Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 6 λεπτά , MK2012 είπε:

Τι προβιοτικά παίρνει αν επιτρέπεται ; Εμάς πάντως σε 4 γιατρούς που πήγαμε πρόσφατα, κανείς δε μας είπε πως επηρεάζει στη διαδικασία. Το θέμα είναι πως πρέπει να φύγει το μικρόβιο και για τον ίδιο γιατί μακροπρόθεσμα κάνει θέμα στον προστάτη.

Έπαιρνε τα bifolac,μας τα είχε δώσει ο φαρμακοποιός για καλά.

Κ σε εμάς ο ανδρολογος είχε πει δεν επηρεάζει τη διαδικασία αλλά οι κλινικές έχουν μείνει στα παλιά δεδομένα κ ζητάνε καθαρές εξετάσεις, ίσως βέβαια και οι κλινικές να βρίσκουν περισσότερο κατάλληλο σπέρμα άρα κ περισσότερες πιθανότητες γονιμοποιησης. 

• Μου αρέσει 1

Cafe Αυγουστος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Τα μικράκια μεγάλωσαν πάρα πολύ!!

Κουκλάκια είναι να τα χαίρεσαι και τα δυο φιλενάδα!

Το μαλλί του Γιώργου είναι τρέλλα, η Αριάδνη ολόκληρη κοπέλα καλέ έγινε, μοιάζουν και πάρα πολύ!

RJbwp3.png

bAW5p3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• female

6365

• mikio

5355

• JimDin

4874

• honey

4571

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• female

female 6.365 δημοσιεύσεις

• mikio

mikio 5.355 δημοσιεύσεις

• JimDin

JimDin 4.874 δημοσιεύσεις

• honey

honey 4.571 δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλησπέρα!!!!

Αγγελική η σκέψη μας μαζί σου! Όλα καλά θα πάνε, ο γιόκας σου αύριο τέτοια ώρα θα είναι στην αγκαλιά σου! Σε λίγες ώρες θα ξανασυναντήσεις την ευτυχία!!!

Τελικά όσες φορές και αν τις ζήσεις αυτές τις στιγμές, παραμένουν μοναδικές και σπουδαίες!!!

Βάστα γερά και όλα καλάθα πάνε. Μεγάλος έρωτας έρχεται....

Αναμένουμε το συντομότερο νέα. Να του δώσεις δυο φιλάκια. Ένα από την Κρητικιά πεθερούλα του και ένα πιο θερμό από την γυναίκα της ζωής του:)

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Αριάδνη μου γλυκιά πολύχρονη να είσαι. Ευτυχισμένες και χαρούμενες στιγμές να είναι η ζωή σου και να κάνεις υπερήφανους τους γονείς σου και τον εαυτό σου!

Νεκτ, Άρη και Γιωργιό να χαίρεστε το μικρό σας κορίτσι!!!!

Φώτο δεν είδα, σε λίγο ξαναγυρνάω να τσεκάρω.

Ωστόσο Νεκτ και εγώ ψάρωσα με το τρίτο. Λέω καλέ πότε πρόλαβε???

Πάντα έτσι όμορφα να περνάτε με τον αντρούλη σου. Θερμές ευχές και πάλι, να είστε καλά και αγαπημένοι μέχρι να γεράσετε!

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Καλέ τι γλυκούλια παιδάκια είναι αυτά???Σαν την ζάχαρη φιλενάδα, αλήθεια το λέω! Και σου μοιάζουνννννν!! Το μαλλί σου σούπερ, πολύ όμορφο, σου πάει!

Ωστόσο έχουν δίκιο όσοι μπερδεύουν το κορίτσι της παρέας:) Ο Γιώργης φέρνει πιο πολύ σε κοριτσέλι (χωρίς παρεξήγηση ε??:))

Και του χρόνου να είστε καλά να το ξαναγιορτάσετε και αν το θέλετε να έχετε και ένα τρίτο μικρούλι στην παρέα!

