Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , little miracle είπε:

κοριτσια μου ειμαι χαλια. εκανα τεστ με τα πρωινα ουρα μου δεν αντεξα. 7η μερα απο την ετ, αλλα πηρα το early που δειχνει 6 μερες πριν την αναμενομενη περιοδο (ανιχνευει απο χοριακη 10 μοναδες). οπως καταλαβαινετε. καταλευκο… καταρνητικο. παει κοριτσια μου η τελευταια μου ευκαιρια. ελεγα δεν θα με παρει απο κατω αυτη τη φορα… αλλα νιωθω χαλια. 

Κορίτσι μου καλησπέρα. Καταλαβαίνω την απογοήτευση αλλά δεν ανιχνεύεται στα ούρα 7η μέρα. Είναι πολύ δύσκολο. Εκτός αν έχεις μεγάλο αριθμό λόγω διδύμων. Στο αίμα ανιχνεύεται αλλα κ πάλι πριν την 9η δεν έχει κ πολύ νόημα. Λίγο υπομονή μέχρι μεθαύριο. Στη χειρότερη πήγαινε τώρα ή το πρωί για αίμα. Ψυχραιμία!

Cafe Αυγουστος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Νεκ ειδα τα κουκλακια σου!! η μικρη θα γινει θεα οταν μεγαλωσει με τις χειλαρες της!!

και ο γιωργος αστερι, πως μακρυναν ετσι τα μαλλια του!! κουκλακι και καλο παιδι!

[URL="http://lilypie.com"][IMG]http://lb5m.lilypie.com/TikiPic.php/np42tHj.jpg[/IMG][IMG]http://lb5m.lilypie.com/np42p2.png[/IMG][/URL]

[URL="http://lilypie.com"][IMG]http://lb4m.lilypie.com/XVksp3.png[/IMG][/URL]

[URL="http://www.TickerFactory.com/"]

[/URL]

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• female

6365

• mikio

5355

• JimDin

4874

• honey

4571

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• female

female 6.365 δημοσιεύσεις

• mikio

mikio 5.355 δημοσιεύσεις

• JimDin

JimDin 4.874 δημοσιεύσεις

• honey

honey 4.571 δημοσιεύσεις

Posted Images

ωραιότατο βγήκε και το δικό μου αλλά ποιος θα φάει που έχει μέσα λαχανικά? ο γιώργος έχει γίνει τόσο μίζερος που μου έρχεται κάθε μεσημέρι να τον πλακώσω στις φάπες! και άρχισε και η μικρή τα τσαλίμια. δε θέλει κι αυτή λαχανικά και φρούτα που έτρωγε πριν με χαρά. μου τρώει το τουρσί το αγγουράκι και δεν τρώει το καρότο ήμαρτον! αν αρχίσει κι αυτή τα του γιώργου θα σαλτάρω μα την παναγία. τώρα έχει στο στόμα του μια μπουκιά εδώ και μισή ώρα! μιλάμε φούντωσα τόσο πολύ που μου έρχεται να μη σας πω τι μου έρχεται! το πιο καλόφαγο παιδί ήταν κι αυτός και τώρα δεν ξέρω πια τι να μαγειρέψω!

αλλά έτσι θα το κάνω! την επόμενη φορά αρακά, την άλλη αγκινάρες, την άλλη μελιτζάνες να φάνε θέλουν δε θέλουν! πρωί-μεσημέρι-βράδυ το ίδιο πιάτο θα τους παρουσιάζω! όχι δε φάγανε το μεσημέρι και το απόγευμα να φάνε γιαούρτι!

καλέ cool δασκάλα, οκ, δεν είναι και τα πιο εύκολα φαγητά, εδώ δεν τα τρώνε τα μεγάλα παιδιά, ο μικρός τρώει μια χαρά αρακά με ρυζάκι, ο μεγάλος με την καμία, γιατί η μανούλα δεν έφτιαχνε επειδή δεν το έτρωγε ο μπαμπάς του, κατά μάνα κατά κύρυ που λένε

τις φακούλες μια χαρά τις έφαγε, χύλωσαν και ωραία, μου αρέσουν λίγο πηχτές, συνήθως του φτιάχνω και ρύζι, αλλά σήμερα σκέτες, με όλα αυτά που έγραψε, συν καροτάκι, μια χαρά και φρυγανίτσα κομματάκια να μαλακώνουν,

τα μπερδεμένα δεν τρώει, κληρονομιά από τον πατέρα του, δηλ. κουνουπίδι και μπρόκολο τα τσακίζει, αν τα έφτιαχνα σουφλέ ούτε που να τα δει

