τον χρόνο να συνηθίσει το νέο περιβάλλον. Της ζήτησα και μου έδωσε σήμερα μια κατάσταση με τα ονόματα των συμμαθητών του ώστε να του μιλάω και να του αναφέρω τα ονόματα των παιδιών στο σπίτι για να τα συνηθίσει.

Κι εγώ ακόμα βασανίζομαι με ξενύχτια κοριτσάκι... και σε καταλαβαίνω...

Όσο για το Μάνο λίγο να ξαναπάει στο σχολείο χωρίς διακοπές και θα ξεπάρει να κάνει και τους φίλους. Το ξεκίνα σταμάτα είναι ο νο1 ανασταλτικός παράγοντας. Κάνουν και τις κλίκες τους οπότε άμα λείπει είναι λογικό μέχρι να τον συνηθίζουν να τρώει ήττες και να ντρέπεται και να κουμπώνεται ακόμα περισσότερο.

Νεκτ το βιντεάκι το θυμάμαι, το έχεις ξαναβάλει! Τόσο όμορφο θα γίνει το αγόρι μου λες??Αδύνατος είναι όμως ε? Τον Μάνο τον κόβω πιο μπρατσωμένο, σαν τον μπαμπά του!

Σε αυτή τη φάση της ζωής του ήταν πολύ αδύνατος. Τώρα είναι οκ. η κοπελιά του τονε φροντίζει καλά. Χθες μου έφερε ένα πυρέξ γίγαντες με σύγκλινο, καλά να είναι η κοπελιά! Που λες...κανονικός είναι και γεροδεμένος επίσης. Χοντρούλης δεν ήταν ποτέ, ίσως λίγο στο δημοτικό. Είναι και πολύ ψηλός και κάνει μπούγιο ούτως ή άλλως.

Και μελαχροινούλης και ομορφούλης ο αδερφούλης σου Νεκτ. Πώς να μην κάνει εντύπωση?

Εμένα ο Μάνος με λιώνει όταν μου λέει 'μαμά έλα κοντά μου' με αγκαλιάζει σφιχτά με μυρίζει και μου λέει 'μμμμ μύρίζει μανούλα'. Λιώνω, λιώνω, πέφτω στα πατώματα! Εντομεταξύ δεν του έχω πει ποτέ κάτι τέτοιο. Δεν ξέρω που το άκουσε. Ίσως στο παιδικό που από εκεί ξεσηκώνει διάφορα. Τελευταία μας κοπανάει 'εδώ θα κάνω ό,τι θέλω εγώ' (αχαχα εδώ γελάμε!!) και το άλλο το ωραίο 'θα τα πάρω στο κρανίο'!

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...