Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

Cafe Αυγουστος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Καλά εγώ το γιατρό 2 φορές τον είχα δει μόνο πριν την καισαρικη. Ενιωθα εντελώς ξένη μαζί του,για αυτό κ έλεγα στη Βέλ οτι νιώθω σα πρόβατο στη σφαγή.

Αυτός έκανε χαβαλέ με τις ειδικευομενες που ήταν μέσα στο χειρουργείο,τραγουδούσε και γελούσε,κτλ.....σε μένα σημασία καμία. Αφού στο τέλος που μου βγάλαν το σεντόνι μου λέει ¨ να σου ζήσει! τι έκανες είπαμε αγόρι ΄η κορίτσι?¨

Χαλαρή δεν ήμουν από την ώρα που άρχισα να νιώθω τι γίνεται....

Ρε συ καθριν τι να σου λέω,,σορυ κιόλας, καταλάβαινα που μου άνοιξε την κοιλιά στα δυο με τα χέρια του.τι πιο ανατριχιαστικο?

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• female

6365

• mikio

5355

• JimDin

4874

• honey

4571

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• female

female 6.365 δημοσιεύσεις

• mikio

mikio 5.355 δημοσιεύσεις

• JimDin

JimDin 4.874 δημοσιεύσεις

• honey

honey 4.571 δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλά εγώ το γιατρό 2 φορές τον είχα δει μόνο πριν την καισαρικη. Ενιωθα εντελώς ξένη μαζί του,για αυτό κ έλεγα στη Βέλ οτι νιώθω σα πρόβατο στη σφαγή.

Αυτός έκανε χαβαλέ με τις ειδικευομενες που ήταν μέσα στο χειρουργείο,τραγουδούσε και γελούσε,κτλ.....σε μένα σημασία καμία. Αφού στο τέλος που μου βγάλαν το σεντόνι μου λέει ¨ να σου ζήσει! τι έκανες είπαμε αγόρι ΄η κορίτσι?¨

Χαλαρή δεν ήμουν από την ώρα που άρχισα να νιώθω τι γίνεται....

Ρε συ καθριν τι να σου λέω,,σορυ κιόλας, καταλάβαινα που μου άνοιξε την κοιλιά στα δυο με τα χέρια του.τι πιο ανατριχιαστικο?

iou ....αγγελικη ..περασμενα , ξεχασμενα ...κανε φοκους στο Κωσταντινο !!!πολλα φιλια να δωσεις

F4Bkp2.png

nsWnp2.png

Απαιτω εξηγησεις για το παραπάνω μηνυμα!!!!!!!!!!!!!!

χαχαχαχαχαχαχα

τι εννοεις "μεταλλαγμένη"? οτι ημουν στριγγλα δλδ πριν??!!!!

χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα

做中國人說,因為如果我按在希臘

Διαφημίσεις

Και μιας και έχω λίγο χρόνο να συνεχίσω! Αγγελικούλα μου εύχομαι σύντομα να αναρρώσεις πλήρως και να ξεχάσεις όλα όσα πέρασες, κάτι για το οποίο βέβαια θα φροντίσει ο μικρός σου μπεμπάκος! Να μας γράψεις και τίποτα περισσότερο καλέ για τον μικρό! Πώς είναι σε σχέση με την Μαριλίζα μωρό και τέτοια! Πώς σου φαίνεται που τα ξαναζείς όλα από την αρχή; Και φώτο κανόνισε να βάλεις όταν θα έχει πάει 3 μηνών το παιδί και θα είναι αλλιώτικο λάιβ!

Για την Μανταλένα που ρώτησε... εγώ το δηλώνω δημόσια, φωναχτά και χωρίς τύψεις ότι έχω αδυναμία στην κόρη μου! Τον γιο μου τον αγαπάω παράφορα, είναι ο κούκλος μου (γιατί και στις φώτο έχω να δηλώσω ότι χάνει πολύ!) είναι ο άγγελός μου φάτσα και καρδιά! Και είναι και το μικρό μου ομοίωμα, εμφάνιση και συμπεριφορά. Με την κόρη μου έχω έρωτα κεραυνοβόλο. Ακόμα νιώθω τα τόσο δυνατά συναισθήματα που ένιωσα με το που την είδα. Είναι το μικράκι μου, το αγαπάκι μου, το βασανάκι μου! Που προσπαθώ με νύχια και με δόντια να μην την κακομάθω, να μην υποκύψω σε κανένα καπρίτσιο, που κλαίει με παράπονο και πεθαίνω, θέλω να γίνω χαλί να με πατήσει(αλλά δεν γίνομαι και απορώ πώς κρατιέμαι)!

