Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 5 ώρες πρίν, Ele@n είπε:

Να σε ρωτήσω; Εφόσον πάω με ωάρια από τράπεζα πληρώνω ούτως ή άλλως τα φαρμακα;

Αυτό δεν το ξέρω, γιατί εμένα τη δότρια τη βρήκε ο γιατρός, υποθέτω όμως πως όχι. Μάλλον είναι μέσα στην τιμή των ωαρίων αυτά!

Cafe Αυγουστος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Όλα σούπερ!!!

2.818γρ ο μπεμπάκος! Φτου φτου σκορδα!!!!!!!

Ουφ..τελικη ευθεία πια! πιο τελική δεν πάει!

Ερωτηση: τι ωρα θα κοιμηθει για βραδυ ο Μάνος???!!!!!!! οεο!!!!!!!

Σχετικα με την πεθερά,εννοειται οτι τα εκτιμω αφανταστα όλα αυτα που κάνει για μας..

Πινει κανενα ζουζουνι μας το NOYNOY KID 2+ το εβαπορε?

μου στείλανε κουπονια που δε τα χρειάζομαι!

Πειτε μου αν τα θέλει καμια αυριο παω ταχυδρομειο!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• female

6365

• mikio

5355

• JimDin

4874

• honey

4571

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• female

female 6.365 δημοσιεύσεις

• mikio

mikio 5.355 δημοσιεύσεις

• JimDin

JimDin 4.874 δημοσιεύσεις

• honey

honey 4.571 δημοσιεύσεις

Posted Images

Σούπερ ο διάδοχος, με το καλό σύμπι!!!Καταφτάνει το αγόρι σου, το χεις πάρει χαμπάρι?

Μια χαρά το βάρος του, μέχρι την άλλη βδομάδα μπορεί να έχει πάει και 3 κιλά!Ωραιότατος!

Δεν το είπα?Τούρκος έγινε που έκανα τα κεικάκια. Του υποσχέθηκα ό,τι αύριο θα κάνουμε άλλο κέικ. Ωστόσο δεν πέτυχαν. Μάλλον τα πολύψησα και η υγρή σοκολάτα στην μέση έπηξε. Γευστικά είναι όμως.

Καλές 12 θα κοιμηθεί αλλά δεν με νοιάζει. Αφού δεν θα πάει σχολείο δεν πειράζει.

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Καλησπέρα!

Αγγελικούλα μια χαρά ο μπεμπούλης!

Αν είναι γύρω στα 3 θα είναι μια χαρούλα, μπορέι να πάρει και παραπάνω σε μια βδομάδα, θα τον ταίζεις καλά μετά έτσι κι αλλιώς και θα πάρει τα πάνω του γρήγορα!

Το ξεσηκώσατε το σπίτι με την πεθερά καλέ?

Να τα βρει ο Κων/νος όλα στη εντέλεια!

Ουφ κι εγώ προσπαθώ να τελειώσω τα δικά μου, αν πάρει λίγο η μητέρα μου το Γιάννη αύριο θα αποτελειώσω την κουζίνα, δε μου μένουν πολλά μετά.

Ελευθερίτσα καλύτερα είναι το Μανιώ ε, ευτυχώς!

Κράτα τον σπίτι λίγες μέρες να περάσει τελειως!

Κέικ με σοκολάτα έτρωγα κι εγώ πριν, το αγαπημένο του Γιάννη!

Ντινάκι περαστικά στο Λεωνιδάκο!

Λινάκι έστρωσες χαλιά ε? μια χαρούλα, κι εγώ θα τα στρώσω μόλις κρυώσει ο καιρός λιγάκι.

Βελουδάκι εγώ δεν είδα φωτό:(

Θα μεγάλωσε η μπουμπούκα πολύ!!

Κατερίνα μου καλώς δεχτήκατε το σύζυγο, θα του έκαναν χαρά τα κορίτσια ε?

Αννιώ το Ιασονάκι έχει φτιάξει πρόγραμμα, κοιμάται πολύ καλά, μπράβο το αστέρι σου! Τι κάνεις εσύ, την παλεύεις? Σε σκέφτομαι και απορώ, εγώ με δύο και δεν ησυχάζω όλη μέρα, εσύ με τρία, με σχολεία, με δραστηριότητες κ.α πώς τα βγάζεις πέρα?

RJbwp3.png

bAW5p3.png

Καλημερα!!!!!

Καλό μηνα να εχουμε!!!!!!!!!!

Ελε, Βασιλομητωρ ειναι μονο μία!!!!!!!! Οι τίτλοι δεν δανειζονται!!!!

Πολλα πολλα ευχαριστω για το δωρο σου!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Εννοειται θα ενημερωθεί ο Κωνσταντινος οτι ειναι απο την καλή του!!!!!

