Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, MK2012 είπε:

Τι προβιοτικά παίρνει αν επιτρέπεται ; Εμάς πάντως σε 4 γιατρούς που πήγαμε πρόσφατα, κανείς δε μας είπε πως επηρεάζει στη διαδικασία. Το θέμα είναι πως πρέπει να φύγει το μικρόβιο και για τον ίδιο γιατί μακροπρόθεσμα κάνει θέμα στον προστάτη.

Θα σας τα πει ο ανδρολόγος λογικά.  Και εμένα ο άντρας μου με μικρόβιο, πέρα από τις αντιβιώσεις, έπαιρνε. 
      Εγώ δεν πιστεύω ότι ένα σπερμα με μικρόβιο είναι το ίδιο με ένα σπερμα χωρίς μικρόβιο. Εμάς μόνο αυτό βρέθηκε να ενοχοποιεί το κακό σπερμα. 

Cafe Αυγουστος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

νεκ να χαιρεσαι το κοριτσι σου!

αγγελικη με το καλο ν αγκαλιασεις το μπεμπη σου κ μ ενα πονο!!περιμενουμε νεα σου!

καλημερα σε ολες!

Καλημέρα Σοφάκι!!!

Ο μπεμπάκος καλά??Η κουκλίτσα σου πάει παιδικό?

yXNfp3.png

l63xp2.png

2k1Up2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• female

6365

• mikio

5355

• JimDin

4874

• honey

4571

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• female

female 6.365 δημοσιεύσεις

• mikio

mikio 5.355 δημοσιεύσεις

• JimDin

JimDin 4.874 δημοσιεύσεις

• honey

honey 4.571 δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλημέρα Σοφάκι!!!

Ο μπεμπάκος καλά??Η κουκλίτσα σου πάει παιδικό?

καλημερα ντινακι!μια χαρα ο μανος μας!μεγαλωνει!ναι την ελλη τη παω παιδικο φετος ειναι η τριτη μας χρονια.εσυ τον ξεκινησες τον λεωνιδακο?

uVBDp3.png MkMgp2.png

kJdJp2.png

Δεν είναι ευτυχία να κάνεις πάντα αυτό που θέλεις,

αλλά πάντα να θέλεις εκείνο που κάνεις.

-Τολστόι-

καλημερα ντινακι!μια χαρα ο μανος μας!μεγαλωνει!ναι την ελλη τη παω παιδικο φετος ειναι η τριτη μας χρονια.εσυ τον ξεκινησες τον λεωνιδακο?

Ξεκινήσαμε απο τις 3-9 αλλά ρε Σοφάκι μέσα σε 2 μήνες έχουμε περάσει μπουκώματα,γαστρεντερίτιδα ευτυχώς μόνο με εμετούς και για μία μέρα και το τελευταίο ίωση με πυρετό 2 μέρες, βήχα και καταρροή...και ακόμα δεν έχει έρθει ο Χειμώνας...

yXNfp3.png

l63xp2.png

2k1Up2.png

Διαφημίσεις

ναι κανονικα προσ το παρον δε μου εχει αρρωστησει.ειναι φυσιολογικο για το λεωνιδακο πρωτη φορα παιδικο να σου αρρωσταινει ...δε περασε κατο φοβερο παντως καταλαβαινω πως νιωθεις.ολα θα πανε καλα τη δευτερη χρονια θα ναι πολυ καλυτερα.

uVBDp3.png MkMgp2.png

kJdJp2.png

Δεν είναι ευτυχία να κάνεις πάντα αυτό που θέλεις,

αλλά πάντα να θέλεις εκείνο που κάνεις.

-Τολστόι-

Καλημέρα!!!Με το καλό να μας έρθει το νέο μέλος.

Σύμπι βάστα γερά, πλησιάζει η ώρα της ευτυχίας.

Αχ πόσο συγκινούμαι τέτοιες ώρες...Μακάρι να μπορούσα να είμαι εκεί απέξω από το μαιευτήριο να κλέψω λίγο από την ευτυχία σας!