Τον γιο μου τον παίρνω αγκαλιά και νιώθω τόσο τρυφερά, θέλω να τον σφίξω, να τον λιώσω! Την κόρη μου την παίρνω αγκαλιά και νιώθω να λιώνω εγώ, να μπορούσα να τη ρουφήξω! Η αγάπη μου είναι ο γιος μου και ο έρωτας η κόρη μου λοιπόν.

Δεν ξέρω αν τα συναισθήματά μου έχουν να κάνουν με το γεγονός ότι η μικρή είναι μικρή ακόμα, το μπεμπεδάκι μου και αν θα συνεχίσω έτσι να τη βλέπω στο μέλλον ή αν μεγαλώνοντας αυτή καλμάρω λίγο εγώ. Αν δεν είχα άραγε την μικρή αυτά θα τα ένιωθα για το Γιώργο; Θα ήταν αυτός το μικράκι μου, το αγαπάκι μου? Πιθανόν! Ποιος ξέρει? Άβυσσος η καρδιά και το μυαλό του ανθρώπου!

Καλησπέρα κορίτσια!

Τι κάνετε?

Αγγελικούλα είχατε περιπέτειες δηλαδή στη γέννα και την πρώτη μέρα ε, δεν το ήξερα! Ευτυχώς βγήκε γρήγορα ο μικρός από τη μεν, στο αναπνευστικό ήταν το πρόβλημα δηλαδή? γιατί τα έβαλαν με το γιατρό οι παιδίατροι που σου έκαναν την καισαρική στις 37+6, θεωρείται νωρίς? Δόξα το Θεό τέλος καλό όλα καλά για το αντράκι σου, εσύ θα ξεχάσεις την άσχημη εμπειρία είμαι σίγουρη σε λίγο καιρό, θα βλέπεις το θαυματάκι σου και θα πετάς στα ουράνια!! Φίλησε μας τον!! Και βάλε μας και φωτό να δούμε το μουτράκι το όμορφο! Θηλάζετε ε?

Ελευθερίτσα πώς είναι ο μικρός με το βήχα, καλύτερα?

Ελεάνα κι εσείς κρυωμένοι, περαστικά!

Κανέις δεν θα ανάψει καλοριφέρ στην πολυκατοικία δηλαδή? Πόσα διαμερίσματα είστε? Καλό είναι και το ερ κοντίτιον, δεν καίει και πολύ ρεύμα, κι εγώ το ανάβω λίγο το βραδάκι όταν κάνω μπάνιο τα παιδιά ή όταν έχει κρύο και δεν ανάβουμε τζάκι.

Κατερινάκι ανάβετε τζάκι εσέις ε?

Εμείς ακόμα, μόνο μια μέρα για λίγο.Πόσους βαθμούς έχετε?

RJbwp3.png

bAW5p3.png

καλημερα σας !!

κοιμηθηκα καλα και ξυπνησα...μονο 3λεπτη πρωινη γκρινια απο τη μεγαλη και η μικρη ειχε τα αγαπησιαρικα της το πρωι ....κρεμασμενη πανω μου μεχρι να ετοιμαστω ..

εμεις για τη θερμανση και 2, 3 αλλα διαμερισματα θελουμε να αυτονομηθουμε τελειως..να βαλουμε καυστηρα αεριου στο μπαλκονι...εχουμε μαι τρελη που δεν πληρωνει ..χρωσταει πανω απο 5 χιλιαρικα και φετος προστεθηκαν και αλλα 2 διαμερισμτα που μαλλον δε μπορουν να πληρωσουν..2.500 ευρω ξεμπερεδευουμε ..

σοφακι...γυργω στους 20 βαθμους εχω στο σπιτι ..ισως 17, 18 το βραδυ ...το τζακι μου ζεσταινει καλα σαλονι, και κουζινα ...και ειναι και συντροφια

το αιρκον το αναβω και εγω αν κανω μπανιο τα παιδια ...δε κραταει ζεστη μου φαινεται ...

σημερα εχει ωραιο κρυο !!

F4Bkp2.png

nsWnp2.png

Καλημέρα γειτόνισες!

Αγγελική περασατε ταλαιπωρια ρε συ...ευτυχως όλα καλά!

καταλαβες τωρα γιατι δε μιλάω για την καισαρική μου?????

που σε μένα ετυχε κάτι λίγο πιο άγριο...

Απο μένα ρισπεκτ που δεν έκανες μέθη!!!!

η τομη τη 2η φορα νομιζω πάντα γινεται λίγο μεγαλύτερη...

