Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 34 λεπτά , *Vasoula είπε:

Γειά σου κορίτσι μου!!!!όχι είναι πολύ φυσιολογικό θα τα νοιωθεις συνέχεια αυτά!!!!μήπως τα νοιώθεις περισσότερο και όσο είσαι όρθια??

Πολύ καλό ενδομητριο τέλεια!!!εννοείς την άλλη Δευτέρα την μεταφορά????

Όρθια, καθιστή!!! Σε όλες τις στάσεις χαχαχχαχα... φοβήθηκα μην είναι συσπάσεις, δεν ξέρω βέβαια και πως είναι 

Αλήθεια πότε ένιωσες τα δίδυμα πρώτη φορα;;;

Cafe Αυγουστος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Τα ίδια σκατ@ κι εδώ Νεκ. μα ακριβώς τα ίδια, μονοφαγία, μόνο γαλακτοκομικά και άγιος ο θεός,φρούτα λαχανικά τίποτα και ιερά εξέταση της κάθε μπουκιας πριν μπει στο στομα , μην και 'εχιει τίποτα που να διαφέρει απο τα τετριμμένα

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• female

6365

• mikio

5355

• JimDin

4874

• honey

4571

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• female

female 6.365 δημοσιεύσεις

• mikio

mikio 5.355 δημοσιεύσεις

• JimDin

JimDin 4.874 δημοσιεύσεις

• honey

honey 4.571 δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλησπέρα. Σε νυφοστόλι ήμασταν, πήραμε μόνο τον Μάνο. Καλά περάσαμε και το παιδί το ίδιο αλλά είχα το άγχος της μικρής γιατί όταν φύγαμε έκλαιγε. Εκφράζει τον χαρακτήρα της τώρα η κυρία και έχει γίνει πολύ γκρινιάρω, εγωίστρια και πεισματάρα. Αιγοκερίνα με τα ούλα της!

Μανταλενάκι περαστικά σας αλλά γιατί λες ό,τι έχει ουρολοίμωξη?Επειδή κατουρήθηκε πάνω της?Και εμένα ο Μάνος αραιά και που το κάνει. Το πρωί στις 7 έρχεται στο δωματιό μου, του λέω ανέβα στο κρεβάτι και μου κάνει τσου! Τι έχεις του λέω?Είμαι βρεγμένος μου λέει! Τον πλένω, τον αλλάζω και τσεκάρω...όλα μούσκεμα!Ευτυχώς που έχω υπόστρωμα αδιάβροχο στο κρεβάτι του. Μέχρι και το κουβερλί του έπλυνα! Αλλά δεν κατούρησε πριν πάει για ύπνο, εκεί το αποδίδω!

Νεκτ και εμένα που είναι καλόφαγος γενικά, έχει κάποιες παραξενιιές. Πχ. τις πατάτες στο ψητό δεν τις πολυγουστάρει όπως και το ρύζι. Άλλοτε θα το φάει και άλλοτε όχι. Μελιτζάνες δεν σκοτώνεται, ψάρι στον φούρνο μπααα, πιπερία το ίδιο με τα δικά σου-αν την πάρει χαμπάρι ζητάει να του την βγάλω κτλ. Νομίζω είναι η ηλικία τέτοια που αρχίζουν και διαμορφώνουν γευστικές προτιμήσεις, θα περάσει και αυτό. Κάνε υπομονή, τι άλλο?Εσύ πρόσφερε σε διάφορους συνδιασμούς και με διάφορες μορφές και κάπου θα πετύχεις τα γούστα τους. Πχ. εγώ φορτώνω με πολλά λαχανικά το ρυζώτο που του αρέσει. Βάζω αρακά, καλαμπόκι, μανιτάρι, πιπεριά, κολοκύθι, φασολάκια και ό,τι άλλο μου κατέβει!

