Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Καλημέρα χρονια πολλα κ καλη χρονια!!Με υγεια κ τύχη!!!

Θα ήθελα τη βοήθεια κ τη γνώμη όποιας κοπέλας γνωρίζει (δε ξέρω αν γράφω στο σωστό θέμα).Γεννεσις η γέννημα έχουν καλύτερο εμβρυολογικο;ενώ ελεγα να ξεκινήσω στον κ.Σφακιανουδη ψάχνω κ για το γέννημα στον κ.Μαντουδη γιατί διάβασα κάπου ότι εχρι ξεκινήσει ένα καινούργιο πρωτόκολλο duo stim για διπλή διέγερση ωοθηκών σε γυναίκες με χαμηλό απόθεμα..

Έχει κάνει κάποια το συγκεκριμένο πρωτόκολλο;

Cafe Αυγουστος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

καλημέρες! βελ όλα καλά, λίγο άρρωστο το μανιώ το χα σπίτι όλη τη βδομάδα. καλέ μη της λες για κλώνο του λευτέρη θα στο κρατάει για χροοοοονια χαχαχαχαχαχαχα!!!!!!

χτες πήγαμε σε γενέθλια, το ψιλοξενυχτήσαμε.

σε λίγο ξεκινάμε για το μείζονος ελληνισμού, έχω κλείσει για εκπαιδευτικό πρόγραμμα με ιστορία τέχνης και βαν γκογκ. και το μεσημέρι για πατσίτσιο στη γιαγιά μας. αυτάααα

πάω τρέχω και με τα 3 έτοιμα να με περιμένουν....φιλιά και καλή κυριακή!!!!!

για τι ηλικίες είναι το πρόγραμμα,

για το παιδικό μουσείο ενδιαφέρομαι, εκεί ήταν ο κύκλος του ψωμιού που είχατε πάει, θέλετε να κανονίσουμε κανένα σ/κ?

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• female

6365

• mikio

5355

• JimDin

4874

• honey

4571

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• female

female 6.365 δημοσιεύσεις

• mikio

mikio 5.355 δημοσιεύσεις

• JimDin

JimDin 4.874 δημοσιεύσεις

• honey

honey 4.571 δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλησπέρα!

Ελευθερίτσα χρόνια σας πολλά και καλά κοριτσάκι!

Το πέτυχα σήμερα ε?

Πάντα ευτυχισμένοι να είστε!!

Δουλειές κάνεις καλέ?

Σήμερα πρέπει να πάρεις ρεπό, έχεις επέτειο λέμε!!

Ξενυχτάει η μικρή?

Αχ ζωηρεύουμε μου φαίνεται σιγά σιγά ε?

Και η δικιά μου 1 κοιμήθηκε εχτές, κάτι είχε, μάλλον τα δοντάκια τη ζόριζαν!

Περαστικά στον Αντρίκο και στο Μάνο που είναι κρυωμένοι!

Ελεάνα ωραία έτσι τα γιουβαρλάκια, κι εγώ τελευταία φορά είχα τρίψει καρότο μέσα στον κιμά και ήταν νόστιμα.

Αννούλα ημέρα για βολτούλα σήμερα ε, καλά το κάνετε!

Τι κάνει το σκιουρί? Μεγάλωσε?

RJbwp3.png

bAW5p3.png

Kαλησπέρα κοριτσάκια μου!

Ελευθερίτσα να ζήσετε ευτυχισμένοι με το σύζυγο, χρόνια πολλά με αγάπη!!!

Αγγελικούλα καλώς όρισες! Να μπεις καμιά μέρα να μας βάλεις και καμιά φώτο του μπέμπη, να μας γράψεις και τα νέα σας με τον καινούργιο συγκάτοικο! Έρωτας πραγματικά... το πόσο σε νιώθω δεν φαντάζεσαι! Υπέροχες στιγμές, ρούφηξέ τις καλά-καλά γιατί περνάνε γρήγορα όπως ξέρεις ήδη!

