Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• η ανάπτυξη σε 6η μέρα είναι το ωάριο;; γιατί λένε μετά την 3η μέρα ευθύνεται το σπέρμα; για το σπέρμα σασ είπε κάτι;

πρίν από 1 λεπτό , Xristina96 είπε:
      πρίν από 2 λεπτά , MK2012 είπε:

Ναι ναι μου είπε πως συνήθως αλλά όχι απαραίτητα αυτά τα 2 συνδέονται κ ενδεχομένως για αυτό δίνω βλαστοκύστες 6 ημερών. Είναι ένδειξη χαμηλής δυνατότητας ωαρίων. Κοινώς την έκατσα.

Cafe Αυγουστος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Ίσως να στα έδωσε προληπτικά. Όχι πως το δικαιολογώ, αλίμονο. Εμένα η δική μου παιδίατρος πάντως είναι το αντίθετο. Το παλεύει πρώτα με φυσικό τρόπο, εξαντλεί τα περιθώρια και αν δει πως δεν πάει άλλο δίνει κάποιο φάρμακο.

Πχ. η προηγούμενη ίωση του έκανε στοματίτιδα. Ενώ όλοι μου έλεγαν πως υπάρχει φάρμακο για την στοματίτιδα, εκείνη μου είπε αν δεν μπορεί να φάει το παιδί να δώσω ντεπόν. Τίποτα άλλο!

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• female

6365

• mikio

5355

• JimDin

4874

• honey

4571

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• female

female 6.365 δημοσιεύσεις

• mikio

mikio 5.355 δημοσιεύσεις

• JimDin

JimDin 4.874 δημοσιεύσεις

• honey

honey 4.571 δημοσιεύσεις

Posted Images

Ρε κορίτσια στο αλγκοφρέν πώς πάει η δόση?Από ό,τι θυμάμαι δεν δίνεις το μισό του βάρους αλλά λιγότερο ε?Στο άρθρο αυτό αναφέρει για το μισό όμως.

Τώρα περνάει η δράση του πονστάν και έχει δέκατα. Μάλλον θα το χρειαστούμε.:cry:

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Η σειρά πάει 1) depon 2) gantil 3) algofren 3) postan για αυτο και οι δόσεις είναι τα μισά κιλά για τα δύο πρώτα και το 1/4 νομίζω των κιλών για τα άλλα δύο...μίλα όμως με την παιδιατρό σου...πολύ μου φαίνεται το ψάχνω εγώ και μερικές φορές δεν κάνει αλλά δεν μπορω να κανω αλλιώς...

yXNfp3.png

l63xp2.png

2k1Up2.png

Ίσως να στα έδωσε προληπτικά. Όχι πως το δικαιολογώ, αλίμονο. Εμένα η δική μου παιδίατρος πάντως είναι το αντίθετο. Το παλεύει πρώτα με φυσικό τρόπο, εξαντλεί τα περιθώρια και αν δει πως δεν πάει άλλο δίνει κάποιο φάρμακο.

Πχ. η προηγούμενη ίωση του έκανε στοματίτιδα. Ενώ όλοι μου έλεγαν πως υπάρχει φάρμακο για την στοματίτιδα, εκείνη μου είπε αν δεν μπορεί να φάει το παιδί να δώσω ντεπόν. Τίποτα άλλο!

Καλός ο δικός μου...δεν έχει πέσει ποτέ έξω σε οτι μου έχει πεί αλλά το φάρμακο το έχει εύκολο...τον έχω φέρει στα νερά μου ομώς....χαχαχχαχα!

Σε αλλά πραγματα ειναι οκ...του ειπα οτι ο Λ πίνει νηπιακό γάλα ακόμα και μου ειπε πως αν δεν έχουμε πρόβλημα με την τιμή να συνεχ΄ισουμε όσο μπορούμε...ενα εμπλουτισμένο γάλα μόνο καλό μπορεί να κανεί...άλλο αν εμένα δεν πίνει κατι άλλο...καλά βλέπω το Λ να πηγαίνει φαντάρος και να του στέλνω τα αλμίρον με κούριερ....

yXNfp3.png

l63xp2.png

2k1Up2.png

Το αλγκοφρέν πάει ως εξής: Είναι 20 mg ανά κιλό σωματικού βάρους την ημέρα σε 3 ή 4 δόσεις. Αν είναι ας πούμε 15 κιλά τότε χρειάζεται 300 mg την ημέρα. Τα 5 μλ έχουν 100 mg της δραστικής ουσίας, οπότε δίνεις 5 μλ 3 φορές την ημέρα. Μια κουταλιά δλδ τη φορά.

