Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 6 ώρες πρίν, Makelen είπε:

Καλημέρα κορίτσια! Όλα καλά με το ενδομήτριο! Οι μετρήσεις ήταν γύρω στο 9! Θα αφήσουμε μάλλον ακόμα μια μέρα, ώστε να κάνουμε την ετ τη Δευτέρα. Περιμένω τηλέφωνο του γιατρού για οδηγίες..!

Μπράβο κορίτσι μου !! Με το καλό εύχομαι !!!

4 ώρες πρίν, lili87 είπε:

Καλησπερα! @Alex@ σε ποιο εμβρυολογικό πηγες;

@MK2012 συγγνώμη που ρωτάω απλά επειδή δεν έχω καταλάβει, τί τιμή fsh και τί τιμή ΑΜΗ εχεις; 

Εγώ προσπαθώ για το δεύτερο παιδάκι μου και σήμερα μου βγήκε η τιμή ΑΜΗ 0,07 και έπαθα ένα σοκ! Κατάλαβα ότι δεν έχω πλέον ελπίδες.. εύχομαι τα καλύτερα σε όλες σας και να πετύχετε σύντομα τον στόχο σας!

Καλησπέρα κορίτσι μου. Η ΑΜΗ μου πριν ένα χρόνο ήταν 0,4 μετρημένη σε ng. Τώρα περιμένω απαντήσεις από τη νέα εξέταση να δούμε πόσο έπεσε (γιατί να ανέβηκε αποκλείεται). 
      FSH επίσης μετρημένη πριν ένα χρόνο ήταν 8,5 αλλά μπορεί να ήταν ελαφρώς ψευδής μέτρηση γιατί ήταν κ τα οιστρογόνα μου υψηλά κ να είναι 2-3 μονάδες παραπάνω. Το αν έχεις ελπίδες ή όχι θα στο πει ο γιατρός, προτείνω να μη προβαίνεις σε συμπεράσματα μόνη σου. Πολλοί γιατροί προσπαθούν κ με πάρα πολύ χαμηλές ΑΜΗ απλά θέλει πάρα πολλή προσπάθεια κ επιμονή να βρεις το ένα το καλό.  
      Καταλαβαίνω το σοκ σου, κάνε ένα βήμα πίσω και κάνε μια κουβέντα με τον γιατρό.

Cafe Αυγουστος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Αααα εγώ είμαι του χρώματος! Μου αρέσουν πολύ τα λαχανί, πορτοκαλί, κίτρινα, κόκκινα στα αγοράκια. Έχω βαρεθεί το γκρι και το μπλε!

Νεκτ μου νομίζω ό,τι ούτε εγώ σου ευχήθηκα για την μικρή σου:oops:

Νατην χαίρεστε κοροιτσάκι μου και να την καμαρώσετε και νυφούλα!!

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• female

6365

• mikio

5355

• JimDin

4874

• honey

4571

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• female

female 6.365 δημοσιεύσεις

• mikio

mikio 5.355 δημοσιεύσεις

• JimDin

JimDin 4.874 δημοσιεύσεις

• honey

honey 4.571 δημοσιεύσεις

Posted Images

Νεκταρίτσα πολύ σε πικραίνει το θέμα με την φίλη σου και νονά της μικρής και νομίζω πρέπει να πάρεις μια απόφαση. Είτε να της μιλήσεις ανοιχτά και να πεις τα παράπονά σου ώστε να ακούσεις την γνώμη της και να δεις που βαδίζεις είτε να πάψεις να ασχολείσαι μαζί της και να χαλιέσαι τόσο πολύ. Ξέρω, είναι δύσκολο να μην ασχολείσαι με άτομα που αγαπάς και σε πικραίνουν και ξέρω πως αυτό που νιώθεις δεν είναι τόσο θυμός όσο στεναχώρια αλλά πρέπει κάπως να το τελιώσεις αυτό.

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Καλημέρα!

Η Αγγελικούλα θα είναι με το χαμόγελο στα χείλη τώρα, θα έχει το μπεμπούλη αγκαλιά!!

Εύχομαι να έχει καλή ανάρρωση και να μην ταλαιπωρείται!

Ελευθερίτσα πωπω ρουχαλάκια!!

Χαμός!

Αν χρειαστώ κάτι θα σου πω, για τη μπεμπούλα κυρίως, προς το παρόν είμαστε καλυμένοι, μου έχει δώσει η αδερφή μου από τις ανηψιές μου πάρα πολλά!

Νεκταρίτσα η νονά από Αγγλία είναι αυτή ε?

Δεν το έχει και πολύ με γιορτές απ' ότι έχω καταλάβει, σίγουρα δεν θα έχει καλό θυμητικό, αλλά εντάξει ας ενδιαφερόταν πιο πολύ γενικότερα, να σας έπαιρνε να βρεθείτε να δει και τη μικρή κάθε φορά που έρχεται, και ας ξέχναγε μια φορά τη γιορτή δε χάλασε κι ο κόσμος!

Βελουδάκι το κουνουπίδι με τη φρυγανια την τσιγαριστή ήταν καλό?