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Ελεάνα είχες βάλει κάποια στιγμή ένα σάιτ με αυτοκόλλητα που έντυσες εκείνη την συρταριέρα. Μπορείς να το ξαναβάλεις πριν και αν είναι δυνατόν και το σημείο που βρηκες τα αυτοκόλλητα γιατί τότε είχα ψάξει και δεν τα είχα βρει! Θέλω να ντύσω μια βιβλιοθήκη στο δωμάτιο της μικρής. Ωστόσο μου έχουν μείνει ρολά από την ταπετσαρία αλλά δεν ξέρω...κάνει για να ντύσω έπιπλο ή θέλει ειδικό υλικό?Και αν κάνει τι κόλλα θα βάλω αφού είναι έπιπλο?

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Σοφάκι καλή αρχή με τις στέρεες!!!Και με γεια τα δοντάκια!!Νωρίς νωρίς τα έβγαλε το Καλλιώ ε?Και εμείς δύο έχουμε από κάτω. Πριν λίγες μέρες έσκασε και ένα τρίτο από πάνω και είμαστε σε αναμονή για το διπλανό του.

Εμένα η μικρή έφαγε κάτι παραπάνω από στέρεες σήμερα, φρουτόκρεμα κυρίως και 100γρ. φαγητό και αυτό ήταν. Το απόγευμα χτυπιόταν στο καρεκλάκι, έφαγε 2-3 κουταλιές με το ζόρι. Ρε παιδιά δεν με νοιάζει να θηλάζει όλη μέρα, αρκεί να παίρνει και βάρος. Δεν νομίζω να παίρνει όμως μόνο με το βυζί!Δεν είναι λίγα τα κιλά της αλλά το τελευταίο δίμηνο έχει βάλει λίγο βάρος. Λίγο οι ιώσεις, λίγο και ό,τι μεγάλωσε δεν με ικανοποιεί η αύξηση βάρους της. Η παιδίατρος αντίθετα είναι ικανοποιημένη. Ωστόσο θα πάω σύντομα και θα της πω αν συμφωνεί να βάζω είτελίγο αλατάκι στο φαγητό της είτε να ξεκινήσω να της δίνω από το δικό μας. Όποτε της δώσω κάτι να δοκιμάσει ανοίγει το στόμα της με ευχαρίστηση, όποτε πάω να την ταίσω δικό της φαγητό το σφραγίζει!

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Καλημέρα γειτόνισες!!!

χρόνια πολλά στις εορτάζουσες Αγγελικούλες!!!

και τελικά τι τρώνε... έλα ντε! το πρωί γάλα ένα μέτριο ποτήρι με δημητριακά ή με φέτα με φυστικοβούτυρο και λίγο μέλι, ο γιώργος, η μικρή τη φέτα με το φυστικοβούτυρο και ζήτημα να πιει μερικές γουλιές γάλα... σχεδόν νηστική δλδ. Μετά αν είναι η μάνα μου κανένα μήλο ή μπανάνα και στάνταρ καμιά βλακεία τύπου κουλουράκι, τηγανίτα κλπ. όλο βαστάει τέτοια αυτή που κάνει στο σπίτι της. Το μεσημέρι μέχρι τώρα όσπρια τα τρώνε, ομελέτα ή αυγά, ψαρικά, θαλασσινά (αν κόψουν την ψαρόσουπα θα σαλτάρω) κρεατικά και κιμάδες, ζυμαρικά,τραχανά, κανένα παστίτσιο, κανένα φασολάκι με πατάτες ή λαχανικό θα φάει η μικρή, τώρα αν μου αρχίζει κι αυτή νούμερα όπως βλέπω...τι να πω. Κι ο γιώργος θα φάει 2-3 μπουκιές αν είναι φασολάκια ή μπουρέκι μαζί με ψωμί και χίλια ζόρια. Δεν τρώνε γεμιστά ας πούμε, είναι δυνατόν? Το ρυζάκι έστω?!