KYvKp2.png

5NmIp3.png

καλημερα σας !!!

τα νεα του σομπολου???

εμεις και οι 2 κορες με πυρετο αλλα οχι πολυ υψηλο 38 και 2,3...τωρα ειναι με δεκατα απο τις 2 που πηραν αντιπυρετικο ...θα δειξει ..πανω που συνηλθε το μικρο ,,την ξαναεπιασε και ενας παλιοβηχας

F4Bkp2.png

nsWnp2.png

Καλημερούδια..η Αγγελική θα έμπαινε εφτάμισι σήμερα το πρωι, νωρις νωρίς, ίσως και να έχει γεννήσει ήση, ίσως πάλι όχι, ποιος ξέρει, θα δούμε..εχθές που την πήρα κατά το βραδάκι, μου λέγε οτι νιώθει σαν πρόβατο που το πάνε στην σφαγή, αλλά γενικότερα σχετικά καλή ψυχολογία μου φάνηκε. Αντε να σκάσει το όμορφο νέο σήμερα να μας ανοίξει η καρδιά !!

Διαφημίσεις

Περαστικά , περαστικά στα παιδάκια όλα..εμείς λίγο βραχνή φωνή η μικρή, αλλά κι εγώ σήμερα το πρωι, όπως παρατηρώ, μοτ γελάει σαν κοκόρι, και συνεχίζει και γελάει, ακόμα και όταν η φωνή της πάει να ψιλοκλείσει..θέλω να τη φάω

Kαλημέρα! Καλή είμαι εγώ ε? Τέτοια ώρα ξυπνάω και μιας και ξανακοίμισα το γιώργο τα αξημέρωτα που μουρθε στο κρεβάτι "μαμά ξύπνα, είναι μέρα" και τη μικρή την ακούω να στριφογυρίζει έτοιμη να σηκωθεί είπα να μπω να σας καλημερίσω με την ησυχία μου!

Με το καλό να μας έρθει το μωρουδέλι! Όπου να΄ναι θα το λάβουμε το μνμ λογικά!!!! Και μετά θα σας πω εγώ έρωτες η Αγγελική! Θα μπαίνει μεταλλαγμένη στο καφέ! Θα στάζει μέλι! Τα υπόλοιπα που σκέφτομαι και γελάω μόνη μου δεν τα γράφω γιατί θα την κάνω Τούρκο! :lol:

Σκορπίνα έφτασε το άλλο σου μισό!!!!!!! ;)

Περαστικά κι από εμάς στα παιδάκια τα αρρωστούλικα! Ντίνα βάστα γερά, το σοφάκι θαρρώ στα λέει καλά, η πρώτη χρονιά σε σχολείο είναι η δύσκολη. Εμείς θα τα περάσουμε του χρόνου. Σκέψου ότι και τα δικά μου πέρασαν την ίωση της μίας μέρας πυρετό και μύξες και ο γιώργος το γύρισε και σε βήχα, που κάθονται στο σπίτι! ;)

Περαστικά , περαστικά στα παιδάκια όλα..εμείς λίγο βραχνή φωνή η μικρή, αλλά κι εγώ σήμερα το πρωι, όπως παρατηρώ, μοτ γελάει σαν κοκόρι, και συνεχίζει και γελάει, ακόμα και όταν η φωνή της πάει να ψιλοκλείσει..θέλω να τη φάω

Φάε μια δαγκωνίτσα και για εμένα!!!!!!!!!!!!!!!

Καλέ μην με τρομάζεις Νεκτ (και καλημέρα σου, σαν δεν ντρέπεσα να ξυπνάς τώρα:)) και της έχω τάξει το κορίτσι μου. Λες να κάνει κακιά πεθερά? Μαύρο φίδι που σε φαγε Χιώτισσα!!!Το κορίτσι και τα μάτια σου!Αχαχαχα!

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...