Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 5 ώρες πρίν, Ele@n είπε:

Να σε ρωτήσω; Εφόσον πάω με ωάρια από τράπεζα πληρώνω ούτως ή άλλως τα φαρμακα;

Αυτό δεν το ξέρω, γιατί εμένα τη δότρια τη βρήκε ο γιατρός, υποθέτω όμως πως όχι. Μάλλον είναι μέσα στην τιμή των ωαρίων αυτά!

Cafe Αυγουστος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

εμείς δε μένουμε ποτέ μόνοι στο σπίτι. ούτε τώρα με 3 ούτε με 2 ούτε με 1 παιδί.

δεν έχει γίνει να τα πάρει τα παιδιά να κοιμηθούν στο σπίτι της, πέρα από κανα μεσημέρι και μόνο ένα παιδί τη φορά.

γενικά με το νίκο δε το χρειαζόμαστε μάλλον κι αυτό. αλλιώς θα το ζητούσα. έχουν τέτοιο πρόγραμμα τα παιδιά που απ τις 9.30 - 10 το βράδυ και μετά είναι σα να μαστε μόνοι μας.

απ την άλλη πάνε με ευκολία οπουδήποτε ούτε αυτό το χω αντιμετωπίσει που λέει η ντίνα. είναι ανεξάρτητα από βρέφη. δεν έχω θέμα να φύγω για μάθημα, για γιατρό, για ψώνια και να μείνουν με τη μάνα μου στο σπίτι.

είναι στο χαρακτήρα του παιδιού, είναι στον αριθμό των παιδιών, είναι στις αντοχές και τις συνήθειες των γιαγιάδων κτλ. γι αυτό είμαι της άποψης νεκ μη συγκρίνεις και στεναχωριέσαι.

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• female

6365

• mikio

5355

• JimDin

4874

• honey

4571

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• female

female 6.365 δημοσιεύσεις

• mikio

mikio 5.355 δημοσιεύσεις

• JimDin

JimDin 4.874 δημοσιεύσεις

• honey

honey 4.571 δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλό μεσημέρι κορίτσια!

Τι κάνετε?

Εγώ έχω λίγο πονοκέφαλο σήμερα γμτ, μάλλον ο νοτιάς θα φταίει, τέλειωσα τις δουλειές μου ευτυχώς τουλάχιστον, μόλις κρυώσει ο καιρός θα στρώσω και τα χαλιά μου και θα είμαι ο.κ.

Νεκταρίτσα αύριο θα σου έλεγα κι εγω καλύτερα να τα πας τα παιδιά, αφού δεν τρελαίνεται η μαμά στην ιδέα να τα έχει 2 βράδια σπίτι, μην της φανεί πολύ. Να βγείτε κι εσείς τη βόλτα σας με τον αντρούλη σου, να ετοιμάσεις και το παρτάκι σας, θα της κάνεις γενέθλια της μικρής την Κυριακή? θα έχεις κόσμο?

Αννούλα μεγάλωσε πολύ το αστέρι σου!

Φτου του, καλέ μοιάζουν πολύ τα αγόρια σου νομίζω!

RJbwp3.png

bAW5p3.png

καλές όλες νοέμβρη έχουμε επέτειο? εμείς γνωριμίας έχουμε το σεπτέμβρη, φέτος πρώτη χρονιά την ξεχάσαμε τελείως, γάμου έχουμε 18/11, έλεγα να κάνω ένα παρτάκι αλλά τώρα σκέφτομαι πολύ το οικονομικό, άσε που θα ναυαγήσει γιατί κανείς δε θα μπορεί να αφήσει παιδιά σε γιαγιάδες, τι άλλο όμως, διήμερο δε θέλω, ένα δείπνο έξω βαρετό! τι άλλο, θέλω λίγη ανεμελιά γι' αυτό σκέφτηκα πάρτυ, ή ποτάκι με παρέα ως αργά έξω

Δε συγκρίνω αλήθεια σας λέω, γιατί όλες οι φίλες της μαμάς μου είναι της αντίθετης λογικής και φιλοσοφίας και κρατάνε τα εγγόνια και μάλιστα πολλές από 2 παιδιά τους.

Και δεν έχω ζητήσει τόσο καιρό τπτ για αυτό το λόγο για να μην την επιβαρύνω. Ήθελα κι εγώ μία φορά να κάνω την υπέρβαση... αφού δεν έχω ανταπόκριση μάλλον έτσι θα πράξω. Θα τα πάω αύριο και αν τα πάω γιατί όσο περνάει η ώρα και τα σκέφτομαι τόσο νιώθω απογοήτευση και πεισμώνω. Δεν της έχω δείξει και τίποτα ότι με στεναχωρεί αυτό, ούτε πρόκειται να το δείξω. Το παίζω τραλαλά. Απλά θεώρησα ότι επειδή έχω την ερχόμενη εβδομάδα τόσο λίγο σχολείο να το τολμήσω.

