Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 5 ώρες πρίν, Ele@n είπε:

Να σε ρωτήσω; Εφόσον πάω με ωάρια από τράπεζα πληρώνω ούτως ή άλλως τα φαρμακα;

Αυτό δεν το ξέρω, γιατί εμένα τη δότρια τη βρήκε ο γιατρός, υποθέτω όμως πως όχι. Μάλλον είναι μέσα στην τιμή των ωαρίων αυτά!

Cafe Αυγουστος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Καλημερα!!!!!

Καλό μηνα να εχουμε!!!!!!!!!!

Ελε, Βασιλομητωρ ειναι μονο μία!!!!!!!! Οι τίτλοι δεν δανειζονται!!!!

Πολλα πολλα ευχαριστω για το δωρο σου!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Εννοειται θα ενημερωθεί ο Κωνσταντινος οτι ειναι απο την καλή του!!!!!

Εχθες μετα τον υπερηχο πηγαμε στα πεθερια που ειχαμε αφησει τη Μαριλιζα, μπαινουμε μεσα σκυθρωποι και λεμε "δε μας τα λεει καλα ο γιατρός με το φύλο"

Για ποτε γινανε κιτρινοι,απορω πως δεν παθανε εμφραγμα!!!!!!!!

Μεχρι να καταλάβουνε οτι τους δουλευαμε πρέπει να έχασε ο καθένας 10 χρονια!

χαχαχα

ειχαμε λιωσει στο γελιο με το Λ.

Ναι που λετε,εχθες ξεπατωθηκε, ηθελε να ερθει και σημερα λεει,αλλα δεν την αφησα.Να ναι καλα.

Σκεφτομαι να στρωσω χαλιά πριν φυγω.Τουλαχιστον της Μαριλιζας και το δικο μου δωμάτιο.

Καλέ τι καημός και αυτός για το φύλο του παιδιού???Αν τυχό σκάσει μύτη δηλαδή καμιά κουκλάρα μπουμπού φαντάζομαι τι θα πάθουν!!!Αντε βρέ πές τους δεν κάνουν έτσι σε ετοιμόγεννη μανούλα!!!!

yXNfp3.png

l63xp2.png

2k1Up2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• female

6365

• mikio

5355

• JimDin

4874

• honey

4571

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• female

female 6.365 δημοσιεύσεις

• mikio

mikio 5.355 δημοσιεύσεις

• JimDin

JimDin 4.874 δημοσιεύσεις

• honey

honey 4.571 δημοσιεύσεις

Posted Images

καλημέρα, χτες είχαμε το δεύτερο κατά σειρά εμβόλιο...στην 90 ο σκιουράκος στο ύψος και πάνω απ την 75 στο βάρος. κι από ανάπτυξη νευρολογική για 5 μηνών μωρό.

ευτυχώς κοιμάται όλη νύχτα, είναι καλόβολος κι όλο γελάει. χτες με τις κινητικές ασκήσεις ξεκαρδιζόταν.

δε θα περπατήσει έλεγα από μέσα μου θα μας ταράξει ετούτος! πολύ πονηρός μου χει βγει.

εγώ στα παιδιά μου παιδικό-σχολείο δεν έκοψα ποτέ. ο δημήτρης πήγε παιδικό όταν ο μάνος ήταν 10 ημερών. κι ο μάνος πήγε παιδικό όταν ο ιάσονας ήταν 1ος μήνα. δε μπορώ να πω ότι είχα ιδιαίτερο πρόβλημα με τις αρρώστιες να πω την αλήθεια. προς το παρόν τουλάχιστον.

μπορεί να οφείλεται και στο ότι δε πλησιάζουν από μόνοι τους το μωρό και πολύ. ή κι ότι τα δυο μικρότερά μου είναι-ήταν βολικά μωρά.

η λογική πάντως λέει φύλαγε τα ρούχα σου για να χεις τα μισά σίγουρα.

απ την άλλη και να κλείσεις ένα παιδί 3 χρονών μέσα είναι ψιλοάδικο. εδώ καλό θα ήταν να υπάρχει κάποιος τρίτος να εκτελεί χρέη παιδαγωγού-διασκεδαστή.

γιατί όταν του 3χρονου του γυρίσει το μάτι απ τη βαρεμάρα ποιος είδε το θεό! χαχα!

