Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 5 λεπτά , mariamik είπε:

Η Αληθεια είναι ότι εκανα 3 χειρουργια 2009 2011 2019 κανενας δεν μου ειπε κανε αμη ποτε μονη πηρα την απόφαση....ίσως αν μου λέγανε νωριτερα να ήτανε αλλιως τα πραγματα!!επίσης ο γιατρος στο τελευταιο χειρουργειο μου είπε ειναι όλα τελεια...και να πω την αληθεια μετά τις εξετάσεις όση γιατροι με ειδανε που της ειπα τι χειρουργια εχω κάνει και με ειδα μου ειπανε σου κανανε πολυ καλη δουλεια...αλλά αμη πατωμα fsh diaforvn timvn

Πιστεύω πως όλα θα αλλάξουν προς το καλύτερο και σε λίγο καιρό θα γίνεις μανούλα ❤️Έχεις ταλαιπωρηθεί πολύ και εύχομαι να έρθουν όλα όπως τα θέλεις 😊

Cafe Αυγουστος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• female

6365

• mikio

5355

• JimDin

4874

• honey

4571

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• female

female 6.365 δημοσιεύσεις

• mikio

mikio 5.355 δημοσιεύσεις

• JimDin

JimDin 4.874 δημοσιεύσεις

• honey

honey 4.571 δημοσιεύσεις

Posted Images

κι εγώ θέλω να του ξεκινήσω νωρίς τις κρέμες μπας και γίνει πιο ουσιαστικός και ξεκούραστος ο θηλασμός...μάλλον από βδομάδα θα κάνω καμιά απόπειρα, στους 4,5 μηνες δηλ. δε νομίζω να γίνει κάτι

egw tis ta dwkimasa tote alla den iksere na faei twra kati kanei.

[URL="http://lilypie.com"][IMG]http://lb5m.lilypie.com/TikiPic.php/np42tHj.jpg[/IMG][IMG]http://lb5m.lilypie.com/np42p2.png[/IMG][/URL]

[URL="http://lilypie.com"][IMG]http://lb4m.lilypie.com/XVksp3.png[/IMG][/URL]

[URL="http://www.TickerFactory.com/"]

[/URL]

Αλόοοοοο

Καλέ και μένα κάθε 2η μέρα, μπορεί και 3η τα κάνει πλέον, αλλά μια χαρά, κανένα πρόβλημα λέει κ ο ντόκτορ.

Για το σαπούνι που λέτε άλλο πράμα, έχουμε φάει λίτρα νεροσαπουνου! Μια χαρά!

Πάντως συνέρχεται το πουλάκι μου, φιου...σκατογοπ, σκατοεμβόλια.

Για παιδίατρους ομοιοπαθητικούς δείτε εδώ, η δικιά μου είναι η πρώτη

Είναι ελάχιστοι οι επίσημοι παιδίατροι http://www.homeopathy.gr/homeopathy/doctors_homeopaths_practitioners.html#pediatricians

DWyVp1.png30b2p1.pngcekS.png

Τα thavmatakia μας και μεις!

Διαφημίσεις

παιδιά σαν αύριο έκανα το τεστ για το μανού!!! σα τωρα το θυμάμαι, παραμονή πρωτοχρονιάς στη θεσ.νικη μετά από μεσημεριανή τσάρκα στα μπαρ, που είναι όλα ανοιχτά εκείνη τη μέρα και ψήνουν λιχουδιές! η ελισάβετ που έιναι από πάνω θα ξέρει! είχαμε και το μητσάκι καθισμένο στο μπαρ μ ένα σουβλάκι στο χέρι!

Αχχχχχχχ τι καλάααααααα

Κλαψ....

DWyVp1.png30b2p1.pngcekS.png

Τα thavmatakia μας και μεις!

Χαίρεται. Τι κάνετε? Μόλις γύρισα από Τζάμπο, πήγα με την αδερφή μου και πήρε ένα σωρό παιχνίδια του μπέμπη. Χορηγός της fisher price έχουμε γίνει!

Τι κάνετε εσείς? Το πρωί σας είχα διαβάσει λίγο αλλά δεν πρόλαβα να γράψω γιατί είχα δουλειές στο κέντρο. Όλη μέρα σουλατσάρω σήμερα, δεν πάει στα κομμάτια και το παλιομπούκωμα.

Κλεό περαστικά στην τσαχπίνα σου. Είδες τραβάνε και αυτά τα ζόρια τους μωλε.

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Αχ, κι εγώ σαν σήμερα πέρσι έκανα το τεστ, προπαραμονή Πρωτοχρονιάς με τέσσερις μέρες καθυστέρηση και βγήκε θετικό!!! πως περνάει ο καιρός έτσι γρήγορα?!!

Ελευθερία μεγειά τα καινούρια παιχνιδάκια! κι εμείς πήραμε πολλά δώρα στις γιορτές, μ' αρέσει που ήθελα να του πάρω κι εγώ!

