Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, Nima21 είπε:

Μα ναι οχι τπτ.. αλλα παιρνω καιρο προβιοτικα γιατι εχω συνδρομο ευερεθ εντερου και σκεφτομαι οτι ειναι κριμα να μη βοηθάνε και κολπικά.. 

Παντως για το utrogestan πρωτη φορα διαβάζω οτι δεν βοηθαει το ιδιο απο το στόμα.. είχα ρωτήσει καποιες μαιες γιατί δεν ηθελα να το παίρνω απο το στομα  και μου ειπαν οτι δεν υπαρχει διαφορα

Ο γυναικολόγος μου και εξωσωματικός μου έχει πει οτι υπάρχει διαφορά. Φαντάσου με αιμορραγίες επέμενα να τα συνεχίζω κολπικά. Το ίδιο και η ενδοκρινολόγος. Εδώ κάποιες παίρνουν τα ciclacur κολπικά μήπως έχουν καλύτερη απορρόφηση. Φαντάζομαι ότι έχει να κάνει με την ταχύτητας πχ , η ένεση είναι η ποιο γρήγορη απορρόφηση. Δεν είμαι

Δεν είμαι γιατρός, μπορεί να ήταν η δική τους προσέγγιση και να μην ισχύει. 

Cafe Αυγουστος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

άντε καλέ καμιά δε χρειάζεται ψυχολόγο μια χαρά είμαστε! χτυπάω ξύλο για όλες φτου μας! μια χαρά τα καταφέρνουμε, μια χαρά με συζύγους, μια χαρά τα παιδάκια μας!

πάντως το σπα το θέλω κι εγώ!!!!!!!!!!!!!!

φτιάχνουμε με τ αγόρια σπιτικά γαριδάκια!!!! ουάου;;;; για να δούμε τι θα βγει!

πολύ απλή συνταγή, βούτυρο, αλεύρι, αλατοπίπερο και σόδα και μπόλικο τριμμένο τσένταρ. λίγο μανίκι ήταν στο κόψιμο της ζύμης αλλά μπορεί και ν αξίζει!

θα σας πω εντυπώσεις!

τι λες τώρα!!! συνταγή αν τρώγεται! μικρή έτρωγα γαριδάκια, όταν μεγάλωσα τα έκοψα, μου έκαναν κάπως, όχι δλδ λόγω υγιεινής διατροφής που δεν κάνω εξάλλου... δεν ξέρω τα έβρισκα ψεύτικα...

και μιας και λέμε και για σπα, δε θα ήταν τέλεια ιδέα να υπάρχει ένα σπα που να συνδυάζει ψυχοθεραπεία??? πώς δεν το έχουν σκεφτεί ήδη αυτό?? τρελά λεφτά... χαλάρωση και εκτόνωση 2 σε 1! :lol:

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• female

6365

• mikio

5355

• JimDin

4874

• honey

4571

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• female

female 6.365 δημοσιεύσεις

• mikio

mikio 5.355 δημοσιεύσεις

• JimDin

JimDin 4.874 δημοσιεύσεις

• honey

honey 4.571 δημοσιεύσεις

Posted Images

Νεκ άντε την βόλτα σου και κοίτα να περάσεις καλά με τον Άρη και που ξέρεις μπορεί να σκαρώσετε και το 3ο!!!!Κάπως έτσι δεν έγινε και στην μπουμπούκα???

Aαααααχ σε αυτό θα σταθώ φιλενάδα γιατί μου ξυπνάς ωραίες αναμνήσεις και μη σου πω και ωραίες ιδέες!!!!!! :tongue: Έτσι ακριβώς έγινε με την μπουμπούκα, μόνο που αυτό δεν χρειάζεται να το μάθει η μάνα μου γιατί δεν πρόκειται ούτε αύριο, ούτε ποτέ ξανά να κάνει παιδοσίτινγκ! :tongue:

Μας κόβω για ψώνια, τρελό μάζεμα του σπιτιού και το απόγευμα κανένα καφεδάκι. Μετά έχω κανονίσει να του κάνω το τραπέζι στο σπίτι τα δυο μας. Αλλά ακόμα δεν έχω καταλήξει στο μενού. Θαλασσινό ή κρεατικό. Έχω στην κάβα ένα syrah και ένα μοσχοφίλερο μαντινείας. Έλεγα να κάνω κάτι να ταιριάξω με πρώτο πιάτο το ένα και δεν ξέρω αν πηγαίνει... με 2ο πιάτο το άλλο. Παίζει η αλλαγή κρασιού ή?