Περαστικά και στα αρρωστούλια μας! Κρύωσε κι εδώ ο καιρός και να δω πώς θα ζεστάνουμε φέτος το κοκαλάκι μας... Το μικιό ξεσκεπάζεται κιόλας... οπότε έβγαλα πάνω τους υπνόσακους, ευτυχώς της είχε πάρει πέρυσι μεγάλο-μεγάλο έναν η νονά, είχα κι ένα παχουλό φορμάκι από τα τζάμπο που το διαμόρφωσα σε υπνόσακο χάρη στη μοδίστρα νονά μας και είμαστε οκ και για φέτος! Παντοφλάκια για μες στο σπίτι θέλει μόνο η μικρή και θέλω και ιδανικά να πάρω κανα δυο χαλιά να γεμίσω αν είναι δυνατόν το σπίτι, να μην κάθονται στα κρύα πατώματα...

Κάναμε και το φορμάτ στο λάπτοπ και χθες κ σήμερα είμαστε στη φάση "ξανακάνουμε τον υπολογιστή όπως τον ξέραμε", άντε να ξαναβάλεις όλα όσα σβήστηκαν, από την αρχή... τουλάχιστον πάει πιο γρήγορα γιατί πριν σερνόταν!

καλημερα σας, τελειο οικογενειακο σκ...δυσκολη δευτερα πρωι ...δε σηκωνοταν για σταθμο με τιποτα ...κατεβηκαμε για τοσ σχολικο και ντυνομασταν στο ασανσερ..

πηγαμε τινκερ μπελ στη κυριακη ..εκκλησια εκατσε η δικια μου ..δεν ειμαι σιγουρη αν της αρεσε , αν τα καταλαβε ολα ..αλλα καλα πηγε σαν πρωτη δοκιμη ..

να σας δωσω τη συνατγη για το μοσχαρι....αξιζει μπελαλιδικο αλλα αξιζει ..

1, 5-2 κιλα μοσχαρι σε δυχτακι

το μαγειρευουμε σαν ψητο της κατσαρολας .σωταρουμε με 1 ολοκληρο κρεμμυδι, σκορδο και καροτο σβηνουμε με κρασι,ή κονιακ και λιγο νερο ...και μαγειρευουμε 30 λ. χυτρα σιγουρα ..

το αφηνουμε να κρυωσει και κοβουμε λεπτες φετες ..(αν εχουμε ηλεκρικο μαχαιρι καλυτερα)

το βαζουμε σε πυρεξ και βαζουμε αναμεσα στις φετες μοσχαρι μπεικον στρογγυλο, και τυρι του τοστ ...

παιρνουμε μια κουπα απο το ζεστο ζωμο που εχαυμε ετοιμασει το μοσχαρι ..λιωνουμε 1 κουπα γκουντα και μια μοτσαρελα και προσθετουμε 1 κρεμα γαλακτος ..ετοιμαζεται μια σαλτσα...

περυχυνετε το μοσχαρι που ειναι στημενο σε φετες..και γκρατιναρεται στο φουρνο , στην αρχη με αλουμινοχαρτο 10 λεπτα και κανα 5λεπτο να παρει χρωμα .

αλατια , πιπερια μπαχαρι..κατα το δοκουν

το ξερω σα ςτρεχουν τα σαλια πρωι πρωι

F4Bkp2.png

nsWnp2.png

Διαφημίσεις

καλέ πόσα τυριά έχει? πω πω λίγωσα μιλάμε, είναι για δίαιτα!!!!!

ωραία ιδέα για τραπέζι, αλλά μάλλον θα το έκανα λιιιιιιιιιιιιίγο πιο λάιτ!

ελαννα, πολλα τυρια ..κοιτα το συγκεκριμενο φαι ειναι αρκετα μπελαλιδικο , που λεει και η μανα μου ..νομιζω οτι να μπεις στη λογικη και στο κοπο να το φτιαξεις ...αξιζει να κανεις την " οριτζιναλ και βαρια εκδοχη του"

F4Bkp2.png

nsWnp2.png

Καλημερουδια κουκλες!!!

