Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , little miracle είπε:

κοριτσια μου ειμαι χαλια. εκανα τεστ με τα πρωινα ουρα μου δεν αντεξα. 7η μερα απο την ετ, αλλα πηρα το early που δειχνει 6 μερες πριν την αναμενομενη περιοδο (ανιχνευει απο χοριακη 10 μοναδες). οπως καταλαβαινετε. καταλευκο… καταρνητικο. παει κοριτσια μου η τελευταια μου ευκαιρια. ελεγα δεν θα με παρει απο κατω αυτη τη φορα… αλλα νιωθω χαλια. 

Κορίτσι μου καλησπέρα. Καταλαβαίνω την απογοήτευση αλλά δεν ανιχνεύεται στα ούρα 7η μέρα. Είναι πολύ δύσκολο. Εκτός αν έχεις μεγάλο αριθμό λόγω διδύμων. Στο αίμα ανιχνεύεται αλλα κ πάλι πριν την 9η δεν έχει κ πολύ νόημα. Λίγο υπομονή μέχρι μεθαύριο. Στη χειρότερη πήγαινε τώρα ή το πρωί για αίμα. Ψυχραιμία!

Cafe Αυγουστος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• female

6365

• mikio

5355

• JimDin

4874

• honey

4571

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• female

female 6.365 δημοσιεύσεις

• mikio

mikio 5.355 δημοσιεύσεις

• JimDin

JimDin 4.874 δημοσιεύσεις

• honey

honey 4.571 δημοσιεύσεις

Posted Images

1042076ej8520w9n6.gif

Αγγελική μου να σας ζήσει ο μπεμπακος!!!

Πάντα υγεία και ευτυχία να έχει!!!

Welcome to the club of διπλομανούλες!!!;)

και καλή και σύντομη ανάρρωση να εχεις!

Τα πιο γλυκά κομμάτια της ζωής μου είστε εσείς....

M1XEp3.png

D0MBp3.png

(για να παίξω και εγώ λίγο με τα χρωματα χιχιχιχι)

Αγγελικούλα, Λευτέρη και Μαριλίζα να σας ζήσει ο αγόραρος, οι καλύτερες ευχές στην καινούρια ζωή που ήρθε σήμερα στον κόσμο, καλή και γρήγορη ανάρρωση φιλενάδα..

Ελέ, εντάξει το σώσαμε το ζήτημα, έχει ωροσκόπο Αιγόκερω το παιδί, ότι πρέπει για την Αιγοκερίνα σου, μα είδες βρε παιδί μου, πως τα φέρνει και τα ταιριάζει η φύση?;)

Αυτό το ρεύμα όταν δεν πρέπει κόβεται!Γκρρρ!!!

Συμπεθερούλα να σας ζήσει ο Κωνσταντής!!!!

Τυχερός να είναι στην ζωή του, μεγάλος και τρανός να γίνει και εσύ διακριτικά να καμαρώνεις τον λεβέντη σου! Μαριλιζάκι καλώς όρισε η παρέα σου, πολλά αγαπημένα παιχνίδια να κάνετε μαζί.

Σύμπι για να μην μπερδευτείς, τούτο κατουράει όρθιο:)

1174853dr83b5attp.gif

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Διαφημίσεις

(για να παίξω και εγώ λίγο με τα χρωματα χιχιχιχι)

Αγγελικούλα, Λευτέρη και Μαριλίζα να σας ζήσει ο αγόραρος, οι καλύτερες ευχές στην καινούρια ζωή που ήρθε σήμερα στον κόσμο, καλή και γρήγορη ανάρρωση φιλενάδα..

Ελέ, εντάξει το σώσαμε το ζήτημα, έχει ωροσκόπο Αιγόκερω το παιδί, ότι πρέπει για την Αιγοκερίνα σου, μα είδες βρε παιδί μου, πως τα φέρνει και τα ταιριάζει η φύση?;)

Από σένα θέλω λεπτομέριες, τι πεθερά είναι η Αγγελικούλα ε:P

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Η οποία Αιγοκερίνα τι τελευταίες 3 μέρες το χει ρίξει σε αποκλειστικό θηλασμό. Αρνείται πεισματικά να ανοίξει το στοματάκι της στο κουτάλι:rolleyes:

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Διαφημίσεις

Η οποία Αιγοκερίνα τι τελευταίες 3 μέρες το χει ρίξει σε αποκλειστικό θηλασμό. Αρνείται πεισματικά να ανοίξει το στοματάκι της στο κουτάλι:rolleyes:

Οτι θέλει το κορίτσι, πάντως εγώ εχθές σκεφτόμυον, μιας και πιθανολογείται οτι η μικρούλα μου θα είναι και το τελευτάιο μωρό μας;), να πάω το θηλασμό πραγματικά όσο τραβήξει..

Οτι θέλει το κορίτσι, πάντως εγώ εχθές σκεφτόμυον, μιας και πιθανολογείται οτι η μικρούλα μου θα είναι και το τελευτάιο μωρό μας;), να πάω το θηλασμό πραγματικά όσο τραβήξει..

Γιατί όχι Βελ μου? Εγώ δεσμεύομαι για τα 2 χρόνια (για να μην την ρίξω σε σχέση με τον Μάνο), εννοείται καλά να είμαστε και να το επιτρέψουν οι συνθήκες. Από εκεί και πέρα αν δεν αποφασίσουμε για νέο μέλος, όπως το αποφασίσει η Εβελίνα.

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Aν κάτι μου έχει λείψει κι εμένα περισσότερο από όλα όσα συνοδεύουν ένα μωρό, είναι ο θηλασμός! Το παράδοξο με τη δικιά μου βέβαια ήταν ότι μόνη της το επέλεξε να το κόψει. Αν ήταν στο χέρι μου θα ήθελα να συνεχίζω ακόμη!!!! Μου λείπει!!! Καλά θα το κάνεις βελουδάκι μου να το τραβήξεις όσο πάει αν πραγματικά η μικρούλα είναι η τελευταία σας που λες! Μην παίρνεις κι όρκο, είναι νωρίς και ίσως γιαυτό το ξεκόβεις, επειδή είναι μικρούλα, πάνω στα ζόρια, κάτσε να μεγαλώσει λίγο και το ξανασκέφτεσαι! ;)

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...