Άννα δε ρίχνεις καμιά ιδέα που το έχεις με τα ποτά? Λείπει και η αγγελική σήμερα που το έχει με το φαΐ...

θα το έχω υπόψη μου την επόμενη φορά που θα κατέβουμε λιμάνι! ωραίο!

11 Νοέμβρη επέτειο γάμου και εμείς, το λέω και το ξαναλέω γιατί πιστεύω θα το ξεχάσω!

Ψυχολόγο ακούω, βάλτε και μένα στην λίστα με τα 1000. Νομίζω θα τον χρειαστώ σε λίγο καιρό και δεν κάνω πλάκα...Αυτή η εγκυμοσύνη με αποτελείωσε...Το παλεύω μόνη μου και εκεί που λέω καλά πάω, ξανακυλάω.

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Διαφημίσεις

εννοείται αλλάζεις κρασιά, και τρίτο για χωνευτικό στο τέλος! μαρή θα τον μεθύσεις κια θα ροχαλίζει μετά!!!

κι εσύ ελέ μου;;; γιατί βρε κορίτσια έτσι;;;

μη κυλάτε λέμε!!!!!

και μας κάνεις κια τη χάρη ο καιρός και είναι ωραίος νοέμβρη μήνα!

εγώ θα πάθω κατάθλιψη με τις πρώτες παγωνιές!!! (για το πετρέλαιο!!!)

το μικρό κοιμάται απ τις 5 κι ακόμα να ξυπνήσει. θα καλοπεράσω το βράδυ μάλλον!

τα μεγάλα παίζουν σβούρες! παρασκευή γαρ!

σε λίγο θ αρχίσω τις φωνές.

τα γνωστά μας!

εμείς σκ έχουμε παιδικό πάρτυ το σάββατο και παιδικό θέατρο τη κυριακή. ο ν κλασικά δουλεύει...

κατ να τη πας στη τίνκερμπελ ωραία θα ναι!!!!

εγώ θα τα βάλω στο θέατρο και θα κάθομαι απ έξω με το σκιουρί!!! θα ναι και οι κουμπάρες μαζί τους βέβαια, δε πιστεύω να μη κάτσουν.

Πάντως έχω να πω πως η ζωή με δυο παιδιά σε τόσο κοντινές ηλικίες είναι πολύ δύσκολη. Αυτή την εβδομάδα που δεν έστειλα τον Μάνο παιδικό, οι γονείς μου έλειπαν και ήμουν ολημερίς με 2 παιδιά από τις 7 το πρωί μέχρι τις 6 το απόγευμα, ζορίστηκα ταμάλα.

Ο Μάνος, καλά να είναι το αγόρι μου, αλλά είναι ζωηρότατος, ανυπάκουος ώρες ώρες, πειράζει την αδερφή του. Τα μάτια μου 14, ούτε για κατούρημα να μην μπορώ να πάω.

Η μικρή ξεψάρωσε για τα καλά. Δεν την χωράνε πάρκα και καρότσια πια. Θέλει εξερεύνηση, σουλάτσο και πολύ παιχνίδι. Επίσης πολύ πολύ βυζί, την έχουν ξεκάνει τα δόντια. Το στήθος μου το νιώθω σαν να θηλάζω 1 βδομάδα, γεμάτο γάλα.

Γερά νεύρα και πολλές αντοχές να τα κουμαντάρεις. Τα χόρτασα όμως, μαζί και τα δυο αδερφάκια να παίζουν τόσο όμορφα. Και οι τρεις μας στο χαλί να κυλιόμαστε και να κάνουμε παιχνίδια. Αγκαλιές, φιλιά, αγάπες. Δεν υπάρχει ομορφότερο πράγμα από την μητρότητα, το ξέρουμε όλες καλά.

