Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Αυγουστος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Εχθές το βράδυ προσπάθησα πάλι να τον ξεγελάσω με την πιπίλα στις 4 τα ξημερώματα αλλά το πήρε νομίζω πια χαμπάρι και αφου στριφογύρναγε έβαλε και τα κλάματα οπότε τον τάισα!!!Λιοντάράκι δεν είναι τι περιμένω η μάνα???

yXNfp3.png

l63xp2.png

2k1Up2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• female

6365

• mikio

5355

• JimDin

4874

• honey

4571

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• female

female 6.365 δημοσιεύσεις

• mikio

mikio 5.355 δημοσιεύσεις

• JimDin

JimDin 4.874 δημοσιεύσεις

• honey

honey 4.571 δημοσιεύσεις

Posted Images

Ξυπνησε και ο δικος μου.Τον εχω στην καλαθουνα στο σαλονι κι εγω καθομαι διπλα του και τρωω.Με κοιταει και μου χαμογελαει.

Παω τωρα γιατι σκουζει.Σου λεει που πηγες και με παρατησες μονο

eNortjKzUjI0MbQwMlKyBlwwFXMCzw,,34.png

eNortjKzUjI0Nzc1NFSyBlwwFZYC0w,,18.png

Αχ καλέ κόψατε τη φόρα! Κοίμισα τον μικρό και επανήλθα...δε νομίζω βέβαια να κρατήσει και πολύ γιατί ακούω φασαρία από τους από κάτω. Φρεσκομετακομισμένοι και όλο και κάτι ακούγεται να μετακινείται.

Λέτε για παρλιαρογλυκά ε? Σας είχα πει ότι τις τελευταίες μέρες είχε φτιάξει 2 η μαμά μου! Τέλεια ήταν γμτ μου! Κι εγώ θέλω να κάνω κανένα...

Το καλύτερο δε σας είπα πριν με το να κλαίει ο μπέμπης....

ΤΙ ΔΩΡΟ ΜΟΥ ΕΚΑΝΕ Ο ΑΝΤΡΑΣ ΜΟΥ ΓΙΑ ΤΗ ΓΙΟΡΤΗ ΜΟΥ????!!! Με το να ξεχάσει την επέτειο γάμου μάλλον σκοτώθηκε να ψάξει για το τι δώρο να μου κάνει για τη γιορτή... και προσωπικά ξετρελάθηκα!!!

Γύρισε ψες που λέτε και κρατούσε ένα μικρό τσαντάκι από ιλουστρασιόν ασημί χαρτόνι όπως το είδα σκέφτηκα "Όχι πάλι!!!" το εξέφρασα κιόλας ευγενικά όσο μπορούσα: "Αγάπη μου ελπίζω να μην είναι κόσμημα γιατί θα σε σκοτώσω!" χαχαχα!!! (αναρωτιέμαι πώς θα ένιωθε αν όντως ήταν κόσμημα...)

"Όχι, δεν είναι κόσμημα..." μου λέει. Το ανοίγω και τι να δω κορίτσια???? Το όνειρο κάθε νέας μαμάς!!!!!!!! Που ξενυχτάει και ξεπατώνεται όλη μέρα! Ποια θα το βρει???? Ελάτε ευκολάκι είναι!!! χεχεχε!!!

Αχ καλέ κόψατε τη φόρα! Κοίμισα τον μικρό και επανήλθα...δε νομίζω βέβαια να κρατήσει και πολύ γιατί ακούω φασαρία από τους από κάτω. Φρεσκομετακομισμένοι και όλο και κάτι ακούγεται να μετακινείται.

Λέτε για παρλιαρογλυκά ε? Σας είχα πει ότι τις τελευταίες μέρες είχε φτιάξει 2 η μαμά μου! Τέλεια ήταν γμτ μου! Κι εγώ θέλω να κάνω κανένα...

ΤΙ ΔΩΡΟ ΜΟΥ ΕΚΑΝΕ Ο ΑΝΤΡΑΣ ΜΟΥ ΓΙΑ ΤΗ ΓΙΟΡΤΗ ΜΟΥ????!!! Με το να ξεχάσει την επέτειο γάμου μάλλον σκοτώθηκε να ψάξει για το τι δώρο να μου κάνει για τη γιορτή... και προσωπικά ξετρελάθηκα!!!

Γύρισε ψες που λέτε και κρατούσε ένα μικρό τσαντάκι από ιλουστρασιόν ασημί χαρτόνι όπως το είδα σκέφτηκα "Όχι πάλι!!!" το εξέφρασα κιόλας ευγενικά όσο μπορούσα: "Αγάπη μου ελπίζω να μην είναι κόσμημα γιατί θα σε σκοτώσω!" χαχαχα!!! (αναρωτιέμαι πώς θα ένιωθε αν όντως ήταν κόσμημα...)