Mπράβο στον Ιασονάκο που ακολουθεί τα χνάρια των αδερφών του και γίνεται το καλύτερο και το ομορφότερο παιδί!

Καλά η μπλούζα όλα τα λεφτά! Αχαχαχα! Κι έχει πάρει και το κατάλληλο ύφος του άντρα με αυτοπεποίθηση!

Ντίνα μου περαστικά στο αντράκι σου! Εγώ το δίνω και το παίρνω και για εμένα το σιρόπι της εχινάκειας. Λέει ότι δεν το παίρνεις προληπτικά και ακριβώς όπως σου τα είπε μόνο για όσο κρατήσει το κρυολόγημα ή η ίωση. Για το βήχα είναι ένα κι ένα. Με τα πρώτα σημάδια πλακώνομαι! Επίσης πολύ καλές να ξέρεις για εμάς είναι οι κάψουλες σκόρδου και για όλη την οικογένεια η πρόπολη. Και η γύρη αλλά μονάχα αν δεν είσαι αλλεργικός γιαυτό προσοχή. Ο βασιλικός πολτός υπάρχει και σε χάπια στο φαρμακείο και είναι πιο οικονομικός από το να τον πάρεις από βιολογικάδικα αν θυμάμαι καλά.

Διαφημίσεις

κατερινιώ κι εμένα μου λείπουν τα παιδιά στο κρεβάτι αγκαλίτσα! κάθε που πάμε στο χωριό παίρνω τη δόση μου! κοιμάμαι με το μικράκι! σε αυτή τη φάση μου αρέσει τόσο πολύ! που δείχνει μικρούλα, που μιλάει έτσι μωρουδίστικα και παπαγαλίστικα, που κάνει ακόμα τα παλαβά, τα νάζια. θυμάμαι την άννα που έλεγε ότι θα διώξει τους πρωινούς να κρατήσει το σκιουράκι και γελάω με κατανόηση και συγκατάβαση!

Αγγελικούλα καλό καφέ! Μετά θα πηγαίνεις με την κουμπάρα σου καροτσάδα για καφέ καλέ! Όσο είναι στο καρότσι είναι τέλειααααα! Μετά που αρχίζει το κυνηγητό είναι το θέμα. Οπότε μην τυχόν και κλειστείς που λες για κανένα εξάμηνο γιατί μετά σε βλέπω να βγαίνεις έπειτα από κανένα 3αρι χρόνια.

Για τον παιδικό δεν μπορώ να εκφέρω γνώμη, είναι δίκοπο μαχαίρι, από τη μία αυτό που λέει η άννα... τι θα κάνει κλεισμένη μέσα η μαριλίζα και πώς θα την παλέψει? και από την άλλη οι ιώσεις που ακόμα κι αν δεν τις περνάει, ίσως στις κουβαλάει στο σπίτι καλή ώρα σαν κι εμένα!

να χώσω ή να μη χώσω τη μάνα μου... την οποία δεν την είδα και πολύ ορεξάτη...??

να κάνω γκάλοπ τι θα κάνατε στη θέση μου?

ήθελα να της αφήσω τα παιδιά από σήμερα το απόγευμα μέχρι κυριακή πρωί. για να κάνουμε τπτ με τον άρη, δουλειές, ψώνια και να γιορτάσουμε και την επέτειό μας που σκεφτόμουν. και να τα παίρναμε την κυριακή που θα γιορτάσουμε εδώ τα γενέθλια της μικρής. πέρυσι είχε πει να τα πάρει μετά τα γενέθλια να κοιμηθούν στο σπίτι για να μας το κάνει δώρο για την επέτειό μας. αλλά φυσικά το είπε εκ του ασφαλούς γιατί θήλαζε η μικρή σαν παλαβή και τη νύχτα... οπότε και φυσικά δεν της τα άφησα.

αυτή μου είπε να κάνουμε ότι θέλουμε (ή σήμερα το απόγευμα να της τα πάμε ή αύριο το πρωί) και πέταξε και "μην τη ζορίζεις τη μάνα σου." και το μπαλάκι σε εμένα... "ότι θέλετε κάνετε, μόνο να με ενημερώσετε." και "πότε θες να του κάνεις το τραπέζι, αν είναι αύριο γιατί δεν μου τα φέρνεις αύριο και αφήνετε τα ψώνια που λες..." μπλα...μπλα... τέτοια... οπότε δεν την είδα και πολύ ορεξάτη. όπως πάντα δλδ...