Αν ήταν πολύ κουρασμένη στη ζωή της δεν θα της τα άφηνα ούτε τα πρωινά. Θα έπαιρνα γυναίκα ή θα τα έστελνα παιδικό, η ίδια με είχε φάει ότι δε θέλει, είχε θυμώσει και παρεξηγηθεί άσχημα όταν το είχα προτείνει. Είναι 54 και φαίνεται όσο οι 40ρες συνάδελφοί μου. Βγήκε στη σύνταξη στα 50 από μια δουλειά που πραγματικά δεν έκανε τπτ, σχολούσε στη 1 το μεσημέρι και είχε τις διακοπές που έχουν οι δάσκαλοι, χριστούγεννα, πάσχα, καλοκαίρι. Μέχρι που εγώ πήγα στο νήπιο και ο αδερφός μου στον παιδικό (4ων και 2 ετών) είχε μαζί της στο σπίτι εσώκλειστη την αδερφή της και τη βοηθούσε με εμάς. Η θεία μου λέει "εγώ σας μεγάλωσα". Η ίδια ισχυρίζεται ότι ποτέ δεν την κουράσαμε και δεν την ξενυχτήσαμε σαν παιδιά. Και τα δικά μου επίσης είναι και καλά παιδιά, ο γιώργος δεν υπάρχει μες στο σπίτι, αυτοεξυπηρετείται σχεδόν σε όλα, τουαλέτα, φαγητό κλπ. η μικρή επίσης δεν είναι το κουραστικό παιδί και ξυπνάει και αργά το πρωί. 10:30 με 11 η ώρα. Μέχρι να το καταλάβει έχω σχολάσει. 2 ημέρες την εβδομάδα γυρίζω στη 1:30 στο σπίτι, 2 ημέρες στη μία παρά και μία ημέρα στις 12 παρά. Και σχεδόν κάθε εβδομάδα έχει από 1 τουλάχιστον ημέρα που δεν έρχεται γιατί κανονίζουμε ρεπό και πέφτουν και αργίες, απεργίες, εκλογές, συνελεύσεις, γιορτές. Γιαυτό το σκεφτόμουν έτσι...

εμείς δε μένουμε ποτέ μόνοι στο σπίτι. ούτε τώρα με 3 ούτε με 2 ούτε με 1 παιδί.

δεν έχει γίνει να τα πάρει τα παιδιά να κοιμηθούν στο σπίτι της, πέρα από κανα μεσημέρι και μόνο ένα παιδί τη φορά.

γενικά με το νίκο δε το χρειαζόμαστε μάλλον κι αυτό. αλλιώς θα το ζητούσα. έχουν τέτοιο πρόγραμμα τα παιδιά που απ τις 9.30 - 10 το βράδυ και μετά είναι σα να μαστε μόνοι μας.

απ την άλλη πάνε με ευκολία οπουδήποτε ούτε αυτό το χω αντιμετωπίσει που λέει η ντίνα. είναι ανεξάρτητα από βρέφη. δεν έχω θέμα να φύγω για μάθημα, για γιατρό, για ψώνια και να μείνουν με τη μάνα μου στο σπίτι.

είναι στο χαρακτήρα του παιδιού, είναι στον αριθμό των παιδιών, είναι στις αντοχές και τις συνήθειες των γιαγιάδων κτλ. γι αυτό είμαι της άποψης νεκ μη συγκρίνεις και στεναχωριέσαι.

Εμένα Αννούλα ο μικρός όσο μεγαλώνει δεν ξεκολάει απο εδώ και φυσικά θέλει την μαμά μαζί...έχω την γιαγιά Αλέκα που δεν έχω κανένα παράπονο πραγματικά...είναι υπέροχος άνθρωπος,φροντίζει πάρα πολύ τον μικρό και της εχώ εμπιστοσύνη αλλά όπως λέει και η μαμά μου τα παιδιά θέλουν τους γονείς τους απο οποιοδήποτε άλλο στον κόσμο...

