Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , little miracle είπε:

κοριτσια μου ειμαι χαλια. εκανα τεστ με τα πρωινα ουρα μου δεν αντεξα. 7η μερα απο την ετ, αλλα πηρα το early που δειχνει 6 μερες πριν την αναμενομενη περιοδο (ανιχνευει απο χοριακη 10 μοναδες). οπως καταλαβαινετε. καταλευκο… καταρνητικο. παει κοριτσια μου η τελευταια μου ευκαιρια. ελεγα δεν θα με παρει απο κατω αυτη τη φορα… αλλα νιωθω χαλια. 

Κορίτσι μου καλησπέρα. Καταλαβαίνω την απογοήτευση αλλά δεν ανιχνεύεται στα ούρα 7η μέρα. Είναι πολύ δύσκολο. Εκτός αν έχεις μεγάλο αριθμό λόγω διδύμων. Στο αίμα ανιχνεύεται αλλα κ πάλι πριν την 9η δεν έχει κ πολύ νόημα. Λίγο υπομονή μέχρι μεθαύριο. Στη χειρότερη πήγαινε τώρα ή το πρωί για αίμα. Ψυχραιμία!

Cafe Αυγουστος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• female

6365

• mikio

5355

• JimDin

4874

• honey

4571

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• female

female 6.365 δημοσιεύσεις

• mikio

mikio 5.355 δημοσιεύσεις

• JimDin

JimDin 4.874 δημοσιεύσεις

• honey

honey 4.571 δημοσιεύσεις

Posted Images

Τελικά έφτιαξα σαλάτα φακές με ωράιο ντρέσινγκ και κουνουπίδι αλα πολονεζ(έχω ένα ωραίο βιβλίο για μαγέιρεμα λαχανικών) με βραστό κουνουπίδ, φρυγανιά λίγο τσιγαρισμένη με λάδι και ψιλοκομμένο σφιχτό αυγό, συμπαθητικά βγήκαν. Τώρα πάω για ψωμί να φτιάξω. Ελέ, έχεις αρτοπαρασεκυστή νομίζω ε?

Διαφημίσεις

Ναι, τακιμιάσαμε και με το παραμυθομωρό, που το γάλα της μανούλας του φαίνεται θαυματουργό και είναι όχι μπεμπίτος, αλλά μπέμπαρος..

Μπράβο! Καλά το κάνει και θεριεύει το παιδί! Να μη λένε αύριο-μεθαύριο την κόρη σου τεκνατζού! :lol: :lol:

Κοριτσια πάω για το ψωμι, Ελε.εγω τελικά βάζω το πρόγραμμα για ζύμη και μου το ζυμώνει μόνο, μετά το φουσκώνω εκτός και το ψήνω στο φούρνο

και πήρες κοτζάμ αρτοπαρασκευαστή βρε για να στο ζυμώνει μόνο? :tongue:

καλή ανάρρωση Αγγελική, με το καλό να γυρίσετε σπιτάκι σας και να χαίρεσαι και τα δυο σου παιδάκια!

Τριανταφυλλάκια για την σύμπι μου.

709938svna7c1szr.gif

Για τη Μαριλίζα και το Λευτέρη δεν έβαλες τπτ? :lol::lol::lol:

Διαφημίσεις

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...