Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Καλημέρα χρονια πολλα κ καλη χρονια!!Με υγεια κ τύχη!!!

Θα ήθελα τη βοήθεια κ τη γνώμη όποιας κοπέλας γνωρίζει (δε ξέρω αν γράφω στο σωστό θέμα).Γεννεσις η γέννημα έχουν καλύτερο εμβρυολογικο;ενώ ελεγα να ξεκινήσω στον κ.Σφακιανουδη ψάχνω κ για το γέννημα στον κ.Μαντουδη γιατί διάβασα κάπου ότι εχρι ξεκινήσει ένα καινούργιο πρωτόκολλο duo stim για διπλή διέγερση ωοθηκών σε γυναίκες με χαμηλό απόθεμα..

Έχει κάνει κάποια το συγκεκριμένο πρωτόκολλο;

Cafe Αυγουστος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Καλησπέρες!

Σοφάκι ευχαριστώ για τις ευχές, την Κυριακή έχουμε επέτειο, την ημέρα του Αγίου Μηνά. Πολυούχου της πόλης! Κυριακή είχαμε κάνει και τον γάμο.

Όπως στα είπε η Ελεάνα, σαν κεφαλογραβιέρα είναι. Δεν ξέρω γιατί η συνταγή έχει το συγκεκριμένο τυρί μέσα αλλά επειδή είναι επιτυχημένη δεν κάνω δοκιμές.

Νεκτ δεν θες να σου εύχονται καλέ στην γιορτή σου?Να σου πω δεν είναι λίγο χαζός ο λόγος αλλά τουλάχιστον μιλάς με άτομα που μερικές φορές έχεις να ακούσεις καιρό!

Εμείς εδώ, οικογενειακά. Ετοιμάζομαι να κάνω σπανακόπιτα και ψάχνω καμιά διαφορετική συνταγή. Ελπίζω να με αφήσουν να ανοίξω φύλλο τα πιτσιρίκια!

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• female

6365

• mikio

5355

• JimDin

4874

• honey

4571

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• female

female 6.365 δημοσιεύσεις

• mikio

mikio 5.355 δημοσιεύσεις

• JimDin

JimDin 4.874 δημοσιεύσεις

• honey

honey 4.571 δημοσιεύσεις

Posted Images

5 χρόναι και για εμάς λοιπόν? πώς πέρασαν έτσι, καλά μου φαίνονται μια ζωή γιατί μετράω και τα πριν, τα δε αυτά 5 χρονια που φάνηκαν ότι πέρασαν νερό, σαν 1 στιγμή είναι στο μυαλό μου!

νεκ μου χρόνια πολλά!!!!!

αφήνω pc στον μικρό, δεν αντέχει άλλο!

καλέ έχασα τα χρόνια, έλεγα χθες στο Γ. ότι κλείνουμε 5 χρονια, κι ενώ δε φημίζεται για τη μνήμη μου του μου λέει σα λίγα δεν είναι? λέω από το 2006? καλά τα έχασες μου απαντάει, μιλάμε νομιζα ότι είμαστε ακόμη στο 2011!

του χρόνου νεκ θα μας πεις ξανά για τα 7 χρόνια φαγούρα λοιπόν!

Καλησπέρες!

Σοφάκι ευχαριστώ για τις ευχές, την Κυριακή έχουμε επέτειο, την ημέρα του Αγίου Μηνά. Πολυούχου της πόλης! Κυριακή είχαμε κάνει και τον γάμο.

Όπως στα είπε η Ελεάνα, σαν κεφαλογραβιέρα είναι. Δεν ξέρω γιατί η συνταγή έχει το συγκεκριμένο τυρί μέσα αλλά επειδή είναι επιτυχημένη δεν κάνω δοκιμές.

Νεκτ δεν θες να σου εύχονται καλέ στην γιορτή σου?Να σου πω δεν είναι λίγο χαζός ο λόγος αλλά τουλάχιστον μιλάς με άτομα που μερικές φορές έχεις να ακούσεις καιρό!

Εμείς εδώ, οικογενειακά. Ετοιμάζομαι να κάνω σπανακόπιτα και ψάχνω καμιά διαφορετική συνταγή. Ελπίζω να με αφήσουν να ανοίξω φύλλο τα πιτσιρίκια!