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Νεκτ καθένας έχει τα δίκια του. Τα ζω και εγώ με την μάνα μου. Αυτή βέβαια με παροτρύνει να τα αφήνω να βγαίνουμε, με παρακαλάει να τα αφήσω και να μην αφήνω τον εαυτό μου και την δική μου 'καλοπέραση'. Ωστόσο δεν το χω, δεν νιώθω καλά μακριά από τα παιδιά μου. Δικό μου το θέμα, πρέπει να το ξεπεράσω αλλά δίνω χρόνο, δεν είμαι έτοιμη.

Ωστόσο δεν το έχει και εκείνη πολύ. Δεν θα με πάρει να με ενοχλήσει, ποτέ δεν με έχει πάρει όταν λείπω να μου πει το παραμικρό, ακόμη και να ζοριστεί θα το μάθω την επομένη. Όμως σε στιγμές που την χρειάζομαι και έχω ανάγκη από βοήθεια, προτιμάει τις φίλες της και να διαθέσει χρόνο στον εαυτό της.

Πάντως καλά το έκανες και δεν τα πήγες από σήμερα. Με το ζόρι αυτές οι δουλειές δεν γίνονται, ειδικά όσον αφορά να 'υποχρεωθείς', εφόσον έτσι σε κάνουν να νιώθεις.

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Kαι η πλάκα ποια είναι; Με πήρε το απόγευμα τηλέφωνο και με ρώτησε έκπληκτη γιατί δεν της τα πήγα τα παιδιά! :lol: Nα κλείσω και για αυτήν ένα ραντεβού στον ψυχίατρο?

Ποπο Άννα με έφτιαξες! Έχω και μια σαμπάνια να την βάλω κι αυτή στο παιχνίδι? Αχαχαχα! Όσο για το ροχαλητό... δεν παίζει! Κριός λέμε! :lol:

Ελευθερίτσα γιατί καλέ σε αποτελείωσε η εγκυμοσύνη? Ομαλά δεν κύλησε? Δεν γέννησες εύκολα μια υγιέστατη και πανέμορφη μπουμπού; Αν εννοείς αυτό που ακολούθησε και ακολουθεί να σε χαροποιήσω λέγοντάς σου ότι τώρα περνάς τη δύσκολη φάση. Σε λίγο καιρό που θα ξεπεταχτεί κι άλλο η μικρή και θα κάνει και πράγματα μόνη της θα είναι πιο εύκολα τα πράγματα. Θα παίζει και με το μάνο και θα απασχολούνται και μεταξύ τους. Θα ξεκουραστείς κι εσύ θα δεις! Πάω να δούμε ταινία με τον άρη που με περιμένει! τα υπόλοιπα άλλη ώρα! φιλιά και καληνύχτες!

Διαφημίσεις

καλημερα!!

ελε εχινακεια δινω στη κορη μου υπαρχει χωρι ς οινοπνευμα και ειναι ενα μπουκαλακι απ το οποιο δινεις 15 σταγονες πρωι βραδυ.εγω της δινω εδω κ ενα μηνα.δε μου εχει αρρωστησει καθολου.συμπτωση?μπορει.συνδυαζεται και με ομοιοπαθητικα.κανει για 3χρονων και πανω.ελπιζω να βοηθησα!

καλο σκ γειτονισες!

uVBDp3.png MkMgp2.png

kJdJp2.png

Δεν είναι ευτυχία να κάνεις πάντα αυτό που θέλεις,

αλλά πάντα να θέλεις εκείνο που κάνεις.

-Τολστόι-

Καλημερα...!

Δεν προλαβαινω να σχολιάσω γιατι πηζω λιγο, κάνω τελευταιες δουλειες για να μην εχω τίποτα για αυριο,πλυντηρια,σιδερο και τωρα πάω για τζάμια!

Αυριο θα ειναι μερα αφιερωμενη στους 3 μας με φουλ βόλτες! Ελπιζω να μην μας τα χαλάσει ο καιρός.φτου φτου.

