Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , little miracle είπε:

κοριτσια μου ειμαι χαλια. εκανα τεστ με τα πρωινα ουρα μου δεν αντεξα. 7η μερα απο την ετ, αλλα πηρα το early που δειχνει 6 μερες πριν την αναμενομενη περιοδο (ανιχνευει απο χοριακη 10 μοναδες). οπως καταλαβαινετε. καταλευκο… καταρνητικο. παει κοριτσια μου η τελευταια μου ευκαιρια. ελεγα δεν θα με παρει απο κατω αυτη τη φορα… αλλα νιωθω χαλια. 

Κορίτσι μου καλησπέρα. Καταλαβαίνω την απογοήτευση αλλά δεν ανιχνεύεται στα ούρα 7η μέρα. Είναι πολύ δύσκολο. Εκτός αν έχεις μεγάλο αριθμό λόγω διδύμων. Στο αίμα ανιχνεύεται αλλα κ πάλι πριν την 9η δεν έχει κ πολύ νόημα. Λίγο υπομονή μέχρι μεθαύριο. Στη χειρότερη πήγαινε τώρα ή το πρωί για αίμα. Ψυχραιμία!

Cafe Αυγουστος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• female

6365

• mikio

5355

• JimDin

4874

• honey

4571

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• female

female 6.365 δημοσιεύσεις

• mikio

mikio 5.355 δημοσιεύσεις

• JimDin

JimDin 4.874 δημοσιεύσεις

• honey

honey 4.571 δημοσιεύσεις

Posted Images

192330w69jt3a3vk.gif

Να μας ζήσει ο Κωνσταντίνος!!

Αγγελικούλα, Μαριλίζα και Λευτέρη όπως επιθυμείτε να τον δείτε τον άντρα σας το μικρό!!

Διπλομανούλα ετοιμάσου για νέους μεγάλους έρωτες!!!

Καλά ανάρρωση Αγγελικούλα και με το καλό να γυρίσετε σπιτάκι σας με το μπεμπίτο!!

"Ο μουσαφίρης ο γλυκός

που' ρθε στο σπιτικό σας

να' ναι αφορμή για να γελά

πάντα το πρόσωπό σας!!"

RJbwp3.png

bAW5p3.png

Να μας ζήσει το νέο μωράκι κορίτσια!!

Με το καλό να έρθουν και τα επόμενα μωράκια, Αντριάννα με έναν πόνο κοπέλα μου, είσαι η επόμενη!

Πολύ χάρηκα!!

Μικρούλης ο Κωνσταντίνος μας, θα πάρει τα πάνω του όμως γιατί θα τον ταίζει καλά η μαμά!!

RJbwp3.png

bAW5p3.png

Ελευθερία να σε ρωτήσω μιας και κοιτάω αγγελίες, κάποια ρούχα από αυτά δε θα τα φορέσουν τα παιδιά σου που είναι καινούργια και μεγάλα νούμερα? Μου έκανε εντύπωση που τα πουλάς γιαυτό ρώτησα. Επίσης νομίζω ότι καλύτερο θα ήταν τα αγορίστικα να τα βάλεις σε καινούργια αγγελία γιατί πολλές μαμάδες κοιτάνε τον τίτλο "κοριτσίστικα ρουχαλάκια" κι αν δεν έχουν κορίτσι δε θα έχουν την ευκαιρία να τα δουν και είναι και ωραία!

Διαφημίσεις

Νεκταρίτσα η μικρή μου φοράει το 18μηνών και ο Μάνος το 5άρι. Επειδή και σε αυτά τα νούμερα όμως έχουν πολλά ρούχα, κάποια πρέπει να τα διώξω. Επίσης πχ. το φορεματάκι gymboree και την μπλούζα mini raxevsky τα έχω 2 φορές!

Για την ξεχωριστή αγγελία έχεις δίκιο αλλά δεν έχω και πολύ χρόνο και επειδή έχω πολλά πμ, τα έχωσα όλα εκεί. Είχα δει πρόσφατα ό,τι κάπως μπορείς να αλλάξεις το τίτλο μιας αγγελίας και αυτό είχα σκοπό να κάνω αλλά δεν βρίσκω την επιλογή τώρα!

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Τελικά έφτιαξα σαλάτα φακές με ωράιο ντρέσινγκ και κουνουπίδι αλα πολονεζ(έχω ένα ωραίο βιβλίο για μαγέιρεμα λαχανικών) με βραστό κουνουπίδ, φρυγανιά λίγο τσιγαρισμένη με λάδι και ψιλοκομμένο σφιχτό αυγό, συμπαθητικά βγήκαν. Τώρα πάω για ψωμί να φτιάξω. Ελέ, έχεις αρτοπαρασεκυστή νομίζω ε?

