Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, MK2012 είπε:

Τι προβιοτικά παίρνει αν επιτρέπεται ; Εμάς πάντως σε 4 γιατρούς που πήγαμε πρόσφατα, κανείς δε μας είπε πως επηρεάζει στη διαδικασία. Το θέμα είναι πως πρέπει να φύγει το μικρόβιο και για τον ίδιο γιατί μακροπρόθεσμα κάνει θέμα στον προστάτη.

Θα σας τα πει ο ανδρολόγος λογικά.  Και εμένα ο άντρας μου με μικρόβιο, πέρα από τις αντιβιώσεις, έπαιρνε. 
      Εγώ δεν πιστεύω ότι ένα σπερμα με μικρόβιο είναι το ίδιο με ένα σπερμα χωρίς μικρόβιο. Εμάς μόνο αυτό βρέθηκε να ενοχοποιεί το κακό σπερμα. 

Cafe Αυγουστος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• female

6365

• mikio

5355

• JimDin

4874

• honey

4571

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• female

female 6.365 δημοσιεύσεις

• mikio

mikio 5.355 δημοσιεύσεις

• JimDin

JimDin 4.874 δημοσιεύσεις

• honey

honey 4.571 δημοσιεύσεις

Posted Images

σήμερα λέω δε θα κάνω δουλειές, θα ασχοληθώ με τη δουλειά μου, αλλά ποια δουλειά, οεο? δεν ξέρω απο που να αρχίσω, να κοιτάω αγγελίες, να στέλνω διαφημιστικά, να ψάξω αλλού, αυτή η ρημάδα η κρίση μας έχει βάλει δε τέτοια ανασφάλεια, εγώ ένα πράγμα ήξερα να κάνω τα τελευταία 15 χρόνια της ζωής μου και τώρα όλα μου λένε άλλαξε επαγγελματικό προσανατολισμό, και λέω, οκ να αλλάξω, από το πουθενά? και τι να κάνω, που να επενδύσω και πώς? από τη μία λέω ας κάνω πράγματα να βελτιωθώ στο επάγγελμα μου, αλλά για να μάθω κι άλλα σχεδιαστικά ή να κάνω σεμινάρια θέλει λεφτά, δεν μπορώ να τα στερήσω από την οικογένειά μου, άρα πρεπει πρώτα να βρω λεφτά, άρα δουλειά, άρα φαύλος κύκλος, και σκέφτομαι και για δεύτερο παιδάκι και λεω που πας ρε καραμήτρο οπότε μετά το ρίχνω στο βάψιμο!

να ας πούμε άντε όλο αυτό να το γράψεις στο face, άσε που είναι και μεγάλη ξελογιάστρα, εδώ να κάνουμε την περίληψη της ημέρας και μετά θα μας διορθωνουν οι αρμόδιες, έκθεση ιδεών

μούλτι κουοτ δεν ξέρεις να κάνεις βελουδάκι αν έχεις πολλά να σχολιάσεις??

πας δίπλα σε καθε μνμ που θες να σχολιάσεις και πατάς δίπλα από το κουοτ το κουτάκι με αυτό το σημαδάκι (πώς το λένε ρε φιλόλογε?) και μετά πας στο "απάντηση"(κι όχι στο "γρήγορη απάντηση") για να γράψεις. Το απάντηση είναι λίγο πιο πάνω από εκεί που γράφεις την γρήγορη απάντηση, στα αριστερά.

π.χ. θες να σχολιάσεις τα μνμτα της ελέ, της αγγελικής και της άννας ας πούμε? πατάς το κουμπί με το σημαδάκι στο μνμ της έλε, της αγγελικής και της άννας, μετά πατάς απάντηση και έχεις ένα μούλτι κουοτ όπου βλέπεις όλα τα μνμτα που σε ενδιαφέρουν. γράφεις τα σχόλια σου και στέλνεις!

