Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Καλημέρα χρονια πολλα κ καλη χρονια!!Με υγεια κ τύχη!!!

Θα ήθελα τη βοήθεια κ τη γνώμη όποιας κοπέλας γνωρίζει (δε ξέρω αν γράφω στο σωστό θέμα).Γεννεσις η γέννημα έχουν καλύτερο εμβρυολογικο;ενώ ελεγα να ξεκινήσω στον κ.Σφακιανουδη ψάχνω κ για το γέννημα στον κ.Μαντουδη γιατί διάβασα κάπου ότι εχρι ξεκινήσει ένα καινούργιο πρωτόκολλο duo stim για διπλή διέγερση ωοθηκών σε γυναίκες με χαμηλό απόθεμα..

Έχει κάνει κάποια το συγκεκριμένο πρωτόκολλο;

Cafe Αυγουστος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• female

6365

• mikio

5355

• JimDin

4874

• honey

4571

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• female

female 6.365 δημοσιεύσεις

• mikio

mikio 5.355 δημοσιεύσεις

• JimDin

JimDin 4.874 δημοσιεύσεις

• honey

honey 4.571 δημοσιεύσεις

Posted Images

Έχουμε ακόμη καιρό μπροστά μας!!!5 χρόνια, δυο παιδάκια. Ωραία, ευτυχισμένα και ήρεμα. Αγαπημένα και ερωτευμένα κυρίως, μακάρι να είναι και τα επόμενα έτσι.

5 χρόναι και για εμάς λοιπόν? πώς πέρασαν έτσι, καλά μου φαίνονται μια ζωή γιατί μετράω και τα πριν, τα δε αυτά 5 χρονια που φάνηκαν ότι πέρασαν νερό, σαν 1 στιγμή είναι στο μυαλό μου!

νεκ μου χρόνια πολλά!!!!!

αφήνω pc στον μικρό, δεν αντέχει άλλο!

Διαφημίσεις

Καλημέρα! Κάτι σε κρεατικό θέλεις Κατερινάκι ή κάτι άλλο?

Εγώ κάνω ένα σουφλέ ζυμαρικών πολύ καλό. Όπου το παρουσιάσω παίρνω άριστα!

το σουφλε το εχω στα στανταρ ..να φανε και τα πιτσιρικια ,,,

και κρεας ...τι λετε?

ελε, αν δε βαριεσαι για δωσε συνταγη σουφλε ..εγω κανω με λαζανια που ειναι και μαλακα .., τωρα τελευταια

F4Bkp2.png

nsWnp2.png

Λοιπόν σημείωσε:

"Σουφλέ Ζυμαρικών-Μεσογειακή συνταγή"

Υλικά:

1 πακέτο πέννες ή ό,τι άλλο ζυμαρικό προτιμάτε

3 φρέσκα μεγάλα μανιτάρια ψιλοκομμένα

1 μικρή πιπεριά ψιλοκομμένη

1 μεγάλη φρέσκια ντομάτα στον τρίφτη

250γρ. γκούντα τριμμένο

100γρ. πεκορίνο τριμμένο

100γρ. φέτα τριμμένη στο χέρι

10 φέτες ζαμπόν ψιλοκομμένο

μπέικον ψιλοκομμένο

1 κρέμα γάλακτος

Εκτέλεση:

Βράζουμε τα μακαρόνια σε αλατόνερο και ανακατεύμε με μια κουταλιά ελαιόλαδο για να μην κολλήσουν.

Ανακατεύουμε τα μακαρόνια με την τριμμένη ντομάτα την οποία έχουμε ανακατώσει με ρίγανη και αλατοπίπερο.

Σε ένα μεγάλο πυρέξ βάζουμε τα μισά ζυμαρικά με την ντομάτα και από πάνω στρώνουμε τα μανιτάρια, πιπεριά, ζαμπόν, μπέικον, όλη την φέτα και τα μισά από τα κίτρινα τυριά.

Σκεπάζουμε με τα υπόλοιπα ζυμαρικά.

Ρίχνουμε από πάνω τα υπόλοιπα κίτρινα τυριά και προσθέτουμε την κρέμα γάλακτος.

Ψήσιμο 25-30 λεπτά αναλόγως τον φούρνο.

Αν το θέλεις πιο βαρύ βάζεις 2 κρέμες γάλακτος ή 250μλ γάλα ανακατεμένο με 2 αυγά.

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Νεκταρίτσα να χαίρεσαι το ονοματάκι σου κοριτσάκι!!

Πολύχρονη!!!

Χρόνια πολλά Ελευθερίτσα!!

Να ζήσετε πολλά χρόνια μαζί με τον αντρούλη σου και να γεράσετε μαζί!!

Ελεάνα κι εσέις σήμερα έχετε επέτειο?

Αγγελικούλα χρόνια πολλά για εχτές!!

Να σου ζήσει το αγοράκι σου!

Με το καλό να γυρίσετε σπιτάκι σας!

Κατερινιώ να χαίρεσαι το κορίτσι σου το μικρό που γιόρταζε εχτές!

RJbwp3.png

bAW5p3.png

Ελευθερίτσα κι εγώ κάνω ένα παρόμοιο σουφλέ με ντομάτα, χωρίς την πιπεριά και τη φέτα και γίνεται πράγματι πολύ καλό. Α, τι τυρί είναι το πεκορίνο?

