Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

Cafe Αυγουστος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

ρε κοριτσια εγω αν δεν κανω καθε σαββατο γενικη θα ειχαμε βρωμισει!! δεν εχετε ιδεα τι σκουπιδια βγαζω!(που στη ουσια μενουμε σπιτι απο τις 5 και μετα)

[URL="http://lilypie.com"][IMG]http://lb5m.lilypie.com/TikiPic.php/np42tHj.jpg[/IMG][IMG]http://lb5m.lilypie.com/np42p2.png[/IMG][/URL]

[URL="http://lilypie.com"][IMG]http://lb4m.lilypie.com/XVksp3.png[/IMG][/URL]

[URL="http://www.TickerFactory.com/"]

[/URL]

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• female

6365

• mikio

5355

• JimDin

4874

• honey

4571

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• female

female 6.365 δημοσιεύσεις

• mikio

mikio 5.355 δημοσιεύσεις

• JimDin

JimDin 4.874 δημοσιεύσεις

• honey

honey 4.571 δημοσιεύσεις

Posted Images

Είναι μικρούλα μωρέ, ίσως γι' αυτό, ο Δημητράκης είναι μεγάλο παιδί, πάει κ σχολείο, ξέφυγε από τα μπεμπέ!

μπορει, αν και πιστευω πως μου εχουν μεινει καταλοιπα απο την δυσκολη εγκυμοσυνη. πιστευω πως παντα θα την βλεπω σαν το μικρο μου.

[URL="http://lilypie.com"][IMG]http://lb5m.lilypie.com/TikiPic.php/np42tHj.jpg[/IMG][IMG]http://lb5m.lilypie.com/np42p2.png[/IMG][/URL]

[URL="http://lilypie.com"][IMG]http://lb4m.lilypie.com/XVksp3.png[/IMG][/URL]

[URL="http://www.TickerFactory.com/"]

[/URL]

καλημερα σας....πιασαν τα πρωτα κρυα...αναβουμε τζακι και λιγο αιρκον εμεις,,και τελικα παμε για ατομικο καυστηρα αεριου ...2,500 χιλ ....ουφ!!!

εσεις τι κανετε?

μαντ..και εγω το μικρο μου το εχω για μικρο ....και η αληθεια ειναι οτι ιως ειμαι και πιο ανεκτικη ...ευτυχως ψιλοσυνηλαθαμε απο τη παλιοιωση

κλασικη χορωδια απο τη χριστινα το πρωι αλλα σε πιο χαμηλα ντεσιμπελ ...εφυγε με 3 σοκολατακια στη τσαντα ...το ξερω ολα λαθος αυτα που κανω αλλα παιζω ολα τα χαρτια μου για να κατεβουμε για το σχολικο ...

γενικα χθες ...ειχαμε πολλα παρατραγουδα ..ζηλιες , παραξενιες και πολυ κλαμα.....μαλλον ξαναπερναμε προσαρμογη στο παιδικο ..

αν και στο σχολειο ..μου λενε οτι ειναι απο τα πιο ησυχα και καλοβολα παιδια ...τα κανει μαζεμενα σπιτι !!

αγγελικη τι κανει ο γιος??

ελε μου πως ειναι ο μανος ??

F4Bkp2.png

nsWnp2.png

Και μετά θα σας πω εγώ έρωτες η Αγγελική! Θα μπαίνει μεταλλαγμένη στο καφέ! Θα στάζει μέλι! Τα υπόλοιπα που σκέφτομαι και γελάω μόνη μου δεν τα γράφω γιατί θα την κάνω Τούρκο! :lol:

Σκορπίνα έφτασε το άλλο σου μισό!!!!!!! ;)

Απαιτω εξηγησεις για το παραπάνω μηνυμα!!!!!!!!!!!!!!

χαχαχαχαχαχαχα

τι εννοεις "μεταλλαγμένη"? οτι ημουν στριγγλα δλδ πριν??!!!!

χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα

Καλημερες απο μια φουλ ερωτευμενη!!!!!!!!!

Εχω χαζεψει ρε σεις, σοβαρα τωρα,δε μπορω να συνελθω. ολη μερα αγκαλια τον εχω και τον λιωνω στα φιλια!!!!!!!!!