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Διαφημίσεις

πολύ ωραίες φώτο! κουκλιά τα παιδιά σου νεκ!

η κοιλιά από πότε είναι;;;

πάντως αδυνάτησες πολύ από πέρυσι!!!

σημερινή είναι η φώτο καλέ!!!!! το απόγευμα λίγο πριν στείλω το μνμ την έβγαλα! δεν είδατε ημερομηνία???!

:lol::lol::lol:

ευχαριστούμε πολύ για τα γλυκά σας λόγια! καλά είναι μωρέ τα παιδάκια μου! για φάγωμα, όπως όλου του κόσμου τα παιδιά!

το μαλλί του γιώργου που λέτε είναι το αγαπημένο μου και ναι φέρνει η αλήθεια ώρες-ώρες σε κορίτσι, όπως στη φώτο επειδή γελάει γλυκά-γλυκά. δεν θέλω κι εγώ να το κόψω, ούτε κι αυτός (χωρίς να του έχω δείξει τις διαθέσεις μου και να τον επηρεάσω) και γουστάρω τρελά!

αλλά πρέπει. λογικά κατά το καλοκαιράκι θα το κόψουμε, αλλά από λίγο, όχι αγορίστικο.

η μικρή όπως είδατε μαλλί γιοκ! ούτε κοτσίδι, ίσα ένα κοκοράκι γίνονται...

και είχε μόνο κρασί μέσα;;;;;

μαρή τι ήπιες όλο το βαρνάβα;;;;

σημερινή οπότε περιλαμβάνει όλο το φαγοπότι 2 ημερών. μετά τις γέννες, 2-3 μέρες να καλοφάω φαίνομαι σαν 5 μηνών! μιλάμε ότι πονάει από το τέντωμα. και εντάξει, δεν έσκασα στο φαγητό, απλά βάρυνα λιγάκι... και να φανταστείτε ότι δεν έχει χαλαρώσει, να έχει ραγάδες κι έτσι, απλά φουσκώνει και ξεφουσκώνει με τη μία!

νεκ μου τα μικρα ειναι κουκλια !!!!η αριαδνη πολυ καλη ...ο γιωργος κουκλος....η οικογενεια σουπερ..το μαλλι ανοιχτοχρωμο σουπερ ....

οσο για τη κοιλουμπα ....και εγω να στρεσαριστω σα 5 μηνων μοιαζω ...και αυτο δεν το ειχα πρν τις εγκυμοσυνες ....

εμενα μου γυρισε η χριστινα με δεκατα ..χτυπησε ενα 38αρι..αλλα με ντεπον υποθετο συνηλθε αμεσως ..και απο διαθεση ευτυχως ....και μυξα νερο ...αυριο τα κραταει ο γιωργος και τα δυο και θα δειξει !!!!

καθε φορα που κανονζιουμε κατι ...αρρωσταινουμε, διακοπες τον αυγουστο, ανδρο σκ , γενεθλια αγγελικης ...και τωρα εχουμε τη γιορτη της αγγελικης ..και ελεγα να παω σκ χωριο ουφ!!!!

ρε κοριτσια εμαθα απο κοινη γνωστη οτι ειχε σκοπο να ερθει η νονα της μικρης για το σκ απο ανδρο ...αλλα εγω λεω να φυγω αν ειμαστε καλα ....της ειχα πει οτι επειδη δεν της εκανα γενεθλια, σκεφτομαι να της κανω γιορτη ...αλλα τελικα ειπαμε να φυγουμε ...να την παρω ετσι στο ασχετο να της το αναφερω ,....αλλα νομιζω οτι μπορω να περιμενω να με παρει τηλ στη γιορτη της τι λετε???

αγγελικη πως πος?? με αγωνια αποψε η νυχτα ...

