Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 5 ώρες πρίν, Ele@n είπε:

Να σε ρωτήσω; Εφόσον πάω με ωάρια από τράπεζα πληρώνω ούτως ή άλλως τα φαρμακα;

Αυτό δεν το ξέρω, γιατί εμένα τη δότρια τη βρήκε ο γιατρός, υποθέτω όμως πως όχι. Μάλλον είναι μέσα στην τιμή των ωαρίων αυτά!

Cafe Αυγουστος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Καλημέρες κορίτσια, πως πάτε?περαστικά στα άρρωστα μωράκια, καλό κουράγιο στις μανούλες. Εμάς η μικρή είχε μύξες, μετα και λαιμό λίγο, την ακροάστηκε ο γιατρος ο κουμπάρος μου, δεν άκουγε τίποτα στο στήθος, την πλάκωσα σε φισιομέρ, και ορό , είναι καλύτερα. Είμαστε απλώς τυχεροί ως τώρα, ο Λ.δεν σταματάει να την προσεγγίζει απο πάρα πολύ κοντά, οτι και να του λέω, οπότε η μικρή εκτίθεται άμεσα και αναγκαστικά σε οτιδήποτε έρχεται απο το σταθμό, απο το μεσημέρι και μετά. Έχουμε αρκετές ζήλειες, δεν μπορώ να τον κάνω καλά μιλάμε, ελπίζω να περάσει γρήγορα. Η μπέμπα μεγαλώνει καλά, μιλάμε οτι είναι αρκετά στρουμπουλή, την βλέπω στο μεγάλο καθρέπτη του μπάνιου απο πίσω, και είναι σαν μικρή σούμο, χαχαχαχα. Εδώ ο καιρός πάει να χαμηλώσει θερμοκρασιες σιγά σιγά ,αλλά δεν εχει ιδιαίτερο κρύο.

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• female

6365

• mikio

5355

• JimDin

4874

• honey

4571

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• female

female 6.365 δημοσιεύσεις

• mikio

mikio 5.355 δημοσιεύσεις

• JimDin

JimDin 4.874 δημοσιεύσεις

• honey

honey 4.571 δημοσιεύσεις

Posted Images

Κατερινάκι, πολύ συγχύζομαι όταν διαβάζω για τη συμπεριφορά προς το κορίτσι μας. Μιλάμε οτι θα τα είχα πάρει τρελό κρανιο, όσο και να θυμωνουμε όμως, , εσύ πρέπει να προχωρήσεις περα απο αυτο , και να βοηθήσεις το παιδί σου. Θα σου στέιλω ένα ebook που έχω, ίσως είναι σχετικό, εσύ θα κρίνεις. Δεν προλαβα να το διαβασω, κάτι έχει πάθει η οθόνη μου, φαίνονται διαρκώς οι ρυθμίσεις για το μόνιτορ, και το διάβασμα δεν είναι έυκολο.

Αγγελικουυυυυυυυυυ, πες αλεύρι, ο Κωνσταντής παραμονεύει!! άντε με το καλό ρε!!μια χαρά όλα..

Εγώ μπορεί και να το έκανα με την ψυχολόγα, θα είχα και τζαμπα ψυχολογικό μπροφίλ του μικρού μου, όλο και κατι θα μάθετε και εσείς.

βελουδακι μου , στειλτο μου να το δω ....

η δικια μου εχει ζοριστει πολυ ..ειναι και ιδιοτροπη απο μονη της..ενω το μονο παραπονο της ειναι οτι δεν την εχουν φιλη ....και τα αλλα κοριτσια δεν την παιζουν..αλλα ειναι και η ιδια δυκολη, ειναι θυμωμενη ..και το εκφραζει ..

F4Bkp2.png

nsWnp2.png

Διαφημίσεις

καλημέρες!

κι εγώ γίνομαι πολύ τούρκος για το χριστινιώ κατ! έλεος πια!!! κάθε μέρα εκεί θα ήμουν! εσύ στειλε αντιπρόσωπο! μη τ αφήσεις!

εδέησα επιτέλους να κάνω καμιά εκτύπωση στο φωτογραφείο. δεν έχω τυπωμένη καμιά φωτο του μικρού.

κατα τ άλλα ησυχία, χτες το σκιουράκι κοιμήθηκε απ τις 10 το βράδυ και ξύπνησε 7 το πρωί κατευθείαν, τον τάισα και ξανακοιμήθηκε, μόνο που με την ένταση που έτρωγε μου ψιλοέκανε εμετό δυο φορές. άλλαξα δυο φόρμες. φτου φτου όμως μια χαρά, καλόβολο είναι!

τα μεγάλα σχολείο είναι.

έμαθα από μια φίλη ότι ακόμα παίρνουν 3τεκνους εκπαιδευτικούς ως αναπληρωτές. μακάρι να χω μια ελπίδα έστω και μια στα 1000!