Ευτυχως η Μαριλιζα το εχει παρει κουλ....θελει κ αυτη να τον χαιδολογαει και να τον κανει γουτσου-γουτσου.

Αν κ σημερα το πρωι, που τον ειχα να ρευτει,ηθελε κ εκεινη να βοηθησει και σα να μου φανηκε οτι τον παραχτυπησε στην πλατουλα....θα δούμε.

Με τραβανε ακομη αρκετα τα ραμματα της καισαρικης, αφηστε που μου εκανε μεγαλυτερη τομη απο τον προηγουμενη ο βλάκας(αναρωτιεμαι γιατι),ουτε το χειλωμα μου εφτιαξε,το οποιο εχει γινει χειροτερο και κρεμονται κάτι κρεατακια πλέον! τελεια!

Κατα τα αλλα πηξιμο τρωω,ξυπναω πρωι πρωι να κανω δουλειες, ε και μετα η μερα ουτε καταλαβαινω πως φευγει.

Ο μικρος ειναι ενας κουκλος...τι να σας πω...τις περισσοτερες φωτο τις εχω στο ipad ελπιζω να μπορεσω να βαλω συντομα να τον καμαρωσετε!!!!!!

Διαφημίσεις

Οσον αφορα την 2η γεννα να πω οτι ηταν τραυματικη εμπειρία για μενα.

Πρωτον γιατι το παιδάκι μου νοσηλευτηκε για τις 24 πρώτες ωρες της ζωης του στη ΜΕΝΝ.Οι παιδιατροι αγανακτησαν που μου το εβγαλε ο γιατρος στις 37+6.

Και φυσικα οτι έπαθε ο μικρός μου ηταν για αυτο το λόγο.

Να μην πω ποσο υπεφερα,δε θελω να σκεφτομαι εκεινη την ημερα.

Ενω περιμενα στην ανανηψη να μου τον φερουν,εβλεπα πως δεν ειχαν παρει τα ρουχάκια του να τον ντυσουν,μετα απο λίγο ερχεται η παιδιατρος και μου λεει τα καθεκαστα, εχασα τη γη κατω απο τα ποδια μου.

Με πηγαν στο δωματιο και ενιωθα λες και μου ειχαν ξεκολλησει την καρδια.

Στην αρχη μου ειπαν οτι θα μπει λιγο στο οξυγονο και ισως να βγει σε λιγες ωρες αλλα μετα ειπαν οτι θα τον κρατησουν..

Μεσα σε όλα αυτα να θελω να σηκωθω και να μην μπορω απο τους πονους να παω να δω το παιδι μου.

Ευτυχως οι νοσοκομες με ταραξαν στις παυσιπονες κυριολεκτικά και ετσι

τελικα αργα το βραδυ συρθηκα ως εκει, όμως μου απαγορευσαν να μπω μεσα λογω καθετηρα.

τον ειδα απο το τζαμακι με τα σωληνακια και με ολα αυτα πανω του,δεν υπαρχει χειροτερο πράγμα για μια μανα.

Τελος παντων...δε θελω να το σκεφτομαι,νιωθω τυψεις απεριγραπτες γιατι για ολο αυτο εφταιγε η κ@λοκαισαρικη.

Επισης να πω,οτι αν ειχα κανει επισκληριδιο στο 1ο παιδι δεν υπηρχε περιπτωση να εκανα 2ο. απο τις χειροτερες εμεπιριες της ζωης μου. ο βιασμος πιστευω οτι ειναι πιο ευχαριστος. το ότι αισθάνεσαι απολυτως τα πάντα και καταλαβαινεις οτι σου ξεκολλανε το παιδι απο μεσα σου...ανατριχιαζω κ μονο που το ξανασκεφτομαι.

Τελος πάντων, ολα αυτα περασαν.

Μονο χαρες απο δω κ μπρος

Να ειμαστε καλα και να εχουμε την υγεία μας!

Γερο & δυνατο να ειναι το αγορι μου πάντα.

Καλημέρα κόρες!

Σύμπι αγαπάς τρελά ε???Και που να δεις όταν μεγαλώσει στραπάτσο που έχεις να φας!!!:)

Όσο για τα δυσάρεστα, πάει πέρασαν. Τώρα μόνο χαρές, μόνο όμορφες στιγμές. Γερό να είναι το αγόρι σου και εσείς δίπλα του να καμαρώνετε τον λεβέντη σας!