Το απόγευμα ή το βράδυ κανένα γιαούρτι, ψωμάκι με τυράκι, κανένα ντάκο, κανένα τοστ με τυρί (δε βάζω αλλαντικά) κανένα ξηρό καρπό ωμό ανάλατο, κανένα παστέλι, γκοφρέτα καλαμποκιού. Θα αλλάξω τακτική θαρρώ... απλά πρέπει να βρω γιατρό να μου συνταγογραφήσει λεξοτανίλ για να είμαι πιο κουλ να μην με νοιάζει βρε αδερφέ τρώνε δεν τρώνε... Γίνεται???

ρε συ Νεκ τι λες???????

έτσι λες είναι τα κακοφαγα?????

εμένα η Βαλ έτρωγε τα πάντα...

πλεον άστα να πανε...

δε θυμάμαι απο πότε έχει να βάλει φρούτο στο στόμα της...

γιαούρτι....πάνω απο χρόνο...

τοστ αν φάει το μισό είμαι υπερευχαριστημένη!

ενταξει τρωει φασολάκια, αρακά, χόρτα αλλά έχει μεγάλο θέμα με τις υφές των τροφών...

ντομάτα-αγγούρι δεν έχει φάει ποτέ σε σαλάτα...

μαρούλι-λάχανο το ίδιο...

γενικά με τα ωμά δεν το έχει...

δωστης κοκκινιστά και παρτης την ψυχή!

ψάρι....αναλογα μετα κέφια της...

σούπες ποτέ...

θες κι άλλα???????

και εχω και τον άντρα μου ο οποίος θεωρεί οτι καλύτερα να τρωει βλακείες απο το να μην τρωει τίποτα...το αποτέλεσμα???

να της φέρνει συνεχεια απο το φούρνο κρουασάν σοκολάτα...μετα πως να φάει το ταπεινό μου τοστάκι μόνο με τυρί??

σε φαγητά που κάνει τη δύσκολη, της πασάρει αλλαντικά...

οτι ακριβως δε θέλω...που δεν τα τρωω ούτε εγω!:evil:

Τα πιο γλυκά κομμάτια της ζωής μου είστε εσείς....

M1XEp3.png

D0MBp3.png

Διαφημίσεις

http://www.johnart.gr/Catalogue/index.php?main_page=index&cPath=6_146_390_391

για την ταπετσαρία που λες, δεν ξέρω, αλλά μάλλον η κόλλα δε θα κάνει, και πιστεύω και ότι θα ταλαιπωρηθείς πολύ περισσότερο, εγώ τώρα θέλω να βάλω κάπου ταπετσαρία μόνη μου και το σκέφτομαι, έχω βρει και κάτι αυτοκόλλητες αλλά είναι πανάκριβες

άσχετο, τι είναι το νυφοστόλι?

"Νυφοστόλι" άγνωστη λέξη, Νεκτ ανέλαβε να μεταφράσεις!!!αχαχα

Δεν "στρώνεται κρεβάτι" 2-3 μέρες πριν τον γάμο εσείς Ελεάνα μου?

Εμείς εδώ το χουμε και αυτό!

Ευχαριστώ πολύ για το λινκ, δεν έχει κάτι σε ροζουλί-φούξια που θέλω για το δωμάτιο της μικρής. Μου έδωσες την ιδέα όμως να ψάξω και αλλού!

KYvKp2.png

5NmIp3.png

καλημερα και χρονια πολλα και απο εδω!!

ουφφ απο τι μια ανακουφιστικα που δεν εχει ουρολοιμωξη αλλα απο την αλλη τι εχει????? τες παντων

τα δικα μου τρωνε σχεδον τα παντα

δεν περιμενω να τα φανε και ολα γιατι εδω εγω και παλι δεν τρωω πολλα που πρεπει

υπαρχουν μερες που θα φανε οτι τους δωσω απο χορτα μεχρι φασολαδα, ειναι και μερες που θελουν μονο κορν φλειξ με γαλα.

να σας πω τι εχω καταλαβει, αυτο που λενε οτι ενα καλο πρωινο για να ξεκιναει καλα η μερα ισχυει και με τα παιδια.