Εμείς μιά στο τόσο βγαίνουμε οι δυό μας και πραγματικά περνάμε πολύ καλά...δεν πάει και πουθενά ο ένας χωρίς τον άλλον πχ για καφέ ή ποτό...οπότε όταν βρούμε χρόνο και τρόπο το κάνουμε...είμαστε στα μέλια ακόμα μάλλον μετά απο 4 χρόνια χαχαχαχαχα ...συνήθως το κρατάει εδώ η γιαγιά και ο παππούς στο σπίτι μας...ανεξάρτητα απο βρέφη ε?Χμ λές εμένα να μου βγεί "μαμάκιας" το αστέρι μου και το δείχνει απο τα 3???

yXNfp3.png

l63xp2.png

2k1Up2.png

Διαφημίσεις

το είχαμε ξανασχολιάσει ελεάνα ότι πολλές έχουμε επέτειο το νοέμβρη! μα κι εμείς χειμωνιάτικα ε??!!

σοφούλα μου θα έρθει η νονά της μικρής και ο θείος της με την κοπέλα του, οι γονείς μου κι ίσως ένα ζευγάρι φιλικό με 3 παιδάκια. δεν έχουμε και τον μεγάλο χώρο για να ανοιχτώ. και δεν έχουμε και φίλους με παιδιά δυστυχώς... Μόνο στο λασίθι έχουμε. Είναι τυχερός ο γιώργος και στα δικά του γενέθλια είμαστε και έξω και έχει και πολλά παιδάκια!

Να ήμαστε όλες πιο κοντά να σας είχα εδώ! Εσείς που είστε δίπλα ελάτε μια βόλτα!

έτσι όπως τα λες δίκιο έχεις και έιμαι σίγουρη ότι σαν γιαγιά τα θέλει και τα παραθέλει τα παιδάκια σου!

έχω όμως μια ιδέα στο μυαλό μου που περιτριγυρίζει...

ίσως ένα γκάλοπ αναμεταξύ μας να βοηθούσε...

και θέτω το ερώτημα:

μήπως οι πιο "κουρασμένες" μάνες είναι και οι πιο "ξεκούραστες" γιαγιάδες τελικά;;;;;; (και με λίγη δόση κακίας και το ανάποδο!)

Εμείς μιά στο τόσο βγαίνουμε οι δυό μας και πραγματικά περνάμε πολύ καλά...δεν πάει και πουθενά ο ένας χωρίς τον άλλον πχ για καφέ ή ποτό...οπότε όταν βρούμε χρόνο και τρόπο το κάνουμε...

Κάτι είναι κι αυτό... εμείς σου λέω μέχρι να κάνω την αριάδνη είχαμε βγει μόνο 2 φορές μόνοι με τον άντρα μου. μετά την αριάδνη καμία. ούτε για έναν καφέ. δεν προσφέρθηκε και δεν το ζήτησα κιόλας. πέρα από την αρραβώνιαση που σας έγραψα που και πάλι κοινωνική υποχρέωση ήταν τρεχάματα είχα με την κουμπάρα μου και δεν ήμαστε "οι δυο μας" με τον άντρα μου... και που κάτσαμε δίπλα-δίπλα στο τραπέζι στην τρέλα της βραδιάς ήταν θαύμα!

έτσι όπως τα λες δίκιο έχεις και έιμαι σίγουρη ότι σαν γιαγιά τα θέλει και τα παραθέλει τα παιδάκια σου!

έχω όμως μια ιδέα στο μυαλό μου που περιτριγυρίζει...

ίσως ένα γκάλοπ αναμεταξύ μας να βοηθούσε...

και θέτω το ερώτημα:

μήπως οι πιο "κουρασμένες" μάνες είναι και οι πιο "ξεκούραστες" γιαγιάδες τελικά;;;;;; (και με λίγη δόση κακίας και το ανάποδο!)

σωστή παρατήρηση. μάλλον έχει να κάνει με το πόσο έχουν συνηθίσει να "ζορίζονται" στη ζωή τους. όσο δεν κουράζεσαι τόσο δεν τεμπελιάζεις? εγώ το παθαίνω αυτό. ενώ όσο τρέχεις, τόσο πιο ντούρασελ γίνεσαι.

και ξέχασα να αναφέρω μιας και προχθές με συνάντησε η μαμά της κουμπάρας εξ αγγλίας και με ρωτούσε για τα παιδιά και τη μαμά μου και τέτοια και μου είπε με βεβαιότητα ότι "εσένα θα μαγειρεύει η μαμά σου όταν είναι στο σπίτι" να δηλώσω ότι μαγειρεύω εγώ και κάνω όσο το δυνατόν όλες τις δουλειές για να μην έχει να κάνει τπτ πέρα από τα παιδιά η μαμά μου.

Διαφημίσεις

εγώ θα τις τα πήγαινα το Σάββατο το βράδυ λίγο πρίν κοιμηθουν και θα τα έπαιρνα την άλλη μέρα το πρωί...