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Εμείς εδώ τα τρία μας πάλι. Βήχα έχει ο Μάνος, όταν βραδιάζει μετατρέπεται σε κράξιμο. Δεν είναι έντονος ο βήχας οπότε όχι κορτιζόνη είπε η γιατρός, μπορούμε να το περιμένουμε. Χθες τον είχα στο μπάνιο πάνω από μισή ώρα με υδρατμούς και τα ξημερώματα που ζορίστηκε, άνοιξα την ανάκλιση και ήρθε στα ίσα του. Τι άλλο να του κάνω ρε παιδιά?

Ωστόσο ο Στεφ επέμενε να μην τον πάμε σχολείο, εγώ μια χαρά τον βλέπω και είναι δηλαδή. Ωστόσο άκουσε και ο μικρός 'να μην πάει σχολείο' και άντε να τον πείσεις να πάει μετά. Αμ τον τελευταία μήνα έχει πάει 2-3 μέρες σχολείο, πώς να θέλει να πάει μετά. Κανονική προσαρμογή όπως τα λες Κατερινάκι.

KYvKp2.png

5NmIp3.png

ωχ , αγγελικη μου ζοριστηκες ε??δεν ηξερα οτι περασε ζορικα με το μικρο ..ισως για αυτο εχεις και κακη εντυπωση απο την επισκληρηδιο , αν τον ειχες παρει αμεσως ..ολα θα ηατν πιο καλα !!τελος καλο ολα καλα ..

ειναι καλο μωρο ο τζουνιορ?για πες μας??και μια φωτο ρε ..να γλυκαθουμε και εμεις ..

ελε μου ...εγω δεν την ξαναπαταω ..αν ειναι καλα θα πηγαινει σχολειο η δικια μου...εννοω ακομα και με μυξα ή λιγο βηχα ...νομιζω οτι καλομαθαινουν σπιτι, βγαινουν εκτος ωραριου ..που για εμας που ειναι και πολυ πρωινο το ξυπνημα ειναι πολυ σημαντικο

F4Bkp2.png

nsWnp2.png

καλημέρα,

όπως λέει κι ελέ, τα δύσκολα πέρασαν, όλα καλά, έχεις τον μπεμπίτο σου αγκαλιά και μόν αυτό αξίζει!

κι εμείς ψαχνόμαστε για τη θέρμανση γιατί μας ξεφούρνισαν εδώ ότι όλα τα διαμερίσματα δε θα καίνει πετρέλαιο, και αναρωτιέμαι, αν τελικά αποφασίσω να καιμε μόνο εμείς, η αγορά πετρελαίου θα επιβαρύνει εμάς και μόνο? και πώς ξέρω ότι τελικά οι άλλοι δε θα καίνε καθόλου, για κάτι μόνιμο δε λέει εφόσον είμαστε στο νοίκι, κοιτάμε για θερμοπομπούς και καλοριφέρ λαδιού, έχουμε και το τζάκι, αλλά ακόμη δεν το έχουμε ανάψει, μας λείπει και το know how και το σκεφτόμαστε!

Διαφημίσεις

ελε, δε σε συμφερει να καψεις πετρεαλαιο μονο εσυ ..φαντασου και το ρευμα και το πετρελαιο ,,,βεβαια αν δεν υπαρξει καποια αποφαση της συνελευσης των ιδιοκτητων ειναι υποχρεωμενοι να συνεχισουν να πληρωνουν καποια παγια χρεωση ..αλλα δε σε υμφερει

εμεις τζακι αναβουμε σχεδον ολη τη βδομαδα ..και καμια ωριτσα και το αιρκον την ωρα του μπανιου κυριως .τωρα για καλοριφερ και θερμοπομπους ειναι μια λυση , τσεκαρετε το

F4Bkp2.png

nsWnp2.png

Εμείς εδώ τα τρία μας πάλι. Βήχα έχει ο Μάνος, όταν βραδιάζει μετατρέπεται σε κράξιμο. Δεν είναι έντονος ο βήχας οπότε όχι κορτιζόνη είπε η γιατρός, μπορούμε να το περιμένουμε. Χθες τον είχα στο μπάνιο πάνω από μισή ώρα με υδρατμούς και τα ξημερώματα που ζορίστηκε, άνοιξα την ανάκλιση και ήρθε στα ίσα του. Τι άλλο να του κάνω ρε παιδιά?