ετσι το κανετε ρε ??δεν ειχα ιδεα

F4Bkp2.png

nsWnp2.png

σήμερα λέω δε θα κάνω δουλειές, θα ασχοληθώ με τη δουλειά μου, αλλά ποια δουλειά, οεο? δεν ξέρω απο που να αρχίσω, να κοιτάω αγγελίες, να στέλνω διαφημιστικά, να ψάξω αλλού, αυτή η ρημάδα η κρίση μας έχει βάλει δε τέτοια ανασφάλεια, εγώ ένα πράγμα ήξερα να κάνω τα τελευταία 15 χρόνια της ζωής μου και τώρα όλα μου λένε άλλαξε επαγγελματικό προσανατολισμό, και λέω, οκ να αλλάξω, από το πουθενά? και τι να κάνω, που να επενδύσω και πώς? από τη μία λέω ας κάνω πράγματα να βελτιωθώ στο επάγγελμα μου, αλλά για να μάθω κι άλλα σχεδιαστικά ή να κάνω σεμινάρια θέλει λεφτά, δεν μπορώ να τα στερήσω από την οικογένειά μου, άρα πρεπει πρώτα να βρω λεφτά, άρα δουλειά, άρα φαύλος κύκλος, και σκέφτομαι και για δεύτερο παιδάκι και λεω που πας ρε καραμήτρο οπότε μετά το ρίχνω στο βάψιμο!

να ας πούμε άντε όλο αυτό να το γράψεις στο face, άσε που είναι και μεγάλη ξελογιάστρα, εδώ να κάνουμε την περίληψη της ημέρας και μετά θα μας διορθωνουν οι αρμόδιες, έκθεση ιδεών

δεν έχω ιδέα από τα της δουλειάς σου ελεάνα μου αλλά σε καταλαβαίνω που σε στεναχωρεί όλα αυτό. ξεκίνα από κάτι, ότι κι αν είναι αυτό όπως λες, αγγελίες? αγγελίες. αν δεν σου κάτσει αυτό πιάσε κάτι άλλο. δεν ξέρεις τι μπορεί να γίνει... δύσκολες οι εποχές αλλά δε γίνεται και να μην προχωράει τπτ στον τομέα σου. ή γίνεται?

Διαφημίσεις

δεν έχω ιδέα από τα της δουλειάς σου ελεάνα μου αλλά σε καταλαβαίνω που σε στεναχωρεί όλα αυτό. ξεκίνα από κάτι, ότι κι αν είναι αυτό όπως λες, αγγελίες? αγγελίες. αν δεν σου κάτσει αυτό πιάσε κάτι άλλο. δεν ξέρεις τι μπορεί να γίνει... δύσκολες οι εποχές αλλά δε γίνεται και να μην προχωράει τπτ στον τομέα σου. ή γίνεται?

γίνεται, γίνεται!!!

Διαφημίσεις

με μεγάααααλη συγκίνηση ανακοινώνω ότι ο κλώνος της αγγελικής μας είναι στην αγκαλιά της!!!!

2800 και 51 εκατοστά ψιλόλιγνο το μωρό μας!

μοιάζει της μαμάς η οποία είναι λίγο ταλαιπωρημένη αλλά θα τη παλέψει όπως όλες το χουμε σίγουρο...

και θα ναι ένα υπέροχο αγόρι σκορπιουδάκι ερωτύλος αλλά τόσο ώριμος και μυαλωμένος απ τον ωροσκόπο αιγόκερο που θ ασπάζεται πάντα τις επιλογές της μαμάς του (ειδικά στα κοριτσάκια χιχιχι!)

Αγγελική και Λευτέρη να σας ζήσει!!!!!

1441915csw094iaau.gif

Nα σου ζήσει Αγγελικούλα μου ο γιόκας σου!!! Να είναι γερός, κούκλος, τυχερός, ευτυχισμένος και πολυαγαπημένος! Κάθε χαρά στο διάβα του εύχομαι!!!!

Και σε εσένα καλή και γρήγορη ανάρρωση! Με το καλό να πας στο σπίτι, να αγκαλιάζεις και τα δυο παιδάκια σου σε λίγες μέρες!

ανατριχιασααααααααααααααααα! αντε να μας ζησει το σκορπιδακι το μυστηριο! να ειναι γερο και καλοτυχο στη ζωή του και να δινει μονο χαρές και υπερηφανεια στην οικογενεια του! με το καλο η Αγγελικουλα μας να επιστρεψει σπιτι! καλη αναρρωση να εχει και πολύ κουραγιο!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...