ωραία πράγματα, κι εμείς έχουμε κολλησει με το κρέας λόγω μικρού και τις μέρες που δεν τρώμε φτιαχνω πιο κλασικά πράγματα, λαδερά ή όσπρια, γιατί φοβάμαι ότι πιο προχώ συνταγές θα τις φάω μόνη μου,

τη σαλάτα με τις φακές την κάνεις με ντοματούλα, κρεμμυδάκι φρέσκο και μαϊντανό?

επίσης πολύ μου αρέσει αυτό με το κουνουπίδι, πιο ωραίο από απλό βραστό μου ακούγεται κι έχω ένα στο ψυγείο, είναι εύκολο? ρίχνεις αυτά που λες και τέλος ή κάνεις και κάτι άλλο? η φρυγανιά γίνεται σαν κρουτόν? μπορείς και παξιμαδάκι ας πούμε?

Γεια σου Ελέανα, τη σαλάτα με φακές,έβρασα τις φακές, και τις σουρώνω, έριξα κρεμμυδάκι ξερο σε λεπτές ροδέλες,και έφτιαξα ντρεσινγκ με μπαλσάμικο , λεμόνι, λάδι, πελτέ τομάτας αλάτι, πιπέρι φρέσκο βασιλικό, αυτά νομίζω. Μπορέις να προσθέσεις κάπαρη, μαιντανό και τόνο κονσέρβα, εγώ δεν το έκανα. Φαντάζομαι οτι υπάρχουν πολλές παραλλαγές.

Για το κουνουπίδι, το έβρασα σε αλατισμένο νερό, , το σούρωσα, και μετά η συνταγή λέει καις λίγο βούτυρο, ρίχνεις λίγο φρυγανιά , και μετά το ρίχνεις αυτο το μίγμα πάνω απο κουνουπίδι , όπου έχεις ψιλοκόψει και σφιχτό αυγό.Αυτά, τρέχω με τα παιδιά, τι ζαλάδα και κούραση θεε΄μου

Τελικά η συνήθης ύποπτη... ξέχασε τα γενέθλια της μικρής μου! Κι έβαλα και φώτος στο φέις σήμερα και την είδα που μπήκε φέις κάποια στιγμή... να μην είδε τις φώτο? Μπορεί... Άλλωστε έχει τόσους φίλους που η δική μου δημοσίευση θα βρέθηκε στα Τάρταρα της σελίδας της. Και να σημειώσω ότι είχε ξεχάσει και τη γιορτή της μικρής πριν 2 μήνες. Δεν το ανέφερα καν... Ούτε τώρα θα αναφέρω τπτ αν μιλήσουμε. Πώς τα καταφέρνει να με κάνει τόσο σκατά κάθε φορά??

Τελικά η συνήθης ύποπτη... ξέχασε τα γενέθλια της μικρής μου! Κι έβαλα και φώτος στο φέις σήμερα και την είδα που μπήκε φέις κάποια στιγμή... να μην είδε τις φώτο? Μπορεί... Άλλωστε έχει τόσους φίλους που η δική μου δημοσίευση θα βρέθηκε στα Τάρταρα της σελίδας της. Και να σημειώσω ότι είχε ξεχάσει και τη γιορτή της μικρής πριν 2 μήνες. Δεν το ανέφερα καν... Ούτε τώρα θα αναφέρω τπτ αν μιλήσουμε. Πώς τα καταφέρνει να με κάνει τόσο σκατά κάθε φορά??

καλημερα νεκ ..ρε μη χαλιεσαι..προσπαθησε να κρατησεις μια χεση μονο για το κοριτσακι σου

F4Bkp2.png

nsWnp2.png

Διαφημίσεις

Kαλημέρα και εδώ!

Καλές 9 σηκώθηκα και ο μικρός κοιμάται ακόμα!!!

Νεκ εγώ θα την έπαιρνα ένα τηλ και θα της έλεγα..."θα ήθελα να είσαι λίγο πιο τυπική τουλάχιστον με τα γενέθλια της μικρή...ξέρω πως έχεις πολλές υποχρεώσεις αλλά είσαι η νονά της και πρέπει να έχεις κάποια σχέση μαζί της" θα ξεθύμανα και δεν θα χάλαγα την ζαχαρένια μου...απλά θα ήθελα να σε ρωτήσω μήπως την έχει πειράξει κάτι...κάτι που είπατε ή ακόμα και κάποια συμπεριφορά την έκανε να αλλάξει ή πάντα έτσι ήταν???

yXNfp3.png

l63xp2.png

2k1Up2.png

Καλημέρα κορίτσια. Απεργία ο σταθμός σήμερα και είμαστε πάλι τα τρία μας.