από την άλλη δευτέρα-τρίτη και τετάρτη δεν έχω σχολείο και δεν θα έρθει. επίσης κάθε τρεις και λίγο απεργίες, αργίες, ρεπό ο άρης, δεν είναι ότι κουράζεται, κι έχω και λάιτ πρόγραμμα μαθημάτων. είναι και ο πατέρας μου στο σπίτι της είπα, λέει στρώνει πλακάκια... πώς θα το πάρει η κόρη σου να μείνει 2 βράδια στο σπίτι. της λέω και της μικρής θες να πας με τη γιαγιά λέει όχι και τέτοια...

από τη μία με πιάνει η υπερηφάνεια μου και λέω να τα πάω αύριο. από την άλλη με πιάνει η υπερηφάνεια και ο θυμός και λέω να μην τα πάω καθόλου, από την άλλη με πιάνει το πείσμα και λέω να της τα πάω σήμερα για σπάσιμο!

να σημειώσω ότι από όταν έκανα την αριάδνη της έχω αφήσει το γιώργο κάποιες φορές στο σταλό όταν είχε βάρδια ο άρης και ήταν η μικρή μωρό και ζόρικα τα πράματα.

και τα δύο παιδιά της τα άφησα μόνο στην κηδεία του πεθερού μου. ποτέ δεν έχω βγει με τον άρη 2 χρόνια τώρα ούτε απόγευμα, ούτε βράδυ να της τα αφήσω να τα προσέχει. πέρα δλδ από τα πρωινά δεν της τα έχω αφήσει ξανά ούτε για λίγες ώρες.

ααα ψέματα! της τα άφησα για 5 ώρες όταν αρραβωνιάστηκε η κουμπάρα μου και πήγαμε στο γλέντι στις 4 του γενάρη του 2011...

κοίτα νεκ, εγώ λέω να τολμήσεις με το χώσιμο...

κοινώς μια δοκιμή θα σε πείσει!

αχ βρε αννούλα μου με πιάνει το παράπονο ώρες-ώρες... και θυμάμαι που έλεγα να βάλω γυναίκα να τα προσέχει τα πρωινά κι είχε λυσσάξει. να γιατί ήθελα γυναίκα, θέλω να της πω. για να μπορώ να σου τα αφήνω μια στο τόσο να κάνω κάτι και για εμένα και τον άντρα μου.

τα παιδιά δεν τα φοβάμαι... βέβαια άμα συναντήσει γκρίνια, δεν κάνει και πολλά για να τη σταματήσει. πχ. να θέλει τη μαμά η αριάδνη αντί να την απασχολήσει με κάτι (χίλια δυο εκεί στην εξοχή) θα πάρει τηλέφωνο να την βάλει να μου μιλήσει για να γυρίσει σπίτι. ψυχολογικός πόλεμος δλδ. και το έχω παράπονο που μία φορά δεν προσφέρθηκε από μόνη της.

δεν ήθελα παιδιά παλιά και είχε φαγωθεί, κάνε κι εγώωω θα κάνω θα δείχνω, μόνο που δεν μου έλεγε ότι θα τα μεγαλώσει αυτή. και τώρα.... τουμπεκί.

Διαφημίσεις

Ντίνα μου περαστικά στο αντράκι σου! Εγώ το δίνω και το παίρνω και για εμένα το σιρόπι της εχινάκειας. Λέει ότι δεν το παίρνεις προληπτικά και ακριβώς όπως σου τα είπε μόνο για όσο κρατήσει το κρυολόγημα ή η ίωση. Για το βήχα είναι ένα κι ένα. Με τα πρώτα σημάδια πλακώνομαι! Επίσης πολύ καλές να ξέρεις για εμάς είναι οι κάψουλες σκόρδου και για όλη την οικογένεια η πρόπολη. Και η γύρη αλλά μονάχα αν δεν είσαι αλλεργικός γιαυτό προσοχή. Ο βασιλικός πολτός υπάρχει και σε χάπια στο φαρμακείο και είναι πιο οικονομικός από το να τον πάρεις από βιολογικάδικα αν θυμάμαι καλά.

