Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, Nima21 είπε:

Μα ναι οχι τπτ.. αλλα παιρνω καιρο προβιοτικα γιατι εχω συνδρομο ευερεθ εντερου και σκεφτομαι οτι ειναι κριμα να μη βοηθάνε και κολπικά.. 

Παντως για το utrogestan πρωτη φορα διαβάζω οτι δεν βοηθαει το ιδιο απο το στόμα.. είχα ρωτήσει καποιες μαιες γιατί δεν ηθελα να το παίρνω απο το στομα  και μου ειπαν οτι δεν υπαρχει διαφορα

Ο γυναικολόγος μου και εξωσωματικός μου έχει πει οτι υπάρχει διαφορά. Φαντάσου με αιμορραγίες επέμενα να τα συνεχίζω κολπικά. Το ίδιο και η ενδοκρινολόγος. Εδώ κάποιες παίρνουν τα ciclacur κολπικά μήπως έχουν καλύτερη απορρόφηση. Φαντάζομαι ότι έχει να κάνει με την ταχύτητας πχ , η ένεση είναι η ποιο γρήγορη απορρόφηση. Δεν είμαι

Δεν είμαι γιατρός, μπορεί να ήταν η δική τους προσέγγιση και να μην ισχύει. 

Cafe Αυγουστος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Xρόνια πολλά και καλά Νεκ! Να είστε πάντα πολύ πολύ αγαπημένοι και να χαίρεστε τα παιδάκια σας!

Εγώ τα φτυσα σήμερα, ξεσήκωσα όλο το σπίτι, κ χθες είχε έρθει κι ένα φιλικό ζευγάρι για φαγητό. Τώρα ήρθαμε να κάνει ο μικρός λίγο ποδήλατο.

Αγγελική κι εγώ αύριο έλεγα να την αφιερωσουμε σε βόλτα κ παιχνίδι, ίσως να φάμε κι έξω, μακάρι να έχει καλό καιρό!

Πείτε καμιά ιδέα κ για τη δική μας επέτειο, την παράλλη Κυριακή είναι!

Νεκ καλά να περασετε απόψε, και λίγο πονηρά, το απαιτεί η μέρα!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• female

6365

• mikio

5355

• JimDin

4874

• honey

4571

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• female

female 6.365 δημοσιεύσεις

• mikio

mikio 5.355 δημοσιεύσεις

• JimDin

JimDin 4.874 δημοσιεύσεις

• honey

honey 4.571 δημοσιεύσεις

Posted Images

Λοιπον, νοσταλγώντας το παρελθόν (καλα ενταξει,ξερετε τι ψαχτηρι ειμαι)....έπεσα πάνω σε αυτο το μηνυμα της 4/11/2009!!!!!

Εχει πολυ πλάκα!!!:tongue:

Νεκ μου να τα χιλιάσετε,να χαιρεστε τη μπουμπου σας και το Γιωργάκη σας και να να ειστε πάντα αγαπημένοι!!!!!!!

Ελπιζω σημερα να σκαρώσετε και το 3ο!!!

Αριαδνη μου πολυχρονη!!!!!!!!!

http://parents.org.gr/forum/showpost.php?p=1377637&postcount=2288

(Ελέ,3 χρονια πέρασαν απο τότε αλλά κοτσίδες άφαντες!!! Γρουσουζα!!!!χαχαχαχα

Πλάκα κάνω ναι????!!!!!!:D)

Αχαχαχαχαχα! Στην κορούλα έπεσα μέσα πάντως έτσι?

Καλά δεν παλεύεσαι σύμπι. Άλλη φορά πριν ανοίξω το στόμα μου θα το χιλιοσκέφτομαι!:)

Το πμ το πήρες?

Ναι ναι!!!!Εννοειται!!!!!!!!!!

πμ δεν πηρα.

Σοφάκι με βοήθησες πολύ, σε ευχαριστώ!Μπορείς να μου πεις ποιο σκεύασμα παίρνεις και από που?Φαρμακείο να φανταστώ. Θα ρωτήσω την παιδίατρο αν είναι να δώσω στον Μάνο μου.

echinaid λεγεται της esi υπαρχουν κ αλλες εταιρειες ομως.απο φαρμακειο το παιρνω ναι.

uVBDp3.png MkMgp2.png

kJdJp2.png

Δεν είναι ευτυχία να κάνεις πάντα αυτό που θέλεις,

αλλά πάντα να θέλεις εκείνο που κάνεις.

-Τολστόι-

Διαφημίσεις

257724qzzhy39no4.gif

Νεκταρίτσα χρόνια πολλά!

