Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, Nima21 είπε:

Μα ναι οχι τπτ.. αλλα παιρνω καιρο προβιοτικα γιατι εχω συνδρομο ευερεθ εντερου και σκεφτομαι οτι ειναι κριμα να μη βοηθάνε και κολπικά.. 

Παντως για το utrogestan πρωτη φορα διαβάζω οτι δεν βοηθαει το ιδιο απο το στόμα.. είχα ρωτήσει καποιες μαιες γιατί δεν ηθελα να το παίρνω απο το στομα  και μου ειπαν οτι δεν υπαρχει διαφορα

Ο γυναικολόγος μου και εξωσωματικός μου έχει πει οτι υπάρχει διαφορά. Φαντάσου με αιμορραγίες επέμενα να τα συνεχίζω κολπικά. Το ίδιο και η ενδοκρινολόγος. Εδώ κάποιες παίρνουν τα ciclacur κολπικά μήπως έχουν καλύτερη απορρόφηση. Φαντάζομαι ότι έχει να κάνει με την ταχύτητας πχ , η ένεση είναι η ποιο γρήγορη απορρόφηση. Δεν είμαι

Δεν είμαι γιατρός, μπορεί να ήταν η δική τους προσέγγιση και να μην ισχύει. 

Cafe Αυγουστος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Τελικά έχω ή δεν έχω δίκιο? Κι εγώ μπερδεύτηκα...

Τέλος πάντων... μάλλον ήταν χαζό το όλο σκεπτικό μου, μία κι έξω να τα κάνω όλα... Απλά το έχω και το άλλο το χαζό να περιμένω κάποιες φορές να ακούσω αυτά που θέλω να ακούσω και να τρώω τα μούτρα μου και να νιώθω και τύψεις από πάνω.

χαχαχα! σωστή είναι η ντίνα για τα δεδομένα της ντίνας! και τα ωράρια, τις αναγκες κτλ.

σωστή κι εσύ για τα δεδομένα σου! δεν έχεις άδικο στο πα εξαρχής τόλμα το το χώσιμο ένα σκ είναι πραγματικά δεν είναι κα τρομερό το βάρος!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• female

6365

• mikio

5355

• JimDin

4874

• honey

4571

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• female

female 6.365 δημοσιεύσεις

• mikio

mikio 5.355 δημοσιεύσεις

• JimDin

JimDin 4.874 δημοσιεύσεις

• honey

honey 4.571 δημοσιεύσεις

Posted Images

στο ακρωτήρι μένει.

προς το παρόν είναι χανιά. με στρατιωτικό άντρα. εκείνος από ηράκλειο.

Λίγο από όλα δλδ?! Χανιά, αθήνα, ηράκλειο... Και θα μείνει καιρό εδώ? Δεν της λες να μετακομίσει από κει πάνω? Θάνατος είναι... γενικά ο κόλπος σούδας και ακρωτήρι... βάσεις, αεροδρόμια, πολεμικά και πολιτικά αεροσκάφη, κέρατα... ότι πρέπει για έγκυες και παιδάκια...

Αύριο θα τα πάμε τελικά. Και ο άρης που είναι η ψύχραιμη φωνή της λογικής και δεν έχει λόγο να κάθεται να σκέφτεται και να τα ψειρίζει, τα ίδια μου είπε. Τι κάθομαι και τα σκέφτομαι και στεναχωριέμαι και θέλω και πίτα ολόκληρη και σκύλο χορτάτο και ότι έτσι είναι η μαμά μου, θα μπορούσαν να είναι καλύτερα τα πράγματα σε αυτό το θέμα αλλά θα μπορούσαν να είναι και χειρότερα. Εγώ γιατί δε θέλω να "βλέπω" τα χειρότερα δλδ? Ας μη βλέπω τα καλύτερα βρε αδερφέ σώνει και καλά αλλά ας μη βλέπω και τα χειρότερα.

Καλέ εγώ ειπα να τα πάς αλλά αύριο επειδή είπες πως η μαμά σου δεν είναι και πολύ θερμή σε αυτό...τύψεις γιατι να νιώσεις το έχασα και δεν κατάλαβα?

Άστο κοπελιά μην το ψάχνεις! Αυτά έλεγα και στον Άρη προηγουμένως ότι δεν πάω καλά! Νομίζω ότι χρειάζομαι έναν ψυχολόγο, για να μη σου πω ψυχίατρο μια και καλή με εμένα που έχω μπλέξει!

Διαφημίσεις

νεκ, αν ειναι καλος ο ντοκτορ πες μου να ερθω και εγω !!!!

