Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

Cafe Αυγουστος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

πολλές καλημέρες! άντε επιτέλους σας βρίσκω όλες, είχα αρχίσει να ανησυχώ! χτες έγραφα ένα διαγώνισμα επαναλειπτικό ιστορίας και κοιμήθηκα στις 2 και στις 4 με σήκωσε το μικρό τσουνάμι! άλλο παιδί, άλλο!!!!

όλα τα μωρά μπουκωμένα είναι? τι είναι αυτό τώρα! κλοκλο περαστικές να ναι οι ανησυχίες της μικρής!

τι έγινε δεν έμαθα γέννησε η φιλενάδα ντίνα? όλα καλά?

πάω ν απλώσω τώρα που κοιμάται, είναι και το μητσάκι στο μπαλκόνι με το ποδήλατο και δε θέλω να τον αφήνω μόνο...ξανάρχομαι...

η Αγγελική βρέθηκε βρε παιδιά? να χτυπήσω τηλέφωνα?

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• female

6365

• mikio

5355

• JimDin

4874

• honey

4571

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• female

female 6.365 δημοσιεύσεις

• mikio

mikio 5.355 δημοσιεύσεις

• JimDin

JimDin 4.874 δημοσιεύσεις

• honey

honey 4.571 δημοσιεύσεις

Posted Images

Oups nai exeis dikio :).

ego ayto pou tha ekana me ayto to programma tha ebaza ena geyma pio noris diladi 7 kai tha edina to teleftaio stis 9... isos etsi na ginei eykola einai allagi.

Perimenoume na mas peis tin empiria sou apo to proto geyma kremas:)

έχω πάρει κουτάλια, πιάτα, σαλιάρες...

στο καρεκλάκι τη βάζουμε να κάθεται από τώρα επάνω,

θα πάρουμε και ένα κουτί ρυζάλευρο και έτοιμοι!!!!

pvGHp2.png9TDjp2.png

μπααααα, έτσι θα με βρει ο νέος χρόνος και θα μαι συνεχώς πονοκεφαλιασμένη!!!

παιδιά σαν αύριο έκανα το τεστ για το μανού!!! σα τωρα το θυμάμαι, παραμονή πρωτοχρονιάς στη θεσ.νικη μετά από μεσημεριανή τσάρκα στα μπαρ, που είναι όλα ανοιχτά εκείνη τη μέρα και ψήνουν λιχουδιές! η ελισάβετ που έιναι από πάνω θα ξέρει! είχαμε και το μητσάκι καθισμένο στο μπαρ μ ένα σουβλάκι στο χέρι!

το πρώτο γέυμα έχει πλάκα γιατί δε ξέρουν το κουτάλι και το σπρώχνουν με τη γλώσσα! συνιστώ φαρδιά κουτάλια κι όχι αυτά με τη μικρή και βαθουλωτή υποδοχή κι από εύπλαστο υλικό πχ σιλικόνη κι όχι πλαστικό για αρχή. η chicco έχει, τότε που θυμάμαι δηλαδή, τώρα θα χουν βγει κι άλλα...

Διαφημίσεις

honey περαστικουλια σας, τουλαχιστον ξερετε οτι ειναι προσωρινο.

Καλα, εσας δεν σας ξυπναει ΚΑΘΕ βραδυ για ορο???????????? Εμας ξυπναει απο τις 01.00 ως τις 06.00 που ξυπναει για πρωινο πια, γυρω στις 2-8 φορες λογω βουλωμενης μυτης, ΚΑΘΕ βραδυ...

Ακομα ειναι αρρωστουλα κι εμενα στο μεταξυ. Δεν εχει καθολου ορεξη για παιχνιδι κλπ, κοιμαται σχεδον συνεχεια και ενω εκανε διαρροια 3 μερες, τωρα εχει να μου λερωσει πανα απο εχθες το βραδυ. Η παιδιατρος λεει ακομα να τρωω μονο λαπα και πατατα, μαλλον....πατατα μου ακουγεται η συμβουλη.

εγώ πήρα αυτά και κάποια από chicco και mothercare

Ωραια φαινονται, και εψαχνα. Εχω ηδη αποφασισει για καρεκλακι, θα παρω ξυλινο.

Εσας παιδια ζηλευει φαγητο? Εμενα με κοιταει επιμονα οποτε τρωω.

