Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, Nima21 είπε:

Μα ναι οχι τπτ.. αλλα παιρνω καιρο προβιοτικα γιατι εχω συνδρομο ευερεθ εντερου και σκεφτομαι οτι ειναι κριμα να μη βοηθάνε και κολπικά.. 

Παντως για το utrogestan πρωτη φορα διαβάζω οτι δεν βοηθαει το ιδιο απο το στόμα.. είχα ρωτήσει καποιες μαιες γιατί δεν ηθελα να το παίρνω απο το στομα  και μου ειπαν οτι δεν υπαρχει διαφορα

Ο γυναικολόγος μου και εξωσωματικός μου έχει πει οτι υπάρχει διαφορά. Φαντάσου με αιμορραγίες επέμενα να τα συνεχίζω κολπικά. Το ίδιο και η ενδοκρινολόγος. Εδώ κάποιες παίρνουν τα ciclacur κολπικά μήπως έχουν καλύτερη απορρόφηση. Φαντάζομαι ότι έχει να κάνει με την ταχύτητας πχ , η ένεση είναι η ποιο γρήγορη απορρόφηση. Δεν είμαι

Δεν είμαι γιατρός, μπορεί να ήταν η δική τους προσέγγιση και να μην ισχύει. 

Cafe Αυγουστος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

καλημερα σας , γκρινια παλι στο γραφειο ..ευτυχως ειχαμε πολυ καλο σκ και εχω παρει δυναμεις ...

χαζοδουλειες καναμε και εμεις ..εστρωσα τις κρεβατοκαμαρες..ευτυχως οι μικρες περναν καλη φαση

ζεστη ολη τη βδομαδα θα εχει , να δουμε τι θα κανουμε απο θερμανση

F4Bkp2.png

nsWnp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• female

6365

• mikio

5355

• JimDin

4874

• honey

4571

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• female

female 6.365 δημοσιεύσεις

• mikio

mikio 5.355 δημοσιεύσεις

• JimDin

JimDin 4.874 δημοσιεύσεις

• honey

honey 4.571 δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλέ ξέχασα να σχολιάσω Βελουδομωρό!!!

Θεάααααα!!!!!!!

Απίστευτα μπουτάκια για φάγωμα!!!

εντάξει το μαλλί της εννοείται κλέβει την παράσταση!!!:D

Και να ανακοινωσω οτι την αρραβωνιάσαμε με τον μπεμπίτο μου!!!:D:D:D

Τα πιο γλυκά κομμάτια της ζωής μου είστε εσείς....

M1XEp3.png

D0MBp3.png

καλημέρα και καλή εβδομάδα μανούλες!

νεκ μου χιλιόχρονη η κορούλα σου! να τη χαίρεστε και να την καμαρώνετε!

αγγελική με το καλό, καλή δύναμη! όλα μια χαρά θα πάνε, περιμένουμε νέα σου, καλά αύριο μας βλέπω κολλημένες στο λαπτοπ!

βλέπω μωράκια και λιγώνω μιλάμε!

Διαφημίσεις

αγγελική με το καλό αύριο να δεις το γιόκα σου!!!

σε περιμένει τρελός έρωτας!

στείλε κανα μήνυμα όποτε μπορέσεις ναι; εγώ θέλω να περάσω να σε δω κιόλας, αν είσαι καλά και δέχεσαι.

Βιαστικά γράφω, τρέχω για τα της καθημερινότητας, έχω τη μικρή στο βυζί που μου ενοχλείται η κυρία κιόλας απο το πάτημα των πλήκτρων..

Μόλις μου έστειλε μήνυμα η Αγγελικη, έχει εγκατασταθεί αρχοντικά σε μονόκλινο και αναμένουν τον διάδοχο, βαριέται δε τόσο πολύ που σκεφτεται να τους κάνει καμμιά νίλα , να πει οτι έσπασαν τα νερά, να έρθει και να τελειώνει γρήγορα!!

Να μην ξεχάσω να πω κι εγώ τα χρόνια πολλά μου στην οικογένεια της Νεκ., να χαίρεστε ο ένας τον άλλο για πολλά πολά χρόνια Νεκ μου.

Πολύ ωράια περάσαμε εχθές, είχαμε πανελλήνιο ταυτόχρονο δημόσιο θηλασμό, συνάντησα και την λεχώνα Σοφία, πολύ πάχος κορίτσια.είναι να τη λυπάστε, χαχαχαχαχαχα..Σοφάκι φιλιά, θα σε παρω τηλέφωνο.

Πρέπει να φύγω, είχα μαι ιδέα, γιατι δεν φτιάχνουμε μια ομάδα στο face , κλειστή, θα μπορούσαμε και να τα λέμε και πιο διακριτικά και πιο άμεσα??

Βελουδάκι πήγατε στο ταυτόχρονο θηλασμό, δεν πήγα ρε γμτ, ήμουν ξενυχτισμένη από το προηγούμενο βράδυ, είχα έξοδο το Σάββατο...κακιά μάνα, χιχι!! Βγήκα με φιλενάδες και μαζεύτηκα σπίτι στις 5, ο σύζυγος έκατσε για μπέιμπι σίτινγκ, το ευχαριστήθηκα όμως, 2 χρόνια είχα να το κάνω!

RJbwp3.png

bAW5p3.png

Διαφημίσεις

Βιαστικά γράφω, τρέχω για τα της καθημερινότητας, έχω τη μικρή στο βυζί που μου ενοχλείται η κυρία κιόλας απο το πάτημα των πλήκτρων..