Κάτι δε μου κάθεται καλά, θα μου πεις αν δεν το δοκιμάσω δε μπορώ το φανταστώ!

Το'χεις πάντως με τα διαφορετικά φαγητά, μπράβο, εγώ του κλασικού είμαι περισσότερο και πρέπει να εξασκηθώ και σε άλλες γεύσεις, γίγαντες έχει το μενού σήμερα και μπακλαβά γλυκό που αρέσει του συζύγου και του έφτιαξα εχτές!

RJbwp3.png

bAW5p3.png

Σας είπα, η Κάλλια έβγαλε δυο δοντάκια!!

Τα πρώτα μας!

Ξεκινάμε και φαγητό, σήμερα ή αύριο θα της δώσω φρούτο, περιμένω να μου φτιάξει ο Άρης το καρεκλάκι πρώτα και να είναι εδώ να τραβήξουμε βίντεο το πρώτο μας γεύμα!

RJbwp3.png

bAW5p3.png

ευτυχώς εμας η νονά μας είναι στην ίδια φάση με εμάς, όταν βάφτισε τον μικρό είχε μόλις αρραβωνιαστεί και περίμενε παιδάκι, και γενικά μας αρέσει που από πολύ μικρές γενικά συμβαδίζουμε στις ζωές μας και τα πάμε καλά, αν και με ωράριά της δεν τη βλέπουμε πολύ, αλλά στις γιορτές, γενέθλια όλως μας είναι πολύ πολύ τυπική, πάντα ήταν, όπως κι εγώ, τώρα τελευταία έχω αρχίσει να φυραίνω

σοφάκι κι εγώ του κλασικού είμαι πια, γιατί φοβάμαι ότι τα περιέργα θα τα φάω μόνη μου! σήμερα φακούλες, και για αύριο μας φέρνει ψαράκι ο παππους μας από το εξοχικό!

α ρε τυχερή αγγελικούλα, μωρουδίλα και πάλι, πάντως βρε κορίτσια, δεν ξεχνιέται το πράγμα?, εμένα αν μου πεις τώρα άλλαξε ή πλύνε λεχούδι θα κολλήσω, δε θυμάμαι!

Διαφημίσεις

Σας είπα, η Κάλλια έβγαλε δυο δοντάκια!!

Τα πρώτα μας!

Ξεκινάμε και φαγητό, σήμερα ή αύριο θα της δώσω φρούτο, περιμένω να μου φτιάξει ο Άρης το καρεκλάκι πρώτα και να είναι εδώ να τραβήξουμε βίντεο το πρώτο μας γεύμα!

καλή αρχή λοιπόν! είναι φαγού, δε τη φοβάμαι! και με το καλό και τα λοιπά δοντάκια!

σοφακι , μεγαλωσε η κορη ...αντε καλη αρχη και με τις στερεες!!

σα χθες μου φαινεται πως γεννησες

εγω σημερα για φαι εχω μανουλα ...οτι φτιαξει ...της ειπα να παει και σπιτι να βοηθησει το γιωργο ...ο οποιος το επαιζε και ψωροπερηφανος ...δε χρειαζεται τα καταφερνω μονος μου....

οι μικρες ειναι καλυτερα η χριστινα μονο με δεκατα απο χθες , η μικρη εκανε και σημερα το πρωι πυρετο λιγο μυξα , λιγο βηχα ,,,να δουμε ...

σημερα ειναι μερα για δουλειες σπιτιου ...

F4Bkp2.png

nsWnp2.png

Κι εμένα μου αρέσουν τα χρώματα πολύ!! Και θέλω χρωματιστά ρούχα και παπούτσια για να βάλει και η μικρή μετά κάποια από αυτά, έστω και για πρόχειρα. Ο μπαμπάς μας έχει επηρεαστεί από τη δουλειά. Όταν τον γνώριζα όλα του τα ρούχα ήταν μπλε και μαύρα! Ήμαρτον δλδ! Μετά με εμένα άρχισε λίγο το χακί, το γαλάζιο και τον έφτασα στο κόκκινο, ροζ, πορτοκαλί και άλλα...

Το παπουτσάκι με το μακ κουιν ήταν κατά βάση κόκκινο και είχε και πορτοκαλί και κίτρινο ήταν πολύ ωραίο ρε γμτ!

Ωστόσο ελευθερία μου ευχήθηκες καλέ για τη μικρή! πάμε μαζί σε κανένα φαρμακείο για συμπλήρωμα για τη μνήμη, καλά το λες! Αχαχαχα!

Σοφάκι καλορίζικα τα δοντάκια σας και καλή αρχή με το φαγητό!!!Νωρίς-νωρίς τα έβγαλε, την περιμένουν μεγάλες μάσες! ;) Κι εμένα η μικρή βγάζει κι άλλο δόντι τώρα. Έναν τραπεζίτη. Κουλ το περνάει ευτυχώς... Έχουμε άλλα 3 και τελειώσαμε με τα νεογιλά.