"Όχι, δεν είναι κόσμημα..." μου λέει. Το ανοίγω και τι να δω κορίτσια???? Το όνειρο κάθε νέας μαμάς!!!!!!!! Που ξενυχτάει και ξεπατώνεται όλη μέρα! Ποια θα το βρει???? Ελάτε ευκολάκι είναι!!! χεχεχε!!!

ΣΟΚΟΛΑΤΑΚΙΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

χαχαχαχα!!! Βρε Ελεάνα το όνειρο κάθε νέας μαμάς που ξενυχτάει και κουράζεται είναι τα σοκολατάκια???!!! Εύκολη είσαι εσύ! Να σου στείλω ένα κουτί να με λατρέψεις???? χεχεχε!!!

Να βοηθήσω λίγο ακόμα... μετά από 3 μήνες ξενύχτι και κούραση και νεύρα κρόσια πώς θα θέλατε να περάσετε τη μέρα σας????? Μια μερα έστω???

Διαφημίσεις

Μαρακι το σουτιεν της medela που σου λεω ειναι σ'αυτο το στυλ που θελεις.

Δες λιγο εδω

http://www.medelabreastfeedingus.com/products/intimate-apparel/460/comfort-nursing-bra-black

Τέλειο! Θα ψάξω να δω που το πουλάνε...ευχαριστώ πολύ πολύ!

lexotanil? prozac?

Διαφημίσεις

Ναι!!!!!!!!!!!!!!! Το βρήκες Ντινάκι!!! Μου έκανε δώρο ένα πρόγραμμα χαλάρωσης σε σπα!!!!! Με χαμάμ.... πήλινγκ και μάσκα σώματος και 1 ώρα μασάζ. Και μόνο που το σκέφτομαι ξεκουράζομαι!!! Πήρα μια φίλη μου που το έχει επισκεφτεί και μου είπε ότι είναι τέλειο.

Μόνο λέει να κρατάω το μαγιό μου γιατί αν δεν το κρατάω λέει σου δίνουν ένα στρινγκ βρακί μιας χρήσεως και μια ρομπίτσα σαν του γυναικολόγου. Να με φανταστώ με στρίνγκ βρακί σε χαμάμ νέα μανούλα.... πεθαίνω στο γέλιο! Κορίτσια δεν είναι λατρεμένος σύζυξ????? Αχ ανυπομονώ να πάω!

Φανταστείτε σκηνικό. Μόλις άνοιξε τα μάτια του ο έρμος από τον απογευματινό ύπνο πάει μια θεία μου και του λέει με φωνή τσιριχτή: "Πουν'το μωρέ???!!" Την κοιτάει με ύφος τσατισμένο για 2 δευτερόλεπτα, μπήζει μια τσιρίδα και μετά σπαρακτικά κλάματα λες και τον έσφαξαν!!! χαχαχα!!!! Τελικά όντως τα μωρά ξαφνιάζονται με τους ξένους.

Έτσι αντιδράει ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ με την πεθερά μου! ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ!

Ναι!!!!!!!!!!!!!!! Το βρήκες Ντινάκι!!! Μου έκανε δώρο ένα πρόγραμμα χαλάρωσης σε σπα!!!!! Με χαμάμ.... πήλινγκ και μάσκα σώματος και 1 ώρα μασάζ. Και μόνο που το σκέφτομαι ξεκουράζομαι!!! Πήρα μια φίλη μου που το έχει επισκεφτεί και μου είπε ότι είναι τέλειο.

Μόνο λέει να κρατάω το μαγιό μου γιατί αν δεν το κρατάω λέει σου δίνουν ένα στρινγκ βρακί μιας χρήσεως και μια ρομπίτσα σαν του γυναικολόγου. Να με φανταστώ με στρίνγκ βρακί σε χαμάμ νέα μανούλα.... πεθαίνω στο γέλιο! Κορίτσια δεν είναι λατρεμένος σύζυξ????? Αχ ανυπομονώ να πάω!

Τυχερή!!!!Ζηλεύω!!!!

yXNfp3.png

l63xp2.png

2k1Up2.png

Ο άντραας μου πηγε στο σουπερ να παρει τα υλικα με δικη του πρωτοβουλία!

Με εχει πρηξει με αυτο το παρλιαρογλυκο!!!!!!!!!!!

Εαν το έφτιαχνε και μονος του θα ήταν ακομη καλυτερα!!!!!!!!!!

Περιμενουμε φιλους και εχουν εναν μπομπιρα Παναγιά μου φύλα,θα μου φέρει κάτω όλο το σπίτι πάλι...γκρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρ

βρήκε γλυκάνισο;

lexotanil? prozac?

χαχαχαχαχα!!!! Αν δεν ήταν ασημί το τσαντάκι Μαρία μου κάτι τέτοιο θα υποψιαζόμουν κι εγώ καθώς τα νεύρα μου είναι κρόσια τις τελευταίες μέρες κι απορώ πώς με αντέχει όχι να μου κάνει και δώρο...

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...