Διαφημίσεις

Κορίτσια είμαι πτώμα. Η μικρή τα τελευταία βράδια ξυπνάει ανά 1 ώρα, ό,τι μου έκανε ο Μάνος για ένα 5μηνο. Χθες βράδυ μέτρησα 6 ξυπνήματα και 5 θηλασμούς!!!Κοιμήθηκα με τον Μάνο για να τον παρακολουθώ και ενώ αυτός ήταν απύρετος όλη νύχτα και δεν ξύπνησε, με ξέκανε η μικρή. Το θέμα είναι πως με έχει πιάσει υπερένταση και δεν μπορώ ούτε μεσημέρι να κοιμηθώ. Κλείνω τα μάτια μου για 5-10 λεπτά και ξυπνάω χωρίς να μπορώ να ξανακοιμηθώ.

Η μικρή ξυπνάει λόγω δοντιών, έσκασε ενα από πάνω και ετοιμάζεται το διπλανό. Ωστόσο νιώθω να με εγκαταλείπουν οι δυνάμεις μου, ειδικά τώρα 2 μέρες που έχω και τα δυο στο σπίτι και τρέχω σαν το άλογο όλη μέρα...

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Καλημερες!!!!

Ποπο ηθελα να κοιμηθω ως τις 12 σημερα.

η Καθριν που χαθηκε???

Εγω πονσταν δεν εχω δωσει ποτε,depon και αλγκοφρεν-γκαντιλ αν ο πυρετος ειναι πάνω απο 39 μου εχει πει η παιδιατρος.Εναλλάξ μεταξύ τους.

Παντως το γκαντιλ την πιάνει στο δευτερολεπτο και κραταει πάνω απο 8 ωρες απυρετη.Aλγκοφρεν δεν της εχω δωσει ποτέ. οι αναλογιες που μου ειχε δωσει η γιατρός ειναι για 13 κιλά.

Depon 6,5ml χ 3

Gantil 5,5 ml χ 3

Algofren 5 ml χ 2

Αχρειαστα να ναι παντα.

Σημερα την βρηκα το πρωι ξυλιασμένη, ειχε βγαλει και τις κάλτσες, η πυτζαμα της ειχε γινει σορτσακι, τα ποδια της καταπαγωμένα.

Κοιτα λεω που απο αλλού θα μου αρρωστησει τελικα και δεν ειμαστε για τέτοια τωρα.

Χτυπα ξυλο.

Ελε καθε 1 ωρα? ποπο βασανο. υπομονη,...

Περιμενω την πεθερα, θελει να ερθει λεει να κανουμε καμια δουλεια...τις εκανα και γω το βλήμα ολες εχθες, καλά κάτι θα βρεθεί βέβαια.

Εχθες κρατουσα τη Μαριλιζα αγκαλια και της ελεγα πως σε μια εβδομαδα θα εχουμε και το μπεμπουλη μας και τι ωραια που θα ειμαστε...θα τον παίρνουμε κ αυτον αγκαλιτσες...

και τι μου λεει?

"Οχι μαμα,εισαι δικια μου, μονο εμενα αγκαλιά ,τον μπέμπη να τον παίρνει ο μπαμπάς,αυτοι ειναι αγορια,εμεις ειμαστε κοριτσια."

:shock::shock::shock::shock:

Ωραια θα περάσουμε!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Χωρις πλακα, δεν εχω ακομη συνειδητοποιησει οτι σε 6 μερες γεννάω....λες και προκειται για άλλη.

Διαφημίσεις

Καλημέρα!!!Σε 6 μέρες ε???Πολύ κοντά σύμπι, κοίτα να χαρείς τις τελευταίες μέρες που θα είστε οι 3 σας!!!!Πώς νιώθεις ετοιμόγεννη?

Τελικά στις 12 χθες το χρειαστήκαμε το αλγκοφρέν. Έκανε 38,5 και επειδή νύσταζε και γκρίνιαζε δεν μπορούσα να περιμένω. Σε 10 λεπτά έπεσε στο 38,1 αν και από λες Αγγελική του έδωσα μικρή δόση για τα κιλά του.

Η παιδίατρος μου είπε αν κάνει σήμερα πάνω από 39 να της το πάω να τον δει. Σήμερα διανύουμε το 3ο 24ωρο, δεν ξέρω γιατί δεν περιμένει να το κλείσουμε και μετά. Και έχω αγχωθεί γιατί αν χρειαστεί (χτύπα ξύλο) να τον πάω πρέπει να πάρω και την μικρή μαζί μου ή να γυρίσει ο Στεφ από την δουλειά. Δεν έχω που να την αφήσω, είμαι ολομόναχη. Βηχαλάκι ακούω από χθες και στην μικρή, μακάρι να την γλιτώσει αν και με δυο αρρώστους μες το σπίτι, μόνο από θαύμα.