Το σιρόπακι πρόπολη λέγεται και πραγματικά έχω δεί τεράστια διαφορά στο παιδί...μιά κουταλιά γύρη την ημέρα έπαιρνα στην εγκυμοσύνη μου...κάποια στιγμή θα ρωτήσω την αδερφή μου για ένα μείγμα σκόρδου ,ξυνόμηλου ,μελιού και κάτι άλλο που το πίνει κάθε μέρα και είναι σούπερ τονωτικο και δυναμωτικο...τις κάψουλες πήρα και εγώ Νεκ...

yXNfp3.png

l63xp2.png

2k1Up2.png

αχ βρε αννούλα μου με πιάνει το παράπονο ώρες-ώρες... και θυμάμαι που έλεγα να βάλω γυναίκα να τα προσέχει τα πρωινά κι είχε λυσσάξει. να γιατί ήθελα γυναίκα, θέλω να της πω. για να μπορώ να σου τα αφήνω μια στο τόσο να κάνω κάτι και για εμένα και τον άντρα μου.

τα παιδιά δεν τα φοβάμαι... βέβαια άμα συναντήσει γκρίνια, δεν κάνει και πολλά για να τη σταματήσει. πχ. να θέλει τη μαμά η αριάδνη αντί να την απασχολήσει με κάτι (χίλια δυο εκεί στην εξοχή) θα πάρει τηλέφωνο να την βάλει να μου μιλήσει για να γυρίσει σπίτι. ψυχολογικός πόλεμος δλδ. και το έχω παράπονο που μία φορά δεν προσφέρθηκε από μόνη της.

δεν ήθελα παιδιά παλιά και είχε φαγωθεί, κάνε κι εγώωω θα κάνω θα δείχνω, μόνο που δεν μου έλεγε ότι θα τα μεγαλώσει αυτή. και τώρα.... τουμπεκί.

εχεις κι εσυ τα δικια σου!

κι εμεις τα χουμε κόψει όλα...

αλλα και ν αφησω 3;;;

εμεις με τόσες δραστηριότητες και που τ αφήνουμε ανα ζεύγη θετικό είναι.

εχεις κι εσυ τα δικια σου!

κι εμεις τα χουμε κόψει όλα...

αλλα και ν αφησω 3;;;

εμεις με τόσες δραστηριότητες και που τ αφήνουμε ανα ζεύγη θετικό είναι.

είναι κι αυτό... 3 πώς τα αφήνεις? κι όμως γνωρίζω πεθερά που κρατάει 3 παιδιά όσο είναι κλειστά τα σχολεία! ουάου???!

και να συμπληρώσω: και βρίσκεται και 280 χλμ μακριά από τους γονείς το σπίτι της! σε άλλο νομό δλδ! της τα πάνε και τα παίρνουν μαζί με τα σχολεία. αναγκαστικά λόγω δουλειάς αλλά δεν παραπονιέται κιόλας η γυναίκα!

Βρε Νεκ δεν μπορείς να πείς οτι δεν σε βοηθάει...τώρα με δύο παιδιά δεν είναι και εύκολα για μιά μεγάλη γυναίκα...έχει ζόρι...εγώ θα τις τα πήγαινα το Σάββατο το βράδυ λίγο πρίν κοιμηθουν και θα τα έπαιρνα την άλλη μέρα το πρωί...αφού θα είσαι με τον Αρη θα έχει βοήθεια...απο την άλλη και την επετειό σου θα γιόρταζες με τον καλό σου και εκείνη δεν θα είχε παράπονα να κάνει ...εμείς αν θέλουμε να πάμε κάπου πρέπει να έχει κοιμηθεί ο Λ γιατί δεν κάθεται με κανέναν εκτός εμένα ή του πατέρα του...για να πάω για δουλειά γίνεται ολόκληρο σκηνικό...και να φανταστείς οτι έχει μεγαλώσει με την γιαγιά Αλέκα μέσα στο σπίτι μας...και του κάνει και όλα τα χατήρια...πρόχθές τον πήραν οι γονείς μου βόλτα και στα μισά τον γύρισαν πίσω...θέλω α πάω σπίτι μου ,στην μαμά μου έλεγε...η μαμά είναι στην δουλειά του έλεγε η μαμά μου...δεν πειράζει όταν η μαμά είναι στην δουλειά εμένα με κρατάει ο μπαμπάς μου έλεγε εκείνος...

yXNfp3.png

l63xp2.png

2k1Up2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...