Έχετε δίκιο, πολύ πικραίνομαι με την φάση... δεν ξέρω τι θα κάνω... ελευθερία σωστά τα λες... πρέπει να το ξεκαθαρίσω πριν κάνω κανένα μπαμ...η πράξη με δυσκολεύει λίγο γιατί από την άλλη δεν ξέρω για πόσο δε θα δίνω σημασία όπως με συμβουλεύει και ο άρης. Ξέρεις... δε δίνω σημασία, περνάει, το ξεχνάω, μετά έρχεται το άλλο, ξαναπικραίνομαι, ξαναξεχνάω... αλλά κι αυτή η άτιμη δε με αφήνει σε ησυχία...

Σήμερα εγώ ζήλεψα το κουνουπίδι της βελ και έκανα, μπρόκολο,κουνουπίδι, καρότο, πατάτα βραστά, τα έβαλα σε πυρέξ, μετά πασπάλισα τυράκι, από πάνω μπεσαμέλ και τριμμένη φρυγανιά και θα το βάλω φούρνο σε λίγο. Για να δούμε τι θα βγει...

Αλλιώς όλα τα παραπάνω λαχανικά τα βάζω πάλι στο φούρνο με τυριά, μπέικον και κρέμα γάλακτος και φρυγανιά και γίνεται σούπερ. Σήμερα λίγο πιο λάιτ κατάσταση... θα φάνε άραγε τα μικρά ή θα το φάω κι εγώ μόνη μου καλή ώρα σαν κι εσένα ελεάνα??

Διαφημίσεις

μήπως αυτοσχεδιάζω πολύ? έριξα στη σούπα 1 κουταλιά βρώμη, λίγο ρυζαύλευρο για να δέσει και μια πατάτα στον τρίφτη!

στις φακές??? αν βγει καλό να μας το γράψεις!

εγώ έχω κάνει και αυτό τον αυτοσχεδιασμό!

http://parents.org.gr/forum/showpost.php?p=779004&postcount=5

ωχ ειδα τη συνταγή και θυμηθηκα ότι ξέχασα τη δάφνη! επειδή δε μου πολυαρέσει στο τέλος την ξεχνάω, καλή η συνταγή, θα τη δοκιμάσω, επίσης έχω καιρό να πάρω κόκκινες φακές, έπαιρνα όταν ήταν μικρούλης ο αντρίκος, θέλω να δοκιμάσω και σούπα κολοκύθα και για όλα διστάζω! είναι περίεργοι οι άντρες μου

νεκ ησουνα έγγυος στον γιωργή σου έ???? τι ωραία που ήταν, θυμάστε τι λέγαμε!

αυτό με τη βρώμη το έχω ξανακάνει, δε φαίνεται και την κρύβω για να τη φάει, ρίχνω και στα μπιφτέκια

καλησπερα!!!

πρωτα απ ολα να ζησει ο Κωνσταντίνος!! υγεια στην μαμα και γιο!

μια χαρα ειναι τα 2800γρ.,τα μικρα μωρα παιρνουν πιο γρηγορα βαρος.

εγω εχω ενα θεμα με την αννα-μικαελα. εδω και δυο μερες κανει τσισα στο κρεβατι και σημερα με πηραν απο το σχολειο και μου ειπαν πως τα εκανε πανω της μαζι με αλλα 6 παιδακια. της πηγα τα ουρα για αναλυση αλλα αυριο θα δουμε. μαλλον ουρολοιμωξη. ουφφ αντε να της δωσεις αντιβιωση της αννουλας τοσες μερες τωρα.

[URL="http://lilypie.com"][IMG]http://lb5m.lilypie.com/TikiPic.php/np42tHj.jpg[/IMG][IMG]http://lb5m.lilypie.com/np42p2.png[/IMG][/URL]

[URL="http://lilypie.com"][IMG]http://lb4m.lilypie.com/XVksp3.png[/IMG][/URL]

[URL="http://www.TickerFactory.com/"]

[/URL]

ωραιότατο βγήκε και το δικό μου αλλά ποιος θα φάει που έχει μέσα λαχανικά? ο γιώργος έχει γίνει τόσο μίζερος που μου έρχεται κάθε μεσημέρι να τον πλακώσω στις φάπες! και άρχισε και η μικρή τα τσαλίμια. δε θέλει κι αυτή λαχανικά και φρούτα που έτρωγε πριν με χαρά. μου τρώει το τουρσί το αγγουράκι και δεν τρώει το καρότο ήμαρτον! αν αρχίσει κι αυτή τα του γιώργου θα σαλτάρω μα την παναγία. τώρα έχει στο στόμα του μια μπουκιά εδώ και μισή ώρα! μιλάμε φούντωσα τόσο πολύ που μου έρχεται να μη σας πω τι μου έρχεται! το πιο καλόφαγο παιδί ήταν κι αυτός και τώρα δεν ξέρω πια τι να μαγειρέψω!

αλλά έτσι θα το κάνω! την επόμενη φορά αρακά, την άλλη αγκινάρες, την άλλη μελιτζάνες να φάνε θέλουν δε θέλουν! πρωί-μεσημέρι-βράδυ το ίδιο πιάτο θα τους παρουσιάζω! όχι δε φάγανε το μεσημέρι και το απόγευμα να φάνε γιαούρτι!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...