Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 5 ώρες πρίν, Ele@n είπε:

Να σε ρωτήσω; Εφόσον πάω με ωάρια από τράπεζα πληρώνω ούτως ή άλλως τα φαρμακα;

Αυτό δεν το ξέρω, γιατί εμένα τη δότρια τη βρήκε ο γιατρός, υποθέτω όμως πως όχι. Μάλλον είναι μέσα στην τιμή των ωαρίων αυτά!

Cafe Αυγουστος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• female

6365

• mikio

5355

• JimDin

4874

• honey

4571

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• female

female 6.365 δημοσιεύσεις

• mikio

mikio 5.355 δημοσιεύσεις

• JimDin

JimDin 4.874 δημοσιεύσεις

• honey

honey 4.571 δημοσιεύσεις

Posted Images

ελα ρε ντινα , περαστικα !!αλλα και παιδικο να μην πηγαινε δεν εθα εβγαινε απο το σπιτι ..εμενα μου αρρωστησε η αγγελικη ..που καθεται σπιτι ..και η αλλη ειναι μια χαρα ..

το παρτακι το εχω σκεφτει και εγω , να της καλοπιασω θελω ...ισως κανω κατι το δεκεμβρη με αφορμη τη γιορτη της !!

Κατερινάκι 4-5 μπούκωματα...μια γαστρεντερίτιδα της μιάς μέρας και μιά βαρβάτη ίωση με πυρετό μέσα τους 2 τελευταίους μήνες είναι ότι έχει περάσει ο Λ στα 3 τελευταία χρόνια...και μας είπε ο παιδίατρος τον πρώτο χρόνο μόνο έτσι πάει...δεν είμαστε συνηθισμένοι...

yXNfp3.png

l63xp2.png

2k1Up2.png

Κατερινάκι 4-5 μπούκωματα...μια γαστρεντερίτιδα της μιάς μέρας και μιά βαρβάτη ίωση με πυρετό μέσα τους 2 τελευταίους μήνες είναι ότι έχει περάσει ο Λ στα 3 τελευταία χρόνια...και μας είπε ο παιδίατρος τον πρώτο χρόνο μόνο έτσι πάει...δεν είμαστε συνηθισμένοι...

ναι το πρώτο χρόνο είναι έτσι.

και του χρόνου να ναι αυτός ο πρώτος χρόνος πάλι έτσι θα πάει στην αρχή.

τουλάχιστον είναι γερό παιδί και μεγαλόσωμο, κάτι είναι κι αυτό αναφορικά με τις ιώσεις, πιστεύω.

Κατερινάκι στείλε μου διεύθυνση στο mail σου, δεν την έχω.

Ντίνα, περαστικά στο μικρό, καλύτερα που φεύγουν τα φλεματα, πραγμαιτκά είναι ο πρώτος χρόνος, μετά πολύ καλύτερα εμάς φέτος ο Λ. πέρα απο λίγες , πολύ λίγες μύξες, δεν μας έχει φέρει τίποτα ακόμα, (ΦΤΟΥ ΦΤΟΥ ΦΤΟΥ), πέρυσι,(δεύτερη χρονιά παιδικό, δεν ήταν ιδιαίτερα άρρωστος, αλλά μες στη μύξα όλη τη χρονιά), πρόπερσι(πρώτη χρονιά παιδικό, πολύ συχνά άρρωστος, ευτυχώς δεν έχει πάρει αντιβιωση ακόμα καθόλου, τώρα που το σκέφτομαι....όχι οτι θα γινόταν κάτι τρομερο, αλλά πως θα του την έδινα, που δεν πίνει και τίποτα. Ισως θα μπορούσατε να κάνετ ε λίγο υπομονή..δεν ξερω, δική σας η απόφαση, νομίζω οτι πρέπει να ζυγίσει και το πόσο καλό κάνει στο Λεωνιδα ο σταμθός, τα θετικά του δηλαδή, που είναι πολλά. Και η κυρία Αλέκα, μπορεί κάθε μέρα να κρατάει το μικρό, βρέξει χιονίσει(μμμ, μάλον μπορεί μετά χαράς!!).

Α, ρε Jason, ,ρε Jason, ομορφάντρα..

όποτε βρω χρόνο θα βάλω φωτό της μικρής, πριν απο λίγο την έκανα μπάνιο, είχε γίνει σύσκατη, το μαλλί κορίτσια πολύ και καρφί πάνω, όπως ο Λεόντης με το συντριβάνι του τότε, αλλά περισσότερο..

Διαφημίσεις

βελ μου σου εστειλα μηνυμα!!

ηρθε ο γιωργος απο ταξιδι και παει να παρει τη χριστινα απο το σταθμο , εχουν 10 μερες να τον δουν ..θα κατουρηθει απο τη χαρα της η δικια μου ...

F4Bkp2.png

nsWnp2.png

καλησπερα!!