Καλησπέρα! Ελευθερία δεν έχω πρόβλημα με τις ευχές, έχω πρόβλημα με την ώρα που μου εύχονται! :lol:

Λίγο αργότερα πήρε και η κουνιάδα μου, το σήκωσα μιλώντας χαμηλόφωνα γιατί κοιμόντουσαν όλοι και ρώτησε με "σοκαρισμένο" ύφος, ίντα πάθαμε και κοιμόμαστε τέτοια ώρα. Της είπα ότι συνηθίζουμε να κοιμόμαστε κατά τις 4 παρά... οπότε είναι λογικό στις 5 να είναι για εμάς ώρα κοινής ησυχίας. :rolleyes:

Επίσης το άλλο που μου τη δίνει είναι αυτοί που σε παίρνουν καθαρά για το τυπικό, γιατί δεν έχεις καμία σχέση μαζί τους, ούτε αυτοί με εσένα... και ανάμεσα στις ευχές σου σπάνε και τα νεύρα με κανένα σχόλιο... όπως και έγινε πάλι χθες με μια γνωστή που το έχει ρε παιδί μου κάθε φορά να πετάει και κανένα σχόλιο...

Τέλος το άλλο που μου τη δίνει είναι ότι κάποιοι που περιμένεις να σε πάρουν για να σου ευχηθούν τελικά δε σε παίρνουν και σου χαλάει για μια ακόμα φορά η διάθεση...

Κρατάω τη συνταγή για το σουφλέ σου, εγώ κάνω μία άλλη λίγο πιο πλούσια σε υλικά, αλλά η δικιά σου μου φαίνεται ότι θα είναι όαση για τον ουρανίσκο. Νομίζω ότι με πολλά υλικά χάνεις κάπου στη γεύση. Θα τη δοκιμάσω σύντομα καθώς αγαπάμε πολύ τα μακαρόνια!

κανείς από χθες, καλέ τι κρύο είναι αυτό, πρέπει να εξοπλιστούμε!

Εδώ έχει ήλιο και δεν θα έλεγα ιδιαίτερο κρύο. Να εξοπλιστούμε αμέ!!!! Με τι λεφτά?? Πετρέλαιο δεν... λέγαμε για καμιά σόμπα πέλετ... αλλά λεφτά πού?? Πραγματικά τον τελευταίο καιρό είμαστε πανί με πανί... Ευτυχώς Παναγία μου που ξεχρεώνουμε το αυτοκίνητο γιατί έφευγε όλος ο μισθός του Άρη σε δάνεια και κάρτες... Και το 1/4 του δικού μου στην εφορία!

Kαλημέρα!!!

Νεκ χρόνια πολλά κοριτσάκι και απο εδώ!!!

Με αυτά που λές είναι σαν ακούω τον Δ...τα ίδια έλεγε και στην γιορτή του...΄χτύπαγε κινητό,σταθέρο σε σπίτι και μαγαζί και είχε φρικάρει...σε μερικόυς μόλις το έκλεινε έλεγε "μα

καλά αυτός τώρα που πως και με πήρε" και ξενέρωσε που κάποιοι τον πήραν τελευταία στιγμή εντελώς τυπικά αν και φίλοι...εγώ πάντως τον έκραζα "βρε α σου ευχηθουν σε παίρνουν και βαριέσαι..."έλεος!!!!!χαχαχα!!!!

yXNfp3.png

l63xp2.png

2k1Up2.png

Διαφημίσεις

Εμείς επαίτειο είχαμε πριν 2 μήνες στις 6 Σεπτεμβρίου και κλείσαμε 4 χρόνια γάμου και πρώτη φορά φέτος το ξέχασα εγώ αλλά το θυμήθηκε ο άντρας μου με δώρο παρακαλώ!!!!Στις 25-1 όμως κλείνουμε 15 χρόνια που είμαστε μαζί!!Απο μικρά!!!!

Κόκκινα(του πάθους)και χωρίς πράγματα που να χαλάνε ισσοροπίες μας και σχετικά εύκολα θα τα έλεγα τα χρόνια του γάμου μας!!!

Πάντως στην πρώτη επέτειο του γάμου μας πήρα το ομορφότερο δώρο...είχα αγκαλιά τον 1 μηνού γιόκα μας!!!!

yXNfp3.png

l63xp2.png

2k1Up2.png

Λιώνω..σβήνω...χάνομαι!!!!!!!!!!

Ειμαι τρελή κ παλαβη για το μικρο μου αγορι!!!!!!!!!

Οτι και να πω ειναι λίγο!!!!!!!!!!

