Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

Cafe Αυγουστος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Λινάκι κάθε Σάββατο ξεσηκώνω το σπίτι απο τρέλα περισσότερο...τώρα έκανα πιό βαριές δουλείες κουρτίνες,ντουλάπες,κλιματιστικά,τοίχους...έστρωσα την κρεβατοκαμαρά μου...άστα...

κι εγώ ένα σ/κ περιμένω, ή σάββατο ή κυριακή, να κάνω πιο γενικά πράγματα, πάει ο μικρός βόλτα με τον μπαμπά, κι εγώ με το φακιόλι

περαστικά και στο λεώ, κι εγώ το εβαπορέ δε το θέλω, κράτα 2-3 μέρες και βλέπεις, ή επιστρέφεις στο παλιό, μπορεί να είναι κάτι άλλο και με το γάλα απλά εκδηλώνεται, ή το γυρνάς στο φρέσκο, αλήθεια γιατί δε το θέλεις, αν είναι ισορροπημένη η διατροφή του παιδιού γιατί να είναι εμπλουτισμένο το γάλα, δεν είναι πρωτεύον στη διατροφή του

ελέ τι γλύκα η μπουμπού σου, είναι για φάγωμα, τρέλλα!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• female

6365

• mikio

5355

• JimDin

4874

• honey

4571

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• female

female 6.365 δημοσιεύσεις

• mikio

mikio 5.355 δημοσιεύσεις

• JimDin

JimDin 4.874 δημοσιεύσεις

• honey

honey 4.571 δημοσιεύσεις

Posted Images

καλημερα σας ,

ελε μου ,οντως κουκλα η μικρη σου ..και μεγαλο παιδι!!!

ντινακι ..παλιχαζοαρρωστος ο μικρος ..ετσι θα βγαλουμε χειμωνα μου φαινεται..

εμεις το πρωι με τη χριστινα συνεχιζουμε στο ιδιο μοτιβο γκρινιας ,.,αυτο που με στενοχωρει ειναι οατι φευγει νηστικη ..τα ντεσιμπελ εχουν πεσει...

αλλα τωρα σηκωνει ντεσιμπελ και η αγγελικη το πρωι ....

F4Bkp2.png

nsWnp2.png

Καλημέρα και από εδώ. Φθινιπωρινό πρωινό σήμερα, ήλιος πουθενά! Λένε για βροχή,για να δούμε και έχω μπουγάδες να βάλω.

Ντινάκι περαστικά σας. Έτσι θα πάει ο χειμώνας, μέχρι Μάιο νομίζω κάπως έτσι θα είναι για όλους μας που έχουμε παιδιά στον παιδικό. Υπομονή και περαστικά να είναι όλα.

Με υγρό βήχα και ο Μάνος αλλά έμαθα να περιμένω. Εξάλλου την Τρίτη θα τα πάω και τα δυο για εμβόλια.

Παρομοίως και εdώ γκρίνια το πρωί 'δεν θέλω να πάω σχολείο, κράτησέ με εδώ μανούλα μου'. Όχι του λέω, θα πας να παίξεις με τους φίλους σου, να ζωγραφίσετε, να παίξεις με την πλαστελίνη. Τι να κάνεις εδώ κλεισμένος στο σπίτι. Είδε και απόειδε και ντύθηκε στο λεπτό. Δεν πάει έτσι, αν κάνω πίσω σήμερα αύριο δεν θα θέλει να πηγαίνει στην δουλειά:)

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Καλημερες!!!

Περιμενω την ψυχολογο να ερθει...πρώτη επισκεψη, καλα ο μπεμπης μολις κοιμηθηκε οποτε δε θα δει και πολλά!

Μαντ, κουκλιά τα παιδια σου!!!!!!!!!!!

Καμια δε δίνει εβαπορε τελικα ε? να δω τι θα τα κάνω τοσα κουπόνια!