εμενα μου εδωσε ένα τζελ για να μην κανει χηλοειδες...το οποιο εχω αμελήσει και δε βαζω...:rolleyes:

Τα πιο γλυκά κομμάτια της ζωής μου είστε εσείς....

M1XEp3.png

D0MBp3.png

Καλημερα!!!

Σημερα πηγαμε το λέλουδω στην πεθερα μου να κατσει εκει για πρωινη απασχόληση.

Προχθες με ρωτησε ποτε θα παει σχολειο....

Αν δεν ηταν τόσο πάνω απο το μπέμπη θα το σκεφτομουν να την εστελνα, αλλα ειλικρινα κάνει σαν παλαβη για το μωρό,ολο αγκαλια θελει και φιλακια και τρέμω.

Βελ,ηρθε η ζυγαρια πριν λιγο!!!!!!!!

Ευτυχως που με ξεστραβωσες εχθες!!!

Του λεω, μισό λεπτο να δω αν δουλευει,δεν ξερεις καμια φορα...

Ε, και δε δουλευε!!!!!!!!! χαχαχα

Πηγε στο αμαξι και μου εφερε μια αλλη!

Σοφάκι θηλαζουμε ναι,ευτυχως παμε καλα,φτου φτου, γιατι την ημερα που μου τον φερανε δεν επιανε στηθος με τιποτα και με ειχε πάρει απο κάτω,αλλά τωρα οκ,βυζολάτρης το μωρο μου!Αντρες παιδι μου!

37+6 η επιμελητρια παιδιατρος της μενν ειπε οτι ειναι "οριακα προωρο" και πολυ κακως ο γιατρός εκανε την καισαρικη σε αυτη την εβδομαδα.Επρεπε ακριβως 1 εβδομαδα μετά λεει, 38+6, μωρε το ηξερα εγω αλλα τι να εκανα που ο γιατρός ηταν ανενδοτος?

Ερχοταν καθε μερα στο δωμάτιο και τον εβλεπε και καθε φορα που ανοιγε την πορτα ελεγε "ααα να δουμε πως παει το προωράκι μας" με εκανε κομματια αυτο.

Η πολιτικη του νοσοκομειου παντως επιβάλει την 2η καισαρικη στις 38 εβδ, τωρα αν δε το ξερε αυτο η παιδιατρος δε νομιζω, αλλα δυσκολο να αλλάξεις τη γνωμη του καθηγητη της μαιευτικης.

Παντως το νοσοκομειο σουπερ,3 φορες τη μερα περναγαν παιδιατροι και κοιτουσαν το μωρο,οι μαιες οτι ζητουσα με εξυπηρετουσαν αμεσα, ειδικα στις παυσιπονες,καθε 2ωρο μου εκαναν την πρωτη μερα.Επισης να πω οτι χαλασα και 3 κουτακια βολταρεν.

Δεν τον αντεχω τον πονο,σας το πα.

Πρωτη και δευτερη καισαρικη ιδιοι πονοι για μενα ακριβως,απλα τωρα λογω των παυσιπονων ενιωθα καλυτερα και μπορεσα κ σηκωθηκα πιο γρηγορα.

Στο τελευταιο στάδιο του ραψιματος αρχισα να βογκαω, κοιταω τον αναισθησιολογο και του λεω "τι εγινε? αυτο ητανε? τελος η επισκληριδιος?"

και μου λεει "ναι τελος." μετα απο λιγο ηρθε στην ανανηψη κ μου την εβγαλε...

Σοφία, πες ρε παιδι, τι εγινε σε σενα?

Αμα δεις πως ειναι η τομη μου θα κλαψεις,πολυ χαλια,ειδικα εκει που ηταν το χειλωμα,δραμα η κατασταση, σου λεω εξέχουν κρεατακια.

Αν γινεται πιο μεγαλη τομη στη 2η δε το ξερα.πασο τοτε.

Διαφημίσεις

Θα πεταχτώ από το παράθυρο!Στις 10 κοιμήθηκε, 10 και 20 ξύπνησε!!!Οιμέ μια σουρτούκο κόρη που έχω!Και μετά λέει η μάνα μου να ξεσηκώσω το σπίτι?Πώς καλέ?

Καλημέρα σας!!!

Αγγελική γιατί προωράκι ρε συ?Και η κουνιάδα μου τόσο έκανε την 2η καισαρική αλλά και εγώ τον Μάνο τον έκανα 38+2, λίγες μέρες μετά δηλαδή. Νομίζω πως απλά έτυχε και το βάρος του δεν ήταν πολύ χαμηλό. Εκεί γύρω στα 3 είναι το νορμάλ.