:tongue: Ντίνα μου τα παιδιά μου κοιμούνται στις 11 το βράδυ και συνήθως είμαι τόσο κουρασμένη που πάω κι εγώ για ύπνο. Δεν έχω αντοχή ούτε μια ταινία να κάτσω να δω, ούτε με τον άντρα μου να βρεθώ καλά-καλά. Αν ήταν να της τα πήγαινα αύριο το βράδυ κατά τις 10 ας πούμε και να τα πάρω την άλλη μέρα το πρωί, το μόνο που θα χόρταινα θα ήταν ύπνος.

Και η γιαγιά Αλέκα μιά απο τα ίδια είναι...ολόκληρό σκηνικό για να πάει ο Λ παιδικό...δεν ήθελε με τίποτα...εγώ είμαι εδώ έλεγε...και όταν ο μικρός πάει είναι εδώ να τον περιμένει...την έχω δεί να παίζει με τις ώρες με το Λ ακούραστα...να το κανακεύει και να τον φροντίζει...θέλει πάρα πολύ να τον κρατάει και είναι λέει για εκείνη "το χαμογελό" της...δεν έχω πραγματικά κανένα παράπονο...όποτε και να την χρειαστώ είναι δίπλα μου...ακούραστος άνθρωπος...βέβαια ένα τον έχουμε και φαντάζομαι δεν θα γιόταν διαφορετικά...και έχει δουλέψει πολύ στην ζωή της πραγματικά...την προτιμω και ας με πνίγει μερικές το πόσο προστατευτική είναι σε όλους μας απο μία "αδιάφορή' γιαγιά...θα με πλήγωνε πολύ...

yXNfp3.png

l63xp2.png

2k1Up2.png

νεκ , μου αν εχει καλο καιρο να τα πας απο σημερα ...ετσι ειπε οτι ειπε ....με το ωραριο που εχεις εσυ ,δεν θα επρεπε να γκρινιαζει καθολου ..

αλλα μη νομιζεις παντου τα ιδια ...εμενα σε καποια φαση που πηρα και την αγγελικη μεσω εσπα παιδικο ...ηταν ανενδοτη η μανα μου , μην το πας το παιδι!!ειχε ο γιωργος ρεπο 2 μερες απο το ταξιδι 10 μερες ..και εφυγε η μανα μου απο χθες για το χωριο ..δικιο εχει και αυτη ...αλλα ρωτα και τον αλλο που ηταν 10 μερες κατω απο τη θαλασσα

να τα πας τα μικρα απο αποψε !!!και να περασετε ζαχαρη...

οσο για τις επετειους ..και εγω 24 νοεμβρη εχω γαμο ...και τα φτιαξαμε 11 νοεμβρη !!!

εγω προσπαθω για αδεια στη δουλεια ..2 μερες τηναλλη βδομαδα , ο γιωργος εχει αδεια ολη τη βδομαδα ..να παμε ναυπλιο , για να δουμε !!!

λεω να παω με τη χριστινα σινεμα τινκερμπελ τη κυριακη ? λετε να κατσει ή θα κουραστει ??

F4Bkp2.png

nsWnp2.png

:tongue: Ντίνα μου τα παιδιά μου κοιμούνται στις 11 το βράδυ και συνήθως είμαι τόσο κουρασμένη που πάω κι εγώ για ύπνο. Δεν έχω αντοχή ούτε μια ταινία να κάτσω να δω, ούτε με τον άντρα μου να βρεθώ καλά-καλά. Αν ήταν να της τα πήγαινα αύριο το βράδυ κατά τις 10 ας πούμε και να τα πάρω την άλλη μέρα το πρωί, το μόνο που θα χόρταινα θα ήταν ύπνος.

Ελα ρε φιλενάδα κάτι είναι και αυτό δεν νομίζεις ...και θα ξυπνήσετε και μαζί την άλλη μέρα...

Πάντως με τα απίστευτα ωράρια τα δικά μου...με την γιαγια Αλέκα εδώ 5 μέρες όταν έχω νυχτερινή βάρδια...με τον Δ να κρατάει το μικρό πολλές ώρες...μερικές φορές μας είναι αρκετό να κοιηθούμε αγκαλιά...

yXNfp3.png

l63xp2.png

2k1Up2.png

κατερινιώ καλή δύναμη στον άντρα σου να του πεις κι από εμένα!

θα μιλήσω και με τον άρη να δω τι θα προτείνει κι αυτός... ήδη τη σκέψη "από σήμερα" την έχω ξεγράψει πάντως!

ουφ!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...