Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 3 λεπτά , little miracle είπε:

Δυστυχως επιβεβαιωθηκα. εκανα την χοριακη κοριτσια μου , μολις βγηκε … αρνητικη… 

Κορίτσι μου ξέρω ότι και να σου πούμε δεν θα σ αγγίξει, όλες το περάσαμε εδώ μέσα και καταλαβαίνουμε η μία την άλλη...ευχομαι να μην το αφήσεις να σε πάρει από κάτω και  να πάρεις γρήγορα τα πάνω σου ,εδώ είμαστε εμείς για ότι χρειαστείς 

Cafe Αυγουστος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Ντινάκι αφού πέρασε όλα καλά. Την μύξα και τον βήχα πρόσεξε μην ενταθούν. Μετά από μια ίωση αυτό που με τρομάζει είναι αυτό που μένει!!!

Την προηγούμενη φορά κάναμε ολόκληρη συζήτηση για τα αντιπυρετικά και μου είπε ό,τι το πονστάν, το γκαντίλ και το αλγκοφρέν ανήκουν στην ίδια κατηγορία φαρμάκων και είναι ένα και το αυτό. Το ντεπόν είναι πιο ελαφρύ γι'αυτό και πάντα στον πυρετό ξεκινάμε με ντεπόν αλλά όλα τα άλλα είναι το ίδιο πράγμα. Στην ίωση που περνάει τώρα για παράδειγμα το ντεπόν δεν του κάνει τίποτα. Μα σαν να μην έχει πάρει αντιπυρετικό σου λεώ. 39,1 ανέβηκε το μεσημέρι ενώ είχε πιει ήδη 3 ώρες το ντεπόν και του έδωσα πονστάν. Έπεσε αμέσως!

Ελεάνα σε κούτα τα έχω στην ντουλάπα μέσα. Πολλά από αυτά είναι στα κουτιά τους. Α έχω χαρίσει και μερικά ζευγάρια στην κουνιάδα μου:)

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• female

6365

• mikio

5355

• JimDin

4874

• honey

4571

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• female

female 6.365 δημοσιεύσεις

• mikio

mikio 5.355 δημοσιεύσεις

• JimDin

JimDin 4.874 δημοσιεύσεις

• honey

honey 4.571 δημοσιεύσεις

Posted Images

Επίσης η γιατρός μου είπε πως αυτό το θέμα με τον πυρετό και τα αντιπυρετικά το έχουμε μόνο εμείς εδώ στην Ελλάδα. Στην Αγγλία που έκανε ειδικότητα και στην Γερμανία που δούλεψε δεν δίνουν απολύτως τίποτα! Περιμένουν να κάνει τον κύκλο του ο πυρετός. Όσο για τους σπασμούς αν είναι να κάνει το παιδί θα κάνει. Αυτά μου είπε. Κάναμε μεγάλη συζήτηση περί πυρετού.

KYvKp2.png

5NmIp3.png

λευτεράκι εμένα η παιδίατρος δεν ήθελε να μου δώσει πονστάν ως εναλλακτικό αντιπυρετικό. μου έχει συστήσει το αλγκοφρέν. έχει άλλη η δραστική ουσία, όπως και το γκαντίλ, από το πονστάν. αν δεις στο νετ σε μια ιστοσελίδα, "γαληνός" λέγεται και το συμβουλεύομαι συχνά, το ντεπόν είναι παρακεταμόλη, το αλγκοφρέν ιβουπροφαίνη, το γκαντίλ τολφαιναμικό οξύ και το πονστάν μεφαιναμικό οξύ. Είναι όλα αντιπυρετικά-αναλγητικά-αντιφλεγμονώδη αλλά το κάθε ένα έχει άλλη δραστική ουσία και είναι παράγωγο άλλης ουσίας.

Δεν μου έκανε ανάλυση των συστατικών, προφανώς εννούσε ό,τι έχουν τις ίδιες παρενέργειες. Καλά πονστάν πρέπει να είναι η 3η φορά που πίνει, λείπει λίγο από το μπουκάλι. Συνήθως το ντεπόν μια χαρά μας κάνει. Έχει πιει και αλγκοφρέν 2-3 δόσεις, γκαντίλ ποτέ. Δεν μου το έδωσαν ούτε από το νοσοκομείο τότε.

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Διαφημίσεις

καλησπέρα κι από δω!

υπέροχα τα παπούτσια ελε!

καλοπούλητα! τα τζιμπορι μ άρεσαν εμένα πολύ! αλλά μέχρι να φτάσει το σκιουράκι 24αρι έεεχω καιρό!τα λιγουρεύομαι όμως.

κι εμείς 3 κούτες παπούτσια...δε ξερω τι να δώσω και τι να κρατήσω...

σήμερα 3 μηνών κλείνουμε εμείς και τη παρασκευή πάμε για εμβόλιο, το δεύτερο κατά σειρά.

σε κανα 10λεπτο πάμε μπάσκετ. μετά θέλω να πάω παμπλικ με την επιδότηση της wind. μακάρι να βγάλω άκρη γιατί έχω ξεμείνει από βιβλία!!!

δε πολυπρολαβαίνω να μπαίνω...περαστικά στους αρρωστούληδες. σε μας ευτυχώς ακόμα δε χτύπησε τη πόρτα η κυρα ίωση...λίγο βήχας και κλασικά οι αλλεργίες μας μόνο.