Με πηραν τηλ απο το σταθμο της Μαριλιζας να μου ευχηθουν για το μωρο, η δασκάλα της και η ιδιοκτητρια, ξαφνιάστηκα ευχάριστα! Μας περιμενουν τα Χmas στην γιορτη!

Αγγελικουλα μου να σου ζησει ο γιοκας σου να ναι παντα γερος και ολα τα αλλα περιττευουν!!!!Περασες μεγαλη ταλαιπωρια το καταλαβαινω αλλα μπρος στην υγεια σας τιποτα!!!!Γιατι ομως βρε κοριτσι στο πηρε τοοοσο νωρις? δωσε πολλα φιλια και στα δυο σου παιδακια.....

οι υπολοιπες μανουλες και παιδακια καλα?

Διαφημίσεις

Καλό μεσημέρι κοριτσάκια!

Ετοιμάζεται για βροχή ο καιρός εδώ, έπλυνα 2 μέρες ευτυχώς γιατί με τη βροχή δε στεγνώνουν με τίποτα!

Τι κάνετε?

Αγγελικούλα να μας πεις μετά εντυπώσεις από την ψυχολόγο!

Ελευθερίτσα πώς μεγάλωσε έτσι η Εβελίνα καλέ?

Φτου φτου κοπελάρα έγινε! Μοιάζει πολύ στο Μάνο πράγματι!

Μεγειά το παλτουδάκι σας, πολύ ζεστούλι φαίνεται!

Δε μου λες, πότε ξεκίνησε να σου τρώει καλύτερα η μικρή?

Δεν της κατεβαίνει μπουκιά της δικιάς μου, ούτε φρούτο, ούτε φαγητό, ούτε κρέμα, τζίφος! Δεν τη ζορίζω απλά της φτιάχνω λίγη ποσότητα κάθε φορά, και μετά το πετάμε στις κοτούλες..!

Ντινάκι περαστικά στο Λεω!

Μπράβο που του αρέσει να πηγαίνει σχολείο, πολύ καλό αυτό!

Κατερινάκι ηΑγγελική σου παραπονιέται ακόμα για τα κοριτσάκια στο σχολείο?

RJbwp3.png

bAW5p3.png

ολο λεω πως κατι εχω να κανω και ολο το ξεχναω...να πω ποσο ομορφη ειναι η εβελινα καλε ηθελα!!!τι κουκλα!!τι ματια ομορφα εχει!φτου φτου!

δεν ξερω αν το εχετε προσεξει αλλα σπανια να δεις ασχημο παιδι στις μερες μας!να και μια καλη εξελιξη της ανθρωποτητας.

ελα πατε να ανεβασετε καμια φωτο στο φεις να γεμισει η ομαδα μας. δεν ειχα καμια προσφατη αλλα και να ειχα περνανε μια φαση ασχημιας τωρα. η μικρη ειναι με μαυρους κυκλους και με σημαδια απο κουνουπι σε ολο της το προσωπο...ακομα κανει διαρροιες.

λοιπον οπως εγραψα αυριο παμε για ελιες οικογενειακως. να δουμε τι θα καταφερουμε μαζι με τα παιδια.

150ευρω την ημερα θελανε για να τα μασουνε και μας ειπαν πως θα κανουν 2-3μερες!!! δλδ 450ευρω και βαλε 100 για το ελαιοτριβειο, ειπαμε καλυτερα να παρω μια εβδομαδα αδεια και να παμε μονοι μας.

πειτε καμια ιδεα για φαι, τι να παρω μαζι μου?

[URL="http://lilypie.com"][IMG]http://lb5m.lilypie.com/TikiPic.php/np42tHj.jpg[/IMG][IMG]http://lb5m.lilypie.com/np42p2.png[/IMG][/URL]

[URL="http://lilypie.com"][IMG]http://lb4m.lilypie.com/XVksp3.png[/IMG][/URL]

[URL="http://www.TickerFactory.com/"]

[/URL]

Λινάκι περαστικά στη μικρή!

Κρύωσε?