κρυο κανει εδω σε μας.παλι καλα που εστρωσα και χαλια

κατερινα και γω πιστευω πως στην ουσια αυτη θα δωσει τη μαχη αλλα πιστευω πως πρεπει να την συμβουλεψεις σωστα ωτε να καταφερει να το ξεπερασει. εμενα ο δημητρης μου λεει για ενα παιδακι που εχει ερθει φετος οτι δεν παιζει κανεις μαζι του και οτι τους ενοχλει και τους παιρνει τα παιχνιδια. του ειπα να τον κανει παρεα και να τον αφησει να παιξει με τα παιχνιδια του αλλα αν θα το κανει δεν ξερω.

[URL="http://lilypie.com"][IMG]http://lb5m.lilypie.com/TikiPic.php/np42tHj.jpg[/IMG][IMG]http://lb5m.lilypie.com/np42p2.png[/IMG][/URL]

[URL="http://lilypie.com"][IMG]http://lb4m.lilypie.com/XVksp3.png[/IMG][/URL]

[URL="http://www.TickerFactory.com/"]

[/URL]

Διαφημίσεις

Ρε συ Βελ,τι κορίτσι είναι αυτό???Και τι μεζαμπλί τρελλό?Να το χαίρεστε, φτου φτου πως άλλαξε!

Kαλημέρα!

Ελευθερία είχες απόλυτο δίκιο...οι μύξες χειροτέρεψαν...έκανε και εμετό μιά χούφτα φλέματα...πήρα τον παιδίατρο καλύτερα που βγάζει τα φλέματα...και σε όλα αυτά να έχω και τον Δ να μου μιλάει για τον παιδικό...

Ντινάκι το έχω περάσει πολλές φορές. Ειδικά πέρυσι μετά από ίωση έκανε συχνά βρογχίτιδα, 1 φορά λαρυγγίτιδα και άλλη μια ωτίτιδα. Συνήθως αφήνει βήχα και μύξα αν και πρώτη φορά φέτος είδα τον Μάνο να κάνει απλά πυρετό και τίποτα άλλο. Καλό είναι που έκανε εμετό, να καθαρίσει από τα φλέματα.

ελα ρε ντινα , περαστικα !!αλλα και παιδικο να μην πηγαινε δεν εθα εβγαινε απο το σπιτι ..εμενα μου αρρωστησε η αγγελικη ..που καθεται σπιτι ..και η αλλη ειναι μια χαρα ..

το παρτακι το εχω σκεφτει και εγω , να της καλοπιασω θελω ...ισως κανω κατι το δεκεμβρη με αφορμη τη γιορτη της !!

Κατερινάκι δεν είναι ακριβώς έτσι. Το Χριστινάκι μπορεί κάτι να περνάει κλινικά που λένε, χωρίς να έχει καν συμπτώματα αλλά να το κουβαλάει και φυσικά να μπορεί να το κολλήσει στην Αγγελικούλα. Μην πιστεύεις δηλαδή πως εφόσον δεν νοσεί η ίδια δεν κουβαλάει και την ίωση. Το ίδιο ισχύει με όλους μας φυσικά, μικρούς μεγάλους.

ελέεεε!!!! πήρα δέμα! ευχαριστώ πολύ πολύ!!!!!!!!

είναι τέλειο!

Να'στε καλά να το χαίρεστε!

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Το αντράκι μου είναι απύρετο από χθες στις 12 το βράδυ. Ελπίζω να τελίωσε εδώ. Ωστόσο δεν έχω σκοπό να τον στείλω παιδικό καθόλου αυτή την βδομάδα, να αναρρώσει καλά μα δεν θα χάσει και την παράδοση:)

Πάω να ταίσω την μικρή, αν φάει - πριν 1 ώρα θήλασε.

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Αλό, ειπα να κοιμηθω αλλά το μετανιωσα...

Μου το αλλάξαν το ραντεβου, κατα τις 6 θα παω τελικα.

Ελέ και γω εχω ειδοποιηση απο το ταχυδρομειο, δικη σου δουλειά να υποψιαστω?!!!

Βρε Syb,τι μαλλι ειναι αυτο? θεοτρελο!!!!!!!!

Γλυκα η μικρη σου ρε συ,σα λουκουμάκι!!!!!!!

Να μου τη ζουλήξεις!

Ηρθε η πεθερα και ξεπατωθηκε,απο τις 9 το πρωι non stop μεχρι τη 13,30!

Απέξω απέξω μου την πέταξε τη σποντα για τη μάνα μου τελικα..

Εμ,λες και δε το λεγα..και τι να απαντησω? απλα κουνουσα το κεφάλι..

Τεσπα, λιγοι κάνουν το καλό και το ρίχνουν το γυαλό τελικά.

Δε πειραζει...ας ειναι. Απο τη μια εχει τα δίκια της αυτη,τα δίκια μου εγω ,τα δίκια της η μανα μου, αφου δε το ΄χει τι να κάνουμε τωρα?