και το βράδυ σημερα θα του φτιάξω αυγουλάκι, για να μη βαριέται, και τις λοιπές φακές αύριο, δε χάθηκε ο κόσμος, ίσως με ρυζάκι για ποικιλία

καλέ cool δασκάλα, οκ, δεν είναι και τα πιο εύκολα φαγητά, εδώ δεν τα τρώνε τα μεγάλα παιδιά, ο μικρός τρώει μια χαρά αρακά με ρυζάκι, ο μεγάλος με την καμία, γιατί η μανούλα δεν έφτιαχνε επειδή δεν το έτρωγε ο μπαμπάς του, κατά μάνα κατά κύρυ που λένε

τις φακούλες μια χαρά τις έφαγε, χύλωσαν και ωραία, μου αρέσουν λίγο πηχτές, συνήθως του φτιάχνω και ρύζι, αλλά σήμερα σκέτες, με όλα αυτά που έγραψε, συν καροτάκι, μια χαρά και φρυγανίτσα κομματάκια να μαλακώνουν,

τα μπερδεμένα δεν τρώει, κληρονομιά από τον πατέρα του, δηλ. κουνουπίδι και μπρόκολο τα τσακίζει, αν τα έφτιαχνα σουφλέ ούτε που να τα δει

και το βράδυ σημερα θα του φτιάξω αυγουλάκι, για να μη βαριέται, και τις λοιπές φακές αύριο, δε χάθηκε ο κόσμος, ίσως με ρυζάκι για ποικιλία

ελεάνα μου για να με βλέπεις έτσι πάει να πει ότι τραβάει καιρό και γίνεται όλο και πιο δύσκολο. τα είχα ξαναγράψει και ένα χρόνο πριν με τις εξετάσεις αίματος που τελικά ήταν οκ αλλά έγραφα και τον προβληματισμό μου που έχει αρχίσει τις παραξενιές.

ξέρεις τι είναι να μην τρώει σχεδόν τα πάντα πλέον? καρότο, ντομάτα, μπρόκολο, κουνουπίδι, φασολάκια, αρακά, μελιτζάνες, αγκινάρα, κολοκύθι, καλαμπόκι, χορταρικά και δεν το συζητώ που δεν έχω και την απαίτηση κιόλας, για τα πιο εξεζητημένα τύπου πιπεριά, μανιτάρι κλπ. Και φρούτα μόνο μήλο και στο τσακίρ κέφι καμιά μπανάνα? Να δίνω αχλάδι, ρόδι, πορτοκάλι, καρπούζι, πεπόνι, βερύκοκα το καλοκαίρι και με τη μία φτύσιμο? Κι η μικρή άρχισε να μην τρώει τις πατάτες παρακαλώ το καρότο, το περιεχόμενο του σημερινού πιάτου και πιστεύω ότι έπεται και συνέχεια. Μου φτύνει πια το αχλάδι που παλιά τρελαινόταν. Τα ίδια και με πολλά καλοκαιρινά και μη φρούτα... δλδ πού θα πάει αυτή η βαλίτσα? τρελαινόντουσαν για ψαρόσουπα, έχωνα μέσα και κρυμμένα όλα τα λαχανικά. Προχθές μια μέρα την είχα, πεντανόστιμη κι ούτε την άγγιξαν. Ξεπατικώνει κι η μικρή τα "δε θέλω" του γιώργου. Δε γίνεται κάθε μέρα να μην ξέρω τι να μαγειρέψω ή να κάνω ομελέτα και να έχω το γιώργο να μου λέει να βγάλω την ντομάτα... Τραχανά γλυκό έκανα μια μέρα και μου ζητούσε να βγάλω πάλι ντομάτα και κρεμμύδι. Τα λιωμένα! Γιατί την ντομάτα την ξεφλουδίζω! Τι διάολο??? Ραντάρ έχει στη γλώσσα???

ούτε την πίτσα τρώει να φανταστείς, υποψιάζομαι γιατί μπορεί να καταλαβαίνει τη γεύση της πιπεριάς ή του μανιταριού από δίπλα κομμάτι! Όχι πως με στεναχωρεί αυτό εννοείται, απλά για να καταλάβεις για τι θέμα μιλάμε.

και μη μπει καμιά να γράψει για το καλόφαγο παιδάκι της σήμερα, σχολιάζοντας τα δικά μου, γιατί θα διαβάσετε στις εφημερίδες για την χανιώτισσα που πήδηξε από το μπαλκόνι! :lol:

άλλη μέρα τα σχόλια για τα καλόφαγα! σήμερα πιάνουμε τα κακόφαγα!

