Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 6 λεπτά , MK2012 είπε:

Τι προβιοτικά παίρνει αν επιτρέπεται ; Εμάς πάντως σε 4 γιατρούς που πήγαμε πρόσφατα, κανείς δε μας είπε πως επηρεάζει στη διαδικασία. Το θέμα είναι πως πρέπει να φύγει το μικρόβιο και για τον ίδιο γιατί μακροπρόθεσμα κάνει θέμα στον προστάτη.

Έπαιρνε τα bifolac,μας τα είχε δώσει ο φαρμακοποιός για καλά.

Κ σε εμάς ο ανδρολογος είχε πει δεν επηρεάζει τη διαδικασία αλλά οι κλινικές έχουν μείνει στα παλιά δεδομένα κ ζητάνε καθαρές εξετάσεις, ίσως βέβαια και οι κλινικές να βρίσκουν περισσότερο κατάλληλο σπέρμα άρα κ περισσότερες πιθανότητες γονιμοποιησης. 

• Μου αρέσει 1

Cafe Αυγουστος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

http://www.tovima.gr/science/medicine-biology/article/?aid=471407

έλε δες κι εσύ το σχόλιο στο φέις!

Δηλαδή κλείνει και αυτή η πόρτα? Πάει και αυτή η ελπίδα μου για ενίσχυση ανοσοποιητικού. Και δεν πίνει ο άτιμος το μητρικό πια!Λες και τον μεγάλωσε η αγελάδα!

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• female

6365

• mikio

5355

• JimDin

4874

• honey

4571

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• female

female 6.365 δημοσιεύσεις

• mikio

mikio 5.355 δημοσιεύσεις

• JimDin

JimDin 4.874 δημοσιεύσεις

• honey

honey 4.571 δημοσιεύσεις

Posted Images

ιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι!!!!!!!!!!!! άσε και το άλλο!!!!! δλδ τώρα το μέιλ μου θα γεμίσει με ειδοποιήσεις για το φέις???????????????? βελ μας κατέστρεψες!!!!!!!!!!!!

Διαφημίσεις

ιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι!!!!!!!!!!!! άσε και το άλλο!!!!! δλδ τώρα το μέιλ μου θα γεμίσει με ειδοποιήσεις για το φέις???????????????? βελ μας κατέστρεψες!!!!!!!!!!!!

΄

ΑΜΑΝ!!!!!!!!!!!!!!!καλέ ήδη κάθε μέρα έχω καμιά 100 που δεν προλαβαίνω να σβήσω, με εμάς εδώ θα γκόσει!

Λοιπόν, θα με φάει ο άνδρας μου, τον έχω ζαλίσει όλη την ώρα εδώ..

Τι ήθελα να πω, κορίτσια, οτι θέλετε, οτι θέλουμε όλες, δεν εγκαταλέιπουμε το καφέ φυσικά,συμπληρωματικά είναι αυτά τα δυο, όπως βολευόμαστε, σε κάθε περίπτωση.. έτσι όπως το φαντάστηκα είναι οτι αν θέλουμε κάτι γρήγορο να γράψουμε , να ρωτήσουμε, τότε λειτουργεί πολύ καλά το face, το δείχνει και η εμπειρία απο άλλες ομάδες που λειτουργούν έτσι. Δηλαδή ,εγω για παράδειγμα, πάντα διαβαζω το parents cafe,κάθε μέρα είναι το πρώτο που κάνω, και κατά τη διάρκεια της ημέρας, αλλά δεν γράφω τόσο συχνά, γιατί θα πρέπει να συγκεντρώσω όλα τα σχόλια μου, να μην ξεχάσω κάτι(δυσκολάκι για εμένα) και τα λοιπά. Οπότε καταλήγω να μην γράφω πολύ και αυτο δεν είναι αντιπροσωπευτικό του πόσo παρακολουθώ το καφέ μας.

Απο την άλλη πιστεύω οτι ο χρόνος θα δείξει, στο κατω κάτω της γραφής, και το καφέ εδω και το φεις γκρουπ είναι εμείς, εμείς το τσουλάμε, με τους ρυθμούς μας, και θα καταλήξουμε στους τροπους και στην "ποσότητα" επικοινωνίας που βολευόμαστε για την κάθε περιπτωση πιστεύω.

δεν έχω θέμα εγώ, έτσι κι αλλιώς είμαι και σε άλλα γκρουπ στο φέις, οπότε κανένα πρόβλημα. απλά η εμπειρία μου λέει ότι και τα 2 δε συμβαδίζουν, είθισται το ένα εκ των δύο να μένει στα αζήτητα.

μούλτι κουοτ δεν ξέρεις να κάνεις βελουδάκι αν έχεις πολλά να σχολιάσεις??

πας δίπλα σε καθε μνμ που θες να σχολιάσεις και πατάς δίπλα από το κουοτ το κουτάκι με αυτό το σημαδάκι (πώς το λένε ρε φιλόλογε?) και μετά πας στο "απάντηση"(κι όχι στο "γρήγορη απάντηση") για να γράψεις. Το απάντηση είναι λίγο πιο πάνω από εκεί που γράφεις την γρήγορη απάντηση, στα αριστερά.

π.χ. θες να σχολιάσεις τα μνμτα της ελέ, της αγγελικής και της άννας ας πούμε? πατάς το κουμπί με το σημαδάκι στο μνμ της έλε, της αγγελικής και της άννας, μετά πατάς απάντηση και έχεις ένα μούλτι κουοτ όπου βλέπεις όλα τα μνμτα που σε ενδιαφέρουν. γράφεις τα σχόλια σου και στέλνεις!

Διαφημίσεις

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...