Έχετε ελιές αύριο στο πρόγραμμα? τώρα πρέπει να κοιτάμε να κάνουμε οικονομία παντού, εννοείται να τις μαζέψετε εσείς! Άδεια εσύ πλάκα πλάκα έχεις πάρει τόσο καιρό ή τώρα μόνο θα πάρεις?

Δικές μας εμείς έχουμε λίγες στο χωράφι εδώ στο σπίτι μας, αλλά όλο και κάποιος θα θέλει βοήθεια, λίγο ο πατέρας μου, λίγο ο πεθερός μου, και θα πηγαίνει ο Άρης όταν μπορέι να βοηθάει.

RJbwp3.png

bAW5p3.png

Καλησπερούδια.

Ελενίτσα καλά είμαστε και εμείς εδώ, εσένα τα βλαστάρια σου? Φιλάκια δως τους!

Σοφάκι ζόρι με τις στέρεες ε? Καταρχάς εγώ ξεκίνησα με φρούτα και μετά από 1-1,5 μήνα της πρόσθεσα το φαγητό και άφησα πάλι άλλο 1 μήνα και μετά έβαλα το τρίτο γεύμα. Γεύμα τρόπος του λέγειν γιατί ακόμη δεν τρώει σαν τον άνθρωπο. Στην αρχή έτρωγε 10-20μλ, μετά πήγαμε στα 30-40μλ, μετά στα 60-70μλ και πέρασε μήνας σχεδόν για να φτάσει τα 120μλ στην φρουτόκρεμα. Τώρα τρώει 180μλ περίπου, κάποια εποχή την έτρωγε όλη όπως και όλα τα γεύματα αλλά μόλις ξεκίνησαν τα δόντια σταμάτησε. Αλλά δεν μου κάνει εντύπωση, τα ίδια έκανε και ο Μάνος, περασμένα τα χω!

Μάντι ελιές αύριο ε?Το χειρότερό μου! 'Η θα κάνεις κανένα φαγητό πχ. φασολάδα συνηθίζεται που τρώγεται και κρύα ή ξηράν τροφή σαλαμάκι, τυράκι, κανένα τοστ για τα παιδιά, ελίτσες, παξιμαδάκι ή ψωμί κτλ .Χαρά στο κουράγιο σας!

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Ναι με την καισαρικη εχει να κανει.

αν γεννιοταν φυσιολογικα οχι δε θα συνεβαινε το ιδιο..γιατι ειναι εντελως άλλη η διαδικασια, οι πνευμονες θα ειχαν προετοιμαστει μεχρι να βγει το μωρο απο τον κολπο.

τελος παντων,ναι περασε.αυτο μετραει.

η παιδιατρος της Μαριλιζας το οτριβιν το χει για ασπιρινη,βεβαια μου εχει πει η γυναικα μαξ 4 μερες να το δινω.

Anstef μπηκα λιγο στο καφε σας να διαβασω τα νεα σου.. Να σας ζησει ο παιδαρος και να στε παντα καλα να καμαρωνετε τα μωρα σας!!

διαβασα και λιγα απο αυτα που γραφεις και λυπαμαι που περασες τοσο επωδυνα ψυχολογικα.. ΟΜΩΣ ΟΛΑ ειναι πλεον μια χαρα και ειστε στο σπιτακι σας!!

και τελος δυο πραγματα:

α) ρωτα το παιδιατρο για Protargol φαρμακευτικο διαλυμα που κανει κατ εμε καλυτερη δουλεια απο τα Otrivin τα οποια ενοχοποιουνται για δημιουργια ρηνιτιδας

β) εμενα η κορη μου γεννηθηκε 2650 με φυσιολογικο τοκετο και τωρα μαθαινω απο σενα οτι αν ηταν με κτ σε αυτα τα κιλα μαλλον θα επρεπε να μπει σε ΜΕΝΝ.. σοκαριστηκα θα μπορουσα να πω..δεν το γνωριζα..

οπως και να χει ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΑ και ΕΥΧΟΜΑΙ ΑΚΟΜΗ ΚΑΛΥΤΕΡΑ!!

