Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

Cafe Αυγουστος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Παρέλαβα αυτό, κοριτσομανούλες αν χρειάζεστε κάτι τέτοιο βουρ!!!Είναι πανέμορφο και πολύ ζεστό, δεν το περιμένα τόσο καλό!!

http://www.ebay.co.uk/itm/150938832667?ssPageName=STRK:MEWNX:IT&_trksid=p3984.m1439.l2649

βγαίνει και σε μπεζ!

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• female

6365

• mikio

5355

• JimDin

4874

• honey

4571

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• female

female 6.365 δημοσιεύσεις

• mikio

mikio 5.355 δημοσιεύσεις

• JimDin

JimDin 4.874 δημοσιεύσεις

• honey

honey 4.571 δημοσιεύσεις

Posted Images

καλα , οτι καθε γιατρος εχει το δικο του ευαγγελιο ειναι το μονο στανταρ !

αγγελικη μια χαρα δηλαδη η μαριλιζα με το μπεμπη ....να ελπιζιες να ειναι παντα ετσι ..γενικα να περιμενεις μια σχετικη αντιδραση οταν ο μπεμπης θα αρχισει να διεκδικει , και να κυκλοφορει περισσοτερο !!

F4Bkp2.png

nsWnp2.png

Παρέλαβα αυτό, κοριτσομανούλες αν χρειάζεστε κάτι τέτοιο βουρ!!!Είναι πανέμορφο και πολύ ζεστό, δεν το περιμένα τόσο καλό!!

http://www.ebay.co.uk/itm/150938832667?ssPageName=STRK:MEWNX:IT&_trksid=p3984.m1439.l2649

βγαίνει και σε μπεζ!

καλα ελε υπερπαραγωγη για τη μπεμπα...εγω σε υπερπαραγωγη εχω τις γουνες απο τις βαφτισεις τους ..νομιζω της αγγελικης την εχω βαλει μαι φορα ..η χριστνα καμια ..ισως τα χριστουγεννα τωρα

F4Bkp2.png

nsWnp2.png

εντελως υπερπαραγωγη το παλτο!!!! Με γειες!!!!

ποπο τι κοπελάρα θα κυκλοφορει ο Κωνσταντινος μου!!!!

Ψοφησα σημερα ρε γμτ,θελω να κοιμηθω σαν τρελή αλλα δε το βλέπω παλι σημερα.

Περιμενω κατι φιλες μου το απογευμα, με εκνευρισανε κ αυτες, οταν ειχε γεννησει η μια ειχα τσακιστεί να πάω μπορουσα-δε μπορουσα, αυτη ολο κωλυότανε να ερθει, 5 μερες εκατσα στο νοσοκομειο ελεος.Ηθελε να ερθει εχθες, μετα ειπε για σημερα, αν μου το αναβαλλει και το σημερινο θα της πω οταν 40ντισει το μωρο, ε άι σιχτιρι.

Λες και εχω κουράγια για επισκεψεις τωρα.

αγγελικη ..λογικο να ζοριζεσαι με το κοσμο τωρα ...αλλα ετσι ειναι ..παρτο αποφαση , απλα συνηθως αυτες οι πρωτες επισκεψεις ειναι συντομες??

τι κανει το λεχουδι σου??

κουβεντα με τη μανα μου ...η μικρη σου κοιμηθηκε απο τις 12 μιση νηστικη...

ελα ρε μανα , δεν εφαγε τιποτα?

-γαλα, αυγο , πορτοκαλαδα, 3 κομματια κεικ και μπανανα!!!!!

F4Bkp2.png

nsWnp2.png

Διαφημίσεις

Καλησπέρα!!!

Σοφία, πες ρε παιδι, τι εγινε σε σενα?

Αμα δεις πως ειναι η τομη μου θα κλαψεις,πολυ χαλια,ειδικα εκει που ηταν το χειλωμα,δραμα η κατασταση, σου λεω εξέχουν κρεατακια.

Αν γινεται πιο μεγαλη τομη στη 2η δε το ξερα.πασο τοτε.

Αγγελική δε θα μπω σε λεπτομέρειες γιατι πραγματικά αδυνατώ, αλλά ένα θα σου πω...όταν ξεκίνησε να κόβει ο γιατρός, δε με είχε πιάσει απόλυτα η νάρκωση...:cry:

Θα το ξεχνουσα, εχθες φωναξα άλλον παιδιατρο να δει το μπεμπη και μου πε το οτριβιν να το πεταξω κ να μη το ξαναβαλω στη Μαριλιζα.

Ειχες δικιο τελικα Νεκ.

ΑΠλα δεν καταλαβαινω γιατι τοσο μεγαλη διαφορα στις γνωμες οι γιατροι.

Ο μπεμπης γεννηθηκε 2785 και τα πνευμονακια του δεν ηταν ετοιμα για εξοδο.

Συν οτι επαθε ταχυπνοια και γογγυσμο απο την αποτομη εναλλαγη περιβαλλοντος.

Παιζει ρολο και το βάρος αλλα και η εβδομαδα.

αχ αυτός ο γυναικολόγος σου ρε γμτ...:evil:

βιάστηκε να στο πάρει και ταλαιπωρήθηκε το μικράκι σου...

Τα πιο γλυκά κομμάτια της ζωής μου είστε εσείς....