μακαρι αννιω να σε παρουν !!

ειναι λεπτη η θεση μου , αννα ..και απεναντι στη δασκαλα και στα παιδια ...

μονο να μιλαω ευγενικα στη δασκαλα μπορω , να της ζηταω να προσεχει και να μιλαω με τη χριστινα ...

αλλωστε ξερω καλα οτι ειναι και μια μαχη της χριστινας που πρεπει να δωσει ...ισως η πρωτη της ,,,,πρεπει να μαθει να προσαρμοζεται και αν διεκδικει με ορμορφο τροπο ...

την ξερω να δε γινεται το δικο της , θα σουφρωσει τα χειλια , θα σταυρωσει τα χερια ..και θα κατσει σε μια γωνια ( αν ειναι σπιτι θα βαλει και τα κλαματα)..ολη αυτη η συμπεριφορα της πρεπει να αλλαξει ...να βρει το θαρρος να μπει στο παιχνιδι....να παιξει με ενα αλλο τροπο απο αυτο που ειχε στο μυαλο της ...

νομιζω οτι θα βρει τα πατηματα της ..αλλα θελει χρονο ..

παντως η δασκαλα δε μου κανει παραπονα για τη συμεριφορα της ...αλλα ουτε και ειχε παρει χαμπαρι τι γινοταν ..βεβαια οταν της ανεφερα τα 2 κοριτσακια, αμεσως μου ειπε για τη μια ...οτι ναι, τα κανει αυτα ...την εχω δει και εγω ειναι το αρχηγοπουλο, η φωνακλου ...και η δικια μου δεν γινεται ευκολα ακολουθος ...για αυτο υπαρχει η ολη κατασταση ...

καλα ο ιασωνακος ...τρελο υπνο !!!φτυστο το μωρο

F4Bkp2.png

nsWnp2.png

ξερω γω 3 χρονων να δωσει μαχη; στο τι; στο οτι δεν ειναι ασχημη; σα να πρεπει ν αποδειξει οτι δεν ειναι ελεφαντας...πολύ στενάχωρο μου φαινεται. κρίμα ειναι. η δασκαλα πρεπει να το λυσει αυτο. εσυ αυτο που μπορεις να κανεις ειναι κανα κοριτσοπαρτακι στο σπιτι!

Διαφημίσεις

Kαλημέρα!

Ελευθερία είχες απόλυτο δίκιο...οι μύξες χειροτέρεψαν...έκανε και εμετό μιά χούφτα φλέματα...πήρα τον παιδίατρο καλύτερα που βγάζει τα φλέματα...και σε όλα αυτά να έχω και τον Δ να μου μιλάει για τον παιδικό...

yXNfp3.png

l63xp2.png

2k1Up2.png

ελα ρε ντινα , περαστικα !!αλλα και παιδικο να μην πηγαινε δεν εθα εβγαινε απο το σπιτι ..εμενα μου αρρωστησε η αγγελικη ..που καθεται σπιτι ..και η αλλη ειναι μια χαρα ..

το παρτακι το εχω σκεφτει και εγω , να της καλοπιασω θελω ...ισως κανω κατι το δεκεμβρη με αφορμη τη γιορτη της !!

F4Bkp2.png

nsWnp2.png

ξερω γω 3 χρονων να δωσει μαχη; στο τι; στο οτι δεν ειναι ασχημη; σα να πρεπει ν αποδειξει οτι δεν ειναι ελεφαντας...πολύ στενάχωρο μου φαινεται. κρίμα ειναι. η δασκαλα πρεπει να το λυσει αυτο. εσυ αυτο που μπορεις να κανεις ειναι κανα κοριτσοπαρτακι στο σπιτι!

Κατερινιώ και εγώ συμφωνώ με την Άννα...μου φαίνεται κάπως όλο αυτό για να το παιρνάει ένα τόσο μικρό παιδί...δεν θα το άφηνα έτσι με τίποτα...δηλαδή κάθε μέρα που πάει το παιδί στον παιδικό θα είναι για αυτό μιά μαχή??Καλά η δασκάλες δεν πήραν χαμπάρι τίποτα?Και που γίνονται όλα αυτά σε άλλη τάξη...γνώμη έπρεπε να ήξεραν τι συμβαίνει μέσα στην τάξη...δηλαδη το παιδί τραβάει το ζόρι του και εκείνες είναι εκεί μόνο για να λένε τραγουδάκια????

yXNfp3.png

l63xp2.png

2k1Up2.png

καλα κουκλαρα ειναι , αν δεις τις αλλες χαλια μυροτσουκαλες !!!κουκουβααααα

Τι κουκλάρα καλέ ...θέα είναι το Χριστινάκι...έβλεπα προχθές τις φωτό της και την έφτυνα!!!!!

yXNfp3.png

l63xp2.png

2k1Up2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...