Παλι γμτ αντι να μου λερωσει την πανα κανονικα, μου αφησε κατι κηλιδες...3η φορα σημερα...τι ναι τουτο παλι. Οποια μπορει, ας μου στειλει πμ το τηλ του γιατρου της, γιατι την αλλαζω πια 100%, δεν με βοηθησε καθολου παλι. Παιρνω εκεινον που μου προτεινε η maria_s προ πολλου αλλα δεν απανταει.

Διαφημίσεις

Γεια σας κορίτσια!!

Με το καλό σε όσα μωράκια θα ξεκινήσουν κρέμες, της Τζίνας και της Αντριάννας είναι τα πρώτα ε? κι εγώ θέλω να δω αντίδραση του δικού μου, θα του αρέσει πιστεύω, μας κοιτάει καλά καλά όταν τρώμε, γλύφεται κιόλας καμιά φορά!!

Για το κρύωμα εγώ έβαζα στο δικό μου λίγο ζεστό λαδάκι με χαμομήλι σε βαμβάκι μέσα στο ζιπουνάκι, πίσω στην πλατούλα και μπροστά στο στήθος και το άφηνα, τον κρατούσα να κοιτάει προς τα κάτω και του χτυπούσα και μαλακά την πλατούλα, έτσι ξεκολάνε τα φλέματα μου είπαν και φεύγουν πιο εύκολα, το έκανα λίγες μέρες και είδα πως καλυτέρεψε.

Περαστικά γρήγορα κορίτσια!

Πήγα το πρωί για κάτι δουλειές στα γρήγορα, πριν ήρθαν και κάτι θείοι του Άρη για καφέ, ήθελαν να δουν και το μπέμπη, πολύ κόσμο έχω τελευταία μου φαίνεται, είναι και γιορτές και έχουν κατέβει πολλοί συγγενείς για διακοπές!!

RJbwp3.png

bAW5p3.png

Λίζα εμένα αυτές τις κηλίδες τις είχε πάντα μέχρι να γίνει 2 μηνών, μαζί με τα τσίσα είχε κι από λίγο, κλανίτσες τις έλεγα!

Τώρα που μου κάνει κακά κάθε δύο ή τρεις μέρες όμως δεν ξέρω τι παίζει, την προηγούμενη φορά πήρα τηλέφωνο τη γιατρό και μου είπε αν δεν κάνει για τρεις μέρες τη τέταρτη να του βάλουμε υπόθετο γλυκερίνης, τα έκανε μόνος του όμως ευτυχώς!

έχει τύχει σε καμιά άλλη? για τρεις βδομάδες είναι έτσι!

Επεξεργάστηκαν by Sisi24

RJbwp3.png

bAW5p3.png

Εγω Sisι δεν εχω καταλαβει ακομα αν εχει ευκοιλια ή δυσκοιλιοτητα. Νομιζαμε το δευτερο, γιατι ειχε κενωσεις μικρες μεν αλλα σαν νερο, αλλα τωρα εχει να λερωσει πανα απο εχθες και την βλεπω που σφιγγεται αλλα βλεπω μονο κηλιδες στην πανα της. Σαν δυσκοιλιοτητα μου φαινεται.

3 μερες πολλες δεν ειναι για την ηλικια τους? Εμενα μεχρι προσφατα λερωνε 7-8 πανες, τις ειχε μειωσει μεν αλλα σε 3-4/ημερα.

Επεξεργάστηκαν by Λιζα Ν.

Α! Εμενα ειχε φαει και λιγο απο το σαπουνι που την κανω μπανιο, εδω και 5 μερες μας εχει μαθει να τσαλαβουταει και δεν την προλαβαινεις, γλυφει τα χερια της. Ελπιζω να μην ειναι αυτο.

Αυτόν τον καιρό κι μένα τα κάνει μαλακά σαν κρέμα αλλά δεν είναι ευκήλια μου είπε η γιατρός, πρέπει να είναι πιο νερουλά για να είναι ευκήλια.

Και δε σφίγγεται για να τα κάνει, δεν ξέρω γιατί γίνεται αυτό.

Καλά αν είναι για μία μέρα θα έτυχε πιστεύω στη δικιά σου, λογικά θα κάνει σήμερα!

RJbwp3.png

bAW5p3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...