Αννούλα περαστικά στο Μανιώ που κρύωσε και σε εσένα!

RJbwp3.png

bAW5p3.png

Νεκταρίτσα να χαίρεσαι το ονοματάκι σου κοριτσάκι!!

Πολύχρονη!!!

Χρόνια πολλά Ελευθερίτσα!!

Να ζήσετε πολλά χρόνια μαζί με τον αντρούλη σου και να γεράσετε μαζί!!

Ελεάνα κι εσέις σήμερα έχετε επέτειο?

Αγγελικούλα χρόνια πολλά για εχτές!!

Να σου ζήσει το αγοράκι σου!

Με το καλό να γυρίσετε σπιτάκι σας!

Κατερινιώ να χαίρεσαι το κορίτσι σου το μικρό που γιόρταζε εχτές!

αν δεν κάνω λάθος η ελευθερία έχει μεθαύριο, στις 11, κι εγώ με μια βδομάδα διαφορά, την άλλη κυριακή, στις 18

τη χρονιά που έμεινα έγγυος στον αντρίκο στην επέτειό μας γυρίζαμε από Παρίσι και ήταν και η πρώτη μέρα περιόδου βάσει της οποίας υπολογίστηκε η πητ, μάλιστα θυμάμαι είχα απογοητευτεί γιατί είχαμε ξεκινήσει προσπάθειες για παιδάκι 2 μήνες, με την τρίτη μας όμως μας έκατσε ανήμερα του Αγ. Ανδρέα,

το κουλό είναι ότι και φέτος πάλι περιμένω να αδιαθετήσω στις 18/11!!!!!

Διαφημίσεις

πεκορίνο είναι σαν κεφαλογραβιέρα, ιταλικό, αλλά υπάρχει και αμφιλοχίας, τρελλαίνεται ο πεθερός γι' αυτό, θυμίζει λίγο και παρμεζάνα, εμένα δε μου πολυαρέσει αλλά γούστα είναι αυτά

αν δεν κάνω λάθος η ελευθερία έχει μεθαύριο, στις 11, κι εγώ με μια βδομάδα διαφορά, την άλλη κυριακή, στις 18

τη χρονιά που έμεινα έγγυος στον αντρίκο στην επέτειό μας γυρίζαμε από Παρίσι και ήταν και η πρώτη μέρα περιόδου βάσει της οποίας υπολογίστηκε η πητ, μάλιστα θυμάμαι είχα απογοητευτεί γιατί είχαμε ξεκινήσει προσπάθειες για παιδάκι 2 μήνες, με την τρίτη μας όμως μας έκατσε ανήμερα του Αγ. Ανδρέα,

το κουλό είναι ότι και φέτος πάλι περιμένω να αδιαθετήσω στις 18/11!!!!!

Κι αυτή τη φορά θα μπορούσε μετά να μη σου έρθει! Θα ήταν ωραία σύμπτωση! Δε λες στον άντρα σου να ξαναπάτε μια βόλτα στο Παρίσι? Μετά την επέτειό σας αυτή τη φορά πες του!

Ευχαριστώ και για τις ευχές σας κορίτσια! Κι εσείς ότι επιθυμείτε εύχομαι και να χαίρεστε τα παιδάκια σας!

Η γιορτή να σας πω την αλήθεια δεν είναι και από τις καλύτερές μου... Άλλοι αντιπαθούν τα γενέθλια, εγώ αντιπαθώ τη γιορτή. Παντελώς χαζό μου φαίνεται να γιορτάζεις το όνομά σου... και μάλιστα βάση μια ημερομηνίας του θανάτου ενός που έτυχε να σου δώσουν το όνομά του. Και σα να μη μου έφτανε που τη βαριέμαι, κάθε μα κάθε χρόνο ξεχνάω να βγάλω το τηλέφωνο από την πρίζα όταν θα πάω να ξεκουράσω το κουρασμένο μου κορμάκι το μεσημέρι και κάθε μα κάθε φορά με παίρνει μια θείτσα κατά τις 4 για να ευχηθεί! Ποτέ μα ποτέ δεν το έχω σηκώσει μεσημεριάτικα, γιατί ακόμα κι αν είναι για καλό θα γίνει για κακό από τα νεύρα που έχω. Πάλι σήμερα σαν και πέρυσι λοιπόν χτύπησε προ ολίγου το σταθερό μου και μόλις ΤΩΡΑ που γράφω ξαναχτυπάει το σταθερό από άλλο νούμερο (κινητό) για να σαλτάρω τελείως!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Ήμαρτον δλδ!!!!!

Η πεθερά μου ήταν αυτή με το κινητό!!!! Η άλλη πρέπει να ήταν θεία μου... οπότε δεν μπορώ να βρίζω όταν σηκωθεί ο Άρης που άκουσε και τα δύο τηλέφωνα... Μία σου και μία μου θα μου πει...

Κι αυτή τη φορά θα μπορούσε μετά να μη σου έρθει! Θα ήταν ωραία σύμπτωση! Δε λες στον άντρα σου να ξαναπάτε μια βόλτα στο Παρίσι? Μετά την επέτειό σας αυτή τη φορά πες του!

μακάρι να μπορούσαμε! αχ!!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...