Εχθες μετα τον υπερηχο πηγαμε στα πεθερια που ειχαμε αφησει τη Μαριλιζα, μπαινουμε μεσα σκυθρωποι και λεμε "δε μας τα λεει καλα ο γιατρός με το φύλο"

Για ποτε γινανε κιτρινοι,απορω πως δεν παθανε εμφραγμα!!!!!!!!

Μεχρι να καταλάβουνε οτι τους δουλευαμε πρέπει να έχασε ο καθένας 10 χρονια!

χαχαχα

ειχαμε λιωσει στο γελιο με το Λ.

Ναι που λετε,εχθες ξεπατωθηκε, ηθελε να ερθει και σημερα λεει,αλλα δεν την αφησα.Να ναι καλα.

Σκεφτομαι να στρωσω χαλιά πριν φυγω.Τουλαχιστον της Μαριλιζας και το δικο μου δωμάτιο.

καλημέρα, καλό μήνα!

όλα καλά αγγελική, άντε κοντή γιορτή! καλά τους τρελλάνατε τους ανθρώπους!

ελέ, καλύτερα ο μάνος σου ε???, περαστικά να είναι και από βδομάδα τον ξαναστέλνεις παιδικό!

καλά διάβασα όλα αυτα που γράψατε για τα αντιπυρετικά γιατί πραγματικά δεν το είχα ψάξει τόσο, σήμερα που θα πάω στη γιατρό να να μας γράψει κάτι εξετάσεις θα τη ρωτήσω

εμείς χθες δεν πήγαμε, ήταν πολύ κουρασμένος, σερνόταν, και τον κράτησα!

πήγαμε χθες και στη γαστρεντερολόγο που μας έστειλε η παιδίατρος, κάθε μέρα ο μικρός βγάζει σχεδόν όλο το γάλα, τι του πήραμε χωρίς λακτόζη, είναι λέει κατάλοιπο της παλινδρόμησης μάλλον που είχε μικούλης και το γαλα που είναι ιδαρές σε άδειο στομάχι του προκαλεί έμετο, επίσης πάντα αυτή είναι η πρώτη του αντίδραση στις ιώσεις άρα έχει ευαισθησία

μας πρότεινε μία θεραπεία 4 εβδομάδων με epadoren, υπέρηχο κοιλιας και μία γενική αίματος για να δούμε που βρισκόμαστε, επίσης αν δε θέλει να τρώει το πρωι γάλα με δημητριακά που δεν τον πειράζουν να του βάζουμε λίγο ρυζάλευρο στο γάλα, σήμερα που το δοκίμασα δεν του πολυάρεσε, ήπιε το μισό, αλλά ενώ πήγε να το βγάλει πάλι σταμμάτησε, άρα έπιασε, πήρα και βρώμη μήπως του έφτιαχνα oatmeal, αλλά το κακό είναι ότι το πρωί που ξυπνά θέλει μόνο γάλα, όλα αυτά τα τρώει ευχαρίστως για απογευματινό ή βραδινό

Διαφημίσεις

Καλησπέρα κι από εμάς και καλό μήνα! Αγγελικούλα έφτασε η ώρα να αγκαλιάσεις το μωρουδέλι σου! Τι ωραία!!!! Αντριάνα και στα δικά σου με το καλό! Και στις υπόλοιπες υποψήφιες εύχομαι!!! Σήμερα ήρθε μια μαμά να πάρει το παιδί της από το σχολείο κρατώντας ένα μωρουδάκι κι ήταν τρέλα μιλάμε! Μια σταλίτσα μωρέ!!!!! Και μου αρέσει που την μικρή γαϊδουρίτσα μου τη βλέπω εγώ σαν μωράκι!

Το ίντερνετ μου αργεί ή σωστότερα ο υπολογιστής σούρνεται. Θα κάνουμε κανένα φορμάτ οπότε έχω πανικοβληθεί με τα όσα πρέπει να κρατήσω για να μη χαθούν και δεν έχω χρόνο να μπαίνω. Είμαι στη φάση της αποθήκευσης τόνων αρχείων. Και έχω και μπόλικη δουλειά για το σχολείο και έχω και να σκανάρω και γράφω και τα μαθήματα για να τα στέλνω σε μια μαθήτριά μου που θα λείπει για ένα μήνα στην Αρμενία τον τόπο καταγωγής της μαμάς της, οπότε θέλω κι εκεί χρόνο. Μετά από εδώ έχω να διορθώσω και εκθέσεις και διαγωνίσματα.

Κατά τα άλλα καλά εμείς! Περνάμε τις φάσεις μας, μία καλά, μία δύσκολα όπως είναι φυσικό αλλά σε γενικές γραμμές τα καταφέρνουμε. Ώρες-ώρες νιώθω τρισευτυχισμένη ένα πράμα να λιώνω χαζεύοντας τα παιδάκια μου, με πιάνει και μια διπλή, τριπλή μη σας πω νοσταλγία λόγω των ημερών. Ο Νοέμβρης είναι ο μήνας μας από πολλές απόψεις, γνωριμία, γάμος, πρώτο θετικό τεστ και 2η γέννα... Ααααααχχχ τι όμορφα! Σα να τα έζησα χθες μου φαίνονται όλα! Κλαψ-κλαψ!