Νεκτ τσέκαρε το παπούτσι που σου έλεγα εδώ http://www.parentscafe.gr/showthread.php?p=1813958#post1813958

Μόλις το ανέβασα, αν σε ενδιαφέρει πες μου!

Τρέχω για φρουτόκρεμες!

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Ευχαριστώ πολύ που με ενημέρωσες Ελευθεράκι! Νομίζω όμως ότι είναι πολύ χρωματιστό για τα γούστα του Άρη που έχει τον πρώτο λόγο στα ρούχα και τα παπούτσια του γιου. Θα του τα δείξω το μεσημέρι που θα σχολάσει αλλά χλωμό το βλέπω. Να φανταστείς εμένα μου άρεσε πολύ ένα αθλητικό με τον μακ κουιν σε μια βιτρίνα (πολύ κουλ και καθόλου παιδιάστικο) και ο μικρός ξετρελάθηκε αλλά ο μπαμπάς μας τείνει σε πιο "μεγαλίστικα" παπούτσια, πολύ χρώμα λέει. Άντε από κει του λέω εγώ! Αν κρίνω από εκεί... μάλλον δε θα το προτιμήσει.

καλημερα νεκ ..ρε μη χαλιεσαι..προσπαθησε να κρατησεις μια χεση μονο για το κοριτσακι σου

Όπως τα λες... γιατί γλώσσα και χέρι που λανθάνουν την αλήθεια λένε που λέει κι ο λαός!!! Μια ΧΕΣΗ πρέπει να κρατήσω θαρρώ, γιατί για σχέση δεν το κόβω σε λίγο καιρό με τη συμπεριφορά της!

Kαλημέρα και εδώ!

Καλές 9 σηκώθηκα και ο μικρός κοιμάται ακόμα!!!

Νεκ εγώ θα την έπαιρνα ένα τηλ και θα της έλεγα..."θα ήθελα να είσαι λίγο πιο τυπική τουλάχιστον με τα γενέθλια της μικρή...ξέρω πως έχεις πολλές υποχρεώσεις αλλά είσαι η νονά της και πρέπει να έχεις κάποια σχέση μαζί της" θα ξεθύμανα και δεν θα χάλαγα την ζαχαρένια μου...απλά θα ήθελα να σε ρωτήσω μήπως την έχει πειράξει κάτι...κάτι που είπατε ή ακόμα και κάποια συμπεριφορά την έκανε να αλλάξει ή πάντα έτσι ήταν???

Νομίζω θα αφήσω αυτό να της το πει η Αριάδνη του χρόνου! Γιατί δεν γίνεται με την Σκορπίνα κόρη να μην λάβει τη μπηχτή της! Δεν ήταν έτσι, όχι. Τουλάχιστον με εμένα ήταν πολύ τυπική! Και πάντα μου έκανε και δώρο χωρίς απαραίτητα να της έχω κάνει και να νιώθει υποχρέωση. Μάλιστα πολλές φορές με έπαιρνε τηλέφωνο με το που έμπαινε η μέρα γιορτής ή γενεθλίων. Θα μου πεις... έφυγε στο εξωτερικό όταν ήμασταν ακόμα 24... Από εκεί κι έπειτα άλλαξε λίγο. Έγινε γυναίκα καριέρας, μάλιστα μου είχε πει ότι της φαινόταν περίεργο που ακολουθούσα την οδό της μαμάς μου, της μαμάς της και γενικά όλων των μαμάδων. Από σεξ αντ δε σίτυ (εντάξει... χωρίς το σεξ :tongue: ) να γίνω νοικοκυρά σε απόγνωση... Χωρίς να έχω αποκλείσει το έξω και τη διασκέδαση από τη ζωή μου διάλεξε η ίδια όταν ερχόταν να βγαίνει με άλλες φίλες της ελεύθερες. Όπως κάνουν όλες όταν εσύ παντρεύεσαι και κάνεις παιδιά. Όπως έγραφε η κατερίνα κάποτε, προτιμάει να πίνει τις ρακές της στις διακοπές της που έρχεται εδώ, από το να κάνει οτιδήποτε περιλαμβάνει και 2 παιδιά... ακόμα και να πίνει ρακές πάλι...

Και στην ατζέντα της δεν χωράμε μάλλον... ούτε στις υπενθυμίσεις στο κινητό της... τι να πω?

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...