Διαφημίσεις

και μη μπει καμιά να γράψει για το καλόφαγο παιδάκι της σήμερα, σχολιάζοντας τα δικά μου, γιατί θα διαβάσετε στις εφημερίδες για την χανιώτισσα που πήδηξε από το μπαλκόνι! :lol:

άλλη μέρα τα σχόλια για τα καλόφαγα! σήμερα πιάνουμε τα κακόφαγα!

κακόφαγα εδώ!!!!! κι εγώ μαζί σου, γιατί μπορεί να τρώει παραπάνω πράγματα αλλά με πολύ πολύ πολύ κυνήγι, ακόμα εγώ τον ταίζω και όχι πάντα στο τραπέζι, κακό αλλά το κάνω, γιατί αλλιώς δε θα φάει τίποτα, ένας λόγος που δεν τον αφήνω να φάει μεσημεριανό στο σχολείο!

και τελικά τι τρώνε? είναι ζόρι πάντως φιλεναδα, εγώ κάθε μέρα στίβω το μυαλό μου να δω τι θα φτιάξω, όχι να μην έτρωγε και όλα αυτά, και τα καταλαβαίνει και κρυφά ε? καλά η μικρή απλά αντιγράφει, αν φάει μόνη της τρώει τα ίδια ή και άλλα πράγματα? αν τον πήγαινες συχνά να τρώει με άλλο παιδάκια? δεν ξέρω πώς μπορεί να γίνει αυτό, απλά μπορεί να ζηλέψει

έχω κολλήσει, έχω ένα μπουφέ κι ένα ράφι από πάνω και δεν ξέρω τι άλλο να βάλω στον τοίχο, βάζω και βγάζω πίνακες, δε μου αρέσει τίποτα, σκέφτομαι αυτοκόλλητα αλλά μετά μου φαίνονται λίγα και πιο "φτηνή" λύση, αν και πανάκριβα ορισμένα ωραία, ή ταπετσαρία αλλά δε θέλω να βάλω σε όλο τον τοίχο, και επίσης θέλω να τη βάλω μόνη μου και δεν ξέρω αν θα τα καταφέρω, δίπλα είναι η εξωπόρτα, ή να το έβαφα σε ένα σοκολά χρώμα αλλά δεν ξέρω πώς θα κόψω το χρώμα γύρω γύρω γιατί δεν έχει εσοχή και δεν παίζει να βάψω όλο τον τοίχο, θέλω μόνο πάνω και γύρω από μπουφέ και ράφι, μιλάμε τρελλό κόλλημα!

καμία βοήθεια πριν σαλτάρω, αυτό είναι που λένε αργία μήτηρ πάσης κακίας, και δεν έχω και λεφτά να φέρω ένα μάστορα να κάνει παπάδες!

έχω κολλήσει, έχω ένα μπουφέ κι ένα ράφι από πάνω και δεν ξέρω τι άλλο να βάλω στον τοίχο, βάζω και βγάζω πίνακες, δε μου αρέσει τίποτα, σκέφτομαι αυτοκόλλητα αλλά μετά μου φαίνονται λίγα και πιο "φτηνή" λύση, αν και πανάκριβα ορισμένα ωραία, ή ταπετσαρία αλλά δε θέλω να βάλω σε όλο τον τοίχο, και επίσης θέλω να τη βάλω μόνη μου και δεν ξέρω αν θα τα καταφέρω, δίπλα είναι η εξωπόρτα, ή να το έβαφα σε ένα σοκολά χρώμα αλλά δεν ξέρω πώς θα κόψω το χρώμα γύρω γύρω γιατί δεν έχει εσοχή και δεν παίζει να βάψω όλο τον τοίχο, θέλω μόνο πάνω και γύρω από μπουφέ και ράφι, μιλάμε τρελλό κόλλημα!

καμία βοήθεια πριν σαλτάρω, αυτό είναι που λένε αργία μήτηρ πάσης κακίας, και δεν έχω και λεφτά να φέρω ένα μάστορα να κάνει παπάδες!

το χριστό μου δεν έχω καταλάβει, δε βάζεις καμιά φώτο να δούμε? αυτοκόλλητα κι εμένα δε μου κάθονται, αν και βρίσκεις μερικά που δε σου κάνουν για αυτοκόλλητα... Σε καθρέπτη κάτι? ρολόι? σειρά με πίνακες τον ένα δίπλα στον άλλο ή σε μια σειρά τέλος πάντων? το ράφι είναι πάνω από το μπουφέ αλλά είναι χαμηλά εννοείς και θες να βάλεις κάτι από πάνω ή ότι έχεις αριστερά και δεξιά περιθώριο κομμάτι τοίχου και μοιάζει άδεια η περιοχή? το χρώμα θα μπορούσες να το κόψεις κάνοντας σχέδιο με χαρτοταινία ίσως? ή αν βρεις τπτ στένσιλ να τα βάλεις σαν τελείωμα ή να κάνεις καμία τεχνική?