Διαφημίσεις

Kαλημέρα!!!!

Για εμάς δεν ξέρω αν θα πάει έτσι η χρονιά γιατί σκεφτόμαστε σοβαρά να σταματήσει ο μικρός τουλάχιστον για τώρα...

Για το γάλα κορίτσια εμένα ο μικρός έπινε μετα τους 9 μήνες που σταμάτησε τον θηλασμό σκόνη μέχρι και τα 3 του μετά έπινε την ίδια μάρκα το ίδιο με την σκόνη αλλά σε υγρή μορφή...και τώρα τον πείραξε...είναι το γάλα γιατί μόνο μετά το γάλα έκανε διάρροια...

yXNfp3.png

l63xp2.png

2k1Up2.png

Καλησπέρα!!!

Αγγελική δε θα μπω σε λεπτομέρειες γιατι πραγματικά αδυνατώ, αλλά ένα θα σου πω...όταν ξεκίνησε να κόβει ο γιατρός, δε με είχε πιάσει απόλυτα η νάρκωση...:cry:

αχ αυτός ο γυναικολόγος σου ρε γμτ...:evil:

βιάστηκε να στο πάρει και ταλαιπωρήθηκε το μικράκι σου...

αυτο απο προχθες προσπαθω να το επεξεργαστω.............για αυτο και δεν το σχολιασα......

δε ξερω αν θα το αντεχα...

και τι εγινε τελικα? σου κανανε μεθη????

Anstef μπηκα λιγο στο καφε σας να διαβασω τα νεα σου.. Να σας ζησει ο παιδαρος και να στε παντα καλα να καμαρωνετε τα μωρα σας!!

διαβασα και λιγα απο αυτα που γραφεις και λυπαμαι που περασες τοσο επωδυνα ψυχολογικα.. ΟΜΩΣ ΟΛΑ ειναι πλεον μια χαρα και ειστε στο σπιτακι σας!!

και τελος δυο πραγματα:

α) ρωτα το παιδιατρο για Protargol φαρμακευτικο διαλυμα που κανει κατ εμε καλυτερη δουλεια απο τα Otrivin τα οποια ενοχοποιουνται για δημιουργια ρηνιτιδας

β) εμενα η κορη μου γεννηθηκε 2650 με φυσιολογικο τοκετο και τωρα μαθαινω απο σενα οτι αν ηταν με κτ σε αυτα τα κιλα μαλλον θα επρεπε να μπει σε ΜΕΝΝ.. σοκαριστηκα θα μπορουσα να πω..δεν το γνωριζα..

οπως και να χει ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΑ και ΕΥΧΟΜΑΙ ΑΚΟΜΗ ΚΑΛΥΤΕΡΑ!!

Kαλημερα, σε ευχαριστω παρα πολυ!!!!Περασαμε λιγο ζορικα ειναι η αλήθεια.

Θα ρωτησω για το φαρμακο που λες!!

Ηταν τα κιλά,ηταν η εβδομαδα...όλα μαζι του πέσανε του αγοριου μου,ουφ ευτυχως τωρα ολα καλα!

Να χαιρεσαι τα αστέρια σου!!!!

Καλημερα!!!!

η Μαριλιζα εχει αρχισει να γκρινιάζει...μαμα παλι θα πας στο μπεμπη? ελα να παιξουμε...

Εχθες ξυπνησε μες τη νυχτα με κλαματα ηρθε στο κρεβατι μας και με πηρε αγκαλια και να μου λεει "σαγαπω μαμα μου σε λατρευω ελα μαζι μου"

Σηκωθηκα και πηγα κ ξαπλωσα λιγο μαζι της μεχρι να αποκοιμηθει....

Ουφ,ποσο δυσκολο μου φαινεται να το διαχειριστω όλο αυτο.

Στενοχωριέμαι παρα πολυ.

Ειναι ακομη πολυ νωρις...εχουμε να ζησουμε κι αλλα πολλα...

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...