Δε προλαβαινω και πολλα να πω!!!

Φωτογραφία του μπεμπη μου??????????

χαχαχαχα

Δε χρειάζεται να δειτε, κοιταχτε το Λευτερη!

Ιδιοι κ απαράλλαχτοι!!!!!!!!!!

Εφυγααααααααααααααααααα

Τι απαντάμε στην κολλητή μας και νονά της μικρής που δεν θυμήθηκε ούτε γιορτή, ούτε γενέθλιά της και που χθες το βράδυ μου έστειλε μνμ: "Φιλεναδίτσα μου τι κάνεις? Μόλις συνειδητοποίησα ότι πέρασε η γιορτούλα σου και ξέχασα τελείως."και μπλαμπλά .... ευχές... κι έτσι.

Όχι πείτε μου τι να της γράψω????????!!!! Που ειλικρινά χέστηκα για μένα! "Για τη φουκαριάρα την κόρη μου" παραφράζοντας το "για τη φουκαριάρα τη μάνα μου" που λέει και ο... ποιος το λέει...

Διαφημίσεις

νεκ ...απνατησε ..ευχαριστουμε πολυ και εγω και η αριαδνη για τις ευχες ..κριμα που δεν ησουν εδω ...περασαμε σουπερ ...εχω φωτο στο φεις ...!!!! να γινει αλλη μπουρλωτο...οτι και καλα ...αυτη στελνει ευχες και για τις 2 σας ...

F4Bkp2.png

nsWnp2.png

νεκ ...απνατησε ..ευχαριστουμε πολυ και εγω και η αριαδνη για τις ευχες ..κριμα που δεν ησουν εδω ...περασαμε σουπερ ...εχω φωτο στο φεις ...!!!! να γινει αλλη μπουρλωτο...οτι και καλα ...αυτη στελνει ευχες και για τις 2 σας ...

Δεν το έπαιξα τόσο τρελή ότι και κακά παρερμήνευσα το μνμ.

Έγραψα: Έλα βρε! σήμερα το πρωί είδα το μνμ. ευχαριστώ πολύ κι εσύ ότι επιθυμείς εύχομαι. φιλιά πολλά κι από τη βαφτιστήρα σου. Μακάρι να ήσουν εδώ στα γενέθλιά της!

δεν της έγραψα για το φέις, περιμένω να δω τι θα μου στείλει σαν απάντηση και μετά θα της πω ένα "δεν πειράζει, δες μας στο φέις."

αν δει τις φώτος που είναι και η άλλη νονά θα το πάθει το ταράκουλο.

Την επόμενη φορά θα της γράψω (αν δεν το αναρτήσω εντός των ημερών στο φέις με τα νεύρα που έχω) "η φυγή φέρνει λήθη... αλλά κι εσύ... λήθη μια, λήθη δυο, λήθη τρεις... το @%#μησες!"

Τσσσσσςςς!!! Ποιήτρια είμαι η ρουφιάνα??! :lol:

Καλημερουδια κουκλες!!!

Δε προλαβαινω και πολλα να πω!!!

Φωτογραφία του μπεμπη μου??????????

χαχαχαχα

Δε χρειάζεται να δειτε, κοιταχτε το Λευτερη!

Ιδιοι κ απαράλλαχτοι!!!!!!!!!!

Εφυγααααααααααααααααααα

dont worry, έχει ο καιρός γυρίσματα, από προσωπική εμπειρία σου λέω μέχρι το χρόνο άκουγα τα κλασικά, καλά κοιμισμένη τον έκανες, ειναι σίγουρα δικός σου και τέτοια, από το χρόνο και μετά, άρχισαν να λένε, έ μοιάζει και σένα μέχρι που φτάσαμε το καλοκαίρι όποιος τον έβλεπε να λέει είναι φτυστός εσύ ε??? και άσχετοι όχι μόνο γνωστοί!

απόλαυσε το και δίνε του πολλά φιλάκια, μην ξεχνάς όμως και το κοριτσάκι σου, μη μένει παραπονεμένο το λέλουδω!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...