Να χαίρεσαι το κοριτσάκι σου που γίνεται 2 χρονών σήμερα!!

Να τα εκατοστήσει το λουλούδι σου!!

Να χαίρεσαι και το Γιωργάκη σου, και εσείς ότι επιθυμείτε να το αποκτήσετε με τον αντρούλη σου που έχετε επέτειο!!

RJbwp3.png

bAW5p3.png

αγγελικουλα με το καλο!!!γεροι στο σπιτι σας με το μωρο αγκαλια ...

νεκ , να χαιρεσαι το κοριτσι σου ..να ναι τυχερο στη ζωη του ! πως πηγε το σκ???

εμεις περασαμε σουπερ σκ ...με δουλειες, βολτες φιλους ...ολα καλα

σινεμα δε πηγαμε ..ηταν τοσο ωραια μερα ....που δεν ηθελα να κλειστουμε μεσα

καλο σας βραδυ

αγγελικη και θα σε σκεφτομαστε

F4Bkp2.png

nsWnp2.png

Συμπεθερούλα μου καλή..εύχομαι δύναμη, ψυχραιμία και γρηγορα με το γιοκαρινι σου αγκαλιά να το απολαμβάνεις.

Θα σε σκέφτομαι, δεν σε φοβάμαι, όλα θα πάνε καλά.

Καλή συνάντηση με τον κλώνο σου;);)

Διαφημίσεις

Νεκ να τα χιλιάσει το κοριτσάκι σου να είναι πάντα χαρούμενη και χαμογελαστή!!!

Να είστε και εσείς πάντα χαρούμενοι και ερωτευμένοι και να γιορτάζεται πάντα έτσι όμορφα την επέτειο σας!!!!

yXNfp3.png

l63xp2.png

2k1Up2.png

Καλή εβδομάδα σε όλες μας!!!

Πόλυ γκρίνια ο μικρός εχθές εδώ...τα είδαμε όλα...με τα νερά του πηγαίναμε αλλά αυτό δεν έπαιρνε χαμπάρι...μάλλον τον ενοχλεί πολύ η μουτούλα του...εχθές για πρώτη φορά μου είπε..."μου λείπει η δασκάλα μου"...είπαμε με το Δ σε καμιά εβδομάδα να τον στείλουμε...

Εδώ εγώ το Σάββατο ξεσήκωσα τις κρεβατοκάμαρες τα πάντα έπλυνα ...καθάρισα κλιματιστικό,καλοριφερ,φωτιστικό ,κουρτίνες,μπατζούρια...ξεπατώθηκα...το σαλόνι την επόμενη εβδομάδα(έφτιαξα και τις άλλες κουρτίνες μου να άλλάξει λίγο) και η κουζίνα τελευταία...μετά θα πώ να μου φέρουν τα χαλιά να στρώσω...εχθές έκανα και τις ντουλάπες επιτέλους(και όλα αυτά με τον Λ για βοήθεια και γκρίνια)...τιγκάραμε στα πατάρια ...ευτυχώς μετακομίζει η πεθερά μου σε μεγαλύτερο σπίτι και θα έχει ένα έξτρα δωμάτιο για αποθήκη...εκεί θα πάνε όλα τα βρεφικά πράγματα και ρούχα...

yXNfp3.png

l63xp2.png

2k1Up2.png

Ελ κοίταξέ το λίγο σχετικά με το εχινάκια η φαρμακοποιός μου είπε πως πρέπει να το δίνω την περίοδο που είναι άρρωστο το παιδί ή προληπτικά το πολύ 15-20 μέρες...μετά θέλει αποχή γιατί κάποια στιγμή φέρνει τα αντίθετα αποτελέσματα...

yXNfp3.png

l63xp2.png

2k1Up2.png

Καλημέρα γειτόνισες!!!

Νεκ με λίγη καθυστερηση, ευτυχισμένη επέτειο!!!

να συνεχίσετε να είστε αγαπημένοι και ευτυχισμένοι με τον αντρούλη σου!!!

Να χαίρεσαι την κοριτσάρα σου!!! να τα εκατοστησει και πάντα υγεια και χαρα να έχει στη ζωή της!!!

Αγγελική με το καλό να πάρεις αγκαλίτσα τον Κωνσταντινούλη σου!!!

όλα καλά θα πάνε και όταν με το καλό βγει, το νου σου στο τσουτσούνι!!!

κατουράνε προς πάσα κατευθυνση τα άτιμα τα αγοράκια!!!

Τα πιο γλυκά κομμάτια της ζωής μου είστε εσείς....

M1XEp3.png

D0MBp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...