και τελικά τι τρώνε... έλα ντε! το πρωί γάλα ένα μέτριο ποτήρι με δημητριακά ή με φέτα με φυστικοβούτυρο και λίγο μέλι, ο γιώργος, η μικρή τη φέτα με το φυστικοβούτυρο και ζήτημα να πιει μερικές γουλιές γάλα... σχεδόν νηστική δλδ. Μετά αν είναι η μάνα μου κανένα μήλο ή μπανάνα και στάνταρ καμιά βλακεία τύπου κουλουράκι, τηγανίτα κλπ. όλο βαστάει τέτοια αυτή που κάνει στο σπίτι της. Το μεσημέρι μέχρι τώρα όσπρια τα τρώνε, ομελέτα ή αυγά, ψαρικά, θαλασσινά (αν κόψουν την ψαρόσουπα θα σαλτάρω) κρεατικά και κιμάδες, ζυμαρικά,τραχανά, κανένα παστίτσιο, κανένα φασολάκι με πατάτες ή λαχανικό θα φάει η μικρή, τώρα αν μου αρχίζει κι αυτή νούμερα όπως βλέπω...τι να πω. Κι ο γιώργος θα φάει 2-3 μπουκιές αν είναι φασολάκια ή μπουρέκι μαζί με ψωμί και χίλια ζόρια. Δεν τρώνε γεμιστά ας πούμε, είναι δυνατόν? Το ρυζάκι έστω?!

Το απόγευμα ή το βράδυ κανένα γιαούρτι, ψωμάκι με τυράκι, κανένα ντάκο, κανένα τοστ με τυρί (δε βάζω αλλαντικά) κανένα ξηρό καρπό ωμό ανάλατο, κανένα παστέλι, γκοφρέτα καλαμποκιού. Θα αλλάξω τακτική θαρρώ... απλά πρέπει να βρω γιατρό να μου συνταγογραφήσει λεξοτανίλ για να είμαι πιο κουλ να μην με νοιάζει βρε αδερφέ τρώνε δεν τρώνε... Γίνεται???

Διαφημίσεις

χα...μανα σε προθυρα νευρικης κρισης και εδω

-κρεας,

-τοστ με πολυ παριζα

-γιαουρτι, κρεμες

-μακαρονια, χυλοπιτες, λαζανια, ρυζι

-ψαρι

-πατατες

-τυρι

-σταφιδες

-μπανανα, μηλο, πορτοκαλι ...κ.α

-ολα τα σκατολοιδια ...απο φουρνους, σουπερμαρκετ

-ντοματα,, αγγουρι

-αρακα, φακες η μεγαλη

-σχεδον τιποτα απο πρασινο και αλλα χρωματιστα

-η μικρη εκοψε και το γαλα 1 μηνα τωρα

F4Bkp2.png

nsWnp2.png

χα...μανα σε προθυρα νευρικης κρισης και εδω

-κρεας,

-τοστ με πολυ παριζα

-γιαουρτι, κρεμες

-μακαρονια, χυλοπιτες, λαζανια, ρυζι

-ψαρι

-πατατες

-τυρι

-σταφιδες

-μπανανα, μηλο, πορτοκαλι ...κ.α

-ολα τα σκατολοιδια ...απο φουρνους, σουπερμαρκετ

-ντοματα,, αγγουρι

-αρακα, φακες η μεγαλη

-σχεδον τιποτα απο πρασινο και αλλα χρωματιστα

-η μικρη εκοψε και το γαλα 1 μηνα τωρα

Έκλεισε! Μαζί θα πάμε στον ψυχίατρο που λέγαμε να μας συνταγογραφήσει τα λεξοτανίλ!

λαζάνια με λαχανικά θα κάνω την επόμενη φορά, αρακά, καρότο, φασολάκι. θα τα κάνω ψιλά-ψιλά μπας και πετύχω τπτ...

ποια θέλει να της στείλω το σημερινό μου φαγητό? τι θα το κάνω το ταψί παναγία μου?

νεκταρια φατο το ταψι να το ευχαριστηθεις ..

και τα λαζανια μην τα κανεις ετσι ..θα σου σπασουν τα νευρα μετα που θα ψειριζεις τα λαχανικα .

θα τα φάω κι αυτά μόνη μου να τα ευχαριστηθώ λοιπόν!

Και μετά θα κλαίω πάνω από τη ζυγαριά! :-(

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...