αν το πρωι ξυπνησουν και τρωνε καλα πχ ολο το μπολ με τα δημητριακα, τραχανα η κρεμα(ναι ναι πολλες φορες τους δινω ακομα κρεμα βανιλια με μπισκοτα και γαλα για πρωινο) θα τρωνε καλα ολη μερα.

τους εχω μαθει να ξυπνανε στις 7 και μεχρι τις 7,30-7,45 να εχουν τελειωσει το και το πρωινο.

[URL="http://lilypie.com"][IMG]http://lb5m.lilypie.com/TikiPic.php/np42tHj.jpg[/IMG][IMG]http://lb5m.lilypie.com/np42p2.png[/IMG][/URL]

[URL="http://lilypie.com"][IMG]http://lb4m.lilypie.com/XVksp3.png[/IMG][/URL]

[URL="http://www.TickerFactory.com/"]

[/URL]

"Νυφοστόλι" άγνωστη λέξη, Νεκτ ανέλαβε να μεταφράσεις!!!αχαχα

Δεν "στρώνεται κρεβάτι" 2-3 μέρες πριν τον γάμο εσείς Ελεάνα μου?

Εμείς εδώ το χουμε και αυτό!

Ευχαριστώ πολύ για το λινκ, δεν έχει κάτι σε ροζουλί-φούξια που θέλω για το δωμάτιο της μικρής. Μου έδωσες την ιδέα όμως να ψάξω και αλλού!

νόμιζα ότι σου άρεσε το συγκεκριμένο, αλλιώς τα υπόλοιπα δε λένε τίποτα, κι εγώ τυχαια έπεσα κι απλά λάτρεψα το συγκεκριμένο pattern, πάντως δύσκολα βρίσκεις ρολό για ντύσιμο επίπλων, τα περισσότερα είναι αυτοκόλλητα ή μπορντούρες

επίσης δεν κατάλαβα, είναι το στρώσιμο του κρεβατιού ή της νύφης? και όταν λέτε ότι τη στολίζετε? βάζει το νυφικό ή κάτι άλλο?

προσωπικά δεν έκανα ούτε κρεβάτι, ούτε η μάνα μου είχε κάνει, γενικά δεν το έχουμε και πολύ με παραδόσεις και έθιμα

θα σας βάλω και φωτό από το σημείο που έχω κολλήσει με τον μπουφέ, γιατί όντως αν δε το δεις!

λίνα πολύ χαιρομαι που δεν ήταν τίποτα, ευτυχώς γιατί άμα μπλέκατε με ουρολοιμώξεις, δες όμως και το ψυχολογικό, μήπως συμβαίνει κάτι στο σχολείο?

σήμερα γιόρταζε και η δασκάλα μας και της πήγαμε λουλουδάκι-κυκλάμινο σε γλαστράκι!

χρόνια πολλά κι από στις αγγελικούλες μας και στον αγαπημένο αντρούλης της αντριάννας μας, ότι καλό για εσάς και τις οικογένειές σας, υγεία και ευτυχία!

καλημερα και χρονια πολλα και απο εδω!!

ουφφ απο τι μια ανακουφιστικα που δεν εχει ουρολοιμωξη αλλα απο την αλλη τι εχει????? τες παντων

τα δικα μου τρωνε σχεδον τα παντα

δεν περιμενω να τα φανε και ολα γιατι εδω εγω και παλι δεν τρωω πολλα που πρεπει

υπαρχουν μερες που θα φανε οτι τους δωσω απο χορτα μεχρι φασολαδα, ειναι και μερες που θελουν μονο κορν φλειξ με γαλα.

να σας πω τι εχω καταλαβει, αυτο που λενε οτι ενα καλο πρωινο για να ξεκιναει καλα η μερα ισχυει και με τα παιδια.

αν το πρωι ξυπνησουν και τρωνε καλα πχ ολο το μπολ με τα δημητριακα, τραχανα η κρεμα(ναι ναι πολλες φορες τους δινω ακομα κρεμα βανιλια με μπισκοτα και γαλα για πρωινο) θα τρωνε καλα ολη μερα.