καλημερα σας!!

νεκ μου ..ευτυχως που εισαι και εσυ και τα θυμηθηκα και τα δικα μου ..εγω εχω και επετειο γαμου ...

εγω τωρα που ελειπε ο γιωργος τις χαζοκοιμηζα μαζι μου.ηταν και αρρωστη η αγγελικη μου ...και μου κανε παραπονα ο Γ. αλλαξα το προγραμμα , ποτε θα παει στο κρεβατι του???ουφ ...χαζοτσακωθηκαμε ...

αλλα σημερα μια αλλη μερα ....μου λειπουν και εμενα ,,,και μ΄αρεσει το χουζουρι στο κρεβατι μαζι τους ..

επιτελους σκ....ερχεται

F4Bkp2.png

nsWnp2.png

Καλημέρα!!!!

Ωραια μερα σημερα!!!!!

Πηγε το κοριτσι μου σχολειο, τελευταια μερα σημερα..

Ποσο στενοχωριέμαι που θα τη σταματησω δεν λέγεται.

Σκεφτηκα να της πω ότι το σχολείο θα κλεισει για λιγες μερες για να το βαψουν και να το καθαρίσουν αλλα μετα είπα να μην της πω ψεμματα, ε της ειπα τελικα πως τωρα που θα εχουμε το μπεμπη καλυτερα να ειναι σπιτι μαζι του για να τον προσεχει και να με βοηθάει....θα δείξει, ελπιζω να μην το πάρει στραβά.

Η πεθερα μου αλλαξε ρότα και μου λεγε τις προάλλες να μην την σταματησω.

Να χτυπησω ξύλο ουτε μύξα δεν εχει,απο την αλλη τα δυσκολα αν κρινω απο τα περυσινα ειναι Δεκ-Ιαν,οσο είναι έτσι καλός ο καιρός μήπως να την πηγαινω..?

Ο Λευτ βεβαια αμετακινητος, με κράζει που δεν την εχω σταματησει ακομη!

Αν τα καταφερω θα παω για καφεδακι με την κολλητη μου & νονά του μπέμπη, μάλλον το τελευταίο για πολύυυυυυυυυυυυυυυ καιρό!!!

καλο καφε αγγελικη ...εχει και λιακαδα!!ζηλευω ...

Μη ζηλευεις Κάθριν μου...Σε κάνα 6μηνο θα ξαναπάω!!!!

(Φτιάξε τα τικεράκια των κοριτσιων σου καλε!!!!)

"Αποσυνθεσα" το κάθισμα αυτοκινητου για να το πλύνω και τωρα δεν ξερω πως να το ξαναφτιάξω, μου χει σπασει τα νευραααααααα!

Διαφημίσεις

Καλημέρα.

Πολύ βήχα έχει ο μικρός απο εχθές το πρωί και του ξεκίνησα ένα βιολογικό σιροπάκι της apivita για παιδιά με μέλι και θυμάρι...είναι για το λαιμό του τώρα που είναι χάλια αλλά θα το συνεχίσουμε και μετά για ενίσχυση του οργανισμού...βλέπω μεγάλη διαφορά απο εχθές...ρωτησα και για σιροπάκι με Εχινάκεια αλλά μου είπε η φαρμακοποιός μας οτι μπορώ να το δώσω το πολύ για 15 μέρες και αυτό μόνο όσο είναι άρρωστος ο μικρός...

yXNfp3.png

l63xp2.png

2k1Up2.png

Αγγελική εγώ θα σου έλεγα να την σταματήσεις την μικρή για λίγο μέχρι να ξεπεταχτεί το λεχουδάκι...για κάθε ενδεχόμενο...τώρα βέβαια αν νομίζεις πως δεν θα υπάρξει μεγάλο πρόβλημα αλλά και πάλι...θα είναι πάρα πολύ μικρό το μωρούδάκι για ο,τιδήποτε...

yXNfp3.png

l63xp2.png

2k1Up2.png

Μη ζηλευεις Κάθριν μου...Σε κάνα 6μηνο θα ξαναπάω!!!!

(Φτιάξε τα τικεράκια των κοριτσιων σου καλε!!!!)

"Αποσυνθεσα" το κάθισμα αυτοκινητου για να το πλύνω και τωρα δεν ξερω πως να το ξαναφτιάξω, μου χει σπασει τα νευραααααααα!

Maxi-Cosi έχεις και εσύ ε?Ούτε που έχω βγάλει ποτέ το ύφασμα...εμένα έχει και λεπτομέρειες απο δέρμα και δεν ξέρω καν αν πλένεται...αν θές ρίξε μιά ματιά στο youtube κάτι θα βρείς εκεί...κάπου πρέπει να έχω χώσει στο πατάρι τις οδηγίες και εγώ...

yXNfp3.png

l63xp2.png

2k1Up2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...