Ειναι ο γατούλης μου ,ο αντρουλης μου ο γλυκος...εχω χαζεψει κανονικά.

Χιλια ευχαριστω σε όλες για τις ευχες σας.

Βγηκαμε σημερα το απογευμα.

Λεπτομερειες μολις συντονιστώ με το σύμπαν.

Σας φιλω!!!!!!

καλως όρισες!!!!!!

να το χαίρεσαι το μικρό σου αγόρι! ό,τι και να πεις δίκιο έχεις!!!

καλό σαραντισμό κι όποτε έχεις κέφια μας λες πως πέρασες!

(απαραίτητη φώτο του κωνσταντίνου!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! μέχρι να τον δω από κοντά!)

Καλώς το Αγγελικάκι!!

Έρωτας κεραυνοβόλος? Αχ! Ωραίες στιγμές, καινούρια ζωούλα, απόλαυσε το φιλενάδα!

Θέλουμε φωτό από το μικράκι μόλις μπορέσεις!!

Καμία επέτειο δεν πέτυχα δηλαδή?

Αύριο θα τις πω τις ευχές τότε!!

Κι εμένα με παίρνουν κάποιοι στη γιορτή μου που άλλη φορά δεν πρόκειται να μιλήσουμε αλλά φυσιολογικό το βρίσκω, ευκαιρία να πεις και μια κουβέντα με όσους έχεις χαθεί, εντάξει θα με πάρουν και κάτι θείες αλλά στο πρόγραμμα είναι κι αυτό!

Ανάψαμε το τζάκι τώρα το βράδυ, στρώσαμε και τα χαλιά, ήρθε ο χειμώνας εδώ! Τώρα μια χαρούλα, ζεσταθήκαμε! Μα το πρωί ήταν 18 βαθμοί μέσα στο σπίτι!

RJbwp3.png

bAW5p3.png

Διαφημίσεις

Καλησπέρα!Από γάμο γυρίσαμε πριν λίγο (Βελ πρέπει να το κατάλαβες).

Σύμπι welcome!!Είναι αγαπησιάρηδες οι γιοι ρε συ,δεν το φωνάζω τόσο καιρό?Να το χαίρεστε το αγόρι σας και καλή ανατροφή να έχει. Να του δώσεις ένα φιλί από την Μπεμπελίνα του.

(Ωστόσο την ανακοίνωση ΕΔΩ ΚΑΚΙΑ ΠΕΘΕΡΑ!!!OVER! κάνω πως δεν την είδα μην σκοτωθούμε νυχτιάτικα:))

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Kαλή επάνοδο συμπεθερούλα, πωπωπω πάθος!!μου φάινεται θα χωριστείτε με τον Λ., αυτός με την κοράκλα του στο ένα δωμάτιο και εσύ με τον δικό σου αγαπητικό στο άλλο..Να τον χαίρεστε, επειδή έτυχε και είδα φωτογραφια του κορίτσια, μοιάζει πολύ στον Λευτερη ο υποτιθέμενος(!) κλώνος , τελικά.

Ντινάκι, και πολύ καλά θα κάνεις να κρατήσεις τη συνταγή της Ελέ, και να την κάνεις κιόλας, σήμερα έκανα το πρώτο μακαρονοσουφλέ της ζωής μου, και βγήκε αρκετά καλό για τα δεδομένα μου, σίγουρα θα το ξανακάνω..έυκολο, γρήγορο, πρακτικό, γευστικό.

Αννούλα, όλα καλά? Ive been calling you, τα παιδιά καλά?

καλημέρες! βελ όλα καλά, λίγο άρρωστο το μανιώ το χα σπίτι όλη τη βδομάδα. καλέ μη της λες για κλώνο του λευτέρη θα στο κρατάει για χροοοοονια χαχαχαχαχαχαχα!!!!!!

χτες πήγαμε σε γενέθλια, το ψιλοξενυχτήσαμε.

σε λίγο ξεκινάμε για το μείζονος ελληνισμού, έχω κλείσει για εκπαιδευτικό πρόγραμμα με ιστορία τέχνης και βαν γκογκ. και το μεσημέρι για πατσίτσιο στη γιαγιά μας. αυτάααα

πάω τρέχω και με τα 3 έτοιμα να με περιμένουν....φιλιά και καλή κυριακή!!!!!

Καλημέρα!!!