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Και χθες ανά 1 ώρα η σουσουράδα μου. Ζορίζεται και αυτό με τα δοντάκια αλλά προληπτικά ντεπόν δεν δίνω! Μου έλεγε η αδερφή μου δίνεται να κοιμάται ήσυχη. Λέω πας καλά? Κάθε βράδυ θα το φορτώνω με ντεπόν?Ας πονέσει, δεν πειράζει. Όλα τα παιδιά πονάνε όταν βγάζουν δόντια. Όσο για την δική μου ταλαιπωρία, παλιά στο κουρμπέτι πια...έχω συνηθίσει να μην κοιμάμαι.

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Η Κατερίνα όντως χάθηκε και ελπίζω να μην συμβαίνει κάτι με την μικρή της. Ήταν υποτονική έλεγε και θα την πήγαιναν στον παιδίατρο.

Επίσης χάθηκε και η Τζίνα μας. Και η Μαρίτα επίσης. Βασικά μόνο εσύ και εγώ μπαίνουμε Αγγελική και που και που η Νεκταρία, η Άννα και η Σοφία.

KYvKp2.png

5NmIp3.png

καλημερα κορες !!

περαστικα σας ...εμεις γειαναμε ...η αγγελικη πηγαινε καλυτερα , τη κυριακη την πιανει ξεροβηχας,,,,εμετος απο το βηχα...ξαναλαζουμε σιροπι ..τοσο βηχα δεν εχω ξαναδει ..αν μην παιρνει ανασα ..μπορει να την πειραξε και κατι αλλεργικο ....

εντωμεταξυ πηραμε συνηθεια και κοιμμοαστε και 3 στο κρεβατι μαζι .τα βαζω κατα τις 11 στο κρεβατι τους ...και η μικη μου ξαναμαζευεται τη νυχτα....

μοας εστειλα ημερολογιο απο το σταθμο με φωτο των παιδιων για το 2013 ....τελειο!!

καλα η χριστινα θα με οδηγησει στη παρανοια ....χθες μεσα στς μιση ωρα ειπε 20 ΟΧΙ ΔΕ ΘΕΛΩ!!!!!!!!μονο αυτο λεει ρε κοριτσια ...οτι και να της πεις .....τι ιδιοτροπια ειναι αυτη ..

χθες δεν εμπαινε μεσα στο σπιτι , επειδη δεν ηθελε να τη δει ο πατερας μου...και τον εβγαλε το χριστιανο στο μπαλκονι η μανα μου το βραδυ της ειπα καληνυχτα και της εδωσα φιλι...οχι δε θελω !!!!!

στη δουλεια κολαση ..ευτυχως ερχεται ο γιωργος σημερα !!

αγγελικη , φτασαν οι μερες ...ποτε γεννας ρε κοριτσι? καλα ζηλιες θα εχεις ....υπομονη , μονο αυτο μπορω να σου πω και να μη δινεις σημασια

ελε μου , περαστικα....

και εννοειται οτι η μικρη ζηλευει ..τι το περασες το κοριστσι?

F4Bkp2.png

nsWnp2.png

Καλημέρα Κατερινιώ και ό,τι σε μελετούσα. Ανησύχησα που έλεγες πως η μικρή ήταν άκεφη να σου πω την αλήθεια. Όλα καλά όμως, άντε να ισιώσετε και εσείς.

Τέτοιου είδους ιδιοτροπίες έχουμε και εμείς. Κατά καιρούς εντείνονται και άλλοτε καταλαγιάζουν. Γιατί άνοιξες εσύ την πόρτα, εγώ ήθελα! Γιατί μου έβαλες οδοντόκρεμα, εγώ ήθελα (εμείς έχουμε το εγώ ήθελα πάλι), γιατί μου έδωσες κουτάλι, θέλω πιρούνι. Πολλές φορές εκνευρίζομαι ένα 3χρονο να μας κάνει κουμάντο, άλλοτε το αποσιωπώ για να μην δίνω έκταση. Όπως τα βρεις είναι. Υπομονή, θα μεγαλώσουν λέω.

Κοιμούνται και τα 2 τώρα. Ο Μάνος ακόμη δεν ξύπνησε, έχει ταλαιπωρηθεί αν και έχει περάσει και χειρότερες ιώσεις. Η μικρή ξύπνια από τις 6μιση κάνει τον πρώτο πρωινό ύπνο!

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...