Μόλις μου έστειλε μήνυμα η Αγγελικη, έχει εγκατασταθεί αρχοντικά σε μονόκλινο και αναμένουν τον διάδοχο, βαριέται δε τόσο πολύ που σκεφτεται να τους κάνει καμμιά νίλα , να πει οτι έσπασαν τα νερά, να έρθει και να τελειώνει γρήγορα!!

Να μην ξεχάσω να πω κι εγώ τα χρόνια πολλά μου στην οικογένεια της Νεκ., να χαίρεστε ο ένας τον άλλο για πολλά πολά χρόνια Νεκ μου.

Πολύ ωράια περάσαμε εχθές, είχαμε πανελλήνιο ταυτόχρονο δημόσιο θηλασμό, συνάντησα και την λεχώνα Σοφία, πολύ πάχος κορίτσια.είναι να τη λυπάστε, χαχαχαχαχαχα..Σοφάκι φιλιά, θα σε παρω τηλέφωνο.

Πρέπει να φύγω, είχα μαι ιδέα, γιατι δεν φτιάχνουμε μια ομάδα στο face , κλειστή, θα μπορούσαμε και να τα λέμε και πιο διακριτικά και πιο άμεσα??

ωραια τα νεα ...καλη ιδεα βελ μου

F4Bkp2.png

nsWnp2.png

Γεια σας κοριτσούδια μου! Έφτασε η μεγάλη μέρα της Αγγελικούλας μας! Αύριο θα είμαι και στο σπίτι, τι καλά! Με το καλό να μάθουμε τα ευχάριστα! Άννα και πάλι στις επάλξεις ε? Με εμάς δεν πρόκειται ποτέ να μείνεις χωρίς δουλειά!

Ευχαριστούμε πολύ για τις ευχές! Εύχομαι και σε εσάς όλες ότι επιθυμείτε και να χαίρεστε τις οικογένειές σας! Περάσαμε ένα τέλειο σκ! Θα ανεβάσω φώτο οπωσδήποτε και σύντομα, εδώ και στο φέις. Απλά επειδή ως συνήθως κάποιοι δε μας θυμήθηκαν περιμένω να περάσει και η σημερινή ημέρα για να μην τους το θυμίσω εγώ ανεβάζοντας τις φώτος... να δω αν θα μας θυμηθούν σήμερα τουλάχιστον... Κακιά γίνομαι... ή μάλλον κακιά με έκαναν...

Το σ ήταν φανταστικό! Είχα χρόνια να περάσω τόσο όμορφα! Θα το ξανακάνουμε οπωσδήποτε, θα αδράξω καμιά άλλη ευκαιρία σε κανένα τρίμηνο, τετράμηνο να περάσει λίγος καιρός... Κανένα αγίου βαλεντίνου, κανένα γενέθλιο άρη ή δικό μου, τέτοια. Η μαμά μια χαρά τα κατάφερε με τα παιδιά. Ούτε που μας αναζήτησαν!

Το μενού τέλειο, η μουσική που επιμελήθηκε ο άρης τέλεια! ταξίδεψα στη θεσσαλονική του 2000, στο ρέθυμνο των 2000-2004 και στην αθήνα χριστούγεννα του 2005. Το ποτό σούπερ, ήμουν τόσο ζαλισμένη που είχα κρυφοκοιτάξει μια στιγμή τα μνμτα εδώ, διάβασα αυτό της αγγελικής, πέθανα στο γέλιο αλλά δεν έβλεπα πού είναι τα κουμπιά για να σχολιάσω! Κοιμήθηκα μόνο 7 ώρες αλλά τόσο σερί και ήσυχα που ξύπνησα νομίζοντας ότι κοιμήθηκα 24ωρο.

Χθες πολύ μεταξύ μας φάγαμε και κόψαμε την τούρτα μας, απλή χωρίς ιστορίες... δεν έσωσα να φτιάξω στολίδια, ούτε να παραγγείλω κάποια. χρωστάω του χρόνου στο κοριτσάκι μου μία υπερπαραγωγή. όμορφα ήταν, σβήσαμε και ξανασβήσαμε τα κεράκια μας, γελάσαμε, βουτήξαμε στην τούρτα! Κοιτάω τα τικεράκια που βαδίζει το ένα στα 4 και το άλλο στα 3 και δεν το πιστεύω πόσο μεγαλώσαμε!

Όλα, εκτός τα κοτσίδια της μικρής βέβαια! Χαχαχαχαχα! θα τα δείτε και στις φώτο!

Και τέλος επειδή τελευταία λαμβάνω πολλά μνμτα και σμσ (μόνο σήμερα 2!) για το πολυσυζητημένο 3ο (τι καημός κι αυτός ρε παιδιά??) και μιας και ΠΑΛΙ(!!!) σήμερα μόλις πριν λίγο που γύρισα από το σμ της γειτονιάς η πωλήτρια με κοίταξε καλά-καλά και με ρώτησε με αυτό το ύφος: :shock: "πας για το 3ο????!!!" σας χρωστάω φώτο της κοιλιάς μόλις βγάλω, δλδ σε λίγο! :lol: :lol: Διαγωνισμός όποια βρει τον μήνα κερδίζει! :tongue:

Νεκταρίτσα πλάκα μας κάνεις?

Εγώ ψάρωσα πάντως, αφού ξαναγύρισα και διάβαζα ξανά το μνμ να δω τι λες, είσαι δεν είσαι έγκυος. είδα μετά ότι λες πως ζαλίστηκες από το κρασί και λέω ο.κ δεν πιστεύω να το τσούζει και να εγκυμονεί! Παλιά είναι η φωτό???

RJbwp3.png

bAW5p3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...