τους εχω μαθει να ξυπνανε στις 7 και μεχρι τις 7,30-7,45 να εχουν τελειωσει το και το πρωινο.

ο δικός μου δυστυχώς δεν υπάρχει περίπτωση το πρωί να κάτσει σε τραπέζι, γάλα στο κρεβάτι και μόνο, μετά τρώει το δεκατιανό στον παιδικό, που ουσιαστικά είναι το πρωινό του, και πάλι πολλές φορές έρχεται κι έχει φάει μόνο το φρούτο, φταίει που ξύπναγε και πιο αργά οπότε το 8 του φαίνεται αξημερωτα, ελπίζω να έχει στρώσει μέχρι να πάει σχολείο και να προλαβαίνουμε να τρώμε και πρωινό, μάλλος θα τους στρώσω όλους να τρώμε , όπως τα αμερικανάκια!

Διαφημίσεις

Θα ψάξω στο νετ Ελεάνα μου, και πάλι σε ευχαριστώ!Έχω μια βιβλιοθηκούλα στο δωμάτιο της μικρής που από την μια χρειάζεται από την άλλη δεν μου ταιριάζει καθόλου με το υπόλοιπο δωμάτιο και πρέπει να το διορθώσω αυτό.

Ελεάνα να χαίρεστε την δασκάλα σας:)

Λινάκι όλα καλά με το κορίτσι σου, μπράβο. Μήπως κάπου έχει πιεστεί ή αγχωθεί?Η' απλά έτυχε να πιει πολλά υγρά?

Εμείς ούτς χθες, ούτε σήμερα ούτε και αύριο σχολείο!Απορώ ρε κορίτσια γιατί πληρώνουμε 80 Ευρώ τον μήνα αφού τον μισό μήνα απεργούν! Αν δούλευα δηλαδή και δεν είχα άνθρωπο τι θα έκανα το παιδί τόσες μέρες?

Μίλησα με την συμπεθέρα μου. Αύριο ή μεθαύριο θα βγουν. Όλα καλά με τον γαμπρούλη, θηλάζει μια χαρά!

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Να χαιρόμαστε τις Αγγελικούλες μας σήμερα! Και η Αντριάνα τον Μιχάλη της! Κι εσείς κορίτσια φίλους και συγγενείς αν έχετε!

Βλέπω πολλοί το έχουμε καημό το θέμα του φαγητού. Εμένα με στεναχωρεί που ειδικά ο γιώργος δεν τρώει λαχανικά και φρούτα. πιστεύω ότι είναι η μοναδική ομάδα τροφίμων με τόσες βιταμίνες. από πού θα πάρει βιταμίνη c ας πούμε αν δεν τρώει λαχανικά? θα βρω κανένα τρόπο να τα χώνω σε διάφορα. τώρα έφαγα φλας να πολτοποιήσω μερικά και να τα βάλω σε κιμά για μπιφτέκια. όχι έντονες γεύσεις, κανένα καρότο-κολοκύθι ας πούμε. Κάπως να τα τρώνε βρε αδερφέ. Την ιδέα με τα λαζάνια και τα λαχανικά την απώθησα από μυαλό γιατί θα βγουν όλα τα άλλα για να φαγωθούν τα λαζάνια σκέτα. Ή καμιά σάλτσα με πολτοποιημένα λαχανικά κι ίσως κάτι άλλο ή κιμά ή τόνο για μακαρονάδα. Ή να εξαφανίσω όμως λαχανικά μέσα σε ομελέτα... το ριζότο καλή ιδέα αλλά και πάλι πρέπει να εξαφανιστούν αλλιώς θα αρχίσουμε τα μαμά βγάλε μου το καλαμπόκι, το καρότο, το φασολάκι, τον αρακά... και θα κόψω τις φλέβες μου με αλουμινόχαρτο!