M1XEp3.png

D0MBp3.png

Ναι ναι πολύ χλιδάτο παλτουδάκι. Με χαλάνε λίγο οι κουμπάρες αλλά αν βρω κάτι πι οσικ θα τις αλλάξω. Ωστόσο το ήθελα για την βαφτιστήρα μου αλλά επειδή η μαμά της το βρήκε πολύ αμπιγιέ, το χτύπησα εγώ. Άχτι το είχα. Πριν καν μείνω έγκυος στην Εβελίνα το είχα σταμπάρει!Αν δεν το έπαιρνα θα έσκαγα!

Η δασκάλα του Μάνου σήμερα 'ο Μάνος περνάει πολύ καλά στο σχολείο, να τον φέρνετε πιο συχνά'. Αχαχα! Έχει δίκιο τι να λέμε. Είναι λέει και καλόφαγος, 2 πιάτα φαγητό τρώει κάθε μέρα.

Η μικρή κοιμήθηκε στο καρότσι της με το ποτηράκι αγκαλιά, ενώ ρουφούσε πορτοκαλά από το καλαμάκι. Αν δεν βαρεθώ πιο μετά θα σας βάλω φώτο να γελάσετε!

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Kαλησπέρα απο μιά σκασμένη μάνα!

Τρείς μέρες πήγαμε παιδικό...ο μικρός άλλαξε πολύ...κλαίει για να τον αφήσουμε εκεί...μες την τρελή χαρά καθε μέρα και σήμερα δεν πήγαμε γιατί αρχίσε βήχας και μύξες απο εχθές...έλεος πιά!!!!

Περάσαμε και ένα ακόμα σοκ...έκανε διάρροια μόνο κάθε φορά που έπινε γάλα...χαμός...μου λέει ο Δ φταίει το γάλα...όχι εγώ να επιμένω αφου 2 χρόνια το δίνω...1,5 σε σκόνη και 5 μήνες στην υγρή μορφή (την γνωστή μάρκα που έχω αναφέρει παλιότερα)...τηλ στον παιδίατρο...κόψε το συγκεκριμμένο γάλα και δώσε του εβαπορέ να δούμε αν σφίξει και όχι φρέσκο γιατί θα τον θερίσει...το κάνω...απο το πρώτο μπουκάλι κόβεται μαχαίρι η διάρροια...συνέχισε μου λέει για λίγο καιρό το εβαπορέ και βλέπουμε...το έδινα ως καλύτερο ρε γαμωτο...το ακριβοπλήρωνα και πίστευα πως έδινα το καλύτερο...και τώρα σκ@@α...και όσο δεν το ήθελα το εβαπορέ....

yXNfp3.png

l63xp2.png

2k1Up2.png

Διαφημίσεις

Λινάκι κάθε Σάββατο ξεσηκώνω το σπίτι απο τρέλα περισσότερο...τώρα έκανα πιό βαριές δουλείες κουρτίνες,ντουλάπες,κλιματιστικά,τοίχους...έστρωσα την κρεβατοκαμαρά μου...άστα...

yXNfp3.png

l63xp2.png

2k1Up2.png

Αγγελική να σου ζήσει και πάλι ο γιόκας σου!!!

Χάλιας ο γιατρός ε και τον έχει και σε ακτίμηση μεγάλη ο άντρας μου...όταν γέννησα όλη μιλόυσαν για το το πως γύρισε ένα μωρό και γεννήθηκε φυσιολογικά ενώ ήταν για καισαρική...σαν δεν ντρέπεται...

yXNfp3.png

l63xp2.png

2k1Up2.png

αχ αγγελικη μου τι περασατε! οσο να ειναι γεννα ειναι, για αυτο και λεμε καλη ελευθερια και απο τη στιγμη που εισατε καλα και οι δυο ολα τα αλλα βαλτα σε μια ακρη του μοιαλου σου μεχρι να γινουν μια θολη αναμνηση. Να σου ζησει ο γιος σου!

[URL="http://lilypie.com"][IMG]http://lb5m.lilypie.com/TikiPic.php/np42tHj.jpg[/IMG][IMG]http://lb5m.lilypie.com/np42p2.png[/IMG][/URL]

[URL="http://lilypie.com"][IMG]http://lb4m.lilypie.com/XVksp3.png[/IMG][/URL]

[URL="http://www.TickerFactory.com/"]

[/URL]

οΥΦ, Τελικα ήρθε η μια φιλη μου, η άλλη δεν τα καταφερε! ελεος! το περιμενα ομως.Δε πειραζει.καλα Χριστουγεννα τωρα θα της πω.

ο μικρος σημερα πολυ ανησυχος ολο το απογευμα.μου τον ματιάξανε!

Ελε, η μικρη ειναι ιδια ο Μάνος ?!!!!!!!!! κουκλα το κοριτσι μας!

Ναι Ντινα, κοψε-ραψε ο γιατρός, παγερα αδιάφορος αλλά δεν πειράζει.

Μπορει να ειναι καλός στη δουλειά του αλλά δεν αρκεί αυτο, οταν εχεις εναν ανθρωπο στο χειρουργικο κρεβατι που ζητιανευει για λίγη συμπόνια δε φερεσαι έτσι.

Να ναι καλα ο αναισθησιολογος ηταν ο μονος που μου εδινε λίγο κουράγιο.

κανεις αλλος δε μου μιλουσε, γελουσαν μεταξυ τους οι νοσοκομες με το γιατρό.

Δε βαριέσαι,με πηγε χάλια με τους 2 γιατρούς σε αυτη την εγκυμοσυνη.

Καλά αυτός εννοειται πως δε θα με ξαναδεί.

Ο γιοκας μου να ναι καλά.

Δεν καταλαβα γιατι τον πειραξε τον Λίο ξαφνικα το γάλα,τοσο καιρο δε το πίνει καλε?

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...