Καλύτερα είσαι δηλαδή σήμερα?

RJbwp3.png

bAW5p3.png

Εμεις σαν σημερα ειχαμε κανει τον πρωτο υπερηχο!!!!!!!!!!! Αχ τι μου θυμησατε....

Honey χαιρομαι που ειναι καλυτερα η μικρη...

Εμας γκρινιαζει πολυ, κοιμαται πολυ, εχει μυξουλες εκτος απο το θεματακι με τις πανες μας. Καμμια ιωσουλα να ειναι?

Να σου πω την αλήθεια Ζοφάκι με τόσο τρέξιμο δεν είχα καιρό να σκεφτώ αν είμαι καλά ή όχι. Αχαχα! Πάντως φτιάχνει, που θα πάει? Αρκεί που δεν κόλλησα το μωρό.

Κορίτσια δυσκοιλιότητα έχει το παιδί όχι όταν κάνει μέρες να τα κάνει αλλά όταν τα κάνει και είναι σκληρά. Αυτό τουλάχιστον μου είπε ο παιδίατρος. Να προσέχω την υφή τους και όχι την συχνότητά τους.

Επίσης για τα μωρά που θηλάζουν αποκλειστικά είναι φυσιολογικό να κάνουν ακόμη και 20 μέρες να κάνουν κακά. Αυτό λέει η Πατσούρου. Εμείς είχαμε φτάσει θυμίζω στις 8 ημέρες χωρίς να τα κάνει και δεν είχε κανένα πρόβλημα. Τώρα πλέον μπορεί να τα κάνει 3-4 φορές την ημέρα ή να κάνει 1-2 μέρες να τα κάνει.

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Διαφημίσεις

Λιζάκι η διάρροια μπορεί να είναι ίωση ή να ζορίζεται με τα δόντια. Θηλάζει? Αν ναι τότε μπορεί να το ενοχλούν κάποιες τροφές. Πχ. αν πιω ή φάω πορτοκάλι ή μανταρίνι παθαίνει εντερίτιδα και κάνει διάρροια!

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Θα περάσει Ελευθερία, ευτυχώς που δεν κόλλησε ο μικρός κιόλας!

Θα έρθει η μάνα μου με τον πατέρα μου και η αδερφή μου με το γαμπρό μου και τις μικρές και δεν έχω φτιάξει τίποτα! τώρα με πήραν τηλ! πάω!!

RJbwp3.png

bAW5p3.png

να κοιτάτε εφημερίδες και ειδήσεις πρώτο θέμα θα μ έχουν!!!!!!!!!

ΤΑ ΣΚΟΤΩΝΩ ΚΑΙ ΤΑ 2!!!!!!

μια ουρλιάζει ο ένας μια ο άλλος τι στο καλό παράκρουση έχουν πάθει!!!!!

κι αυτό το μικρό το χει παρακάνει! μες τη γκρίνια, τόσο πια απ την αδιαθεσία να ναι;

έλεος πια, δε κοιμάται πάνω από 2 ώρες νύχτα μέρα! τι στο καλό να φταίει δεν έχω αλλάξει κάτι μόνο τα νεύρα μου έχουν διπλασιαστεί!!!!

αυτό θα ναι!

Γεια σας κοριτσάκια μου. Χρόνια πολλά και πάλι γιατί έχω μέρες να μπω και καλά-καλά δε θυμάμαι αν ευχήθηκα. Αυτές οι γιορτές ενώ θα έπρεπε να είναι οι καλύτερες ever στιγματίστηκαν πολύ άσχημα από ένα πολύ δυσάρεστο γεγονός που δεν το χωράει ανθρώπου νους. Μαύρα Χριστούγεννα κάναμε, πολύ οικογενειακά, χωρίς δώρα, χωρίς χαρές και αύριο πάλι θα αλλάξουμε χρόνο οι 3 μας με τους γονείς μου. Δε θέλω να σας μαυρίσω κι εσάς μέρες που είναι.

Εμείς πάντως για να μην πάει στο κακό ο νους σας είμαστε καλά κι ο μπέμπης μια χαρά. Μεγαλώνει το πουλάκι μου και θέλω να σταματήσω το χρόνο για να το χορτάσω!

Σήμερα θα κάνω ένα τραπέζι στις 2 κολλητές μου γιατί δεν την παλεύω που πέρασαν έτσι αυτές οι μέρες και δεν κατάλαβα γιορτές. Έχει η μία τα γενέθλιά της αύριο και ήθελα να της το κάνω δώρο. Τίποτα δεν μου αρέσει όμως όπως τα δοκιμάζω και την τούρτα την έκανα λίγο μπάχαλο. Ουφ! Να μη γινόταν να γυρίζαμε το χρόνο πίσω....να μπορούσαμε να αλλάξουμε τα πράγματα...? Δεν είμαι για το καφέ μας μου φαίνεται σήμερα....! Θα μπω με καλύτερη διάθεση! Σας φιλώ όλες!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...