καλο σκ να περασεις !!!!!

αμέ!!! θα πετάγεσαι τα σκ για ψυχοθεραπεία! να πάμε και για κανένα καφεδάκι! μαζί με τα παιδιά πάντα, μην ξεχνιόμαστε!

ο εοπυυ άραγε έχει συμβεβλημένους?? πάω να δω!!!!

νεκ, κοιτα και να το ικα καλυπετει επισης ...2ημερο σε σπα ...με ολες τις θεραπειες μονες ομως εκει !!!!

αληθεια το εχω ταξει πολλες φορες στον εαυτο μου .....θελω να το κανω ...ενα σκ για την παρτη μου μονο ..να με τριβουν , να με πασαλειβουν και να ξεκουραζομαι !!!!

F4Bkp2.png

nsWnp2.png

Μακάρι να ερχόμασταν Νεκταρίτσα, θέλουμε να έρθουμε βασικά κάποια στιγμή, θέλω να πάω τζάμπο να δουμε και τον αδερφό του αρη, μάλλον όμως θα είναι την άλλη πεμπτη που έχει και η νυφη μου τη γιορτη της! Αν αλλάξει κάτι θα σου πω!

Βάλτε κι εμένα στο κλαμπ αν πάτε στον ψυχολογο!!

όλοι έχουμε τα θεματα μας βρε, δεν είσαι η μόνη!!

RJbwp3.png

bAW5p3.png

Διαφημίσεις

άντε καλέ καμιά δε χρειάζεται ψυχολόγο μια χαρά είμαστε! χτυπάω ξύλο για όλες φτου μας! μια χαρά τα καταφέρνουμε, μια χαρά με συζύγους, μια χαρά τα παιδάκια μας!

πάντως το σπα το θέλω κι εγώ!!!!!!!!!!!!!!

φτιάχνουμε με τ αγόρια σπιτικά γαριδάκια!!!! ουάου;;;; για να δούμε τι θα βγει!

πολύ απλή συνταγή, βούτυρο, αλεύρι, αλατοπίπερο και σόδα και μπόλικο τριμμένο τσένταρ. λίγο μανίκι ήταν στο κόψιμο της ζύμης αλλά μπορεί και ν αξίζει!

θα σας πω εντυπώσεις!

άντε καλέ καμιά δε χρειάζεται ψυχολόγο μια χαρά είμαστε! χτυπάω ξύλο για όλες φτου μας! μια χαρά τα καταφέρνουμε, μια χαρά με συζύγους, μια χαρά τα παιδάκια μας!

πολύ απλή συνταγή, βούτυρο, αλεύρι, αλατοπίπερο και σόδα και μπόλικο τριμμένο τσένταρ. λίγο μανίκι ήταν στο κόψιμο της ζύμης αλλά μπορεί και ν αξίζει!

θα σας πω εντυπώσεις!

Ετσι έτσι φιλενάδα μιά χαρά είμαστε...με τα πάνω μας και τα κάτω μας...τέλειοι δεν υπάρχουν πουθενά και αν υπάρχουν εκεί κάτι βρωμάει...ζούμε φυσιολογικές ανθρώπων που έχουν τις αγάπες τους ,τους τσακωμούς τους ,τις γλυκές οικογενειακές στιγμές τους,τις συγκινήσεις τους,τα νέυρα τους...νορμάλ πράγματα δηλαδή...ψυχολόγους μακριά γιατί δεν συμφέρουν και οικονομικά δηλαδή στις μέρες...Νεκ άντε την βόλτα σου και κοίτα να περάσεις καλά με τον Άρη και που ξέρεις μπορεί να σκαρώσετε και το 3ο!!!!Κάπως έτσι δεν έγινε και στην μπουμπούκα???

yXNfp3.png

l63xp2.png

2k1Up2.png

θα σας πω εντυπώσεις!

Για σπά και εγώ μέσα είμαι...μήπως να κανονίζαμε καμιά συνάντηση εκεί???Εφυγα για δουλειά...

yXNfp3.png

l63xp2.png

2k1Up2.png

αχ κοριτσάκια εγώ προτιμώ να στέλνω τους αλλους στον ψυχολόγο και οχι εμένα...;):D:D

Εμένα δεν θα δεχόταν εθελοντικά κανείς να πάει ρε γμτ! Ψυχίατρο όμως! Επιμένω! Ιδανικά κάνω φαντασιώσεις μερικούς από αυτούς να τους μπουζουριάσουν δεμένους με το ζουρλομανδία... :tongue:

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...