σας χαιρετώ αγωνιστικά!

το αλγκοφρέν δεν λειτουργεί καλά σε εσάς? εγώ έχω τα ίδια θεαματικά αποτελέσματα που γράφεις να πέφτει αμέσως ο πυρετός. έχεις στο σπίτι? αν έχεις δοκίμασέ το κι αυτό πριν καταλήξεις στο πονστάν. δεν ξέρω γιατί δεν προτιμάται γενικώς και από παλιότερες μαμάδες τα ίδια ακούω, όχι πονστάν. εγώ πάντως έχω πιει μπόλικα στην εφηβεία με την περίοδο. μια χαρά είμαι νομίζω! :lol:

Έχω αλγκοφρέν, γενικά είχα στο νου μου ό,τι πάει πρώτα ντεπόν, μετά πονστάν και μετά αλγκοφρέν. Αν ανεβάσει ξανά θα δώσω αυτό να δω αν ενεργήσει.

Όντως το πονστάν είναι παλιό φάρμακο! Εγώ πάλι έχω πιει ελάχιστα. Μην σου πω 1 μόνο στην ζωή μου! Γενικώς δεν είμαι των φαρμάκων αλλά αν χρειαστεί και δεν την παλεύω, μόνο ντεπόν.

Γεία σου Αννούλα! Το τζιμπορί έχει ωραία παπούτσια αλλά δεν είναι δερμάτινα. Ύφασμα και λάστιχο από κάτω. Από εμφάνιση σκίζουν πάντως:)

Να τα χιλιάσει το σκιουράκι μας!!!Να μεγαλώσει σαν τα ψηλά βουνά το μικρό σας αγόρι φιλενάδα!!!

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Καλά το πιστεύεται ό,τι η μικρή μου ζηλεύει??? Μόλις αγκαλιάσω τον Μάνο γίνεται το ΣΩΣΕ!!Φωνάζει μαμαμαμα και γκρινιάζει. Στην αρχή δεν τον πίστευα ώσπου παρατήρησα ό,τι έκανε το ίδιο και όποτε σήκωνα τον μπέμπη της κουνιάδας μου. Βρε το σκατό, ζηλιάρικο θηλυκό:)

KYvKp2.png

5NmIp3.png

λευτεράκι εμένα η παιδίατρος πάλι δεν ήθελε να μου δώσει πονστάν ως εναλλακτικό αντιπυρετικό. μου έχει συστήσει το αλγκοφρέν. έχει άλλη η δραστική ουσία, όπως και το γκαντίλ, από το πονστάν. αν δεις στο νετ σε μια ιστοσελίδα, "γαληνός" λέγεται και το συμβουλεύομαι συχνά, το ντεπόν είναι παρακεταμόλη, το αλγκοφρέν ιβουπροφαίνη, το γκαντίλ τολφαιναμικό οξύ και το πονστάν μεφαιναμικό οξύ. Είναι όλα αντιπυρετικά-αναλγητικά-αντιφλεγμονώδη αλλά το κάθε ένα έχει άλλη δραστική ουσία και είναι παράγωγο άλλης ουσίας.

Τα ίδια πραγματάκια διαβάζουμε μου φαίνεται κοριτσακι...

yXNfp3.png

l63xp2.png

2k1Up2.png

Διαφημίσεις

Δεν μου έκανε ανάλυση των συστατικών, προφανώς εννούσε ό,τι έχουν τις ίδιες παρενέργειες. Καλά πονστάν πρέπει να είναι η 3η φορά που πίνει, λείπει λίγο από το μπουκάλι. Συνήθως το ντεπόν μια χαρά μας κάνει. Έχει πιει και αλγκοφρέν 2-3 δόσεις, γκαντίλ ποτέ. Δεν μου το έδωσαν ούτε από το νοσοκομείο τότε.

Αν θέλεις Ελ διάβασε για τις παρενέργειες του συγκεκριμένου...ούτε στους μεγαλούς νομίζω δεν το προτείνουν πια...

yXNfp3.png

l63xp2.png

2k1Up2.png

ντίνα αφού δεν έχει ανάγκη το παιδί από κάτι γιατί σου τα έδωσε όλα αυτά τελικά έμαθες ή έμεινες με την απορία?? τι άλλο θα ακούσουμε?!

Γιατί απο ο,τι έχω καταλάβει δίνουν κάτι για να καλύψουν οτι προκύψει...πήραμε τις σταγόνες και τις έχουμε στο ντουλάπι...διαβασα τις παρενέργειες και κόντεψε να πάθω εγκεφαλικό...για να μην παρεξηγηθώ και φυσικά δεν μπορούμε να αποφύγουμε τα φάρμακα...και εκεί που πρέπει δεν το συζητάω θα το έδινα χωρις πολλές κουβέντες αλλά μου τι σπάει να δίνω ενα σωρό πράγματα στον μικρό ενώ δεν πρέπει...ακροαστικά δεν έχει ...δεν λέω πολλά λόγια γιατί καθε φορά που λέω δόξα το Θεό κατι στραβώνει....

yXNfp3.png

l63xp2.png

2k1Up2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...