Ο Μάνος πήγε σχολείο σήμερα. 'Μανούλα να κάτσω εδώ μαζί σου και σήμερα, να βήχω άκου με γκουχ γκουχ, που θα πάω αρρωστούλης?':) Αλλά δεν έκανα πίσω, το σχολείο έχει γίνει πλέον σπάνια απασχόληση και δεν μου αρέσει καθόλου!

Την γλιτώσαμε την λαρυγγίτιδα. Βήχει βέβαια αλλά τον έχω πλακώσει σε βιολογικό σιρόπι της Απιβίτα με θυμάρι και μέλι και θαρρώ κάνει δουλειά.

Η μικρή μου δεν σταματάει πια. Ψιλομπουσουλάει και πάει όπου θέλει, πιάνει σηκώνεται και άντε γειά. Άμα δει ζόρι φωνάζει 'μαμαααααα'!

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Θα το ξεχνουσα, εχθες φωναξα άλλον παιδιατρο να δει το μπεμπη και μου πε το οτριβιν να το πεταξω κ να μη το ξαναβαλω στη Μαριλιζα.

Ειχες δικιο τελικα Νεκ.

ΑΠλα δεν καταλαβαινω γιατι τοσο μεγαλη διαφορα στις γνωμες οι γιατροι.

Ο μπεμπης γεννηθηκε 2785 και τα πνευμονακια του δεν ηταν ετοιμα για εξοδο.

Συν οτι επαθε ταχυπνοια και γογγυσμο απο την αποτομη εναλλαγη περιβαλλοντος.

Παιζει ρολο και το βάρος αλλα και η εβδομαδα.

Αγγελική δεν θυμάμαι αν το είχε πει η Νεκτ αλλά και εμένα η παιδίατρος μου είπε όχι οτριβίν στα παιδιά. Και δεν έχω βάλει ποτέ στον Μάνο και στην μικρή 2 φορές μαζί με τομπραντέξ που το συζητούσαμε τις προάλλες. Εγώ σε μένα δεν έχω βάλει ποτέ πάντως!

Η απότομη εναλλαγή περιβάλλοντος μήπως έχει να κάνει με την καισαρική?Αν γεννιόταν φυσιολογικά το ίδιο θα συνέβαινε? Τελοσπάντων, πάει πέρασε και αυτό. Και σημασία έχει πως πέρασε αίσια για όλους:)

KYvKp2.png

5NmIp3.png

καλημέρα, ούτε εμείς παιδικό, έκλεισε βδομάδα, χθες τον πήρε ο ύπνος στις 6 στον καναπέ, ξύπνησε ορεξάτος στις 8.30 και ξανακοιμηθηκε με πολύ ζόρι 1 παρά, που να σηκωθεί, ακόμη κοιμάται, δεν τον πίεσα, το βράδυ από τις 9 με 10 θα είναι στο κρεβάτι γιατί αύριο έχω δουλειές, και θα καλομάθει και σπίτι

η γιατρός μας δίνει οτριβίν στα μεγάλα μπουκώματα, αλλά το συστήνει για βράδυ, για 2-3 μέρες το πολύ, μετά το γυρνάει σε tobradex αν τον ακροαστεί και φοβηθεί για ωτίτιδα, γι'αυτό δε θέλει να μένει μπουκωμένος, τουλάχιστον έτσι μου εξήγησε,, τελικά κάθε γιατρός άλλου παπά ευαγγέλιο

Αγγελική δεν θυμάμαι αν το είχε πει η Νεκτ αλλά και εμένα η παιδίατρος μου είπε όχι οτριβίν στα παιδιά. Και δεν έχω βάλει ποτέ στον Μάνο και στην μικρή 2 φορές μαζί με τομπραντέξ που το συζητούσαμε τις προάλλες. Εγώ σε μένα δεν έχω βάλει ποτέ πάντως!

Η απότομη εναλλαγή περιβάλλοντος μήπως έχει να κάνει με την καισαρική?Αν γεννιόταν φυσιολογικά το ίδιο θα συνέβαινε? Τελοσπάντων, πάει πέρασε και αυτό. Και σημασία έχει πως πέρασε αίσια για όλους:)

Ναι με την καισαρικη εχει να κανει.

αν γεννιοταν φυσιολογικα οχι δε θα συνεβαινε το ιδιο..γιατι ειναι εντελως άλλη η διαδικασια, οι πνευμονες θα ειχαν προετοιμαστει μεχρι να βγει το μωρο απο τον κολπο.

τελος παντων,ναι περασε.αυτο μετραει.

η παιδιατρος της Μαριλιζας το οτριβιν το χει για ασπιρινη,βεβαια μου εχει πει η γυναικα μαξ 4 μερες να το δινω.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...