Για μαναδες μη λετε! Να κάνετε το σταυρό σας που σας προσφέρουν ότι μπορούν,λιγα-πολλα δεν εχει σημασία.Απο το ολότελα..

Σκεφτείτε κοπελες που ειναι παντελως μόνες χωρις μανα,χωρις πεθερα, αυτες τι κάνουν?

Εμενα η δικια μου τα ξερετε,τωρα εχει παει Ναυπλιο και ρωτησα τον αδελφο μου, καλε ποτε θα γυρισει? Δεν ξερει λεει!

Τι να πω..Τελευταιες μερες πριν γεννησω ετσι?

Τεσπα, παιδια ψυχολογο εχουμε λεμε! Τελικα θα δεχτουμε να γινουμε το αντικειμενο ερευνας!

Αν κλεισετε σπα,στείλτε μηνυμα!!!!!!!!

κοιμάται ο μπαμπάς μας, ησυχία και μοναξιά στο σπίτι, παράξενο μου φαίνεται... κάναμε τις δουλίτσες μας, τη γενική μας, ψωνίσαμε τα ρουχαλάκια και τα παιχνιδάκια για τα παιδάκια μας... ποπό άλλο πράμα να ψωνίζεις χωρίς παιδιά!

επεισοδειακή μέρα βέβαια ε?! η μικρή ξύπνησε με ουρλιαχτά "κακάααααα" σύγκαμα όπου την έτσουζε κάθε που έκανε τσίσα, μελάνια, αλοιφές, κάθε μισή ώρα φωνές και κακό, αργήσαμε να τα πάμε στη μάνα μου, περίμενα να συνέλθει η μικρή. εμένα λόγω της κατάστασης με έπιασε κολικός στο έντερο από τη στεναχώρια, τώρα μόνο μετά από πολλά γιατροσόφια πάλι, είμαι καλύτερα. με πήρε και προ ολίγου η μάνα μου να μου πει ότι το γιώργο τον τσίμπησε ο πετεινός. αίμααααα λέει και κλάαααμαααα! σιγά μην το κράταγε κρυφό μέχρι αύριο που θα πάμε να τα πάρουμε. αφού δε με πήρε να τον τρέξω σε κανένα νοσοκομείο πάλι καλά...

μένει μόνο το βράδυ να κυλήσει ομαλά για να λέμε ότι κάτι κάναμε... πήρα τα φιλέτα μου, τα θαλασσινά, τα σαλατικά, έβαλα κρασάκι στο ράφι του ψυγείου, να δροσερέψει, θα πάω να πάρω και παγωτάκι σε λίγο...

θα φτιάξω κάτι ελαφρύ σαλατικό και θαλασσινά για πρώτο και μοσχάρι κινέζικη κατάσταση και πικάντικη για να πιούμε το κόκκινο κρασί.

ωστόσο η ψυχολογία ανεβασμένη, καμιά φορά μονολογεί κανείς και μαθαίνεις πράματα που δεν σου τα έλεγε ευθέως όταν ρωτούσες και ήθελες να ακούσεις. κάτι τέτοιο έπαθε κι ο άρης σήμερα και είμαι με ένα χαμόγελο κολλημένο στα χείλη όλη μέρα!

καλημερα!!

ελε εχινακεια δινω στη κορη μου υπαρχει χωρι ς οινοπνευμα και ειναι ενα μπουκαλακι απ το οποιο δινεις 15 σταγονες πρωι βραδυ.εγω της δινω εδω κ ενα μηνα.δε μου εχει αρρωστησει καθολου.συμπτωση?μπορει.συνδυαζεται και με ομοιοπαθητικα.κανει για 3χρονων και πανω.ελπιζω να βοηθησα!

καλο σκ γειτονισες!

Σοφάκι με βοήθησες πολύ, σε ευχαριστώ!Μπορείς να μου πεις ποιο σκεύασμα παίρνεις και από που?Φαρμακείο να φανταστώ. Θα ρωτήσω την παιδίατρο αν είναι να δώσω στον Μάνο μου.

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...