Ωστόσο ο Στεφ επέμενε να μην τον πάμε σχολείο, εγώ μια χαρά τον βλέπω και είναι δηλαδή. Ωστόσο άκουσε και ο μικρός 'να μην πάει σχολείο' και άντε να τον πείσεις να πάει μετά. Αμ τον τελευταία μήνα έχει πάει 2-3 μέρες σχολείο, πώς να θέλει να πάει μετά. Κανονική προσαρμογή όπως τα λες Κατερινάκι.

εμείς θα στον στέλναμε σήμερα, αλλά κοιμόταν τόσο ήσυχα το πρωί που λύπόμουνα να τον ξυπνήσω, κάνει και κρύο, έχει ακόημ βηχαλάκι, βαριούμουνα κι εγώ να αρχίσω μέσα στο κρύο τον αγώνα για τα φάρμακα, εμας η γιατρός είναι λίγο εύκολη στις εισπνοές, αντιβίωση βεβαια γλιτώνουμε, αλλά ας πούμε, προχθες τον ακροάστηκε, μας συνέστησε aerolin μάσκα, και tobradex για να ανοίξει η μύτη για 5 μέρες, δεν είναι της φιλοσοφίας το παλεύουμε με άλλα μέσα πρώτα, φοβήθηκε για ωτίτιδα εξου κι η αγωγή, εντωμεταξύ κι ο δικός μας δεν κάθεται μέ τίποτα να του καθαρίσουμε μύτη με ορό και φυσιομέρ!

ελε, δε σε συμφερει να καψεις πετρεαλαιο μονο εσυ ..φαντασου και το ρευμα και το πετρελαιο ,,,βεβαια αν δεν υπαρξει καποια αποφαση της συνελευσης των ιδιοκτητων ειναι υποχρεωμενοι να συνεχισουν να πληρωνουν καποια παγια χρεωση ..αλλα δε σε υμφερει

εμεις τζακι αναβουμε σχεδον ολη τη βδομαδα ..και καμια ωριτσα και το αιρκον την ωρα του μπανιου κυριως .τωρα για καλοριφερ και θερμοπομπους ειναι μια λυση , τσεκαρετε το

κοίτα και air/c είναι λύση γιατί το έχεις και το καλοκαίρι, απλά βαριέμαι τους μαστόρους και τις εγκαταστάσεις, εκτός αν βάλουμε ένα στο σαλόνι που είναι μεγάλο, συνεπικουρικά και το τζάκι και τα άλλα πίσω στα δωμάτια

αυτό για τη συνέλευση το σκέφτηκα κι εγώ, δεν μπορεί ο άλλος να στο λέει προφορικά, πρέπει να το πούμε κάπως πιο επίσημα και αν δε θέλουν να συνεισφέρουν να τους κλείσουν τα σώματα? δεν ξέρω

Καθριν ίσως να έχεις δίκιο αλλά ο γιατρός βιάζονται παρά πολύ και τα έκανε όλα τόσο γρηγορα που έπαθα σοκ. Υπήρχε μια κοπέλα με αλλοίωση παλμων στον καρδιοτοκογραφο και υπήρχε αναστάτωση γενικά, για να την βάλουν και αυτή χειρουργείο.

Κατέφθασαν τα πεθερικά,έφυγα

αγγελικη .παιζει και η σχεση που εχεις με το γιατρο ..εμεις φαντασου , γατι ημουν και εγω πιο χαλαρη, καναμε χαβαλε στο χειρουργειο ..και στη διαρκεια του χειρουργειου εινωθα πολυ καλα ,,,καθολου πονο η αλλη ενοχληση

για την τομη και εμενα η δικια μου η δευτερη ηταν λιγο πιο μεγαλη ..απο τη μια μερια..αλλα στη πρωτη ειχα κανει χειλωμα ...στη δευτερη μου εκανε αλλο τροπο ραφης ..καθυστερησαμε κανα τεταρτο μονο για αυτο ..τωρα το σημαδι ειναι πολυ μικρο !και καθολου διογκωμενο ..

F4Bkp2.png

nsWnp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...