Μανταλενάκι μου ψυχολογικό το κόβω κι εγώ της μικρής σου το θέμα... ψάξε τα του σχολείου... δασκάλα, συμμαθητές, μπορεί να κουράστηκε-βαρέθηκε... Κι εγώ θυμάμαι μια μέρα προνήπιο έκανα την άρρωστη για να μην πάω... Μα πώς το θυμάμαι βρε παιδιά! Είχε έρθει η γιαγιά στο σπίτι να με προσέχει και την βρήκα εύκολη "λεία" και το πέτυχα το σκασιαρχείο!

Στο κρεβάτι Ελεάνα μου αν δεν σου έχει απαντήσει η Ελευθερία ωστόσο πάνε φίλοι και συγγενείς του ζευγαριού, οι γυναίκες στρώνουν το κρεβάτι με τα νυφικά σετ (σεντόνια, μαξιλαροθήκες, κουβερλί κλπ) και έρχονται οι άντρες μετά και κάνουν παρατηρήσεις, τάχα μου εδώ είναι τσαλακωμένο, δεν το έχουν στρώσει καλά και τα ξεστρώνουν για να τα κάνουν και καλά καλύτερα. Αυτό γίνεται 3 φορές το στρώσε-ξέστρωσε και στο τέλος το στολίζουν και με κουφέτα και ροδοπέταλα. Στο ακόμα πιο τέλος που έχει και περισσότερο σασπένς περνάνε όλοι κι εύχονται πετώντας χάρισμα επάνω και λέγοντας φωναχτά την ευχή για το ζευγάρι. Αν κάποιος έχει μικρό παιδί, πετάει και το παιδί πάνω στο κρεβάτι με ευχή να πιάσει το ζευγάρι παιδί του ίδιου φύλου. Αν ξέρουν την επιθυμία ας πούμε του ζευγαριού για αγόρι θα διαλέξουν ένα αγοράκι από την παρέα. Είχα και μια φορά έναν συγγενή βλάκα που για πλάκα πέταξε πάνω στο κρεβάτι ένα προφυλακτικό και το ζευγάρι δεν έκανε παιδιά. Φυσικά δεν έπαιξε ρόλο αυτό, αλλά σε όλους μας πέρασε από το μυαλό ότι είναι γρουσούζης. Του έκατσε η φάση... ας πρόσεχε!

Θα ψάξω στο νετ Ελεάνα μου, και πάλι σε ευχαριστώ!Έχω μια βιβλιοθηκούλα στο δωμάτιο της μικρής που από την μια χρειάζεται από την άλλη δεν μου ταιριάζει καθόλου με το υπόλοιπο δωμάτιο και πρέπει να το διορθώσω αυτό.

Ελεάνα να χαίρεστε την δασκάλα σας:)

Λινάκι όλα καλά με το κορίτσι σου, μπράβο. Μήπως κάπου έχει πιεστεί ή αγχωθεί?Η' απλά έτυχε να πιει πολλά υγρά?

Εμείς ούτς χθες, ούτε σήμερα ούτε και αύριο σχολείο!Απορώ ρε κορίτσια γιατί πληρώνουμε 80 Ευρώ τον μήνα αφού τον μισό μήνα απεργούν! Αν δούλευα δηλαδή και δεν είχα άνθρωπο τι θα έκανα το παιδί τόσες μέρες?

Μίλησα με την συμπεθέρα μου. Αύριο ή μεθαύριο θα βγουν. Όλα καλά με τον γαμπρούλη, θηλάζει μια χαρά!

σήμερα και αύριο απεργία? τι κλάδος είναι και απεργούν? Εμάς έχει προκηρυχθεί για την άλλη Τετάρτη πάλι... τι να κάνω δεν ξέρω...κάθε φορά απεργώ, αλλά τώρα ζορίζομαι πολύ οικονομικά... από την άλλη θλίβομαι που οι αγώνες είναι χωρίς διάρκεια. πώς να αντέξει ο κόσμος θα μου πείτε? να βρίσκαμε άλλους τρόπους, πιο "απαιτητικούς" πιο μαζικούς... δεν ξέρω...