Βανκ Κονγκ Αννιώ ε?Τι μου θύμισες!!!Αξίζει το μουσείο, αν βρεθείς Άμστερνταμ να πας. Έχει και αρκετά Ελληνικά, όπως όλα του μουσεία του κόσμου άλλωστε. Η Αφροδίτη της Μήλου αν θυμάμαι καλά ε?Ή έχω μπερδέχει τα μουσεία, εκεί ή στον Λούβρο είδα?Μάλλον στον Λούβρο.

Εμείς εδώ, κατεβάζουμε χαλιά και φτιάχνουμε ντουλάπες. Ο Μάνος στο εξοχικό με την γιαγιά, έχουμε μόνο την μικρή. Καλά είναι και έτσι για να γιορτάσεις την επέτειο. Τίποτα ιδιαίτερο, τσιπούρα στον φούρνο με λαχανικά και σαγκριά.

Δεν έχω και πολλά κέφια. Χθες κοιμήθηκα στις 2 και ξύπνησα 8 παρά με 2 ξυπνήματα!

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Καλημέρα!!!

Βανκ Κονγκ Αννιώ ε?Τι μου θύμισες!!!Αξίζει το μουσείο, αν βρεθείς Άμστερνταμ να πας. Έχει και αρκετά Ελληνικά, όπως όλα του μουσεία του κόσμου άλλωστε. Η Αφροδίτη της Μήλου αν θυμάμαι καλά ε?Ή έχω μπερδέχει τα μουσεία, εκεί ή στον Λούβρο είδα?Μάλλον στον Λούβρο.

Εμείς εδώ, κατεβάζουμε χαλιά και φτιάχνουμε ντουλάπες. Ο Μάνος στο εξοχικό με την γιαγιά, έχουμε μόνο την μικρή. Καλά είναι και έτσι για να γιορτάσεις την επέτειο. Τίποτα ιδιαίτερο, τσιπούρα στον φούρνο με λαχανικά και σαγκριά.

Δεν έχω και πολλά κέφια. Χθες κοιμήθηκα στις 2 και ξύπνησα 8 παρά με 2 ξυπνήματα!

χρόνια σας πολλά και καλά! να χαίρεστε ο ένας τον άλλο και φυσικά τα παιδάκια σας!

καλά να περάσετε, αγαπησιάρικα!

αγγελική καλώς ήρθες στον κόσμο των αγοριών! μπορεί να είναι λίγο πιο άτακτα, λίγο πιο ζωηρά, λίγο πιο φασαρίες, αλλά είναι και αγαπησιάρικα και γαλίφηδες, σαν γατούληδες, ειδικά με τη μαμά τους, να σου ζήσει και καλό σαραντισμό!

γιατί μου θυμίζετε ταξίδια? , μουσείο φαν χοχ, όπως το λένε οι ντόπιοι, φοβερό μουσείο, φοβερή πόλη, θέλω πολύ να ξαναπάω, εκτός πλαισίου σχολής, γιατί πηγαίναμε λίγο και σαν ταμένα, από μουσείο σε μουσείο, κι από συγκρότημα κατοικιών σε σχολεία, ένεκα που εκεί τα σχολεία τα σχεδιάζουν διάσημοι συνάδελφοι και όχι ο ΟΣΚ, μη μιλήσω,

για ελληνικά εκθέματα δε θυμάμαι, έχει όμως φοβερές αφίσες, και παραδίπλα είναι και το ReiksMuseum, μάλλον το σκότωσα, κάπως έτσι λέγεται, που έχει τα έργα όλων των μεγάλων Ολλανδών και Φλαμανδών ζωγράφων!

πρέπει να κανω γενική, για να φέρω κι εγώ τα χαλιά, κι είναι κι ο μικρός ψιλομπουκωμένος με βήχα, και δε θα πάει ούτε αύριο σταθμό, οπότε δουλειά αντίο

σημερα έφτιαξα γιουβαρλάκια σούπα, μία συνταγή που είχα δει στο σεφ στον αέρα, με την ψυχούλη, το έφτιαχνε ένας σεφ ειδικά για παιδάκια, και αντί για αυγολέμονο, έβρασε πατάτα, καρότο και κολοκυθάκι, το τελευταίο δεν το είχα, τα πέρασε από το μούλτι και τα έριξε με ρυζάκι στη σούπα, και χύλωσε κι έγινε μούρλια, ούτε καταλαβαίνεις τη διαφορά, νεκ μήπως να το δοκίμαζες μπας και φάνει ζαρζαβατικά τα δικά σου?

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...