Ντινακι, δεν πάει όλο ετσι,υπερβολες λεει ο παιδιατρος σου νομιζω.

Οκ, σιγουρα θα αρρωστησει λιγο παραπάνω απο οτι εαν καθοταν σπιτι αλλά αν κρινω απο την περυσινη χρονια της Μαριλίζας, Φλεβαρη-Ιουλιο δεν ειχε αρρωστησει ουτε μια φορα.ΜΟνο λιγες μυξες.

Και εφετος να χιλιοχτυπησω ξύλο/κουνηθω απτη θεση μου/δαγκωσω τη γλώσσα μου,εκτος απο το 1 βραδυ που εκανε πυρετο, όλα καλά πανε, ουτε μυξα δεν εχει.

Εσυ σκεφτεσαι να τον σταματησεις για πάντα ή μεχρι να περασει ο χειμώνας?

Ουφ τα κοίμισα επιτέλους. Ο Μάνος πριν λίγο κοιμήθηκε, ε μα ξύπνησε 10 παρά σήμερα. Πάνω που σκεφτόμουν να τον σηκώσω αποκοιμήθηκε τελικά!

Ντινάκι ήθελα να σου πω πάντως πως τα αποτελέσματα μιας ίωσης δεν φαίνονται αμέσως. Η παιδίατρος μου έχει πει πως μετά από μια ίωση είναι δικαιλογημένος ο βήχας για μια βδομάδα. Εκείνη την βδομάδα παλεύεις με ορό να διαλυθεί το φλέμα και αν αποδώσει έχει καλώς. Αν όχι τότε θέλει φαρμακευτική αγωγή. Η δική μου πείρα πάντως λέει περίπου το ίδιο. Δηλαδή μετά από μια ίωση θέλει 3-4 μέρες να φανεί τι θα αφήσει, αν αφήσει κάτι. Δεν έχει νοήμα δηλαδή να πηγαίνεις το παιδί στον γιατρό αμέσως μετά που θα του πέσει ο πυρετός και όπως μου είπε η δική μου παιδίατρος δεν χρειάζεται να εξετάζεται το παιδί πάντα μετά από μια ίωση. Αν βλέπεις πως κάτι δεν πάει καλά τότε το πας.

Για παράδειγμα πέρυσι όταν έβλεπα μύξα και βήχα έτρεχα την μικρή στον παλιό μας γιατρό. 2 φορές την βρήκε οκ και σε 2-3 μέρες το οκ γύρισε σε βρογχίτιδα. Όταν τον ρωτούσα μου έλεγε πως όταν την πήγα ήταν οκ, μετά χειροτέρεψε.

Δεν ξέρω αν το έχεις συζητήσει με τον δικό σου παιδίατρο αλλά έχε υπόψιν πως το αν είναι ΚΑΛΑ το παιδί μετά από μια ίωση δεν φαίνεται 1-2 μέρες μετά. Θέλει τον χρόνο του, ειδικά όταν δεις μύξα ή βήχα που δεν ξέρεις πως θα εξελιχθεί. Εννοείται βέβαια πως αν εξαρχής δεν το βλέπεις καλά το πας, δεν περιμένεις 2-3 μέρες. Θέλω με λίγα λόγια να σου πω πως αν δεν βλέπεις κάτι ανησυχητικό δεν χρειάζεται να το πας. Αυτό βέβαια θα το κρίνεις εσύ, εγώ απλά σου λέω τι λέει η δική μου μεγάλη πείρα των ιώσεων:)

Ο Μάνος ευτυχώς και αυτή την φορά φαίνεται να μην του άφησε κάτι η ίωση. Δεν ακούω ούτε μύξα ούτε και βήχα. Ωστόσο επιφυλάσσομαι, είναι νωρίς ακόμη.

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Σύμπι τι κάνει ο γαμπρούλης μου?Περιμένω νέα ντε, που είσαι!!

Πάντως μπράβο στην πεθερά σου. Μπορεί να έχει άλλα κουσούρια αλλά μπράβο της που σε προσέχει και σε βοηθάει. Δυο εγκυμοσύνες είχα και 2 μωρά νεογέννητα και η πεθερά μου ήταν απούσα. Ούτε ήρθε ποτέ να με βοηθήσει ούτε και να προσφέρει κάτι. Μην το θεωρείς δεδομένο θέλω να πω. Δεν έχει βέβαια μεγάλη γλώσσα αλλά της λείπουν άλλα πράγματα. Ουδείς τέλειος!

Από τις 5μιση κοιμάται ο Μάνος και τώρα ξυπνάει. Του είχα τάξει να κάνουμε cupcakes το απόγευμα αλλά ούτε και με αυτό το δέλερ ξύπνησε! Τώρα που θα τα δει στον φούρνο θα γίνει το 'έλα να δεις':)

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...