Νεκταρίτσα θα την βρεις την λύση, δεν σε φοβάμαι. Τα πολτοποιημένα είναι καλή λύση. Σουπίτσες ας πούμε με πολτοποιημένα λαχανικά θα τα φάνε αφού λες πως τρώνε και ψαρόσουπα?

Το νυφοστόλι είναι όπως τα λέει η Νεκτ αλλά σε εμάς εδώ το κρεβάτι το στρώνουν οι ελεύθερες-ανύπαντρες κοπέλες και το ξεστρώνει μόνο ο γαμπρός. Επίσης μετά από όλο αυτό ακολουθεί τραπέζι και ξεφάντωμα και το σημαντικότερο αυτό γίνεται στο σπίτι του ζευγαριού όπου επιδεικνύονται και τα έπιπλα και όλο το σπίτι του ζευγαριού.

Χθες τα παιδιά είχαν στο μπάνιο στρογγυλή μπανιέρα με τζακούσι την οποία είχαν γεμάτη και είχαν ρίξει νούφαρα και ροδοπέλα μέσα. Τι το ήθελαν?Πήγα τον Μάνο να κατουρήσει και κόντεψε να κάνει βουτιά να πιάσει τα νούφαρα. Αφού δεν τα κατάφερε, επέμενε να κατουρήσει εκεί και όχι στην λεκάνη. Θέατρο μιλάμε!!!

Παιδικός σταθμός είναι Νεκτ, Βρεφονηπιακός και απεργούσαν Τετάρτη-Πέμπτη-Παρασκευή. Οκ καλά κάνουν και απεργούν, είναι το μόνο όπλο του εργαζόμενου αλλά νομίζω πως έχουν και μια ευθύνη απέναντι στα παιδιά και στους γονείς. Γιατί ναι μεν είναι Δημόσιοι Υπάλληλοι και πληρώνονται από τον Δήμο αλλά αυτοί αν απεργήσουν δεν θα πληρωθούν, εγώ όμως θα πληρώσω!Και δυστυχώς φέτος έχει παραγίνει το κακό, δεν είναι μια στις τόσες αλλά κάθε βδομάδα!

Να χαιρόμαστε τις Αγγελικούλες μας.

Στην συμπεθέρα μου τι να ευχηθώ?Έχει το καλύτερο δώρο στην αγκαλιά της!

Και για να μην λέτε για τον γαμπρούλη μου, ο ξάδερφός μου είναι γεννημένος επίσης 6 Νοέμβρη και πέρα από κούκλος είναι και παιδί μάλαμα!!

Στην μικρή Αγγελικούλα μας να έχει ό,τι επιθυμήσει στην ζωή της. Κατερινάκι, Γιώργο και Χριστινιώ να χαίρεστε το κορίτσι σας!

Ανδριανάκι να στα πω και από εδώ. Να χαίρεστε τον μπαμπά σας και με το καλό να του χαρίσεις τον πιο πολύτιμο θησαυρό σε λίγους μήνες!

Λινάκι να χαίρεσαι το κορίτσι σου! Πολλά καλά χρόνια να ζήσει!

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Κι εδώ οι ελεύθερες το στρώνουν και το ξεστρώνει ο γαμπρός αλλά όλοι οι άντρες σχολιάζουν και καλά "κοίτα πώς είναι η μαξιλαροθήκη, τσαλακωμένο το σεντόνι εκεί" και κάνουν χαβαλέ κι έτσι με τη νοικοκυροσύνη των κοριτσιών. η νύφη κι εμάς δεν αγγίζει καθόλου. και φυσικά τραπέζι ναι. εμείς με τον άρη καλέσαμε μόνο τους φίλους μας, νέα αγόρια και κορίτσια και κανέναν μεγάλο και ήταν καλύτερα από τη φάση με το συγγενολόι και μεγάλους ανθρώπους και επισημότητες. μετά ακολούθησε το μπάτσελορ...

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...