αντε καλο ξημερωμα φιλεναδα...και ολα με το καλο

F4Bkp2.png

nsWnp2.png

Διαφημίσεις

Πυρετό είχε χθες και σήμερα η μικρή μου. Κόλλησε την ίωση. Μετά τον Μάνο σειρά είχε ο Στέφ και μετά η μικρή. Αν κρατούσε ο μπαμπάς μας τους κανόνες υγιεινής δεν θα συνέβαινε αυτό. Νεύρα πολλά είχα χθες. Δυο μωρά στο σπίτι και τα κουλαντρίζω τόσο καλά ώστε να μην κολλάει ο Μάνος την μικρή και τα καταφέρνει ο μπαμπάς και μου την κολλάει. Τελοσπάντων, δεν είναι και εύκολο να μείνει εκτός σε όλα η μικρή.

Ωστόσο χθες τα χρειάστηκα. Το βράδυ όταν ανέβασε πυρετό έτρεμε ολόκληρη. Τέτοιο πράγμα δεν το έχω ξαναδεί. Να την έχω αγκαλιά και σκεπασμένη με 2 κουβέρτες και να τρέμει σαν ψαράκι. Μετά έκανε και 2 εμετούς και πήρα την γιατρό στις 11 την νύχτα τηλ. Έτοιμη ήμουν να την πάω νοσοκομείο. Ευτυχώς δεν ξαναέκανε εμετό και σήμερα 2 φορές πυρετό. Πιστεύω αύριο να είναι καλύτερα.

Και φυσικά δεν έφαγε τίποτα σήμερα, 6-7 κουταλιές από όλα. Πολύ στήθος, ανά 1 ώρα. Δεν έβρισκε και τίποτα συνέχεια αλλά το ήθελε για παρηγοριά.

Δεν πήγαμε χθες στον Δημόσιο θηλασμό με τον πυρετό. Ελπίζω να είμαστε καλά να πάμε του χρόνου.

Κατ να το πεις στην νονά καλύτερα, μπορει να ετοιμάζεται να έρθει. Περαστικά στο κορίτσι σου!

Σοφάκι ευχαριστώ για τις πληροφορίες. Ντίνα εννοείται θα ρωτήσω την φαρμακοποιό μου που εμπιστεύομαι και ό,τι σκεύασμα μου δώσει θα το δείξω στην παιδίατρο πριν το δώσω στον Μάνο.

KYvKp2.png

5NmIp3.png

νεκ να χαιρεσαι το κοριτσι σου!

αγγελικη με το καλο ν αγκαλιασεις το μπεμπη σου κ μ ενα πονο!!περιμενουμε νεα σου!

καλημερα σε ολες!

uVBDp3.png MkMgp2.png

kJdJp2.png

Δεν είναι ευτυχία να κάνεις πάντα αυτό που θέλεις,

αλλά πάντα να θέλεις εκείνο που κάνεις.

-Τολστόι-

Νεκ και εγώ ψάρωσα με την κοιλιά...είδα εχθές αργά την φωτό που γύρισα απο την δουλειά και έλεγα "δεν το πιστεύω" και γέλαγα, ο Δημήτρης με κοίταγε καλά καλά...δεν μπορούσα να σχολιάσω γιατί γκρίνιαζε να κάτσουμε λίγο μαζί...σήμερα που διάβασα τα υπόλοιπα κατάλαβα...καλομελέτα και έρχεται φιλενάδα!!!

yXNfp3.png

l63xp2.png

2k1Up2.png

Καλά τα παιδάκια σου φιλενάδα είναι κουκλιά!!!!Και ο Γιώργης ε το μαλλί είναι πολύ μαγκάκι στο λέω!!!!Και η Αριάδνη πολύ όμορφη, το προσωπάκι της σαν ζωγραφιά!!!!Να τα χαίρεστε και να τα καμαρώνετε πάντα!!!!

yXNfp3.png

l63xp2.png

2k1Up2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...